Sissy – 9. Uitnodigend

“Om me gelijk als vrouw verkleed tussen andere vrouwen te bewegen, vind ik een heftige hoor. Wat dat betreft doe ik het liever wat rustiger aan, dus ja, graag met jou en Karina als jullie dat ook leuk vinden.”
“Ik weet zeker dat zij dat leuk vindt en van mijn kant heb ik je al laten blijken dat ik het ook prima vind. Alleen,” en ze keek me geamuseerd aan, “ga je daarmee voorbij aan je eerdere taboe.”
“Ja…” Ik nam haar nog eens goed in me op. In alles was ze zo een vrouw en nog eens een mooie vrouw ook. Wat ik naar haar uitsprak en wat haar zowaar deed blozen.
“Maar je eh, penis hè? Waarom heb je die zo opgeborgen in een kooitje zitten?”
“Ik was ondeugend geweest door zonder toestemming met mezelf te spelen. En daarom kreeg ik dit kooitje om, voor onbepaalde tijd.”
“Van Karina?”
“Nee. Van hem.” En ze knikte in de richting van de foto waar ze samen met die oudere man opstond. “Dirk-Jan heet hij en hij woont in Beijing, of zo je wilt Peking, waar hij voor een Nederlands bedrijf de markt in China ontwikkelt. Ik heb hem een jaar terug op een feestje van Karina ontmoet en hij was gefascineerd in mijn shemale zijn. Want dat ben ik feitelijk.”
Ik fronste.
“Je hebt dus met hem een soort van SM relatie?”
“Nee joh, ik heb niets met SM. In ieder geval niet zoals jij het beleeft. Ik ben wel into kinky, of noem het voor mijn part soft SM. Een beetje spanking, buttplug, of zoals nu, het kooitje.”
“Oké…”Ik liet het even op me inwerken. “En je ziet hem zo nu en dan?”
“Nee. Ik heb hem één keer ontmoet en daarna hebben we het contact onderhouden via een mailwisseling en zo nu en dan via Skype. En, wat wil je nog meer weten?”
Tja, wat wilde ik nog meer weten? Haar andere verhoudingen?
“En Karina en Petra…?”
“Karina is een goede vriendin van me en Petra heb ik een paar keer gezien tijdens het uitgaan en ja, ik ben ook een keertje mee geweest naar waar jij als sissy gebruikt bent.”
Een rilling liep over mijn rug toen ik daaraan terug dacht. Ja, letterlijk was ik daar gebruikt door maar liefst vijf mannen. Om het maar snel te vergeten, gooide ik er de volgende vraag tegenaan, iets waar ik plotseling nieuwsgierig naar was.
“Heb je een vriend? Of vriendin? Of ben je single?”
Een glimlach.
“Ik ben single ja, maar het is niet de bedoeling dat ik dat blijf. Als ik een leuke vent tegenkom die geen problemen heeft met mijn eh, plus als vrouw… Dus als jij nog vrij bent en mijn single bestaan wenst te beëindigen?” gaf ze me met een schalkse knipoog aan.
Waar kwam het door dat ik mijn pik voelde opzwellen? Was het door de gedachte deze mooie vrouw als vriendin te hebben, inclusief alle plussen? Kinky gevoelens, fraaie latex kleding, leuke borstjes en kont en… Het kon toch niet zo zijn dat de plus tussen haar benen me dit gevoel van opwinding bezorgde?
“Zo te zien spreekt het idee je aan,” grinnikte ze en ik zag haar ogen op mijn kruis gericht.
Ik bloosde en sloeg mijn benen gehaast over elkaar.
“Je hoeft je niet gegeneerd te voelen hoor. Ik vind je staat van opwinding leuk. Wel ben ik nieuwsgierig naar de reden daarvan. Vertel.”
Jeetje zeg, ik was daar nog niet over uit. Het duizelde me ook allemaal. Mijn Meesteres die een sissy sletje van me had gemaakt, vervolgens het als vrouw verkleed meegaan met haar en Katinka, het genomen zijn door mannen, mijn verlangen om me zo nu en dan te verkleden als vrouw, de verwarring over dat alles en als laatste een verzoek met een knipoog om de vriend van een…, van een sissy te zijn?
“Ik denk dat de gedachte om met je in bed te liggen me opwond,” antwoordde ik eerlijk. “En ik neem aan dat dat andere een grapje van je was, maar ik zou het wel heel leuk vinden om je als een vriendin van me te mogen zien.”
“Dat gaat vast lukken, want ik vind je een aardige en lieve man, vriend. En wat dat andere betreft, wie weet, ooit.”
Ik wist niet of ze doelde op een relatie of op een keer naar bed gaan. Mijn pik, die onderweg was naar ruststand, groeide gelijk weer.
“Ik ga straks bij Karina eten. Heb je zin om mee te gaan? Misschien verkleed als vrouw?” ging ze op een heel ander onderwerp over.
Verkleed als vrouw weer? Mijn pik bleek doorgroeien.
“Dat lijkt me zeker leuk, maar vindt Karina dat ook? Het is jullie etentje en dan nog, een onverwachte gast erbij aan tafel?”
“Dat zal geen punt zijn, let maar op.”
