Leermoment

Mei 2016. Voor mij werd het de eerste keer dat ik een EWA workshop bezocht. Iedere bijeenkomst was opgehangen aan een thema, dat voor die meimaand luidde: Schrijf een erotisch verhaal dat verkeerd afloopt.
Het was een bijzondere en vooral enerverende ervaring. Ik kreeg ladingen aan kritische kanttekeningen over me heen op mijn bijdrage, Leermoment. Feedback, die ik eerst heb laten bezinken, om daarna mijn bijdrage te corrigeren. Die versie vind je hierna.

Noot: Per 1 december 2017 stopt Antoinette met EWA Nederland. De activiteiten van EWA fuseren met EroScripta (zie de linkverwijzing op mijn site) en NBRplaza.

Leermoment

Een zomaar rondje Bollenstreek bracht me tegen koffietijd in een plaats aan zee. Even later stond ik in wat het centrum van de badplaats moest zijn. Op een plein dat Kerkplein was genoemd, zag ik op het naambord, maar er was geen kerk te bekennen. Afgrijselijke nieuwbouw deed de enkele oude en wel fraaie panden verloren gaan in deze ronduit stuitende omgeving. Horeca zat er niet en het winkelaanbod bestond uit een Kruidvat, een Hema, een zaak die matrassen en dekbedovertrekken verkocht en een bakker, die probeerde te verkopen dat gezond brood lekker is. Recht tegenover me was de zijgevel van het enige pand aan die kant van het plein muurvullend bedekt met een schildering van een agenda, die liet zien wat het komend half jaar te doen was in deze plaats. Te beginnen met deze maand, waarin een hardloopwedstrijd stond te gebeuren. Hoewel ik graag een jongedame in strakke kleding zie hardlopen, het liefst met de haren in een parmantig heen en weer zwiepende staart, beschouw ik een hardloopwedstrijd als een totaal zinloze bezigheid. Ik zuchtte, niet vanwege de gedachte aan een lekkere kont in een strakke sportlegging, maar door de treurig stemmende gebouwen rondom me.
Toch bracht de straat die ik nu inliep, enige verandering in mijn gemoedstoestand. Er zat een grand café en ik was hard toe aan een cafeïnestoot. Ik wilde net naar binnen gaan, toen ik aan het einde van de straat een bord aan een gevel zag met daarop vermeld: Leder Paleis. Wat als dat ‘paleis’ kleding verkocht? Het zou zonde zijn om niet even te kijken, omdat een mooi lederen dameskledingstuk mij zeer kan bekoren en verleiden tot aangename, zo niet geile fantasieën.
De paspop in de entree bezorgde me meteen een Wauw-gevoel. Met een hoofdletter W, ja. En dat betrof zowel het rode minirokje, met aan beide zijkanten een ritsje van zoom tot halverwege, als het stoere, zwarte jasje. Een jasje waarvan de rits tot net onder haar borsten open stond. Wat ze eronder droeg, was niet goed te zien. Zichtbaar waren de smalle bandjes, die langs de hals in de nek verdwenen en de ronde uitsparing op borsthoogte, die daarmee een stuk van de witte hardplastic borsten blootgaf. Voor mijn geestesoog veranderde het hardplastic in zachte, ronde, kneedbare welvingen, licht gebruind door de zon. Dat deze gedachte me niet onberoerd liet, bemerkte ik aan de enthousiaste reactie in mijn slip. Daar was mijn lid duidelijk ontwaakt.
Durfde ik het aan om de rits van het jasje open te trekken om te zien hoe het kledingstukje daaronder er verder uitzag? Misschien was het wel een body, met een haakjes-en-oogjessluiting in het kruisje. Ik kreunde, terwijl mijn gezwollen lid vroeg om bevrijd te worden uit zijn benarde positie. Ik wilde daar net gehoor aan geven, toen ik schrok van een stem achter me, die ik hoorde zeggen: ‘Mooi hè? Is het iets voor je vriendin?’
