Speel goed, vervolg

Johan zag dat zijn vrouw in de deuropening de wijsvinger naar haar lippen bracht en ertegen tikte. Was het omdat zij besefte dat het op het vroege tijdstip, even na vier uur in de ochtend, niet het goede moment was om over een door hem teruggehaald toilet te reppen? Het vervolg was dat ze de wijsvinger kromde en er een wenkende beweging mee maakte naar de man die aan de overkant van het parkje naast hem stond en interesse voor het toilet had getoond?
Hij knikte dat de wenk was begrepen, zette zijn fiets op slot en met een hoofdknik naar haar man, vriend of hoe de relatie van die twee ook was, liep hij om het perkje heen naar de vrouw. Die bij zijn nadering de ceintuur van haar katoenen ochtendjas strakker aantrok. “Je wilt een SM-sessie met toilet erbij?” sprak ze hem op fluistertoon aan.
Hij was even van zijn stuk gebracht, omdat hij nog bij zijn idee was dat ding mee naar huis te nemen om zo mogelijk als befstoeltje te kunnen gebruiken en totaal niet erop voorbereid een Meesteres voor zich te hebben die dacht dat hij voor zo’n sessie kwam.
“Eh, nou …”
“Kom binnen,” onderbrak ze hem en ze opende de deur verder en deed een stap opzij om hem te kunnen laten passeren. Het was omdat hij het misverstand uit de weg wilde ruimen dat hij het halletje binnenstapte en de geopende deur naar de woonkamer inging. Ze volgde hem en gebaarde naar de bank. “Ga zitten.” Zij nam plaats in een fauteuil ernaast. “Hoe heet je?”
“Ik ben Gert.”
“Oké Gert, gewoonlijk doe ik dit alleen op afspraak, omdat ik me er natuurlijk op voor moet bereiden,” gaf ze hem een tikje scherp te kennen. “De dag ervoor eet ik namelijk meer dan ik gewoon ben om meer dan voldoende aan lekkers in me te hebben om uit te scheiden, of dus te schijten eigenlijk,” liet ze een cynisch lachje daarop volgen. “Meestal ga ik dan rond elf uur goed af, maar je hebt mazzel, want toevallig moet ik.”
Het ging hem te snel, deze spraakwaterval, waar hij nog niet tussen was kunnen komen.
“Je weet de prijzen?” Ze ziet het hoofd schudden. “De normale prijs voor een sessie is 150, voor plasseks komt er 50 bij en voor copra vraag ik 100 meer. Dat is dan met plassen erbij.”
“Maar dat toilet daar,” gebaart hij naar het raam en daarmee in de richting van het parkje.
“Ja, daarvoor in de plaats komt vandaag een nieuwe. Dus als je daarop wilt wachten, moet je helaas voor maandag een afspraak maken. Want ik red het niet om het tot de komst daarvan op te houden.”
Tijdens de woordenvloed was bij het idee haar plas over zich te krijgen beweging gekomen in zijn kruis. En omdat hij deze avond en vroege nacht op de partyboot alleen maar had kunnen kijken naar SM-spelletjes van stellen, zonder zelf de beleving van pijn en lust te ervaren, was dit een in de schoot geworpen buitenkans, toch?
“Ik heb alleen niet voldoende geld op zak, Meesteres …”
“Mira. En een paar honderd meter verderop is een geldautomaat. Tegenover de viswinkel,” wijst ze de richting van het centrumpje op.
“Ah ja. Nou, dan ga ik graag even pinnen.”
“En kleed ik me gauw om. Heb je nog kledingvoorkeuren? Lak, leer, latex?”
“Latex misschien? Maar lak of leer mag ook hoor.”
“Oké, ik kijk wel. Geef me een kwartiertje.”
Net als hij de deur uit gaat, komt de man terug van zijn ommetje met het hondje.
“Ga je weer?”
“Ja, nou ja, om even geld te pinnen.”

Terwijl hij lopend naar het centrumpje ging, omdat hij immers haar een kwartier de tijd moest geven zich te kleden, vroeg hij zich af wat hem ertoe had gebracht ja te zeggen tegen een sessie als haar toiletslaaf. Was het door de voorbije party? Waarbij de verplichting voor de gasten om in lak, leer, rubber, pvc of anderszins party-proef te verschijnen, de keuze van kleding van de vrouwen vaak geil makend was. Of was het de nieuwsgierigheid te ervaren hoe het zou zijn om zo’n toilet over zich heen te krijgen en daar niet onderuit te kunnen? Of was het simpelweg het verlangen om de onderkant van deze niet onaardig uitziende vrouw van dichtbij te bekijken? Ondanks wat hem dat zou brengen?
En wat hem, nadat hij bij de pinautomaat was aangekomen, bij de vraag bracht hoeveel hij op ging nemen. 200?

