Een onverwachte ontmoeting en wending

Het was mijn doel geweest om, weg van de snelweg, elke dag van mijn twaalfdaagse vakantie nieuwe dingen te zien en te beleven en in dat voornemen was ik de afgelopen dagen geslaagd. Het maakte dat ik met een tevreden gevoel mijn auto op de parkeerplaats voor een klein hotel neerzette. Maar hoe uitnodigend het er ook uitzag om naar binnen te stappen en te vragen of ze een kamer voor me hadden, wilde ik eerst mijn rammelende maag tevredenstellen door die te voeden. De tegen het hotelletje aangeplakte bistro leek me daartoe geëigend. Meteen nadat ik de deur doorging, was ik verkocht. De sfeer voelde goed en een vriendelijke serveerster had een tafeltje voor me aan het raam. En met een door haar aanbevolen lokaal gebrouwen blond biertje en de menukaart voor me liet ik voor een moment de voldoening indalen. Die naar een ander level werd getild toen naast me een vrouw stilstond en zich naar me toe boog. “Ik ken je ergens van.” Ik keek van haar flinke boezem omhoog naar het gezicht, dat mij niets zei. In het parfum bespeurde ik een verfijnde combinatie van een frisheid en een verleidelijke zoetheid.
“Ik kom niet van hier,” gaf ik haar te kennen. De kleding was eenvoudig, op een zwarte basic broek droeg ze een donkerblauw T-shirt. Beide verhulden niet dat ze in de categorie van een maatje meer te scharen was.
Ze nam tegenover me plaats zonder te vragen of ze mocht zitten. Nou, met zo’n reet mocht ze van mij ook ergens anders op gaan zitten, als ze me tenminste zo nu en dan wat lucht gunde.
“Toen je binnenkwam, duurde het heel even voordat ik je kon thuisbrengen, maar ineens wist ik het, ik ken je van het internet.”
Ik fronste, want als zij mij daarvan kende, moest dat andersom toch ook zo zijn? Terwijl ik haar gezicht in me opnam, scande ik in mijn geheugen alle vrouwen die ik op Facebook als vriendinnen had staan en op Instagram volgde of als volgers had, alleen was er niet één bij die met haar matchte. Dus hoezo kende zij mij van internet?
“Ik kom je verhalen en gedichtjes tegen op Facebook, in die groep Erotische verhalen.”
Verbluft staarde ik haar aan. Want hoe groot was de kans helemaal dat ik een lezer of lezeres van mijn verhalen zou ontmoeten? Wat ook gold voor het feit dat ze me van een foto op m’n WordPress pagina zouden herkennen.
“En die lees je?” was mijn vrij onnozele reactie daarop.
“Ja, want dat is toch de bedoeling ervan?” lachte ze met een licht spottende ondertoon.
De aardige serveerster kwam aan mijn tafeltje, een nog bijna vol glas wijn in de hand. “Zal ik dit hier bij je achterlaten, of …” keek ze vragend naar degene tegenover me en van haar naar mij. “O ja, dank je,” reageerde die. “En mag ik dan ook een menukaart?” Om vervolgens van de serveerster naar mij te kijken. “Als ik tenminste je tafelgenote mag zijn?”
Ik knikte verbouwereerd dat dat akkoord was. Bijna direct kreeg ze die overhandigd en nadat
de serveerster weer weg was, vroeg ik: “En heeft m’n disgenote ook een naam?”
“Ja,” gaf ze me een big smile. “Ik heet Natalie. En dat is zonder een h erin. Maar je mag me ook Nat noemen hoor, want dat ben ik al gauw.”
“Aha,” pakte ik mijn glas op om me een houding te geven. Want zeker de informatie die ze als laatste met me deelde, gaf op z’n minst enig eh, lichamelijk ongemak in mijn slip. Ook zij had haar glas opgepakt en over het glas heen vertrouwde ze me nog toe: “Vaak winden je verhalen me op en in het bijzonder de kinky verhalen, zeker die met sm erin, maken me super geil.”
