Een huis in Spanje, 3

Hoewel ik daarstraks wel zo stoer zei dit strand prima te vinden, maakt het me, nu we er zijn, toch enigszins nerveus. Is het een verstandige keuze geweest? Want ik zie haar toch zo naakt en kan dat onze verhouding anders maken dan dat die tot nu toe was?
     Zwijgend zet ik de tas en koelbox neer. Zij pakt de badlakens uit de tas en spreidt ze uit op het zand. Trekt dan haar shirt uit, doet haar beha af. Wat een push-up blijkt te zijn, want haar borsten ogen ineens kleiner. Niet dat ze echt klein zijn, nee, een mooie B-cup schat ik zo in. Met kleine tepels in eveneens kleine tepelhoven. En ze heeft een navelpiercing zie ik nu. Twee steentjes in een geelbruine kleur. De onderste, en grootste van de twee, heeft een wit streepje over het midden.
     Ook ik trek nu mijn shirt uit. Zij heeft ondertussen haar rokje al uitgedaan en staat met haar rug naar me toe, over de tas gebogen, waar ze haar kledingstukjes in opbergt. Ik kijk naar het witte stukje stof tussen haar licht gebruinde billen. Dat zo ook in die tas zal verdwijnen, waarna ze  haar voorkant bloot zal geven.
     Ik trek mijn korte broek uit, stap er uit. Slik. Ze is kaal! Er valt geen haartje te bespeuren. Ze gaat op een badlaken liggen, het ene been gestrekt, het andere opgetrokken en kijkt nu naar mij. Haastig trek ik mijn laatst overgebleven kledingstuk uit en ga op mijn buik naast haar op het andere badlaken liggen. Oef, even de halve erectie weer in ruststand laten komen.
     Ze komt overeind en op haar knieën gezeten pakt ze een flesje zonnebrandcrème uit de tas. Ik heb een verontrustend zicht op haar achterkant. Jeetje, moet ze dat nu zo doen? Ze draait zich weer om en begint zich in te smeren, beginnend met haar armen en schouders. Ze glimlacht me toe. “M’n naaktheid went zo wel hoor en als je zover bent mag je m’n rug insmeren.”
     Natuurlijk went haar naaktheid. En ja, we doen gewoon die dingen die je normaal op het strand en aan zee doet: lekker zonnen, zwemmen, lezen (zij), kletsen. Wat niet wegneemt dat ik zo nu en dan, op momenten dat zij zont of leest en met licht gespreide of opgetrokken benen, een blik werp op haar vagina of billen en ja, daar een fantasie op loslaat. Maar nooit te lang, want ik wil niet dat ze me betrapt met een half stijve of stijve penis.
     We lunchen – gekleed – op het terras en vermaken ons daarna nog een keer op het strand. Waar ik bedenk dat ik haar maar eens moet informeren over de komst van mijn twee gasten.
     “Christa, over drie weken neem ik vrij van Spaanse les. Ik krijg die week erna namelijk bezoek.”
     Ze gaat op haar zij liggen. “O? Wat leuk. Wie komt er langs?”
     “Ehm, komen. Twee eh, vriendinnen, uit Nederland vandaan.”
     Ze schiet in de lach. “Toe maar weer, twee tegelijk. En waar ken je ze van? Van vroeger? Van school? Van je werk?”
     Oei, dit is een lastige. “Eh, nee. Ik ken ze eh, van het internet,” antwoord ik in het Engels, omdat ik anders naar woorden moet gaan zoeken.
     Ze komt overeind, in zithouding, corrigeert me niet, maar gaat eveneens over in het Engels, te nieuwsgierig naar het vervolg? “Ben je aan het daten?”
     Ow, dit gaat een kant op die ik niet wil. Ik wilde haar alleen zeggen dat ik die week geen lessen van haar kan hebben. “Eh ja, zoiets.” Nu heb ik haar nog nieuwsgieriger.
