Een vakantieliefde lang, 2

Niet eens gek ver van Zakynthos Stad vandaan stopten we al in het plaatsje Psarou. Wat ons meteen aansprak, het was niet zo toeristisch druk en het had mooie, smalle zandstranden die omgeven waren door het groen van olijf- en citrusbomen. In één van de tavernes konden we later wat eten. En ze verhuurden kano’s!
“Ik ga niet in m’n jurkje het water op, dus laten we even nog een frappé nemen in een cafeetje en dan trek ik op het toilet m’n bikini aan.”v198a- Een vakantieliefde lang, 2
“Oké, ik vind dat prima.” Terwijl ik wachtte op onze ijskoffies, was zij naar binnen gegaan. Ik bleef in afwachting achter, zeer benieuwd in wat ze weer tevoorschijn zou komen. Werden het spectaculaire stukjes stof die nauwelijks iets bedekten? Het zou mij niet verwonderen. Ze wist me te verrassen met een gewoon setje. Geen string die de billen bloot liet, maar een normaal broekje en geen lapjes die de tepels net bedekten, maar een gewoon bovenstukje. Ze lachte. “Je kijkt een beetje teleurgesteld. Had je iets spannends verwacht?”
“Jou ondertussen een beetje kennende ja,” grinnikte ik. “Maar, en ik wil geen tegenwerpingen van je horen, je ziet er supertof uit, met een lekker lijf en je bent gewoon een lekker wijf.”
“Je wilt vast en zeker wat van me,” stak ze met een lach op het gezicht de tong naar me uit.
“Als jij dan wat van mij wilt straks,” gaf ik haar mijn tong.

We wisten door de branding te komen zonder om te slaan, waarmee we dus ook de rugzak en alle spullen daarin drooghielden en na die horde genomen te hebben peddelden we over een kalme zee langs de groene kust. Totdat zij wees. “Dat gaat ons plekje worden, denk ik.”v198b- Een vakantieliefde lang, 2
Zo gauw we dichter bij het strandje waren, wisten we beiden dat dit ons stekkie werd, omdat enkele rotsblokken aan het ene einde het stukje zand afschermde van nieuwsgierige blikken, mochten er andere pleziervaarders voorbijkomen. “Ja hè?” keek ze naar mij om. Ik knikte. “Ja, ik ben het helemaal met je eens, dit is top.” We stapten uit de kano’s en trokken die het zand op. Daarmee wisten anderen op het water dat dit plekje zandstrand toegeëigend was. En anders was je een enorme hork om ook op deze plek aan te leggen.
Ik gaf haar de rugtas aan en hielp haar bij het uitspreiden van de badlakens tussen de rotsen. Waarna ze, uiteraard zonder enige schroom, de bikini uitdeed. En wat ik daarstraks al hardop had gezegd, dacht ik ditmaal: wat een lekker wijf is ze toch. En wat was ik een bofkont dat ik haar ontmoet had.
“Zo, en laat jij mij nu maar eens zien wat jij in huis hebt. Dus hop, uit die zwembroek van je.”
Iets waar ik zonder gêne gevolg aan gaf.
“Wow, wat een heerlijke, stevige pik,” stapte ze stralend op me af. “En dan ist-ie nog niet eens stijf,” pakte ze m’n geslacht beet. Die vervolgens graag wilde laten zien wat het resultaat werd toen die tussen haar traag op en neer gaande handen zat. Ze ging door de knieën. Haar mond sloot zich gulzig om de eikel, haar tong maakte me gek met cirkelende bewegingen. “Owh, stop, ik wil nog niet klaarkomen, nu zeker nog niet.” Ze stopte en kwam grinnikend overeind. “Kom, dan gaan we eerst het water in.” En ze rende al voor me uit en met plonzende stappen de zee in. Met genoegen ging ik haar lekkere kont achterna.