Het ongemak werd knellend. “Eh, zullen we een keuze voor het eten maken?” opperde ik.
“Ja, heerlijk,” verlegde ze de aandacht naar waarvoor we aan het tafeltje zaten. Omdat ik al een keuze uit het menu had gemaakt voordat ze was aangeschoven, kon ik haar observeren.
Leeftijd ergens tussen de 45 en 50? Het donkerblonde haar had lichtere plukken ertussen en kwam tot ergens halverwege haar rug? De wijsvinger van de rechterhand gleed over de kaart langs de gerechten. Aan de vingers van beide handen zaten geen ringen. Het enige wat ze aan siersels had, waren een kralenarmband in vijf banden van zwart, wit, zwart, wit en zwart rond haar linker pols en witte ringen in de oren.
Ze keek op van de menukaart en met een twinkeling in haar bruine ogen vroeg ze: “En, beviel het wat je van me zag?”
Ik voelde me betrapt. Grinnikte dan. “Ja, zeer.”
“Mooi zo,” brak de lach op haar gezicht door. “Dan wil ik je, nadat we onze bestelling hebben gedaan, een voorstel doen.”
Gelukkig kwam de serveerster al op ons tafeltje af, want ik was benieuwd waar Natalie mee zou komen. Een idee voor een verhaal? Eentje waar zij een rol in zou spelen?
“Goed,” startte ze. “Ik vond en vind het leuk om thuis zo nu en dan mezelf licht pijn te doen, je weet wel, knijpers op de tepels en of op de schaamlippen. Of om m’n enkels met touw vast te zetten aan de hoeken van mijn bed en ik zo met gespreide benen mezelf moet bevredigen.” Weer die lach van haar. “Ik zie aan je dat je er een beeld bij hebt.”
Dat kon ik niet ontkennen en ik vroeg me af welke kant dit op kon gaan.
“Maar goed,” vervolgde ze. “Ik wilde daarin verder, het spannender voor mezelf maken en wel met zelfbondage.” Ik wilde daarop wat zeggen, maar ze hief een hand op. “Spullen daarvoor zocht ik op het internet op en dat wat ik wilde, vond ik uiteindelijk bij een shop in Duitsland. Maar omdat ik zoiets niet online wil bestellen, omdat ik wil zien en voelen wat voor materiaal het is, heb ik er een minivakantie tegenaan gegooid en daarvan ben ik net terug.” Ze trok even een rimpel in haar voorhoofd. “Ik was eigenlijk op doorreis naar huis, maar mijn maag zei me dat het verstandig was om eerst een hapje te eten.”
Ik wist niet of ze met haar gedachten bij het bestelde gerecht was of bij de gekochte spullen, maar ze was stilgevallen en daarom pushte ik haar met mijn “En eh, je voorstel?”
“Ah, ja,” veerde ze op. “Wat vind je van het idee om te kijken of het hotel hiernaast een kamer vrij heeft en die spullen uit te proberen?” Wow, dat kwam me eventjes binnen. “Ik was anders na het eten het hele end nog naar huis gereden om dan pas laat op de avond nog wat te doen, maar hoe leuk en ook spannend kan het zijn om dat samen met jou te doen?”
Dit had ik in m’n natste dromen niet kunnen bedenken. “Dat lijkt me zeker een heel boeiend avontuur, dus ja, tof.”
“Zal ik even bellen om te vragen of …?” haalde ze haar mobieltje al uit haar schoudertas en ik zag dat ze op Google de naam van het hotel zocht. “Ik vraag eventjes aan haar of het deze is,” kwam ze overeind en ze liep weg naar de serveerster, die aan de andere kant van de bistro bij de bar stond. Ik sloot kort de ogen en haalde een beeld voor me van een naakte en op het bed geboeide Natalie en bad meteen erna dat het hotelletje nog een kamer vrij had. Aan de bar zag ik haar staan bellen. Kort erna draaide ze zich om en kwam met een brede glimlach terug naar ons tafeltje. “Ze hadden nog één kamer, een prijzige. Beneden, aan de tuin. Ik heb er ja tegen gezegd.”