     “Hoezo zoiets. Heb je soms een contactadvertentie geplaatst?”
     Ik merk dat ik in een automatisme op haar vraag knik.
     “O?” klinkt ze nu verwonderd. “Voor een relatie? Of eh – en ze kijkt me nu met toegeknepen ogen aan – voor de seks?”
     Jee, dat is een directe vraag! Ik friemel aan het badlaken, merk dat ik kleur. Zij gaat verzitten, de voeten tegen elkaar, de knieën naar buiten, de ellebogen op de bovenbenen, terwijl ze haar hoofd in haar handen laat rusten.
     “Nee,” reageer ik. “Niet voor de seks. En ook niet voor een relatie.”
     Ze heft even haar hoofd uit haar handen op om te kunnen zeggen: “Waarvoor komen ze dan wel? Want je kleurde net.”
     Aan haar waarnemingsvermogen mankeert niets en aan haar doorvragen evenmin; ze zou een goede journaliste zijn. “Oké… Ik vertel het je als je me belooft dat dat tussen ons blijft. Afgesproken?”
     “Deal.”
     “Het zijn twee Meesteressen die langs komen. Ik ben die week hun eh, slaaf.” Zo, dat is eruit.
     Ze reageert er niet eens geschokt op. Constateert slechts: “Je doet aan SM?”
     “Ja.”
     Ze zet haar handen schuin achter haar neer in het zand. “En wat doen ze dan met je in die week?”
     Wat zei Angela daar ook al weer over? Dat ze me ging gebruiken en misbruiken, vernederen en dat ze zich liet verzorgen en verwennen? “Ja, dat weet ik natuurlijk niet. Ik weet niet wat ze van plan zijn.”
     “Maar daar heb je wel een idee bij. Kom, vertel eens wat, ik ben daar wel nieuwsgierig naar. Laat je je dan slaan?”
     “Dat zal vast wel gebeuren ja, want dat hoort er ook bij.”
     “En wat nog meer?”
     “Waarschijnlijk zal ik ook vernederende opdrachten moeten uitvoeren en ik denk dat ik dienstbaar aan hen zal moeten zijn.”
     “Seksueel?”
     Ik ga verzitten, voel dat er iets begint te groeien. “Nee.” En ik schud daarbij mijn hoofd. “In ieder geval niet in de zin van eh, neuken.” Mijn god, waar gaat dit gesprek heen?
     “Hoe dan wel? Moet je ze likken?”
     Ik frons. “Een Meesteres laat zelden haar eh, vrouwelijkheden zien en laat zich al helemaal niet seksueel gebruiken. Maar het kan gebeuren dat de slaaf haar billen mag kussen. En heel soms mag je haar daar tussen likken. En meestal dan als ze op je gezicht zit.”
     “En daar krijg je een kick van?”
     “Van dat laatste?”
     “Van dat alles, bedoel ik eigenlijk. Van dat laatste lijkt het zonder meer dat je daar opgewonden van wordt,” lacht ze. “En ik ook, moet ik bekennen. Het lijkt me wel wat om me zo een keer te laten verwennen.” Ze gaat iets verzitten, zet haar voeten van elkaar en kijkt even om zich heen, kijkt mij daarna weer aan. “Ik ben zo hitsig als ik weet niet wat geworden van je verhaal.”
     “Ik zie het.” En niet alleen aan de blos die ze op haar wangen heeft gekregen. Haar vagina heeft zich iets geopend en glanst.
     “Jij probeert anders ook al enige tijd iets te verbergen voor me,” pareert ze. Om me dan te overdonderen met: “Vind je het goed als ik me vinger?” Terwijl ze dat vraagt, gaat haar ene hand al tussen haar benen.
     Ik schrik. “Is dit wel goed wat we aan het doen zijn?” zeg ik met een nu schorre stem. In een flits heb ik een beeld van haar vader die me met een hakbijl uit de keuken achterna zit.