Nat op de badlakens volgde ik de lijnen van haar lichaam, maakte van de druppels zeewater kleine stroompjes. Ik kuste haar tepels, likte haar oksels, streelde met mijn vingers over haar buik naar beneden, liet plagend die vingers langs haar schaamlippen gaan, zonder haar gleuf aan te raken. “Verdomme, kom op,” steunde ze. Dat over ging in een gilletje toen ik daarop haar clitoris aanraakte. Het was alsof er een elektrische schok door haar lichaam ging.
Zij pakte mijn pik beet en bracht die naar haar vagina. “Neuk me!”
“Ja,” taste ik naar de rugzak.
“Wat doe je?”
“De condooms zoeken.”
“Laat die,” kreunde ze, “neem me zo, bare.”
“Zeker?”
“Ja.”
Haar kut zoog mijn pik naar binnen zo leek wel het. Ze kreunde grommend en ze maakte stotende bewegingen met haar onderlichaam, een ritme dat ik van haar overnam. Ik ging uit haar, kwam weer naar binnen, plaagde haar met een wisselend tempo. En stopte toen ik voorvoelde dat haar orgasme naderde. “Ohhh, ga door” klonk ze smekend. Ik ging door, op dezelfde manier, stoppend toen ze opnieuw tegen haar orgasme aanzat. “Verdomme! Nou ga je door, ik wil komen!” Deze keer gaf ik er gevolg aan en ik ging door, aarzelde dan wat met mijn orgasme te doen. Spoot ik me in of op haar leeg? Het werd in haar.
We lagen in elkaars armen na te genieten, totdat ze me vroeg of ik wel eens mijn eigen zaad had geproefd. “Nee,” reageerde ik enigszins verbaasd vanwege haar vraag. “Dan mag je dat nu gaan doen,” lachte ze en voor ik het wist had ze haar ene been over me heen geslagen en drukte haar kut op mijn mond. Ik zag haar giechelende gezicht ver boven me. “Lik het maar eens netjes uit.” Dat was niet tegen dovemans oren gezegd en dat haar sappen met die van mij vermengd waren, maakte me niets uit. Dat ook zij genoot, merkte ik aan het steeds wilder rijden op mijn gezicht en opeens waarschuwde ze me dat ze hoogstwaarschijnlijk squirtend klaar ging komen. Dat was iets waar ik wel van gehoord had, maar nog nooit meegemaakt. Wat dus gebeurde en als een natte douche over mijn gezicht heen kwam. En verdomd, het lukte mij om ook nog een keer klaar te komen.
Nadat we nogmaals het water van de zee hadden opgezocht, kanoden we terug naar Psarou voor een lunch in een taverne met dezelfde naam als het plaatsje zelf, waar we natuurlijk voor een heerlijke visschotel gingen. En met de tijd daarna alweer op vier uur besloten we om het eiland over te steken van het oosten waar we waren, naar het zuidwesten, om vanavond in Keri de zonsondergang te bewonderen, wat op die plek tot ook één van de dingen behoorde die je op Zakynthos gezien, dan wel beleefd moest hebben. Ik nam deze rit voor me en omdat we om die beleving mee te maken tijd zat hadden, deden we het rustig aan met die oversteek.
Terwijl ik de jeep door het Griekse landschap stuurde, moest ik ineens denken aan het begrip het op z’n Grieks doen. Kwam dat door mijn droom van vannacht, waarin ik werd genomen met een dildo aan een gordel, of zoals Anneloes zei, een strapon? Waarom vroeg ze, nadat ik haar over de droom had verteld, of ik het nog een keer wilde meemaken? Was zij daar bekend mee, had ze soms zo’n ding? En hoe of voor wie gebruikte ze die dan? Ik besloot een balletje op te gooien. “Het kwam ineens bij me op hoe de Grieken het vroeger deden, op z’n Grieks en misschien was dat ook omdat jij het eerder over een strapon had.”
“Ja?” keek zij me vragend en ook geamuseerd aan. “Heb je nog steeds interesse? Want dan moeten we langs een mini super voor een komkommer en stop ik die er vanavond wel bij je in hoor,” grinnikte ze.
Ik schudde m’n hoofd. “Ik verbaasde me over het gemak waarmee jij, toen ik het over een gordel met dildo eraan had, die gelijk strapon noemde. Ken jij zo’n ding soms?”
Ze lachte luidkeels. “Je blijft daar nieuwsgierig naar, hè? Maar om je nieuwsgierigheid te bevredigen, ja, ik heb een voorbindgordel waarvoor ik een vijftal verschillende dildo’s heb, verschillend in grootte en dikte en glad of met noppen. En dildoslips van latex, eentje met een uitwendige dildo en twee andere, waarvan naast de uitwendige dildo de ene nog een dildo in het kruisje heeft en de andere daarin twee.”
M’n bek was er net niet van opengevallen, één vanwege haar ontboezeming en twee door de eh, hoeveelheid. “Wat doe je daar in godsnaam mee?” toonde ik me toch wel geschokt. Ze grinnikte. “Dragen en neuken, of geneukt worden.”
“Met die one night dates?”