Ik voelde me betrapt en gelijk ook gegeneerd. Een gevoel dat versterkt werd, toen ik me omdraaide en de jonge vrouw zag. Ze was niet knap, hoewel knap een relatief begrip is, vind ik. Asblond haar, dat tot op de schouders kwam, omlijstte een gezicht met een ondeugende uitstraling, waarin de ogen sprankelden en de volle, rood gestifte lippen iets vaneen weken in een vage glimlach. Het vale spijkerjasje droeg ze open en liet een hemdje met hyenaprint zien, dat nauwsluitend om niet onaardige borsten spande. Mijn jongeheer deelde mijn gevoel van gegeneerdheid niet.
‘Nee. Ik heb geen vriendin meer,’ antwoordde ik automatisch, terwijl mijn ogen naar de strak zittende zwarte leren legging afzakten. Kort rustten mijn ogen daarbij op haar kruis, waar haar lippen zich gelukkig niet in de legging aftekenden.
‘Jammer. Want zoiets staat leuker op een vrouw dan op een pop.’
Ook haar ogen gingen even naar mijn kruis. Ze lachte.
‘Misschien wil je mij er weleens in zien?’
Kleurde ik? Of misschien nog erger, was de opwinding bij die gedachte alleen al op mijn gezicht af te lezen? In elk geval was in mijn broek duidelijk te zien wat ik van dat idee vond.
‘Stel dat ik het voor je aantrek en jij vindt het me goed staan, misschien zelfs geil, krijg ik het dan van je?’
‘En waarom zou ik dat doen?’ reageerde ik toch wat korzelig.
‘Ik denk omdat je me leuk vindt. Ik denk omdat je het spannend en opwindend vindt als ik dat voor je aantrek.’
Ze reikte langs me heen en raakte het rokje even aan.
‘En als ik me hierin vooroverbuig voor je? Wie weet wat je dan te zien krijgt.’
Ik werd nu echt geil.
‘Daarna trakteer ik je nog op een kop koffie, in dit setje. En weet je,’ ze legde kort een hand op haar onderbuik, waarbij de vingers naar haar kruis wezen, ‘misschien moet ik daar wel naar het toilet. En wellicht heb jij dan zin om met me mee te gaan de dames in…’
Haar ogen gingen weer een moment naar beneden. Ze glimlachte, toen ze me weer aankeek.
‘Ik heb zo het idee dat ik je allang overtuigd heb.’
Feitelijk viel dat allang niet meer te ontkennen.
‘En wat als ik het niet leuk vind staan?’ aarzelde ik toch nog, maar was dat niet meer voor de vorm?
‘Ik denk dat je dan jokt,’ lachte ze.
Daar had ze ongetwijfeld gelijk in. Toch, was ik niet hartstikke gek om ja te zeggen? Ja dus. Aan de andere kant, zag ik niet al te graag het lekkere lijf van haar in dat setje achter me? Om nog maar niet te denken aan het vervolg van haar voorstel. Bovendien, had ik niet vaker makkelijk euro’s uitgegeven aan, laat ik zeggen weliswaar geile, maar minder spannende dingen?
Waarom aarzel je nog? Zeg toch gewoon ‘Ja’, lul.
Ik knikte. ‘Oké dan.’
Ze stak haar hand uit.
‘Deal?’
‘Ja.’
Ze had een prettige, stevige handdruk.
‘Leuk! Ik heet trouwens Nadja.’
‘En ik Jan.’
‘Ga je dan mee naar binnen?’
Ze draaide zich om. Mijn blik ging, als liefhebber van vrouwenbillen, omlaag en gelijk kreeg ik rubberen benen, want o, mijn god, wat had ze een verrukkelijke ronde bilpartij! Die ook nog eens extra accent kreeg, omdat de naad van de legging compleet verdween tussen de bilspleet. Dit was een Kont! Ik onderdrukte een kreun. Jeetje, wat had die meid mij geil gekregen! Bijna in trance ging ik die op en neer gaande rondingen achterna de winkel in.
