Geprikkeld 5

Ze wijst me de route. We gaan de stad uit, ze laat me dorpen doorrijden.
“Is dit een gebruikelijk rondje boodschappen voor je?”
“Op zaterdag geregeld ja,” lacht ze. “Vind je het niet leuk?”
“Ik vind het schitterend, ik geniet hier met volle teugen van. Ik houd van dorpen en van het boerenland.”
Ze laat me stoppen bij een café, dat een terras aan een vaart blijkt te hebben.Aan de andere kant ervan koeien in de weilanden.
Nadat we drinken en een lunchgerecht besteld hebben, meld ik naar het toilet te gaan.

Bij terugkomst is gelijk haar vraag: “En, hoe was het?”
“Vreemd, en een rare gewaarwording ook, omdat de plug op een gegeven moment begon te trillen. Is dat normaal?”
“Pim, je voorganger, voelde dat ook soms ja. Niet altijd, maar wel als de blaas flink vol zat, begreep ik van hem. Heb je trouwens geplast in een urinoir?”
“Nee. Dat durfde ik niet. Ik wilde niet het risico lopen dat er iemand binnen zou komen en zien wat ik om had. Om heb. Dus ik heb het zittend op het toilet gedaan.”
“Zittend?”
“Ja. Dat doe ik altijd.”
“O, wat netjes. Heb je dat ooit van iemand moeten doen?”
“Nee. Ik ben dat op een gegeven moment gaan doen, al heel lang geleden. En waarom? Geen idee eigenlijk, het is zo ontstaan.”

De volgende stop wordt een zuivelboerderij. Ze laat me de achterklep van de auto openen, waar ze tot mijn verbazing in een boodschappenkrat twee melkkannen heeft staan. Die ze in de boerderijwinkel laat vullen met romige melk en volle yoghurt. En twee pakken roomboter  en een stuk belegen kaas maken het boodschappenrondje hier compleet. In het nabijgelegen dorp worden de slager en de bakker nog aangedaan, waarna ze me terug laat rijden naar de stad, waar we in de gewone supermarkt de rest van de inkopen halen.
Pas halverwege de middag zijn we terug bij haar appartement, waar ik de boodschappen naar boven breng, inruim en daarna uit de kleren moet.
“Die kan je gelijk gaan wassen. En mijn was ook.”

Ze loopt met me mee naar de badkamer, waar ze de wasmand leeghaalt en drie stapeltjes wasgoed maakt. Bont, wit en fijngoed. De eerste twee moeten in een normaal wasprogramma gedraaid worden, het laatste in een korte. De beha’s gaan in een waszakje.
“Heb je goed opgelet? Want volgende week maak jij die stapeltjes en voor alles wat niet op de goede ligt, krijg je straf. En hoe meer verkeerd, hoe zwaarder de straf.”
Ze laat me achter, waarna ik de bonte was in de machine stop, waaronder haar ondergoed. Ik kan het niet laten de kruisjes te bekijken en te besnuffelen. Iets wat ik beter niet had kunnen doen, want mijn pik probeert de ruimte te vinden die er niet is. Een pijnlijke bewustwording.

Als de eerste was draait, zoek ik Nienke weer op. Ik vind haar in de slaapkamer, waar ze zich aan het omkleden is. Haar blouse heeft ze al uit en de beha af en ze is net bezig de legging uit te trekken. Ik wil me discreet terugtrekken, maar ik mag verder komen.
“Er kan me immers niks gebeuren,” knikt ze met een grijns naar mijn onderlichaam. “Je hoeft vannacht zelfs niet in de kooi, maar mag bij me in bed.Of je moet het prettiger onder het bed vinden.”
Haar legging is uit, de slip volgt.
“Als ik die keuze heb, kies ik heel graag voor het eerste.”
“Dan verwacht ik natuurlijk wel wat van je in verwennerij, hè?”
“Ook daar ga ik met alle plezier voor.”
“Geil mannetje,” grinnikt ze. “Heb je in de badkamer trouwens nog iets stouts gedaan?”
Slechts heel kort aarzel ik. Om dan op te biechten wat ik met haar ondergoed heb gedaan.
“Dat is inderdaad stout. Onbetamelijk zelfs. Waarvoor ik je bestraf. Maar dat bewaar ik voor na het eten.”
Ze trekt een zwarte nylon slip aan. Waar ze een zwarte legging overheen aantrekt die een lichte glans geeft. Een beetje het idee van een wetlook,zonder het te zijn. Erboven een hemd met een diep decolleté en lange mouwen ineen crèmekleurige ondergrond met erop zwarte luipaardvlekken. Geen beha.