Zonder de prijs te weten gaf ik haar mijn glimlach. “Super. En dan wil ik dadelijk weten wat je in Duitsland allemaal gekocht hebt.” Want ik zag de serveerster met de borden onze kant op komen. Tussen de happen door vertelde ze me wat ze over de grens vandaan had aangeschaft.
“Ik heb natuurlijk een set van leren pols- en enkelboeien gekocht van een echt mooie en goeie kwaliteit en daarbij hangslotjes, zodat ik eenmaal vast me niet los kan maken,” straalde ze. “Wat helemaal superspannend is, is een tijdslot waarop ik een door mezelf gekozen tijd instel en dat daarna dan niet eerder opengaat of te openen is.” Ze nam nog een hap. “Hmmm. En het idee om straks zo gebonden te liggen maakt dat ik nu al nat ben.”
“En heb je nog meer gekocht dan alleen de boeien?” haalde ik haar weg van het bed waar ze zich op zag liggen.
“Ja-ah,” glunderde ze alweer. “Ik heb een metalen halsband gekocht die je met een simpele druk op een knop sluit en die alleen weer te openen is met een sleutel.” Een volgende pauze bracht opnieuw even een pauze. “En dan nog twee dingetjes waarvoor ik eerder mijn maten moest doorgeven, omdat die passend voor mij gemaakt zijn. En dat is een prikbeha en een prikslipje. De spikes die erin zitten zijn van hard plastic en zien er venijnig uit,” grijnst ze. “Ik heb ze nog maar niet uitgeprobeerd.”
“Nou, je bent aardig geslaagd dus.”
“Ha,” liet ze alweer enthousiast van zich horen. “Ik ben nog niet klaar, want ik heb ook nog een neusclip aan een ketting mee. Dat is een dingetje dat je hier tegen je neusschot klemt,” bracht ze een duim en wijsvinger er als voorbeeld tegenaan. “En dat ding sluit en opent met een soort van kruiskopstaafje.”
Ik was me aan het verbazen over het flink aantal artikelen die ze gekocht had om zichzelf vast te kunnen leggen, toen ik uit die overpeinzing werd gehaald.
“En als allerlaatste heb ik een vreselijk plaagding gekocht,” waarbij ze met een lach het woord vreselijk nuanceerde door beide handen omhoog te brengen en de wijsvingers op en neer liet gaan om dat zo tussen aanhalingstekens te zetten. “Het is een leren harnas, met een riem die om mijn middel gaat en andere riemen houden een wand vibrator tussen mijn benen op zijn plaats.”
“Een wandvibrator?” Voor mijn ogen zag ik een vibrator in een oplaadstation aan de wand, als een kruimeldief, maar dan anders dus.
“Ken je dat niet? O nee, natuurlijk niet. Zie het maar als een soort van knots en het voordeel ervan is dat die niet op batterijen gaat, maar met een stekker in het stopcontact genot geeft. En ja, dat is het laatste ding dat ik in die shop gekocht heb.”
De serveerster kwam langs en vroeg ons of alles naar wens was. Iets wat wij haar volmondig toezeiden. Op haar vervolgvraag of we nog iets wilden drinken, gaf ik aan voor een ice tea te gaan en Natalie begreep dat dat, gezien ons vervolg straks in het hotel, een verstandige keuze was en ook zij liet de alcohol voor wat het was.
Zoals er bij ons beiden ook geen twijfel bestond om een nagerecht te laten voor wat het was. Omdat we ons beiden verheugden om ergens anders een vervolg te geven aan ons samenzijn.

Nadat ik had afgerekend en zij mij met een tikkie haar aandeel had betaald, liepen we naar onze auto’s die, alsof het al voorbestemd was, naast elkaar op de parkeerplaats bij het hotel stonden.
