Sissy – 11. Stralen

De geur van het stoofpotje kwam ons al tegemoet, toen we bij Karina binnen stapten.
“Hmmm, dat ruikt heerlijk,” was mijn begroeting.
“En ik zie twee heerlijke kinky meiden,” was haar welkom.
Daar kon onze gastvrouw zich bij aansluiten, in haar zalmkleurige en transparante jurkje, dat liet zien dat ze en een zwarte kanten slip droeg en behaloos was. Waren zij soms altijd zo kinky gekleed als ze bij elkaar gingen eten? En als dat zo was…
“Eh, ik doorkruis toch niet jullie plannen voor vanavond?”
“Omdat we zo gekleed zijn?” vroeg ze over haar schouder, terwijl ze voor ons uit liep naar de woonkamer.
“Ja, want ik vind het wel apart voor een etentje, toch?”
We waren in de woonkamer aangekomen, waar ze zich naar me omdraaide.
“Maar wij zijn ook apart, Pauline” lachte ze en ze nam me met een knipoog op. “Toch trekken Christine en ik vaak iets van rubber of soms van leer aan als we bij elkaar eten. Dat kan bizar lijken, maar wij vinden het gewoon fijn, prettig, of hoe je het ook wilt noemen.”
“En daar blijft het bij?” fronste ik, iets wat ik me niet kon voorstellen.
“Soms wel, soms niet,” kwam Christine er tussen en Karina liep daarop de open keuken in. “Vaak genoeg zitten we ook voor de teevee naar een film of serie op Netflix te kijken, soms tot diep in de nacht. Of we kletsen bij. En ja, het komt voor dat we stoute dingen doen,” grijnsde ze.
“Stoute dingen,” papegaaide ik.
Christine liep ook door en ging aan de tafel zitten die de woonkamer van de keuken scheidde. Ik nam tegenover haar plaats.
“Ja.” Met een glans in haar ogen keek ze me aan, haar lippen krulden zich in een grijns. “Doe jij nooit stoute dingen, Pauline? Ik neem toch aan dat je vast wel een vibrator in het laatje van je nachtkastje hebt liggen?”
Ik hoorde Karina grinniken.
“Of stop je nooit zelf wat in je kutje, laat je er liever wat in stoppen, hm? Of heb je het liever anaal?”
Haar grijns verbreedde, terwijl mijn lid trachtte uit rust te komen. Maar dat zat ingeklemd tussen mijn eh, vagina en aars. Met als gevolg dat ik onrustig op mijn stoel heen en weer bewoog.
“Eh,” aarzelde ik even, maar besloot dan haar spelletje mee te spelen. “Nee, geen vibrator, wel een buttplug.”
“Ah, toch liever anaal dus?”
“Nou…”
Ik vroeg me af hoe het zou voelen als ik in die vagina van de bodysuit geneukt werd door haar. Ik kon me er eigenlijk geen voorstelling bij maken. Het leek me mij geen gevoel te geven, hoewel het idee zo genomen te worden me aanstond.
“…om een lekkere pik in mijn kutje te voelen…,” en ik liet mijn tong langs mijn lippen likken.
“Hmmm, een aantrekkelijk idee,” reageerde ze met een twinkeling in de ogen.
“Als de dames uitgegeild zijn, kan ik misschien even de tafel dekken?” kwam Karina bij ons aan tafel.
Christine schoof haar stoel naar achter. “Ik help je even.”

Koken kon Karina! Wat een verrukkelijke stoofpot schotelde ze ons voor. Daarbij schonk ze ons een heerlijke, volle, wat robuuste wijn in. En met leuke tafelgesprekken was dit alles echt top. Het enige waar ik een enkele keer mee worstelde, waren mijn borsten die soms in de weg bleken te zitten. Maar toen ik eenmaal mijn stoel iets van de tafel vandaan had geschoven, was dat opgelost.
Na ook nog eens een heerlijk dessert, een pracht van een dessertwijn, een sterke bak koffie en tot slot afgeruimd te hebben, zetten we ons neer in de woonkamer. Christine en ik op de bank, Karina in een fauteuil tegenover ons. En ik kreeg mijn eerste lessen in het vrouw zijn.
“We beginnen met het zitten,” begon Karina. “De meest vrouwelijke manier van zitten is met de benen over elkaar. Zo toon je fraai je benen, onthult grotendeels je dijbeen en mocht er serieuze belangstelling ontstaan, dan kun je ook nog wat van je bilvorm laten zien.” Ze ging even verzitten.
sissy9“Er zijn daarbij drie houdingen in het zitten met je benen over elkaar,” onderwees ze verder.
“A. Gebogen naar één kant. Door die hoek lijken je benen een stuk langer en creëer je spanning. Met dat laatste bedoel ik dus een gevoel van opwinding bij de man,” glimlachte ze.
Christine zat in de aangegeven houding en ik zag en voelde wat mijn onderwijzeres bedoelde.
“B. Sterk gespreid. En hoe verder je hielen van elkaar staan, des te langer je benen lijken en hoe meer opwindend je het voor de man maakt.”
Christine liet het me weer zien.
“En C, sterk gebogen naar één kant. En als je dat goed weet te doen, laat je daarmee een flink stuk van je billen zien.”
Ik zag het mijn vriendinnetje demonstreren.
“Zo, en nu jij,” gaf Karina me te kennen.
Christine kwam dichter bij me zitten, deed het me voor en ik deed het haar na. Ze liet me daarbij gelijk zien wat ik met mij armen en handen kon doen. Bij de laatste pose leunde ik met mijn arm op de armleuning van de bank en ik lachte verleidelijk naar mijn vriendin. Dacht ik. Maar dat werd niet goed bevonden door de dames.
En zo gingen we door met ‘oefenen’. Gebaartjes en gebaren, mimiek, houding, woordgebruik. Soms wat serieus, vaak hilarisch. Karina schonk de glazen nog eens vol, later op de avond kwam er nog een fles op tafel en al met al werd het een erg leuke en gezellige avond. Die tot in de kleine uurtjes door ging. En het bedtijd werd. Ik vroeg me af hoe de verdeling zou worden, wie met wie ging. Waar het antwoord op kwam toen Karina opstond.
“Ik zie jullie morgen weer bij het ontbijt of brunch, we zien wel hoe laat we eruit komen.”
“We kunnen het toch met z’n drieën proberen in jouw bed?” opperde Christine. “Dat moet lukken in die kingsize van je.”
“Niets daarvan. Ik heb jullie in de loop van de avond zo eens bezien en ik zal niet meteen zeggen dat ik verliefdheid zag, maar het schuurt er wel tegenaan,” lachte ze.
Christine opende haar mond, maar Karina brak haar af voordat ze wat kon zeggen.
“En maak niet te veel herrie nog saampjes, want ik wil slapen,” grijnsde ze. “Welterusten voor straks.”
En weg ging ze.
Ik keek Christine aan en zij mij. Langzaam brak er een glimlach door op haar gezicht.
“Goh, zijn we nu een stelletje?”
“Het schijnt zo te zijn, ja.”
“En?” vroeg ze me.
“Het klinkt mij niet onaardig in de oren.”
“Mij ook niet.”

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s