     “Hoezo, we doen toch niks, niks met elkaar? Hoewel ik erg nieuwsgierig ben hoe het zal zijn als jij me likt terwijl ik op jouw gezicht zit.” Haar ring- en wijsvinger rusten op haar lippen, de middelvinger is al tussen haar lippen naar binnen gegaan.
     Ongerust kijk ik nu even om me heen of iemand kan zien wat er bij ons gebeurt. Maar het dichtstbijzijnde stel zit een meter of vijftig van ons vandaan, waarvan hij in een blad zit te lezen en zij op haar rug ligt te zonnen.
     Haar middelvinger heeft haar clitoris gevonden. Door half geloken ogen kijkt ze me aan. “Gaan we na het strand naar mijn huis? Of naar dat van jou? Ik wil weten hoe dat is, hoe dat voelt.”
     Ik kan mijn oren niet geloven! “Nee! Je vader zou me vermoorden.”
     “Die weet er niet van.”
     “Ik zou hem niet meer onder ogen kunnen komen.”
     “Stel je niet aan.”
     Haar hand en vinger gaan ondertussen in heftiger bewegingen over haar vagina en clit. Gebiologeerd kijk ik ernaar, kreun licht als ik me voor de geest haal hoe het zal zijn om die spleet en haar bilspleet op mijn mond en neus te hebben. Maar dat is iets wat we toch echt niet moeten gaan doen! Maar weg zijn mijn principes van geen seks, omdat dat onze vriendschappelijke band zou veranderen of dat ze qua leeftijd mijn dochter had kunnen zijn. Verdwenen in geilheid. Verdwenen onder haar billen, bij haar thuis, in haar bed. Waarmee ze, ondanks haar slanke gestalte, de juiste, adembenemende druk op mijn gezicht weet te vinden. En waar ze met haar vingers mijn tepels zo weet te bespelen in een knijpen, trekken of draaien dat ik helemaal gek word. En ik niet alleen, wat haar nat op mijn gezicht mij laat weten.

Weer thuis, op mijn terras, met de laptop op tafel, heb ik zonet naar de mogelijkheden van vluchten vanaf Eindhoven gekeken. Die van Transavia leek mij de aardigste en ik stuur gelijk een mail naar Angela.
     Dag Meesteres,
     Vanaf Eindhoven Airport vliegt Transavia van en naar Barcelona. Het vertrek op 30 juni is om 18.00 uur, met aankomt in Barcelona om 20.05 uur en terug, de 7e, is het vertrek om 20.50 uur, met aankomst op Eindhoven om 23.05 uur. Hoor graag van u of bovenstaande akkoord is en zo ja, dan zorg ik dat de tickets bij u thuis geleverd worden of bij de balie van Transavia kunnen worden afgehaald op de dag van vertrek. Pascal.
     Nu dit hiermee voorlopig is afgehandeld, gaan mijn gedachten weer terug naar gisteravond. Waarvan ik me nog steeds afvraag of dat wel zo’n verstandige actie van me was. Wel een erg lekkere overigens.

Nadat we beiden ons orgasme hadden beleefd en zij van mijn gezicht was afgekomen, was ze naast me komen liggen.
     “Ik wist niet dat het zo heerlijk zou zijn om je tong aan en in m’n kontgaatje te voelen. Dat was echt een heel lekker gevoel.” Ze zuchtte genotsvol, om te vervolgen: “Maar vind je het niet vies om een anus te likken?”
     “Nee, want anders zou ik dat ook niet doen hè?”
     “Nee, dat is zo. En is dat nu SM-achtig?”
     “Een kontgaatje likken? Nee. Als beiden daar geen probleem mee hebben, is het een gewone seksuele handeling. Wel is het op het gezicht zitten meestal een SM-gerelateerde vorm. Facesitting dus. Hoewel dat vaak ook met ademreductie gepaard gaat en de Meesteres doorgaans wat aan heeft, een slip, pants, noem maar op.”
     “Wat heeft zij daar dan aan?”