Een ‘pling’ op mijn telefoon verraadt dat er een berichtje binnen is gekomen. Nieuwsgierig naar wat het is, open ik de WhatsApp. En hoe groot is het toeval als ik meteen een foto van haar zie met een, in mijn ogen, flinke strapon voor. Het tekstje eronder: Weet je vast wat je over twee weekjes nog maar kunt verwachten. Met een knipogende en een hartje zoenende smiley erachter. Ik stuur haar als reactie terug: Ik verheug me er nu al op (maar niet heus) en een tong uitstekende emoticon erachter. Zij: Oefen je alvast een beetje met een oprekken van je gaatje, heb je je plugje al gekocht? Ik: Ja. Zal je er strakjes een fotootje van sturen.
Zij: Nu! Ik: Oké, even pakken.
v198c- Een vakantieliefde lang, 2Ik sta op van de balkonstoel en loop naar binnen, naar de slaapkamer, waar ik uit de lade van het nachtkastje het metalen plugje met een kristallen hartje op het uiteinde pak, er een foto van maak en verstuur. Zij: Nice. Draag die vandaag maar voor me. En geniet van je dag. Dag.
Met de plug ga ik naar de badkamer. Smeer op die en rond mijn anus wat glijmiddel en laat het anaalspeeltje daarna al probleemloos naar binnen gaan. Terug op het balkon en stoel dwalen mijn gedachten weer terug naar Zakynthos.

“Soms ja,” reageerde ze en verraste me vervolgens totaal met iets heel anders. “Maar meestal gebruik ik ze bij mijn vriendin, of andersom, zij bij mij.”
“Een vriendin?” nam mijn verbazing meer en meer toe.
“Ja. Ik ben biseksueel. En zij ook. En als een one night stand de mazzel heeft, doen we soms een triootje. Dus kom eens langs, misschien heb jij dan ook eens die mazzel. Word je door de ene van ons op z’n Grieks gebruikt, terwijl je gelijktijdig de ander mag pijpen.”
Het duizelde me. Die Anneloes naast me kwam me steeds bizarder voor.
“Kan je vannacht weer een mooie droom hebben,” ginnegapte zij naast me.

Ik schudde m’n hoofd. “Je bent me er eentje, zeg. Heb je nog meer verrassingen voor me?”
“Hoe kinky wil je hebben? Nog iets met rubber ook? Kan hoor, we hebben leuke facesitting pants van latex. Word je gedwongen diegene te likken, terwijl jouw hoofd in de rubber hood gevangen zit.”
Het benauwde me zo langzaamaan wat ze allemaal aandroeg.
“Het lijkt me leuk als we een keertje gebruik van je kunnen maken. En dan kan je gelijk nog van een paar dagen stedentrip genieten. Ik woon en werk en stap in Berlijn namelijk.”
“Owh? Dat lijkt me best gaaf. Dat andere wat je noemde minder, want dat lijkt me erg heftig.”
“Verleg je grenzen, zeg ik altijd maar. En als je welke ervaring dan ook hebt beleefd, kan je achteraf altijd zeggen dat het niets voor je is om er een vervolg aan te geven.”
Voor ik er op kon reageren, kwam het eiland met een verrassing en bood ons vanaf het punt waar ik de jeep stopte een panoramisch uitzicht over een dorp beneden ons, de omliggende olijfgaarden en ver weg op de baai van vermoedelijk die van Laganas. Plus een vrij groot en modern ogend, paleisachtig bouwwerk, dat ons lokte om van dichterbij te bekijken. Immers, we moesten de tijd doden. Het gebouw bleek, zo lazen we bij de toegang, het klooster van Elefterotria te zijn, één van de resterende, actieve kloosters op het eiland, dat door nonnen werd bewoond.
“Goh, hier word je vast niet opgenomen,” grijnsde ik. Bij de toegang lagen lange rokken en een soort van stola’s voor haar, omdat ze met blote schouders en knieën sowieso niet naar binnen mocht. “Heb je nog mazzel dat ze geen degelijke onderbroek voor je hebben liggen,” kon ik mijn lach niet onderdrukken.
“En dan net als deze kledingstukken,” tikte ze de rok en stola aan, “gedragen zeker.” Ik nam aan dat ze even rilde bij die gedachte. Hoewel ik niets heb met kerken, kloosters en met welk geloof dan ook, was ik eenmaal binnen onder de indruk van een aantal fantastische fresco’s en iconen, evenals een binnentuin met bloembedden. Een aankoop in de cadeauwinkel, waar ze items verkochten die met de hand waren gemaakt door de nonnen, liet ik achterwege.
Hoe anders was het daarna bij Keri Lighthouse restaurant, waar we aten en vanaf het terras een adembenemend uitzicht hadden op de hoge kustlijn, de zee en op de Mizithres rocks, een grootse rotspunt, met broederlijk ernaast een kleiner exemplaar. En dan moest straks nog de mooiste zonsondergang komen, zo werd het in de highlights van Zakynthos genoemd. v198d- Een vakantieliefde lang, 2En dat was ook zo toen we de zon om even voor negen uur in de zee zagen zakken. Wat tegenviel was dat we er meer dan een uur over deden om in het donker terug te rijden naar ons startpunt van de dag, de studio’s. Waar we in die van haar de seksbelevenissen van het strand nog eens dunnetjes over deden.

