Sissy – 10. Een bijna echte vrouw

“Kom maar van het bed af en ga op je knieën voor me zitten?”
Ik gaf er gevolg aan, benieuwd wat er komen ging. Ze tilde haar roze, super korte latex rokje op.
“Kus allereerst mijn slipje eens, lieverd.”
Ik voldeed aan haar verzoek en merkte dat ik geen hardheid van een kooitje voelde. Dus dat had ze van Dirk-Jan af mogen doen? Voor de rest bespeurde ik nog niets dat op een penis moest lijken. Ze rook zoet, lekker.
“Trek nu voorzichtig met je tanden mijn slipje naar beneden?”
Ik zette mijn boventanden achter de stof op haar buik, trok de rand naar voren en zette die tussen mijn tanden en trok mijn hoofd naar beneden. Het slipje volgde en tussen haar benen vandaan kwam waar ik op gewacht had en nieuwsgierig naar was. En zou haar geslacht zo groot zijn als dat ze beweerd had?
Ja dus. Voor mijn ogen verscheen een rap in grootte en omvang groeiende penis. Het was echt een joekel!
“Doe je mond open.”
Met één hand omvatte ze de onderkant van haar penis en duwde die omlaag tot aan mijn mondhoogte. De kop ervan zette ze tussen mijn lippen en zachtjes duwde ze haar lid verder bij me naar binnen.
Voor het eerst van mijn leven had ik een pik in mijn mond! Van een… vrouw, en dat vond ik oké en tegelijkertijd een geruststellende gedachte.
“Zuig hem maar eens lekker stijf.”
Huh? Wilde ze beweren dat die nog niet in volle erectie was?
Haar handen omklemden mijn achterhoofd en ze dwong me zo om verder over haar pik heen te gaan. Dieper en dieper ging het, totdat ik kokhalzende geluiden begon te maken. Ze wilde zich terugtrekken, maar mijn handen pakten haar billen beet, waarmee ik haar tegenhield om uit mijn mond te gaan. Gulzig begon ik mijn hoofd op en neer te bewegen langs haar lid.
“Hmmm, je doet het goed, lieverd. Heerlijk is het.”
Ik vond het fijn dat zij ervan genoot en eerlijk gezegd deed ik dat tot mijn verwondering eveneens, hoe raar het ook voor me was om een warm en kloppend lid te pijpen.
“Kom, dan gaan we op bed liggen,” en ze duwde zich van me af.
Ze ging me voor en ik volgde haar en daar lagen we, tegenover elkaar. Zij met een hand onder haar hoofd en ik had de tijd om bewonderend naar haar te kijken. Ik vond haar mooi, met die lange, blonde haren die haar prettige gezicht omlijstten. Haar kleine borsten, die prachtig in verhouding met haar postuur waren. Ik volgde de fraaie rondingen van haar puur vrouwelijke lichaam tot aan haar kruis, waar zelfs haar penis haar niet misstond. Alsof die erbij hoorde. Wat op zich raar was natuurlijk, maar me niet stoorde of beangstigde was of wat dan ook.
“Ik ga je zo eens helpen de bodysuit aan te trekken.”
Keek ik teleurgesteld? Ik elk geval reageerde ze.
“Wil je dat niet meer?”
“O, jawel. Maar eh…” en mijn ogen gingen naar haar nog steeds staande pik.
“Ahh, je wilt een vervolg. Weet je dat zeker? Na je eerdere kennismaking daarmee?”
Ik begreep waar ze op doelde.
“Dat was anders. Dit is…”
Ja, wat was dit?
“Verlangen.”
“Owww, wat mooi dat je dat nu zo ziet, voelt.”
“Nou, voelen zal ik het dadelijk ongetwijfeld,” lachte ik.
“Ongetwijfeld,” lachte ook zij. “Maar om het goed af te stemmen. Wil je dat ik een condoom om doe? Zonder kan het overigens veilig, want ik heb me pas laten testen en ik ben vrij van welke ziektes dan ook.”
“Dan lijkt het me zonder prima en waarschijnlijk lekkerder ook?”
“Dat zeker. En wil je dat ik klaarkom in je kont of in je mond?”
Daar had ik nog helemaal niet aan gedacht, want ja, zij kon natuurlijk gewoon spuiten.
“Die keuze laat ik aan jou.”
“Oké. Ga maar eens op je handen en knieën, gaan we het eerst op z’n hondjes doen.”
Ze smeerde een vettige substantie rond en ook wat in mijn anus. Waarna ik toch ietwat gespannen wachtte op wat komen ging.
“Ontspan je, dan kan je hem makkelijker nemen.”
Ze streelde over mijn rug, kriebelde in mijn nek, voordat ze de kop tegen mijn aarsgat zette en die voorzichtig mijn sluitspier liet oprekken. Toch was het voor even een ‘Oefff’ toen die zich bij me naar binnen drong. Maar wat was het daarna lekker om genomen te worden, om niet te zeggen sensationeel. Die geweldige, grote, kloppende pik diep in me te voelen was een super gewaarwording.
Daarna, liggend op mijn rug, was de ervaring heftiger, omdat ze zo nog dieper bij me naar binnen drong. Maar in deze positie kon ik ook genietend kijken naar haar rondingen, borstjes en gezichtsuitdrukkingen en kon ik daarop het moment aflezen dat haar orgasme er bijna aankwam. Luttele momenten erna spoot ze me vol, wat ik ook al weer als iets sensationeels ervaarde.