Met het knisperend geluid van het rubber stond ze op om haar mobieltje te pakken. Ze kwam naast me op de bank zitten en ze had haar vriendin al aan de lijn.
“Hai Karien. Ja, hij is nog bij me. Moet je horen, vind je het leuk als hij dadelijk mee komt? Als Pauline?”
Ze zette de telefoon op de luidspreker.
“Dat vind ik helemaal super.”
“Hij maakte zich zorgen over het eten, of je genoeg zou hebben.”
Een lach aan de andere kant.
“Ik heb weer eens veel te veel gemaakt en dan vind ik het leuker om met z’n drieën van het stoofpotje te smikkelen dan dat ik porties invries. Dus ja, ik zie jullie dames dadelijk graag langskomen. Leuk!”
“Zo, gerustgesteld?” Haar ogen, die me aandachtig opnamen, waren lichtgroen, merkte ik op.
“Je hebt ongeveer hetzelfde postuur als ik heb. En daarmee heb ik waarschijnlijk iets voor je wat je misschien leuk vindt. Iets wat ik zelf eerder heb gedragen en altijd bewaard heb. Ik kon het gewoon niet wegdoen, om wat voor de reden dan ook.”
Ik was gelijk nieuwsgierig.
“Kom, ik laat het je zien.”
Ze stond op en ik volgde haar, naar de slaapkamer. Een ruime, beetje boudoirachtige kamer. De gordijnen, kussen en kussentjes, bedsprei en de doeken die vanaf het ijzeren geraamte rondom het bed gedrapeerd af hingen.
bodyZe rekte zich uit om een doos van de kast te pakken en ontblootte daarmee haar kleine, ronde en verrukkelijke billen die mijn lid weer enthousiasmeerde. Ze zette de doos op bed neer en tot mijn stomme verwondering haalde ze er iets uit wat me heel eventjes deed denken aan een leeggelopen opblaaspop. Maar eenmaal op bed uitgespreid was het dus een bodysuit van rubber, met alles erop en eraan. Borsten, vagina, rectum.
Ik floot zachtjes, raakte het pak aan, dat prettig aanvoelde, bijna huidzacht.
“En beide penetreerbaar,” gaf Christine me aan. “En als je moet plassen, hoef je de body niet uit te doen, want door de tunnel kun je urineren als een echte vrouw.”
“Ze heeft een stelle ferme jongens,” wees ik naar de borsten.
“Ja. Een D cup. Dus dat valt wel op. Maar is het wat voor je om aan te trekken?”
Ik werd gelijk opgewonden bij het idee.
“Wow, ja. Het lijkt me erg geil om dat aan te hebben, zeg. En het lijkt me dat ik me er echt, nou ja, bijna echt een vrouw in zal voelen.”
“Mooi. Dan poeder ik het pak eventjes in, want dat vergemakkelijkt het aantrekken, waarbij ik je wel help, hoor.”
Ze liep de slaapkamer uit om het talkpoeder te halen, terwijl ik de kamer in me opnam. Die een warme uitstraling had en tegelijkertijd…, ja, hoerig overkwam door de roodtinten en de kussens.
Ze was al weer terug.
“Kleed jij je vast uit?” gaf ze me aan.
Ik had me al vaker uitgekleed voor vrouwen, nou ja, voornamelijk Meesteressen en dat altijd zonder gêne gedaan. Maar in haar nabijheid voelde ik me er heel eventjes ongemakkelijk bij. Wat volgens mij niets van doen had met haar sissy zijn. Nee, eerder omdat ik haar mocht, iets voor haar voelde misschien?
“Owh,” bekeek ze me, “wat een lekkere jongen heb je daar,” haar ogen op mijn half in erectie staande lid gericht.
Mijn ogen zakten voor een moment naar haar kruis, terwijl ik me afvroeg hoe die van haar er bij stond als die niet gekooid was. Waarschijnlijk zag ze waar ik naar keek en ze lachte.
“Tja, daar zal je even op moeten wachten, maar hij functioneert nog steeds optimaal hoor en ik weet bijna zeker…” Ze kwam op me af, haar mond vlak bij me. “…dat jouw mooie mondje die niet helemaal kan hebben. Ik had altijd al een forse en heb die nog steeds.”
Haar lippen gingen op die van mij, haar tong dwong zich naar binnen, haar handen pakten mijn pik beet.
“Een volle 21 centimeter, kan je die in je mondje hebben denk je?”
Ik hijgde. Jeetje, 21 centimeter? Dat moest echt een gigantische penis zijn.
“Misschien dat ik Dirk-Jan zo even een berichtje stuur of het kooitje af mag. We hebben nog voordat we naar Karina gaan,” lispelde ze in mijn oor.
Ging ze dat echt doen? En betekende dat, dat we dadelijk in haar bed lagen en ik…? Mijn lid groeide in de op en neer gaande bewegingen van haar handen.
“Hmmm, ga ik gelijk doen,” en ze duwde me van zich af. “Ik ben zo terug, ga jij maar vast op bed liggen. Tenzij je niet wilt?”
Ik was al zo geil als wat en bloednieuwsgierig om haar in volle glorie naakt te zien.
Het duurde vrij lang voordat ze terug was en op haar gezicht kon ik niet aflezen of ze toestemming had gekregen.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s