     “Dat is het machtsspel, de macht die zij heeft om te doen met haar slaaf of slavin wat zij wil, of wenst.”
     “Nou, als ik meesteres was, trok ik uit wat ik op dat moment aan zou hebben en liet ik me daar wel likken hoor”, lachte ze.
     We hadden daarna een tijdje zwijgend naast elkaar gelegen, waarna ze vroeg: “Waar denk je aan?”
     “Aan iets heel anders.”
     “Vertel.”
     “Zit er hier in de buurt een dierenwinkel? Ik moet namelijk een hondenbench kopen.”
     “Heb je een hond gekocht dan?”
     “Nee. Maar ik moet die van Angela kopen, zo heet de ene Meesteres die hier komt.”
     “Is die dan voor jou? En moet jij daar dan in?” had ze me vol verbazing gevraagd.
     “Ik denk het.”
     Ze was overeind gekomen, had een been over me heen gezwaaid en was op mijn borst gaan zitten, met haar onderbenen over mijn armen heen. Ze had me met glanzende ogen aangekeken. “Ik vind het een raar, maar ook spannend gebeuren hoor, dat SM-gedoe. En als die week voorbij is, wil ik er alles over horen van je. Beloof je dat?” Haar handen gingen naar achteren en vonden mijn tepels. Ze zette deze keer haar nagels er in. “Beloof je dat?” herhaalde ze.
     “Je moet ook Meesteres worden”, lachte ik. Venijniger gingen haar nagels er in en ik kreunde. “Ja, beloofd.”
     “Mooi zo. Wil je me dan nu nog een keer likken? Of moet ik dan zeggen, lik me nog een keer?” grinnikte ze.
     Ik hief mij hoofd iets op en keek zo in haar geopende en natte vagina. “Ja”, zei ik tegen die lippen. “Dat wil ik nog wel een keertje doen. Maar hoe zit het nu met de dierenwinkel?”
     “Dat zoek ik voor je uit. Maar nu eerst je tong weer laten werken.”
     Erna hadden we gedoucht, waarna ze me naar huis bracht in de jeep.

In het postvak in verschijnt een mailbericht. Van Angela.
     We kunnen ons vinden in je vorige mail. We zien de tickets wel van je tegemoet. Angela.
     Gelijk maar regelen. Ik open de site van Transavia en maak de boeking rond. Ik zie dat er een mogelijkheid is om het gewicht van de ruimbagage tegen een toeslag te verhogen en doe dat. Want misschien nemen ze meer mee in hun bagage dan het gebruikelijke? Aan tickets en toeslagen ben ik € 815,00 euro kwijt, dat ik voldoe per credit card. Waarna ik Angela gelijk weer een mailtje stuur.
     Dag Meesteres,
     De tickets zijn besteld en betaald en zijn op de dag zelf af te halen bij de balie van Transavia. Daarnaast heb ik een toelage betaald voor extra ruimbagage, waarmee u beiden maximaal 29 kilo mee mag nemen in plaats van de gebruikelijke 20. En aan handbagage, zo las ik (hoeft u dat niet op te zoeken) max. 10 kilo. De afmeting van handbagage moet binnen de maten 55 x 35 x 25 cm.  vallen.
     Uw Pascal.
     Bijna meteen komt er antwoord van haar.
     Dag slaafje,
     Dat heb je snel geregeld. En lief van je dat je er voor hebt gezorgd dat we extra bagage mee kunnen nemen. Gaan we zeker gebruik van maken <glimlach>. Angela.
     Ik heb net de laptop afgesloten, als ik een sms’je binnen krijg. Het is van Christa zie ik.
     Heb een dierenwinkel in Girona gevonden. Kunnen we vrijdag samen heen gaan. Ja
     Hé, leuk om samen daar naar toe te gaan en ik stuur dan ook een bevestigend sms’je terug.