Ze staat op van het bed.
verhaal geprikkeld 5a“Je mag me een witte wijn inschenken. Doe er maar wat feta en olijfjes bij ineen schaaltje. Jij mag de keuken in om te koken. En ik heb een leuk schortje voor je, zodat je geen last hebt van spettende boter.”
Ze gaat me voor naar de keuken. Het schort dat ze uit een kastje met hand- en theedoekjes haalt, het zal humor zijn, maar ik ben allang blij dat ze mij die kleding daarop niet echt laat dragen.
Ik maak het gevraagde voor haar klaar en lever dat bij haar af in de woonkamer.
“Kom eens op je knieën voor me, tussen mijn benen en steek je neus tussen mijn spleet.”
Ik leg mijn hoofd tegen haar schoot en plaats mijn neus tegen de lycra stof van haar legging. Zij duwt met haar handen mijn hoofd steviger in haar kruis. Het kost me moeite om enige lucht via mijn mond naar binnen te zuigen. Toch vind ik het heerlijk, een genot zelfs om zo tegen haar bedekte geslacht aan te moeten liggen.
“Snuif mijn geilheid op, slaafje.”
Misschien is het suggestie en komt het door haar woorden, maar ik meen het echtte kunnen ruiken.
“Jammer dat je niet met je pik kunt spelen, hè? Hoelang zal ik je dat onthouden, hm? Wat vind jezelf een redelijke termijn? Tot na het weekend? Tot aan het volgende weekend?”
Wat mij betreft mag het kooitje gelijk af en trek ik me nu af met mijn gezicht tussen haar dijen en mijn neus tussen haar lippen. Alleen is dat ondoenlijk communiceren in de positie waarin ik me bevind.
Ze trekt mijn hoofd aan mijn haren achteruit.
“Maar ik zal je niet langer van je taken afhouden, want je hebt het druk. Koken en afwassen, twee wassen draaien en drogen. Dan moet ik je nog overhoren en straf geven en jij mij een orgasme bezorgen. Dus hop, naar de keuken.”

Net voor we aan tafel gaan, kan ik de tweede was laten draaien en de eerste alvast in de droger deponeren.
“Nou, koken kan je hoor, maar dat had Anniek me al verklapt. Het is verrukkelijk.”
“Dank je.”
“En, hoe bevalt het je tot nu toe?”
“Ik vind het super. Het is de afwisseling die me ontzettend aanspreekt. De ene keer het gevoel hebben leuke dingen te doen met een goede vriendin, zoals vandaag tijdens de lunch en het rondje boodschappen maken en het andere moment ben je de dominante dame, of verlang je iets van mij dat jou geil maakt. Dat alles maakt het verrassend en spannend en ja, leuk. Zoals ook dit, het eten. Jij gekleed en ik naakt. Maar nu jij, wat vind je van mij?”
“Je doet het best aardig.”
Ze moet lachen als ze iets van teleurstelling bij me ziet.
“Nee hoor, ik plaag je nu een beetje. Tot op heden doe je het goed. Buitenshuis ben je de man zoals ik dat van je verwacht. Prettige gesprekken, attent, aardig en leuk naar anderen toe. En hier in huis zijn de verwachtingen ook hoopvol. Je hebt een tong die je weet te gebruiken, je kwijt je goed van de opgedragen taken en het beetje pijn dat ik je heb laten ondergaan heb je dapper doorstaan.”
“Een beetje pijn? Nou, je  mag mijn slip een keertje aan hoor en dan leg ik je wel even bij mij over de knie. Om nog maar te zwijgen over die klote zweep vanmorgen.”
“Dat was nog maar een lieve zweep,” grijnst ze.
Ik kijk haar ongelovig aan, zij steekt haar tong uit.
“Maar goed, doe de rest van je taken, dan kunnen we erna naar de speelkamer.”

