Een huis in Spanje, 4.

Volgens de uitleg van de eigenaar van de winkel is dit een extra sterke hondenbench, met een dikkere ijzeren bedrading dan de gewone, waardoor de tralies minder buigzaam zijn en beter geschikt voor sterke honden. “Deze extra sterke bench heeft dikkere ijzeren bedrading dan de gewone hondenbench. Hierdoor is het tralies minder buigzaam en beter geschikt voor sterke honden. De bench heeft een zwarte epoxy coating en zal hierdoor ook niet roesten.”
     Ik negeer daarbij de grote grijns van Christa. Ik zak door de knieën om de deur aan de korte kant van de kooi te bekijken en ook zij zakt door de benen, aan de zijkant, waar ze op handen en knieën naast gaat zitten en tot mijn verbijstering ook nog zegt: “Kijk, het past wel zo.”
     Ik schud mijn hoofd en kijk haar daarbij venijnig aan, kom overeind, terwijl ik haar bij de arm pak en ook omhoog trek. De eigenaar ziet het verwonderd aan, schraapt zijn keel en excuseert zich dan: “Ik moet even naar een andere klant toe.”
     Als hij van ons weg loopt, sis ik haar toe: “Voor hetzelfde geld denk hij nu dat ik jou er in stop.”
     “Dan denkt hij nu vast: wat een pervers mannetje”, grinnikt ze.
     “Eigenlijk zou ik je daar vanavond een ontzettend pak voor op je billen moeten geven.”
     “Hmmm, ja?” grijnst ze. “M’n eerste SM-les? En mag ik daarna met m’n gloeiende billen op je gezicht zitten?”
     Jezus, wat is ze me er eentje zeg, niet te geloven!
     “Maar je hebt in elk geval gezien dat je er in past.”
     Die indruk had ik al gekregen toen ik op het kaartje zag dat dit een XXL bench was, met een formaat van lxbxh van 118x78x85cm. Het wordt daarom deze bench en na de siësta halen we die op, want er moet nog een föhn worden gekocht en ze wil me de stad laten zien. Die inderdaad erg de moeite waard blijkt te zijn.
     De schilderachtige joodse wijk El Call is het oudste deel van de stad, legt ze me uit. “Al deze gebouwen en steegjes, pleintjes en trappen hier dateren uit de 8e en 9e eeuw.”
     We slenteren gearmd door de Rambla del a Llibertat, één van de levendigste en gezelligste plekken in de stad volgens haar. Wat ik me kan voorstellen, gezien de vele winkels en terrasjes. Bovendien geven de overdekte galerijen van de middeleeuwse gebouwen en de twee rijen platanen ook nog eens een aangename schaduw, wat lekker is met dit warme weer.
     “Al in de middeleeuwen was dit deel van Girona de marktplaats van de stad”, vertelt mijn enthousiaste gids.
     Ik vind het leuk dat ze zo goed op de hoogte is. Ze geeft me daarmee ook een andere kijk op de stad, die ik zonder haar had moeten ontberen en waarmee de stad weliswaar nog steeds prachtig en zeer de moeite van een bezoek waard zou zijn geweest, maar met deze info krijgt die nog extra glans. Maar we slenteren niet alleen rond, we shoppen ook.
     De föhn wordt aangeschaft. Waarbij we ons afvragen voor welk doel die gebruikt kan worden, maar we komen uiteindelijk tot de slotsom dat die waarschijnlijk voor het drogen van de haren van één van de Meesteressen is.
     Zij schaft, hoe kan het ook anders voor een vrouw, wat aan kleding aan: een rokje, twee shirtjes, een jurkje en een paar riempjessandalen met een hoge naaldhak. En op de lingerieafdeling van een warenhuis wil ze dat ik een setje van beha en slipje aanwijs dat ik mooi vind voor haar. Het is iets wat ik niet als een onaangename ‘opdracht’ beschouw; ik zie graag dat een vrouw voor mooie lingerie gaat. Het wordt uiteindelijk een kanten setje in een chique kleur grijs. De beha heeft een open stukje; boven de cups loopt een bandje, waartussen dus een stukje van de borsten bloot is. De bijpassende string is afgewerkt met satijnen strikjes. Ze kan zich helemaal vinden in mijn keuze. Ze sputtert even tegen als ik zeg dat ze dit van mij cadeau krijgt, maar ze vindt het erg leuk en lief dat zij het setje van mij heeft gekregen.