Ze heeft me thuis opgepikt met de jeep. Voor een moment voelde ik me ongemakkelijk toen ik haar weer zag, ingegeven door wat er drie dagen geleden tussen ons was voorgevallen. Maar gelukkig ebde dat al gauw weg toen we onderweg waren naar Girona.
     Ik kan lekker om me heen kijken en van de omgeving genieten, want zij rijdt en ook haar kleding leidt me deze keer niet af; ze draagt een zandkleurige driekwart broek en een ruim vallend T-shirt met een kleuropdruk van een  jonge vrouw met zonnebril op, met erboven de tekst: HAPPY GIRLS ARE THE PRETTIEST. Een op haar toepasselijk gezegde.
     Ze verheugt zich erop om mij Girona te laten zien, “Want we gaan toch niet alleen maar een kooi voor je kopen, hè?”
     Zoals ze dat zegt, een kooi. Maar daar komt het wel op neer.
     “Ga je in de winkel ook kijken of je er in past?” Nieuwsgierig kijkt ze me aan.
     “Nee joh! Ben je gek? Misschien dat ik jou er in stop om te kijken hoe dát staat,” geef ik haar plagend van repliek.
     Ze huivert even.  “Ik heb gisteren op internet op SM gezocht, omdat ik een beetje wilde begrijpen wat dat is en wat jou daarin aantrekt en wat je daarin beleeft.
     Verwonderd kijk ik haar aan. “Hoezo dat?”
     Ze haalt kort haar schouders op. “Nieuwsgierigheid. Natuurlijk kende ik het begrip wel en sinds die Amerikaanse schrijfster met die trilogie op de markt is gekomen, lijkt het helemaal een hype geworden.”
     “50 tinten bedoel je?”
     Ze knikt. “Ja. Maar ik heb het niet gelezen, omdat het me tot dan niet boeide. Totdat ik iemand ontmoette die er in real life iets aan doet,” grinnikt ze.
     Jezus, ze gaat toch niet een kant op waar ik, geloof ik, niet op zit te wachten. Dat zou een ontwikkeling zijn die me, om diverse redenen, niet juist lijkt.
     “Ik snap nu in ieder geval meer hoe die verhoudingen in elkaar zitten en wat het is. Ik kwam natuurlijk ook plaatjes tegen. Daar zaten erbij die ik walgelijk vond, maar ook die me best aanspraken, prikkelden. Zoals…”
     Wil ik wel weten welke?
     “… dat zij vastgebonden lag op bed, of vastgezet in of aan toestellen die ik niet ken en vervolgens geneukt werd,” gaat ze door. “Maar andersom ook, dat zij hem dwong haar te likken of dat zij hem neukte met zo’n eh, kunstpenis op een gordel.”
     “Dat is een strapon,” mompel ik. “Maar eh, wat heeft die zoektocht je opgeleverd? Ik bedoel, je gaat toch niet ineens zelf die wereld van SM boeiend vinden hè?”
     “Het heeft mijn nieuwsgierigheid wel aangewakkerd en ik zou ook best een dagje mee willen maken als die twee dames hier die week zijn, maar dat is niet reëel hè?”
     “Nee.”
     “Zou jíj er problemen mee hebben?”
     Daar zat ik bij mijn ‘Nee’ al over na te denken. Heel vroeger heb ik met een Meesteres voor publiek gestaan tijdens een optreden. Voor mensen die ik grotendeels niet kende en deels oppervlakkig. Maar wij hebben een vriendschappelijke verhouding. En maakt dat het niet anders? Moeilijker? Omdat ik me op een heel erg privé vlak ‘bloot’ geef? Hoewel ik me een paar dagen terug nog aardig bloot heb gegeven aan haar. “Ik weet het niet”,  geef ik eerlijk naar haar toe. “Maar waarom zou jij zo’n dagje mee willen maken?”
     “Dat is ook weer uit nieuwsgierigheid. Ik wil wel eens zien hoe dat eraan toegaat, wat zij met je doen, hoe jij dat beleeft. En misschien ook wat dat met mij doet.”