De dagen die volgden waren vergelijkbaar met die eerste volledige vakantiedag. We zagen meer mooie plekken, evenals de bezienswaardigheden die de eilandgangers gezien moesten hebben en ja, er ging ook geen dag voorbij zonder nieuwe seksavonturen. Op mijn verzoek zat daar ook geregeld facesitting bij, want eerlijk, ik vond dat een heerlijk genot om kont en kut op mijn gezicht te hebben, te voelen, te ruiken en vooral te likken. En wat ik ook als een heel opwindende ervaring beschouwde, vond weer op een stil strandje plaats. Ze had een speeltje mee, dat ze ook die eerste dag had meegenomen in de rugzak, maar vergeten was om iets mee te doen. Maar deze tweede keer niet.  Ze had in de tas gerommeld, was op het badlaken gaan liggen en mij gezegd dat ik alleen mocht toekijken, waarbij ze mij de plek had toegewezen een metertje van het badlaken vandaan, met zicht tussen haar gespreide benen. Wat ze uit de tas had gehaald, bleek een kleine, gladde, witte vibrator te zijn. En wat ze daarmee van plan was, liet zich raden. En ja, ik vond het verdomd opwindend om toe te zien, te moeten toezien hoe zij zich bevredigde met dat genotsstaafje.
Pas nadat ze was klaargekomen en haar schaamlippen glinsterden van het nat en dat letterlijk ertussen vandaan droop, kromde een vinger zich in een heen en weer gaande en gebiedende beweging en haar stem: “Zo, nu kom je hier en lik je mijn poes.” Iets waar ik maar wat graag gehoor aan gaf.
En na die verrukkelijke zes dagen was er de achtste dag, het moment van afscheid van het eiland en van haar. Wat we deden op het vliegveld, waar ik met haar wachtte op de Boeing van de Lufthansa, die haar met een tussenstop in München terug naar huis, naar Berlijn bracht. Een vlucht die ik om 18.40 uur uitzwaaide. Ikzelf moest nog tot 21.55 uur geduld hebben, voordat Transavia mij terug naar Schiphol vloog. Die resterende tijd bracht ik voor een flink deel door op het dakterras van Airport Café, dat aan de weg naar Laganas ligt en dat praktisch aan het begin van de landings- en startbaan van het vliegveld ligt. Daar nam ik mijn laatste diner en glazen bier, voordat ik de douane passeerde en wachtte op mijn afscheid van hier. Het was een memorabele vakantie geworden.

Waar ik dus, nu met de plug in, met plezier aan terug heb gedacht. En over inderdaad twee weekjes zie ik haar weer, in Berlijn deze keer en dan ook haar vriendin Silke.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s