Ik pakte mijn weekendtas uit de achterbak en nam galant haar tas over, die verrassend zwaar was. “Ha,” grinnikte ze, “dat was ik vergeten in de opsomming tijdens het eten. Ik heb gelijk ook een aantal kettingen en bondagetouw gekocht om me vast te kunnen zetten. Anders kan ik immers thuis op bed nog aan mijn zelf opgelegde sm ontsnappen?”
Het viel niet te ontkennen dat ze in elk geval over het zich vastleggen met diverse middelen had nagedacht. Of dat ook zo was bij het zichzelf kunnen bevrijden had ik mijn bedenkingen.
Achter de deur was een receptie van een zeer bescheiden formaat en het duurde even voordat de vermoedelijke eigenaresse Natalie de sleutel overhandigde en ons nog mededeelde dat we morgenochtend tot half elf van het ontbijt gebruik konden maken.
De kamer verraste ons aangenaam door de ruimte, waarin een behoorlijk bed, een zithoekje, een kledingkast en een bureau met bureaustoel ons nog voldoende loopruimte boden.
Ze zette haar reistas op het bed en, waarna ze door liep naar de badkamer, van waaruit ik een enthousiast “Zo, dit is wauw” hoorde. Iets wat ik begreep bij het zien van een douchecabine, een bad, dubbele wastafel, een toilet en zelfs een bidet. Plus voor beiden een handdoeken set. Haar “Ik ga even plassen” deed mij de badkamer verlaten.
Ik nam plaats in één van de stoeltjes in de zithoek in afwachting van haar terugkeer en wat er ging komen. Daar liet zij geen gras over groeien, want ze opende haar tas en begon gelijk de in de bistro opgenoemde spulletjes op het bed uit te stallen. Benieuwd daarnaar voegde ik me bij haar. Als eerste liet ze me het tijdslot zien. “Kijk,” hield ze een ronde cilinder omhoog. “In dit ding zit een elektromagneet en het enige wat ik moet doen is deze schijf op de cilinder te zetten en met één klik zitten ze muurvast tegen elkaar zolang de magneet is ingeschakeld.” Ze pakte twee volgende voorwerpen op. “Dit is de timer en dit de powerbank, die je op de timer aansluit en dus het slot van stroom voorziet. Het enige wat ik never nooit moet doen, is om de usb-adapter aan te sluiten op een usb-voedingsadapter zonder timer, omdat het slot nooit zal opengaan.”
“Hm. Dus je kunt pas aan dat ding ontsnappen als het aftellen is beëindigd en de stroom er daarmee af is.”
“Juistem. En als de timer uitvalt of verkeerd is geprogrammeerd, opent het slot zich als de powerbank leeg is.” v194a -Een onverwachte ontmoeting
“Mag ik die eens oppakken?” wees ik naar een roze beha en slip, waarin de spikes duidelijk te zien waren.
“Ja hoor, ga je gang.”
Voorzichtig drukte in mijn duim op één van de spikes. “Wow, jij liever als ik,” liet ik de afdruk in mijn duim zien.v194b- Een onverwachte ontmoeting
“Ja, heftig hè? Ik heb dan ook zowel de beha als slip nog niet uitgeprobeerd. Maar zullen we eens wat proberen?”
“Ja, top.” Maar om eerlijk te zijn werd ik licht nerveus bij de gedachte om haar waarschijnlijk bloot te zien en dan op bed vast te leggen en vervolgens …?
“Leg jij mij vast of wil je het zelf ook eens meemaken?” verraste ze me.
Die optie was niet bij me opgekomen en ik moest dat idee even verwerken. Wilde ik dat? Was dat leuk? Of boeide me zoiets totaal niet?
“En als je vastligt, kan en ga ik wellicht allerlei leuke dingen met je doen. Alleen neuken valt af, want ik heb geen condoom in m’n tasje en ik neem aan dat jij er ook niet mee rondloopt?”