     “Want? Je hebt ineens iets van SM-behoeftes in je ontdekt?”
     “Ik geef je een gelijk antwoord als jij mij zonet gaf, ik weet het niet Pascal. Dat van dinsdag, zowel ’s middags als ’s avonds, en ook gisteren, bij mijn zoektocht op het internet, heeft me wel geprikkeld. En sommige van die dingen wonden me best op. Maar dat ik daarmee gelijk SM-aanhanger ben geworden?”
     “Weet je, ik vraag wel aan Angela of je met haar mag mailen en dan zoeken jullie het met z’n tweetjes maar uit of je een dagje welkom bent.”
     “O, als je dat wilt doen? Dat zou ik leuk vinden.”
     We zitten een poosje zwijgend naast elkaar, beiden verzonken in onze eigen gedachten.
     Als Angela ja zegt tegen de vraag van mailwisseling tussen Christa en haar en als daar uit komt dat zij een dag mag komen kijken of meelopen, dan verandert onze verhouding nog meer. En wordt zij wellicht van lerares straks leerling, maar dan in een heel ander soort van onderricht. En dat door mijn toedoen. En of haar vader, haar ouders mij dat in dank zullen afnemen? Als ze dat al te weten komen natuurlijk.
     Aan de andere kant, het is haar leven, waarin zij zelf haar keuzes maakt. Ik heb haar op geen enkele manier gepusht om zich in de wereld van het SM te verdiepen. Dus, als ze daarvan wil ‘proeven’, ze is oud en ik denk ook wijs genoeg om dat zelf te bepalen.  “Hoe oud ben je eigenlijk?”
     Ze schiet in de lach. “Ik ben 30, volgende maand word ik 31. Maar vanwaar die vraag zo ineens?”
     “Zo maar.” Is ze toch iets ouder dan ik dacht.
     “Dat komt niet zomaar in je op. Waarom wilde je dat weten?”
     “Ik zat te bedenken dat je door mij misschien het SM in rolt, maar dat je uiteindelijk oud en wijs genoeg bent om zelf die keuze te maken. Waarop ik bedacht dat ik niet eens wist hoe oud je bent.”
     Ze werpt kort een blik opzij naar me. Een fronsende blik, zie ik. Even is ze stil, dan reageert ze met: “Je zit er mee dat ik, als ik al een dag van haar mag kijken en die twee na die week weg zijn, dingen op jou mogelijk wil uitproberen? Dat is wat je bezig houdt hè?”
     “Ja”, geef ik aarzelend toe. “Want dat zal onze relatie daarmee flink op z’n kop zetten.”
     Ze grinnikt. “Ja, die van een slaaf en een Meesteres wellicht of misschien een slavin en haar Meester?” Dan, serieus: “Maar ben je echt bang om die relatie voor zo nu en dan en voor de time being aan te gaan, mocht het er al van komen? Of is eerder mijn leeftijd daarin een struikelblok voor je? Want wat als ik 10 of 20 jaar ouder zou zijn geweest?”
     Daar heeft ze wel een punt. Want zou ik dan ook zo krampachtig hebben gedaan, gedacht?
     “Pascal, ik heb je leren kennen als een hele leuke, lieve, charmante en attente man, met humor, aandacht en warmte. Maar je hoeft niet bang te zijn dat ik verliefd op je word. Wat wij hebben gedaan en wat we hopelijk nog eens en misschien vaker gaan doen, heeft alles te maken met mijn nieuwsgierigheid. Ik vind het gewoon spannend om deze voor mij nieuwe dingen te ontdekken. En dat doe ik graag met jou, omdat ik je mag en vertrouw. En daarin speelt het verschil in leeftijd voor mij geen enkele rol.”
     “Oké. Deze reactie van je voelt goed voor mij.”
     “Dus daarmee zijn je muizenissen verdwenen?”
     “Ja.”

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s