     Het enige waar we niet kant en klaar voor slagen, is iets van een matje, met skai of plastic bedekt, voor in de bench. In een outdoor winkel kopen we, op initiatief van haar, een 2-persoons schuimrubber matras met noppen van 6 cm dik en met een afmeting van 190 x 120 cm. Ze weet thuis wel iemand die het voor haar op het juiste formaat kan knippen of snijden, bekleden met pvc en dat dan netjes afwerken.
     Als we uiteindelijk na een terrasje, waar we tapas eten onder het genot van een frisse rode wijn, terug keren naar de dierenwinkel, stoot ze me ineens aan en wijst naar de overkant van de straat.
     “Kijk, een seksshop. Weet je dat ik nog nooit zo’n shop binnen heb durven stappen? Maar nu, met jou erbij…”
     “Oké”, haal ik mijn schouders op, “gaan we toch even kijken?”
     Het is een niet al te groot zaakje met op het eerste oog het gangbare aanbod van vibrators, dildo’s, pornobladen en wat sexy lingerie. Ze loopt er langzaam langs, pakt een forse dildo op, fors in lengte en omvang. Haar slanke vingers kunnen de schacht net niet geheel omvatten. Ze huivert. “Ik moet er toch niet aan denken om die er bij me in te stoppen.” Ze kijkt me aan. “Zullen er echt meiden zijn die…”
     “Als er geen vraag naar zou zijn, zouden ze die niet verkopen, toch?” Ik vertel haar maar niet dat ik vroeger met enige regelmaat bij een Meesteres kwam die met zo’n soort op een gordel bevestigd mij daarmee anaal nam.
     Een eindje verderop stopt ze bij twee bakken met daarin verpakkingen met latex spul en lingerie. Ik zie aan haar dat ze het leuk vindt om daarin te grutten. Een lichte blos verraad dat het haar ook opwindt. “Oh, ik ga hier wat van kopen hoor. Als jij dat ook leuk vindt.”
     “Laat maar eens zien waar je aan denkt.”
     “Dit vind ik leuk.”
     Het plaatje op de verpakking laat zien dat het een zwarte latex slip is met open kruis. “Ja, leuk”, glimlach ik.
     “O, maar deze weet ik niet, hoewel ik het wel een geil idee vind.”
     Ze laat me de verpakking zien. Het is weer een zwarte latex slip, maar nu met een inwendige dildo, een kleintje, van 12 x 3,5 cm.
     “Gewoon proberen, dan kun je het ervaren.”
     “Ja, dat is zo.” Na enige aarzeling wordt ook die apart gelegd. Dan grinnikt ze. “Of deze, kunnen we beiden ervaren wat het is.” Ze toont het me. Het is eenzelfde als de vorige, maar nu ook met een uitwendige dildo van 14 x 4 cm.
     “Ik denk dat ik die nauwelijks zal voelen.”
     Ze kijkt me verrast aan. “Heb jij anale ervaring?”
     Ik knik.
     “Met eh, dit spul?”
     “Ja. Alleen dan veel groter.”
     “Oké.” Verder zwijgend legt ze die slip weer terug in de bak. “Ik heb het verder wel gezien,” geeft ze aan. “Of ben jij nog iets tegen gekomen?”
     “Ja.” Aan een standaard, tussen wat andere spulletjes, heb ik een mondknevel gezien. Een zacht leren mondknevel met een verstelbare riem. Ik pak die van de standaard af. “Deze nemen we ook mee. Voor als je vanavond teveel lawaai maakt als je voor de billen krijgt.”
     “Oh, dat ben je echt van plan?” Haar ogen glinsteren. “Spannend. En die krijg ik dan echt in?” Ze pakt de knevel van me over. Zet de bal even tussen haar lippen. Haar ogen twinkelen nu nog meer. “Hmmm, jammer dat het nog geen avond is.”
     We rekenen af. En als bij de dierenwinkel de bench is ingeladen gaan we, met ook de achterbank vol tassen terug naar Tamariu, naar mijn huis.
     Ze rijdt door Tamariu heen, neemt de hoofdweg richting Aigua Blava en slaat zo’n beetje halverwege de doodlopende en de heuvel opslingerende straat naar mijn huis in. We passeren de negen woningen van mijn buren. Dat van mij ligt op de top, daar waar de straat stopt. Ze parkeert haar jeep achter mijn wagens, die in de dwars op de weg liggende inham staan. We brengen eerst de tassen naar boven en slepen daarna met z’n tweetjes de ingeklapte, maar qua formaat en gewicht tegenvallende bench naar boven. Het matras laten we in de jeep liggen.