Terwijl zij de kledingstukken bijeenzocht, liep ik naar een zitje bij de paskamers, een zitje dat mij beviel, omdat ik van daaruit zicht had op de paskamerhokjes. Voordat ik ging zitten, wurmde ik mijn hand in mijn broek om mijn geslacht uit zijn knellende positie te bevrijden. Zo, dat was een opluchting, pfff. Ik ging zitten en zakte iets onderuit in het stoeltje om mijn lid nog wat meer de ruimte te geven.
Mijn gedachten gingen naar Nadja. Zij wist een man echt op te winden. Wat zou ze daarbij zelf voelen? Ineens kwam de woordspeling bij me op, eentje die zij vast weleens gebruikte, als een man haar naam herhaalde: ‘Dus eh, Nadja?’ Ik had zo’n idee dat haar antwoord daarop dan luidde: ‘Nee, maar zo heet ik wel.’
Dat was ze denk ik ook. Heet dus. Nat misschien ook al. Wat zou ik te zien krijgen als ze zich voorover boog? Een kanten slip? Of een doorzichtige, van nylon? Hmmm. Of misschien wel een string! Dat zou helemaal het summum van genieten zijn.
Ze kwam aan lopen, de kledingstukken over de arm.
‘Je zit er al helemaal klaar voor?’ grijnsde ze.
Ik knikte. Mijn ogen gingen opnieuw naar haar billen toen ze het pashokje in ging. Ze bukte zich om de kleding op een klapstoeltje neer te leggen, waarbij haar billen zich spanden in het leer van de legging. O, mijn god, als ik mijn neus en tong eens tussen die bilspleet mocht steken, dan… Met een schalkse knipoog schoof ze het gordijntje dicht. Zou zo’n strakke legging haar billen wat klammig maken? Misschien vond ze facesitting wel leuk om te doen en misschien wilde ze dan die klamme, geurende billen van haar op mijn gezicht persen.
Mijn aandacht werd naar het gordijn getrokken, waarvan aan de onderkant een 20 centimeter open bleef. Ik kon daardoor zien hoe de laarsjes als eerste uit gingen. Kort erna volgde de legging en dus kon het niet anders dat ze in haar ondergoed, eh, haar onder-ondergoed stond. Hoewel ze mij niet het type leek dat ondergoed kocht bij de Zeeman of de Wibra vandaan. Ze stapte in het rokje, waarna er een tijdje niets gebeurde, tenminste, niet dat zichtbaar was voor mij. Mijn aandacht was daarnet, buiten, niet echt uit gegaan naar haar borsten, maar voor zover ik me het strakke hemdje voor de geest kon halen, had daar een niet onaardige vulling in gezeten. Ik ben daarin geen deskundige, maar ik vermoedde dat ik met een C-cup goed gokte.
Er was weer wat te zien onder het gordijn door, de laarsjes gingen weer aan. Dus bijna was ze klaar voor de modeshow. Bijna, want… zag ik dat nu goed? Verdomd, ja hoor, ze stapte uit haar slipje! Rood met zwart, dacht ik in de gauwigheid te zien.
Het gordijn werd met een ruk opengeschoven en wat ze eerder had gezegd, dat het op een vrouw leuker stond dan op een paspop? Mijn ogen gingen van de prachtig opgestuwde borsten en de diepe gleuf daartussen naar het rokje, waarvan ze één rits open had en die daarmee meer been liet zien dan ik verwacht had. Als een mannequin liep ze van me weg – ohhh, die verrukkelijke billen van haar – en toen ze terugliep, trok ze de rits van het jasje helemaal open.