Ze hielp me bij het aantrekken van de siliconen bodysuit. Hoewel niet helemaal mijn maat gaf het rubber voldoende mee, zo verzekerde Christine me en zou het pak, eenmaal weer uit, terug gaan naar de originele vorm. Beetje bij beetje kwam het langs mijn benen omhoog. Ze bracht mijn plasser in of voor de urinetunnel van de body, waarna de rest langzaamaan over mijn bovenlichaam werd getrokken. Mijn armen door de armgaten en tot slot ging de rits dicht van heup tot bovenaan en kon ik me in de spiegel bewonderen. Het was verbluffend, ik had ineens een vagina! En het kontgedeelte was voorgevormd, zodat ik prachtige ronde, gevulde billen had. En dan die borsten!
“Helaas heb ik daar geen beha voor, zoals je begrijpt,” en met een knipoog omvatte ze met haar handen even haar eigen borsten.
Ja, die van mij waren duidelijk een paar maten groter.
“Gaan we kinky gekleed naar Karina of normaal?”
“Waar gaat jouw voorkeur naar uit?” liet ik de keuze misschien wat laf aan haar over.
“Oké, gaan we kinky en neem ik gewone kleding mee voor morgen. Ik houd dit jurkje aan en voor jou zoek ik zo wat uit.”
Ik was blijven haken bij ‘gewone kleding voor morgen’. Hield dat in dat we bij Karina bleven overnachten? Mijn vraag daarover werd met een ja beantwoord.
“Maar eerst ga ik je opmaken, want zo ga je niet mee natuurlijk. En mag ik wat aan je haar doen? Want een pruik heb ik helaas niet voor je.”
Ik vond het prima, gaf me wat dat betreft aan haar over. Ze ging met schaar en tondeuse in de weer en wist daarmee mijn kapsel een meer vrouwelijke coupe te geven. Waarna ik me geduldig voor een tweede keer volledig liet opmaken.
Daarmee klaar reikte ze me eerst een zwart nylon stringetje aan. Waarna een zwart pvc jurkje volgde dat ik, toen ik het eenmaal aanhad, wel erg kort vond uitvallen. Zwarte enkellaarsjes volgden, maar die bleken een maatje te klein te zijn. Zodat we eerst nog langs mijn huis moesten om mijn zwarte pumps met het 8 centimeter hoge hakje op te halen.
Ik nam de weekendtas met mijn kleding en dat voor haar voor morgen mee naar beneden. Het was een stukje lopen naar haar auto. Mijn borsten, niet gevangen in een beha, bewogen op en neer.
“Uitdagend hoor,” reageerde Christine grinnikend. “Wie weet heb je dadelijk een lekkere vent achter je aan.”
“Hè, gatver, ik moet er niet aan denken.”
“Maar die van mij pik je wel?”
“Dat is anders. Jij bent een vrouw.”
Verrast keek ze me aan.
“Wat klinkt dat lief. En mooi.”
“Dat ben je ook en toen ik je in bed lag te bewonderen, vond ik je penis zo natuurlijk bij je vrouw zijn horen.”
“Het klinkt me steeds liever in de oren,” lachte ze.
We waren bij haar auto aangekomen en gingen op weg richting mijn huis, waar ze een eindje vandaan parkeerde. Ze bood aan om mijn pumps op te halen, iets wat ik dankbaar accepteerde. Want om me zo aan eventuele buren te ‘presenteren’ was me een brug te ver. Ze stapte uit en ik keek haar na. Wat was ze toch een lust om naar te kijken.

Ik dacht terug aan haar opmerking dat ze nog single was, maar dat zeker niet wilde blijven. Zou ik met haar samen kunnen wonen? Samen leven met een vrouw met een penis? Zou ik niet een normale, een echte vrouw missen dan? Iemand met een vagina dus? Ik zuchtte, wist er vooralsnog geen antwoord op te geven. Het was me ook allemaal te verwarrend. Ik, die niets van mannen moest hebben, had daarstraks wel een pik in mijn mond genomen en zelfs min of meer gevraagd, aangedrongen om die ook in mijn reet te mogen voelen. En ik had het zelfs oké gevonden dat ze haar zaad in mijn kont loosde. Dus wat was ik eigenlijk? Was ik nog een man? Ja, natuurlijk was ik dat, maar… wel eentje die op dit moment als vrouw verkleed in een auto zat te wachten. Ik kreunde en sloot mijn ogen, het duizelde me.

Het portier ging open, ze was terug. Meteen wisselde ik mijn gewone schoenen voor de pumps, terwijl Christine de auto al in beweging zette, op weg naar Karina.
“En, heb je nog zitten lonken?”
“Nee. Ik heb zitten nadenken wat ik eigenlijk nog ben.”
“Dat moet je niet doen. Accepteer wat je doet en geniet daarvan. En wat je in ieder geval bent? Mijn vriendje.”

art-2357501_960_720 pixabay

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

5 gedachten over “Sissy – 10. Een bijna echte vrouw”

  1. Hoi Hans

    Wat een heerlijke verhalen en geweldig geschreven. Ik zie het allemaal zo voor me.
    Ik ben benieuwd naar het vervolg.

    Groetjes,
    sander

    Like

  2. Als ik alle verhalen zo lees krijg ik steeds meer zin om dit zelf ook te ervaren . Ben al jaren een sub bttm gekooide sissy l…. Met sexy lingerie maar nog zonder dom of vriend die me wil gebruiken…,

    Like

Plaats een reactie