“Nee,” gaf ik mijn reactie op die vraag, terwijl ik de geilheid door mijn lijf voelde gaan bij het idee van leuke dingen gaan doen? En waarbij ik zelf niets kon doen?
“Oké, dat lijkt me spannend en dus ja, leg jij me maar als eerste vast.”
“Super. En kleed je dan maar helemaal uit.”
Terwijl ik daar gevolg aan gaf, zag ik dat zij de spullen rangschikte, maar zelf geen aanstalten maakte om wat dan ook uit te trekken. Ze haalde de sprei en de dekbedden van beide bedden en verdween erna naar de badkamer, om een moment erna met een badlaken terug te keren, dat ze aan één kant van het bed uitspreidde. “Ga daar maar op liggen. Op je rug, ja.”
Ze deed me de pols- en enkelboeien om, sloot alle vier af met een hangslotje. Haalde door elk van de ogen een bondagetouw, trok het bed waarop ik lag los van het andere bed en maakte vervolgens de touwen vast aan de poten van de bedombouw. Waarna ik met gespreide armen en benen voor haar klaar lag. Het hele gedoe van me vastleggen en haar fysieke nabijheid en aanrakingen maakten dat mijn penis zich enthousiast toonde in een flinke erectie. Wat haar liet ontlokken: “Zo, dat is een flinke jongen.” En die nog uitbundiger reageerde toen zij zich begon uit te kleden, ondanks dat ik machteloos moest toekijken of misschien juist daarom. Want wat een prachtig, heerlijk, vol lijf. Het enige wat ik een jammer vond toen ze het bed opkroop en haar ene been over mijn hoofd heen zwaaide, was een slordig bosje schaamhaar boven haar vagina. Als ze dat nou eens mooi zou trimmen, was het helemaal super geweest. Een gedachte die verloren ging zodra haar aandacht uitging naar haar verwenmoment voor mij. Met haar lippen rond mijn geslacht, haar kronkelende tong, de op en neer gaan beweging van haar hoofd langs de schacht. Boven mijn gezicht haar lustspleet, waarlangs en waarin ik met mijn tong haar het genot mocht brengen. Jammer dat ik mijn handen niet kon gebruiken om haar te strelen en anderszins daarmee te plezieren. Eigenlijk was het gekmakend om verder niets te kunnen doen dan alleen haar te beffen. Iets waar zij ten volle van genoot, zo merkte ik aan de in overvloed vloeiende sappen en de steunende en kreunende geluiden. Dan rechte ze haar rug en met haar handen steunend op m’n borst bereed ze met haar onderlichaam mijn gezicht. Heen en weer en op en neer, steeds sneller, dwingender ook, waardoor ik vermoedde dat haar orgasme niet lang meer op zich liet wachten. “Ohhh, verdomme, ohhhh, ga door, ga door.” Waarmee ik door zou moeten gaan, geen idee, want zij deed het werk. En met een “Ja, oh jaaahhh” liet ze haar orgasme op me los. En nadat ze van me af was gekomen, lag ik met een gezicht dat nat was van haar vocht te wachten, op mijn bevrijding? Die voor mij kwam, toen ze de stekker van het schemerlampje op het nachtkastje uit het stopcontact trok en die van de wandvibrator er instak. “Zo, eens zien of een man dit ook als een leuk stukje speelgoed ervaart,” knielde zij er tussen mijn benen mee. Ze drukte een knop. Het ding maakte best veel geluid, vond ik en ik hoopte dat het niet leidde tot geluidsoverlast voor de buren. Iets wat ik gelijk vergat toen ze de vibrator tegen mijn ballen duwde, ermee omhoogging naar en over het puntje van m’n eikel. Niet eerder had ik zo snel mijn orgasme bereikt. En ook niet eerder in mijn beleving spoot ik mijn zaad zo ver. Het kwam net niet op mijn gezicht terecht.

Nadat ze me van alles bevrijd had, ging ik de badkamer in om me snel even wat op te frissen. En nog daarmee doende, kwam zij in de deuropening “Wil je een biertje of een wit wijntje?”