Het kledingstukje, dat door de ronde uitsparing op borsthoogte zo fraai een flink stuk van haar borsten toonde, had vlak onder die uitsparing een rijgvetersluitinkje en liet verder haar buik bloot; een piercing sierde haar navel. Als we niet in een winkel waren geweest, dan had ik hier al erg leuke dingen met haar willen doen. Jeetje, wat was dit alles geilmakend!
‘En?’ Ze keek me lachend aan. ‘Hoewel het antwoord al op je gezicht af te lezen is.’
Ik vermoedde dat ze daarin gelijk had.
‘Ja, ik geef het toe, het is echt super.’
Ik slikte.
‘Je had toch ook beloofd dat je je nog eh…’
‘Voorover zou buigen?’ Ze grinnikte. ‘Dat was ik niet vergeten hoor.’
Ze draaide zich om, boog plagend langzaam voorover, waarmee ze steeds meer blootgaf; dijbenen, onderkant billen, nog iets meer van de billen. Ik zat op het puntje van het stoeltje, had bijna de neiging om op mijn knieën te gaan zitten, om maar niets te hoeven missen.
Grijnzend keek ze even onder haar arm door.
‘Ben je er klaar voor?’
Ze wachtte niet op een reactie, maar boog nu ver voorover en daarmee liet ze alles zien. Verbeeldde ik het me, of zag ik haar gladde lipjes glinsteren? Helaas te kort naar mijn zin showde ze haar heerlijkheden.
‘Durf je,’ en ze deed de ritsen dicht, ‘zo naast me over straat te gaan?’
Ik knikte.
‘Ja hoor en ik verheug me nu al op de jaloerse blikken van andere mannen.’
Plus dat we dan op weg gingen voor een bak koffie en toiletbezoek, want daar zou ik haar zeker aan houden.
‘Mooi zo. Nou, dan mag je nu eerst jouw aandeel leveren. En daarna…’ Ze kneep haar ogen iets toe. ‘…lever ik mijn aandeel nog. De koffie. En iets toe.’ Weer een grijns.

Buiten liepen we hand in hand, wat me een gevoel van intimiteit gaf. Galant droeg ik het tasje met haar gedragen kleding. In het korte stukje naar het café leken de afkeurende blikken van de enkele autochtoon en verdwaalde toerist van haar af te glijden. In ieder geval gaf ze er geen blijk van dat ze haar iets deden.
Het grand café, dat een honderd meter verderop was, had het rustig. Op het terras zaten twee dames op leeftijd en iets van hen vandaan zat een oude man bewegingsloos achterovergeleund in zijn stoel, de ogen dichtgeknepen. Misschien was hij dood. Binnen was het ook stil, slechts drie tafeltjes waren bezet. Wij zochten een plek in de hoek, aan de raamkant. Zij ging met de rug naar de muur zitten en ik nam tegenover haar plaats aan de tafel van hout. De eveneens houten stoelen hadden een zitting van crèmekleurige skai. We bestelden koffie, zij cappuccino en ik een gewone.
Terwijl we op de koffie wachtten, vroeg ik haar: ‘Doe je dat vaker, mannen aanschieten en vragen of ze kleding voor je kopen?’
Ze lachte. ‘Nee hoor. Alleen bij leuke mannen.’
‘En die zijn dan gelijk zo toegeeflijk om daarin mee te gaan?’
‘Nee, ze vallen voor mijn charme.’
‘Of die…’ Ik aarzelde of ik dat wel kon zeggen.
Grinnikend vulde zij voor me aan. ‘…op me geilen? Want dat deed jij ook, ik zag je buiten wel naar mijn borsten, legging en kruis kijken hoor.’
Ik voelde weer eens een kleur opkomen.
‘En ik durf er wat om te verwedden dat je al om was toen ik je zei dat ik hier misschien naar het toilet ging en dat jij met me mee kon de dames in, als je daar zin in had.’
Mijn kleur verdiepte zich. Ze had gelijk. De kans dat ik haar kon neuken, had me overgehaald en dat dan ook nog eens op zo’n spannende plek. Het spannendste wat ik ooit had gedaan, was een vriendin nemen op de keukentafel.