     Terwijl ik een fles witte wijn ontkurk, kleedt zij zich uit om mij het lingeriesetje te showen. Dat, als ze het aan heeft, haar heel fraai staat. Ze is er zelf ook heel blij mee en houdt het gelijk aan. Ze loopt gelijk met mij en de wijn in de wijnkoeler plus twee glazen mee naar buiten het terras op. Wat geen enkel probleem is, want ik heb geen zicht van anderen op het terras. Tenzij je echt langs de reling gaat staan en dan nog moet iemand al met een verrekijker vanuit de tuin van één van de huizen ver beneden het terras staan gluren om details te kunnen zien.
     Ze vlijt zich neer op een ligbed en ik neem die ernaast. Ik schenk de wijn in, zij heft haar glas op en proost met me op deze tot nu toe weer meer dan geslaagde dag.
     We kletsen wat na over de dag, waarna ik opsta om mijn laptop te pakken voor een mailtje aan Angela en voor haar neem ik haar e-reader mee uit haar schoudertas vandaan. Terwijl zij zich in haar boek verdiept, buig ik me over de mail. Vertel daarin hoe we via het afzeggen van mijn Spaanse lessen voor die week op het onderwerp SM terecht zijn gekomen. Vertel ook summier wat we ’s avonds hebben uitgevreten, maar laat wat er op het strand verder gebeurde achterwege. En hoe vandaag, op weg naar Girona, het SM weer ter sprake was gekomen en dat ze best een dagje mee wil maken als zij hier deze week zijn. En dat dat dus de redenen zijn voor haar verzoek om haar te mogen mailen.
     Ik loop even mijn financiën na, speel wat spelletjes FreeCell, werp zo nu en dan een blik op de mooie Christa in haar lingeriesetje en besef ten volle dat ik hartstikke gelukkig ben met haar als goede vriendin. Ik open nog één keer de mailbox en zie dat Angela al gereageerd heeft. Het is een kort, maar duidelijk berichtje: Is goed, geef mijn mailadres maar aan haar door.
     “Ik heb net een berichtje van haar binnen, ze vindt het goed als je haar mailt.”
     “Hé, wat tof.”
     “Ik stuur het berichtje wel even aan je door, dan heb je gelijk haar mailadres.”
     Direct erna sluit ik de laptop af en sta op om die naar binnen te brengen. En om zo met iets anders naar buiten te gaan, want ik vind het tijd geworden voor wat actie voordat we straks weggaan om te eten. Uit de tassen op de bank zoek ik die van de seksshop en haal daar de mondbal uit vandaan. Ik houd de knevel bij het uiteinde van het riempje vast en met het geheel zo zachtjes slingerend in mijn hand kom ik het terras weer op.
     “Zo dame, ga eens rechtop zitten.”
     Ze kijkt op en ziet natuurlijk gelijk wat ik in mijn hand heb. Meteen zie ik haar ogen gaan glanzen. “Ohh, je gaat stoute dingen met me doen.”
     “Nee, ik ga iets doen voor het stoute dat jij hebt gedaan.” Ik sta nu achter haar. “Mond open.” En met dat ze dat doet, stop ik de mondbal tussen haar lippen, leid de riempjes langs haar lange haren en gesp ze in haar nek vast.
     Ik loop om het ligbed heen naar de andere kant en bekijk glimlachend het resultaat. Haar lichtroze gestifte lippen spannen zich er mooi omheen. Haar ogen heeft ze wijd opengesperd en die kijken me nu licht gespannen aan.
     “Trek je slipje uit en kom dan mee naar binnen.”
     Gehoorzaam staat ze op, stapt uit haar string, die ze op het ligbed neer legt en volgt me de woonkamer in. Waar ik op de rand van de bank gaat zitten, m’n benen tegen elkaar.
     “Zo, kom hier maar eens overheen liggen jij”, waarbij ik ter verduidelijking op mijn bovenbenen klop.
     Nu toch enigszins aarzelend komt ze naderbij, buigt zich voorover en laat zich over mijn benen zakken.
     “Zet je handen maar op de grond.”
     Nu ze in de door mij gewenste positie ligt, steken haar kleine maar prachtige billen mooi omhoog. Ik streel ze even zachtjes, waarbij een rilling door haar heen gaat. Dan laat ik m’n vlakke hand op haar ene bil neer kletsen, gelijk gevolgd door eentje op haar andere bil. Een eerste lichte kreun volgt. Dit is leuk! In een onregelmatig ritme nu laat ik mijn handen op haar billen neerkomen, die al gauw beginnen te kleuren. Haar gesteun gaat, naarmate ik harder begin te slaan, over in een gesmoord gekreun en op een gegeven moment zelfs in gevloek. Ik grinnik, maar stop nu even en streel er zachtjes over met mijn ene hand, terwijl ik met de andere haar haarborstel uit haar schoudertas vis. Het is er eentje met een houten achterkant. Zachtjes tik ik ermee op haar kont.