“Eh, een biertje is wel lekker?”v194c- Een onverwachte ontmoeting
Ze zat in de zithoek, met een flesje en glas wijn voor zichzelf en een pijpje bier voor mij op het salontafeltje. “In het kastje onder het bureau zit een koelkastje,” verklaarde ze de herkomst. We proostten, op het eerste deel en op het vervolg van ons hotelavontuur. “Ik ben benieuwd wat dat gaat worden,” lachte ze me toe. Iets waar ik zelf ook benieuwd naar was, want eerlijk gezegd had ik geen idee wat te doen of hoe ik zulks dan aan moest pakken. Misschien dat ik gewoon met iets moest starten en wie weet kwam er steeds een vervolg daarop opborrelen.
“Doe de polsboeien maar bij je om.”
“Oké,” sprong ze zowat op uit het stoeltje. “De enkelboeien ook?”
“Nee. Maar wat je wel mag omdoen is die metalen halsband.”
Nadat ze de polsboeien om had gedaan, kwam ze met de halsband op me af, waarbij ze me liet zien hoe die sloot. “Kijk, dan druk ik op dit palletje en dan zit die al op slot. En met dit staafje gaat die weer open.”
“Ah ja. Maar die mag je voorlopig wegleggen. En wat je nu gaat doen, is het aantrekken van de prikbeha en de prikslip.”
“Oei,” klonk ze enigszins benauwd en ook met een ietwat bezorgde blik keek ze me aan. “Ik heb die nog niet eerder aangehad, dus ik weet niet wat voor effect dat heeft en wat dat met me doet.”
“Maar dat weet je dus dadelijk wel,” grijnsde ik.
Als eerste trok ze de slip langs haar benen omhoog en behoedzaam deed ze die verder aan over haar onderlichaam. Maar toen ze zich boog om de beha van het bed te pakken en de slip zich daarbij om haar billen spande, klonk er al een “Pfff.”
Ik stond op van mijn stoeltje en liep naar het bed. Want ik wilde haar de vrijheid geven om rond te lopen, maar wel geboeid met het tijdslot. Alleen moest ik een oplossing vinden voor de timer en powerbank. Die me leken te passen in een zwart stoffen zakje, waar één van de door haar aangeschafte spulletjes in had gezeten. Het voordeel ervan zou daarmee ook zijn dat ze niet kon zien op welke tijd ik de timer zette. Ik moest alleen even goed nadenken over de volgorde van handelen. Als eerste zette ik met een hangslotje de cilinder aan de ring aan de voorkant van de halsband vast. Om erna de powerbank op de timer aan te sluiten. En de tijd instellen op? Anderhalf uur? Een uur? Hoelang zou het te doen zijn om met de polsen geboeid aan de halsband rond te moeten lopen of zitten? Omdat ik er dus geen idee van had, besloot ik het op veertig minuten te houden.
Ik pakte de schijf, zette de polsboeien en het tasje met slotjes vast aan de ring van de schijf en als laatste koppelde ik het tijdslot aan de timer en stopte die samen met de powerbank in het tasje. Natalie had de handelingen met argusogen gevolgd en ze wist al wat er als allerlaatste ging gebeuren, de schijf die op de cilinder zou worden geplaatst. En daarmee werd het voor haar dus wachten tot de tijd was teruggelopen naar nul en het slot zich opende.
“Ben je er klaar voor?” trok ik de boeien en tijdslot en daarmee haar polsen omhoog naar de halsband om haar nek.
“Ja, en ook nee,” lachte ze, “want ik vind het nu toch wel spannend hoor.”
Ik hield de schijf tegen de cilinder, trok aan de beide ringen en ja, de conclusie was dus dat die twee vast zaten en met geen mogelijk los te trekken waren.