Na de afwas kan de tweede was in de droger, het fijne wasgoed in een kwartier wasje, waarna de droger aan kan en ik het fijne goed aan het wasrek hang.Ondertussen probeer ik me haar regels voor de geest te halen, zodat ik die straks vlot op kan noemen.

“Heb je ervaring met elektrostimulatie?” vraagt ze me in de speelkamer.
“Nee, dat heb ik nog nooit ervaren” antwoord ik met een licht benauwde ondertoon.
“Dan wordt dit je eerste keer. Leun eens voorover.”
Ik zet mijn handen op de houten zitting van de stoel. Die een schotel klein gat in het midden heeft, zie ik nu.
verhaal geprikkeld 5b“Deze krijg je in je reet,” en ze laat me een siliconen plug zien. ”Ik vouw deze uiteinden bijeen en eenmaal ingebracht spreiden ze je anus en geven je een vol gevoel. En straks gevolgd door tintelende, prikkelende en schokkende golven die door je hele lichaam gaan.”
Het geeft me een sensationeel gevoel als het ding zich in mijn kont openvouwt en ja, me een gevuld gevoel geeft.
“Laat je voorzichtig op de zitting zakken. Het uiteinde van de plug moet op het gat komen. Zo ja.”
Ze pakt bondagetouw en begint me vakkundig aan de stoel vast te zetten.Bovenlichaam, de armen en benen, ze worden onwrikbaar aan de rugleuning, de armleuningen en de poten gebonden.
Ik dacht daarmee klaar te zijn, maar tot mijn schrik plakt ze pads met draden eraan op mijn dijbenen en met angstogen zie ik haar ook twee klemmetjes op mijn tepels zetten met ja, ook daar draden aan. Al die draden verbindt ze met een zwarte kast die ze op een verrijdbaar tafeltje heeft gezet. Een lampje gaat branden.
“Zo, zeg de regels maar eens voor me op.”
Ze staat achter het tafeltje, haar handen gaan naar de knoppen op het kastje.Bijna meteen voel ik een lichte tinteling door mijn tepels en anus gaan.
Vier regels weet ik te benoemen, waarna ik haper. Ze draait aan de knoppen. De tinteling in mijn tepels gaat over ineen in heftigheid toenemende prikkeling,terwijl ik de plug in mijn kont ineens schokkende golven voel afgeven.
Na enige aarzeling weet ik nog drie op te noemen, maar verdomme, de achtste en laatste regel wil maar niet te binnen schieten.
“Dat was iets wat vanmorgen nog is toegevoegd, slaafje. Dat was dat ik eigen initiatieven van je verwacht.”
Pfff, ja. Dat ik daar niet op kon komen.
Mijn bovenbenen beginnen te schokken als die ineens gestimuleerd worden door de pads.
“En, is de elektro voor je te doen tot dusverre?”
“Ja, Nienke.”
“Mooi zo. Het was ook alleen even bedoeld als ondersteunende stimulans bij het noemen van de regels. Vandaar dat alle knoppen nog op bijna minimaal staan.Maar …”
En ze komt voor de stoel staan.
“Er rest nog een dingetje, hè?”
Ik knik.
“Ja,” verzucht ik. “Je vieze slipjes.”
“Vieze?”
“Eh, gedragen.”
“Precies. Want wat vies was, was wat jij deed.”
“Ja, Nienke.”
Ze begint haar legging uit te trekken. Haar slip volgt. Die ze opraapt en die ze met een grijns binnenste buiten keert.
“Ik heb daarstraks, toen jij met de was bezig was, me naar een heerlijk orgasme gevingerd en daarna heb ik er nog drie lekkere winden in gelaten.”
De slip komt op mijn gezicht af.
“Mond open.”
Ze propt haar ondergoed in mijn mondholte.
“Daar heb je dan een vieze slip en weet je waarom die je in je mond hebt?”
Ik kan alleen maar met mijn hoofd schudden.
“Omdat ik je gejammer dan niet hoor als ik zo dadelijk de knoppen op standje hoog zet. Ze staan nu nog op drie en ze kunnen naar de tien.”
Ik schud opnieuw met mijn hoofd, omdat me dat niet te doen lijkt.
Ze grijnst, draait zich om en gaat weer achter het kastje staan.
Het wordt inderdaad geen feest. De klemmen op mijn tepels geven een prikkende pijn af, alsof er met een rietje op geslagen wordt. De plug in mijn anus gaat over in een bonkende pulse en geeft het idee of die heftig op en neer gestoten wordt en de spieren in de dijbenen lijken wel tot in mijn onderbenen en rond mijn buik en maag door te lopen.