     “Weet je wat dit is?”
     Er klinkt een enigszins verstaanbare ontkenning van haar kant.
     “Dit is je haarborstel. En daarmee krijg je nog 10 klappen van me. Op iedere bil dus, maar dat zal je wel begrepen hebben.”
     Ze schudt heftig met haar hoofd, wil ook overeind komen, maar snel belet ik haar dat door haar met mijn arm op haar plaats te houden. Het gesmoorde gevloek en getier negeer ik, terwijl de borstel z’n werk doet en het lichtrode laat overgaan ik een dieprode kleur. Als ze de 20 erop heeft zitten, help ik haar overeind. Ze heeft de tranen in de ogen staan. Troostend trek ik haar op mijn schoot en streel haar door de haren. Gesp de mondknevel los, haal de bal tussen haar lippen vandaan.
     “Godsamme, wat gloeien mijn billen zeg! En jeetje, wat deed dat zeer met die borstel. Met je handen was het nog wel te doen, hoewel dat ook steeds heftiger werd op het end toe. Maar die borstel! Pffff, was echt heftig.”
     Dan, met een ruk, staat ze ineens op, zet haar handen in haar zij. “Zo, maar nu mijn beloning. En wat mij betreft hier op de bank. Ga maar liggen jij!”
     Ik weet waar ze op doelt, grijns. “Maar dan krijg ik het veel te warm met dat kacheltje op me.”
     Ze schiet in de lach. “Nou, dat is dan vette pech voor je.” Ze duwt me achterover en zit gelijk schrijlings over me heen, op m’n gezicht. Ik lig er wat ongemakkelijk bij, omdat ik m’n benen kwijt moet over de armleuning; een 2-zits bank is nu eenmaal geen bank waar je languit op kunt liggen.
     Dat de billenkoek, ondanks haar reactie van zonet, haar niet onberoerd heeft gelaten, laat haar natte kut me voelen. Ze lekt gewoon! Ze trekt m’n shirt omhoog en grijpt me bij de tepels. Ik probeer mijn broek te openen, maar ze reageert daarop met: “Nee mannetje, daar wacht je nog maar even mee.” Ze komt even omhoog en legt haar onderbenen over mijn armen heen. Waarna ze me dwingt, door fel in mijn tepels te knijpen, mijn tong zijn werk te laten doen. Het duurt niet lang of haar orgasme dient zich aan. Ze laat me stoppen met likken, maar gaat niet van mijn gezicht af.
     Als ze weer tot zichzelf is gekomen, geeft ze me aan dat ik mijn broek mag openen; ze is klaar voor een volgend rondje likwerk en een nieuw orgasme. Dat deze keer beduidend langer op zich laat wachten. Wat maakt dat ik me zelf ook langzaam naar mijn hoogtepunt werk. Nadat we beiden tot ons gerief zijn gekomen en weer van deze wereld zijn, staat ze op omdat ze zich even wil verfrissen voordat we gaan eten.
     “Nee, wacht.”
     Met een opgetrokken wenkbrauw kijkt ze me aan.
     “Ik wil dat je nu, zonder je op te frissen, je dildoslip aantrekt. Weet je dadelijk gelijk wat die met je doet, net als de rest van de avond”, grijns ik.
     “Is dat wel zo verstandig om dat nu uit te proberen? Want als het gaat irriteren onder het eten? Dan kan die slip moeilijk uittrekken op het toilet en in m’n tas stoppen.”
     “Of als het je opwindt onder het eten?” opper ik. “Het je weer geil maakt?”
     Ze glimlacht nu. “Dan heb ik hetzelfde probleem, dat ik het niet uit kan trekken, plus dat ik geen invulling kan geven aan mijn geilheid op dat moment.”
     “Spannend toch? En lekker gekmakend? Vind je dat geen geil idee?”
     Ze heeft geen aansporing meer nodig, omdat ze zelf veel te nieuwsgierig is naar het resultaat. Ze vist het tasje uit de stapel op de andere bank en haalt de bewuste doos er uit, maakt de verpakking open.
     “Wel voorzichtig ermee doen hè, want ik denk dat het van dunne en dus kwetsbare latex is.”
     “Ja, ik doe voorzichtig.”
