Wat prikkelt mij?

Wat prikkelt mij?Misschien heb je de diverse categorieën onder ‘Verhalen’ al zien staan: bizarre, erotisch getinte, erotische en kinky. Waarmee voor een deel al is aangegeven in welke genres mijn verhalen zich afspelen.
Toch zal je het merendeel van mijn schrijfsels in die eerste en in die laatste categorie vinden. Dat heeft deels te maken doordat ik vanaf mijn tienerjaren tot aan zo’n tien jaar terug  actief ben geweest in de wereld van BDSM, als masochist en slaaf en een enkele keer als switch in de rol van Meester.
Maar dat is niet mijn enige bron van inspiratie. Mijn fantasie wordt geprikkeld door wat ik hierna graag kort benoem:

* Het desolate van een gebied of omgeving, liefst bij guur weer, (storm)wind, regen, mist. Maar ook verkrotte panden, het verval.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

* Het ongrijpbare, het bovennatuurlijke, zich vaak in het verborgene afspelend. Rituelen in het bos, hekserij.

WP81

* De Middeleeuwen, het duistere van zwaar ommuurde burchten en de gangenstelsels en kerkers eronder en met al die enge martelwerktuigen.

kinky276

* Waarmee ik uitkom bij BDSM. De macht en onmacht, attributen en meubels, maar ook leer en latex. En gemakshalve plaats ik hieronder dan ook kinky, misschien als soft BDSM of als seks met een plus.

bdsm407

* Wat me brengt bij mijn fascinatie voor shemales, transgenders en crossdressers.

004

* En tot slot fetisjen, in de ruimste zin, maar om twee te noemen die mijn bijzondere interesse hebben:

– Het (moeten) dragen van luiers (maar geen age play)

abdl28

– Gebruikt worden als human toilet.

toilet61

Kortom, mijn voorliefde bij het schrijven van verhalen gaat uit naar wat hierboven opgesomd staat. Wat niet wegneemt dat je je daardoor niet moet laten afschrikken, want het merendeel van die schrijfsels zijn prettig om te lezen en vaak spannend of boeiend om te volgen. En wie weet, doe je er voor jezelf en je eventuele partner ideeën bij op :-).