Ze boog zich naar me voorover en liet haar stem zakken.
‘En om je weer op te geilen, ik heb het rokje iets opgetrokken en zit met mijn blote kont op de zitting.’
Waarop ze weer rechtop ging zitten en vriendelijk lachte naar de serveerster die met de koffie aankwam.
‘Hmmm, lekker.’
Doelde ze op de koffie of op dat andere? Mijn god, ik had het zo warm als wat, en dat kwam niet alleen door mijn rode hoofd.
Nadat de serveerster weer verdwenen was, trok ze de rits van het jasje tot halverwege open, waarmee ik opnieuw zicht had op de opgestuwde borsten en de gleuf daartussen. Het kostte me moeite om mijn ogen op haar gezicht gericht te houden, maar of dat geruststellender was? Die volle lippen, die ze sensueel even met haar tong bevochtigde en meer deed glanzen, deden mij verlangen naar het vervolg. Het leek of ze nu, hier, uit iedere vezel van haar lijf lust uitstraalde. Wanneer was ze van plan om richting toilet te gaan?
Alsof ze mijn gedachte had gelezen, zei ze: ‘Nog niet aan denken,’ terwijl ze een vinger naar mijn mond bracht, die op mijn lippen drukte en met een lichte pressie naar binnen drong.
‘Een voorafje voor straks. Proef je mijn geil, zo uit mijn kutje vandaan?’
Ik weet niet of ik dat proefde, maar jeetje, wat teasde ze me hiermee. Ik had niet eens gemerkt dat ze een hand onder tafel had gebracht.
‘Als we onze koffie op hebben, dan gaan we…’
Haar ogen schitterden. Ik was in staat om mijn koffie in één keer naar binnen te gieten. Ze rommelde in haar schoudertasje, dat naast haar op tafel stond.
‘Die is voor zo dadelijk’ en ze legde een condoomverpakking open en bloot op het tafelblad. Voordat ik kon reageren, hoorde ik een telefoon.
‘Momentje.’
Ze diepte het mobieltje uit haar schoudertasje, wierp een blik op de display.
‘Shit, deze moet ik aannemen, sorry.’
Ze maakte verbinding, terwijl ze opstond.
‘Ja, met mij.’
Toen ze terugkwam, was ze duidelijk geagiteerd.
‘Verdomme Jan, ik moet weg, een collega vervangen. Het spijt me.’
‘Kut,’ ontglipte me. Dit was echt balen. Ze zat al weer tegenover me.
‘Stroop je mouw eens op.’
Ik kon wel janken en mijn jongeheer deelde mijn gevoel.
‘Ik kan jouw mobieltje bellen, dan heb je mijn nummer ook, maar ik vind dit leuker.’
Ze had een lipstick in haar hand, waarmee ze op de binnenkant van mijn onderarm haar 06-nummer schreef. Ze borg de lipstick weer op, pakte haar spullen, stond op en drukte een kus op mijn lippen.
‘Bel me, als je zin hebt.’
‘Ja, doe ik… En eh, werk ze,’ reageerde ik aangeslagen.
Ze was al een paar stappen van me vandaan, toen ze terugkwam.
‘Hier, heb je nog een aandenken van me.’ En ze legde haar slipje op tafel. Dat inderdaad rood met zwart was.

Als je zin hebt… Dat had ik, deze avond al. Al was het maar om haar stem te horen. En ja, om wellicht een afspraakje te maken, voor misschien weer een kop koffie en meer. Ik had haar slipje in mijn hand, drukte het tegen mijn gezicht, snoof haar geur op, die er nog vaag in aanwezig was. Ja, ik ging haar bellen. Nu. Een klik en een vriendelijke damesstem zei: ‘Goedenavond, met Paradise Escort, met Angela. Waarmee kan ik u van dienst zijn?’

0-G-Verhaal 3

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s