     Ik kijk toe hoe ze de slip behoedzaam langs haar benen omhoog laat gaan, hoe ze de gladde dildo, die ze niet hoeft in te smeren met het bijgeleverde glijmiddel, probleemloos naar binnen werkt. Haar vagina is nog vochtig genoeg.
     “Het voelt heel gek aan, gevuld, alsof er een pik in me zit. Wat natuurlijk ook min of meer zo is,” voegt ze er met een grijns aan toe. Ze loopt door de kamer, met een verlekkerde glimlach rond haar lippen. “Best geil makend eigenlijk, zeker bij het lopen. Dus ben ik benieuwd hoe dat de rest van de avond voor me gaat uitpakken. Maar wat trek jij zo aan?”
     “Een ander shirt. En ik houd deze broek aan.” Wat een korte, katoenen broek is, waarvan de pijpen tot ongeveer een handbreedte van de knieën af blijven.
     “Oké, maar dan wil ik dat je er geen onderbroek onder aan trekt. Want als jij dit voor mij bepaalt, bepaal ik dat voor jou.”
     Hoewel ik niet gecharmeerd ben van het idee, vind ik het wel zo eerlijk om met haar wil toe te stemmen. Terwijl ik me opfris en aankleed, belt zij een taxi, zodat we kunnen drinken. Haar jeep lever ik morgen, samen met de tassen, wel bij haar af.
     We gaan eten in één van de direct aan het strand gelegen restaurantjes van Aigua Blava. Onder het eten ben ik natuurlijk benieuwd hoe zij zich voelt en wat ze voelt.
     “Wat ik al eerder zei, het voelt gevuld, alsof ik een eh, pik in me heb. Alleen mis ik daarbij het stoten”, lacht ze. “Maar het maakt me wel licht geil, geeft het gevoel van meer willen en ik moet de neiging ook onderdrukken om in m’n kruis te grijpen en er tegenaan te duwen. En hoe is het bij jou?”
     “Eh, lastig. ‘Hij’ is natuurlijk gezakt en zit in mijn linker broekspijp en eh, dat ‘schuurt’. Maakt hem ook half stijf.”
     Ze grinnikt. “Goh, zijn we lekker bezig zo hè? Een beetje half geil te zijn, zonder er wat mee te kunnen.”
     “Tja. Maakt wel eh, ‘hongerig’ naar meer”, glimlach ik.
     “Zou je nu niet mijn slip willen zijn?”
     Ik kijk haar verbaasd en in een niet begrijpen aan.
     “Dat jij nu die dildo bent en in me zit?”
     Ik zie een beeld voor me. Dat ik dat gladde rubber ben en in de warmte van haar vochtige kut zit. Mijn pik vindt dat ook geen onaardige voorstelling.
     “Waarom hebben we nog niet geneukt?” vraagt ze me, met iets toegeknepen ogen. Haar ene hand gaat onder tafel, ik vermoed richting haar kruis.
     “Omdat jij andere dingen hebt gedaan?”
     “En dat hield jou tegen om me…”
     Ik lach. “Ja eh, als jij steeds op mijn gezicht wilt gaat zitten.
     “Dan kan jij niks anders doen”, lacht zij ook nu.
     “Precies.”
     “Toch wil ik die van jou eens in me voelen.”
     “Waarin”, grijns ik.
     “Waarin denk je?”
     “In je kontgaatje?”
     Haar ogen sperren zich open.
     “Wil jij dat?”
     “Dat zou ik best willen, ja.”
     Ze is een moment stil. “Ik heb dat nog nooit ervaren. Heb jij dat wel eens gedaan bij een vrouw?”
     “Ja.”
     Weer valt ze even stil. Zegt dan, met een zucht: “Ik weet het niet hoor. Ik vind het wel een spannend idee. Maar ik wil je ook gewoon een keer voelen hoor.”
Alleen geven we daar voor nu geen gevolg meer aan. Een taxi brengt eerst mij en daarna haar naar huis. Dat ook zij daar veilig is aangekomen, laat mij nog een sms’je van haar zien: De slip is uit en ik geef nog een invulling aan mijn geilheid, ik ben me aan het vingeren. Welterusten. Grinnn. Wat mij weer opwindt en om bevredigen vraagt. En ik heb daar een ‘stoute’ oplossing voor als mijn oog op het vandaag door haar gedragen slipje valt. Ik pak het op. Het heeft lichte vlekken van haar afscheiding. Ik ga op de bank liggen en met de slip op mijn gezicht trek ik me af, met een beeld voor ogen dat ik haar anaal neem.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s