“Nou, ik ben mild voor je geweest hoor. Bij stand vijf ben ik gestopt. Lief van me, toch?”
Ik knik, blij dat het voorbij is.
Ik word ontdaan van de klemmen en de pads. Het touw gaat los en als laatste komt de plug eruit. Die laatste mag ik schoonmaken, terwijl zij het andere opruimt.
“Neem gelijk een handdoekje mee uit de badkamer, dan kan je die op een stoel of de bank leggen om op te zitten.”

Ik zorg voor de wijn, knabbels en kaasblokjes, waarna we nog een redelijk lange tijd gezellig bij elkaar zitten in de woonkamer, zij overigens weer met de legging aan.
Het is al na twaalven als ik opruim, terwijl zij zich afschminkt in de badkamer.

Als ik naast haar in bed lig, zegt ze: “Er rest nog één dingetje voor vandaag,weet je nog?”
“Er staat me iets van bij, ja. Was het niet jou een orgasme bezorgen?”
“Precies. En dat mag je doen door me te neuken.”
Wow. Gaat het kooitje gelukkig nu al af.
Ze opent de lade van het nachtkastje.
“En ik had hem daar al voor klaar gelegd.”
Uit de la komt een hoofdtuig tevoorschijn, met een mondbal en met een uitwendige latex kunstpik.
Ze grinnikt.
“Kom, kom, je dacht toch niet echt dat je dat ding in je kooitje daarvoor mocht gebruiken?”

Op deze manier heb ik nog niet eerder een vrouw geneukt, met een mondbal in en een uitwendige dildopenis die ik met hoofdbewegingen op en neer in haar kutje stoot. Ik moet zeggen het een opwindend gebeuren te vinden, iets wat zich helaas ook weer laat gelden in mijn gekooide pik. Haar vingers beroeren haar clitoris.
Ook zij schijnt van deze vorm te genieten en het lijkt me of ze haar orgasme uitstelt, het zo lang mogelijk rekt.
Toch is het een vermoeide bezigheid voor me en eerlijk gezegd ben ik blij als ze komt bij een luid geuit gegrom.

Ze bevrijdt me van het hoofdtuig en legt dat naast het bed neer.
“Dat mag je morgenochtend schoonmaken. Voor nu gaan we lekker slapen.”
Ze geeft me een kus op de mond!
Bij het naar bed gaan had ze haar bril al afgedaan. Zonder geeft het haar gezicht een net iets zachtere uitdrukking. Het licht gaat uit.
“Welterusten, mijn slaafje, slaap lekker.”
“Welterusten, Nienke, en jij ook.”
Ze draait zich op haar zij, de rug naar me toe. Kort erna klinkt het: “Je mag best lepeltje-lepeltje liggen hoor.”
Ik heb geen verdere aansporing nodig en ik vlij me tegen haar aan. Wat is het een heerlijk gevoel om weer eens een keer naast en tegen een vrouw in bed te mogen liggen. Iets wat al veel en veel te lang geleden is geweest. En met de gedachte dat ik een super gelukkige slaaf met zo’n Meesteres ben, doe ik mijn ogen dicht.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s