Het lastige voor haar ook was, en daar was ik al een beetje vanuit gegaan dat dat zo zou zijn, dat door de gebonden positie van polsen aan de halsband haar onderarmen tegen haar beha duwden en ze dus krampachtige pogingen deed om tussen armen en beha enige afstand te creëren. Wat dus iedere keer voor slechts een korte tijd lukte. Tenzij ze zich vooroverboog. Geamuseerd volgde ik haar strijd. Om dan een laatste idee te krijgen dat ik wellicht nog kon uitvoeren. Ik pakte het tuigje van het bed, waarin de wand vibrator vast kon worden gezet en daarmee op z’n plek gehouden waar die moest blijven, tegen haar clitoris.
Ze zag wat ik van plan was. “O nee hè?” schudde ze in vertwijfeling haar hoofd. “O ja,” gaf ik haar mijn glimlach. “Dat moet toch lekker zijn voor je, die combinatie van pijn van de spikes en het genot van de vibrator?” Want het kon niet anders dan dat ze moest liggen of zitten in de buurt van een stopcontact omdat de wandvibrator immers stroom nodig had. Dus werd het de keuze uit het liggen op bed of het zitten op één van de twee fauteuils. Omdat die optie me het meest pijnlijk leek, viel mijn keuze dan toch maar op het bed.
Ik hield de knop op het apparaat voor twee seconden ingedrukt, waarop die aanging. Door die nogmaals in te drukken, ging de vibratiestand omhoog. Ik kwam naast haar liggen. Dat de vib haar zo snel tot een orgasme wist te brengen, verbaasde me. Mijn vinger aarzelde even boven de – knop van het apparaat, om die dan naar de + knop te laten gaan en die in te drukken. De stand ging daarmee een standje hoger. Al heel snel was ze weer ready to go. Nog voordat het tijdslot zich ontsloot, kwam ze alsnog twee keer tot een hoogtepunt. Wat dat betrof was het voor ons mannen maar armoede.
Het had bij mij weer een onrust gebracht, een geil zijn, de behoefte om weer tot mijn gerief te komen. “Ik moet eventjes wat kwijt, maar dat doe ik wel op het toilet,” gaf ik haar te kennen.
“Je kwakkie?”
“Ja.”
“Dat kan je toch ook hier doen? Heb je een voorkeur voor iets?”
“Ja,” aarzelde ik, want geen idee hoe ze dat zou opvatten. “Als jij op je buik gaat liggen en ik me, kijkend naar die fraaie billen van je, op die aanblik aftrek en eh, m’n kwakkie zoals jij zegt daarop te spuiten?”
“Op één voorwaarde.”
“Ja?”
“Dat je m’n billen erna schoonlikt.”

“Het was zo een te gekke ervaring,” gaf Nat aan bij nog een wijntje in de zithoek. “Het niets kunnen doen, geen idee hebben ook wanneer de bevrijding van de timer komt. En dan die pijn van die spikes. Eerst geven die nog een soort van aangename pijnprikkels, maar worden die door het erop liggen met m’n kont en door de druk van m’n armen op m’n borsten toch, nou ja, een meer onaangename pijn. Het wordt dan een zoeken hoe je die kan verlichten. En eh, dan kan dan door bijvoorbeeld een vibrator tussen je benen,” rolde haar lach haar over de lippen.
Ik nam een slok van mijn bier, waarmee ik de smaak van mijn sperma en het zweet van haar billen wegspoelde. “Ik vond deze avond en onze hele ontmoeting een te gekke ervaring,” hief ik het glas op.
“En dan hebben we nog een hele nacht voor de boeg,” knipoogde ze en hief haar glas op.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

2 gedachten over “Een onverwachte ontmoeting en wending”

  1. Ik ben hier vanuit de verhalen van de sissy die mij intrigeerde. Nu dit verhaal.
    Erg mooi en spannend geschreven. Zelf ook allerlei wensen en kan mezelf inmiddels wel bi noemen.
    Getrouwd maar kan erg opgewonden worden van een man, Ik ga zeker meer van je verhalen lezen want plezierig en opwindend tegelijk voor me.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s