Hij drentelde nog wat door het centrumpje heen om de tijd te doden, alvorens hij de korte weg terug naar haar liep. Nadat hij had aangebeld, duurde het even voordat het getik van hakken op de vloer haar komst verraadden. De deur ging net ver genoeg open om hem door te laten. Ze was een halve kop groter geworden door de bijna naald dunne hakken onder de zwarte laarzen, die tot halverwege de dijbenen reikten. Het eveneens zwarte jurkje van zo te zien lycra stof was zo kort dat het haar billen slechts voor de helft wist te bedekken, maar hem wel liet zien dat ze een string aanhad. Nadat ze zich naar hem om had gedraaid, toonde het jurkje ook nog dat dat haar borsten niet bedekte.
“Ga je mee?” stond ze voor een deur die ongetwijfeld toegang naar boven gaf. Wat klopte en omdat ze hem voorging, hem daarmee een fraai zicht gaf op wat hij strakjes echt boven zich te zien zou krijgen. Op de overloop nam ze een volgende trap, die uitkwam bij een ruimte waar een combiketel stond die de woning van warmte en warm water kon voorzien. Een deur links werd door haar geopend en wat hij niet had verwacht, was een ingerichte SM-ruimte te zien. Niet al te groot, maar met een Andreaskruis, een sling aan vier kettingen, een kast met zwepen, zweepjes, maskers, klemmen, dildo’s, vibrators, een speculum en een met rode skai omkleed tweepersoonsmatras en een halfronde douchecabine. En tegen een muur het toilet.
“Mag ik eerst even met je afrekenen?” stond ze tegenover hem. Ja, knikte hij en haalde zijn portemonnee uit de achterzak van zijn jeans tevoorschijn. Hij haalde er de biljetten uit en zwijgend overhandigde hij haar vijf biljetten van 20, gevolgd door drie van 50. Ze wees naar een krukje. “Leg je kleren daar maar op en dan ben ik zo terug,” waarna ze met het geld de deur uitging.
Eenmaal naakt liep hij even de ruimte door, ‘bewonderde’ de spulletjes in de kast, zonder ze aan te raken. Wat hij wel bij de sling deed en die zachtjes heen en weer liet schommelen. Om bij het horen van de hakken zich bij de deur op te stellen.
“Zo,” trok ze de onderste lade van een kastje naast de douchecabine open. “Dan mag je me even helpen bij het uitspreiden van dit laken.” Het was eentje van een zware kwaliteit rubber en tweepersoons groot. Eenmaal uitgespreid gaf zij hem aan om vast te gaan liggen, terwijl zij haar laarzen uittrok. Om daarna het toilet te pakken.
“Schuif nog iets op naar beneden toe,” gaf ze hem te kennen, waarmee z’n hoofd meer naar het midden van het laken verplaatste en z’n voeten en enkels ervan afgingen. Tevreden hoe ze het wilde hebben, kwam ze met het toilet het laken op en plaatste het over zijn hoofd, met de boog die aan de ene korte zijde tussen de poten zat over zijn hals. Ze klapte het deksel van de zitting omhoog en hij zag haar gezicht boven zich. “Mond open!” Zo gauw hij daar gevolg aan had gegeven, spuugde ze hem een klodder speeksel in de mond. “En, is dat niet een smakelijk begin voor je, hm?”
“Ja, Meesteres.” En hij slikte de kwak spuug door.
Ze liet naar de kast en kwam daar vandaan met leren polsboeien en touw. De boeien gingen om zijn polsen en de touwen verbonden die boeien met ringen in de vloer, waarmee hij met zijn armen gespreid op het laken vastlag.
“Heb je ervaring als toilet?”
“Nee, Meesteres. Ik heb alleen een paar keer meegemaakt dat een Meesteres boven me stond en over me heen plaste over m’n borst, m’n gezicht en daarmee ook wat in mijn mond.”
“Dan krijg je dadelijk wat anders te slikken. En omdat ik dat ook werkelijk van mijn toilet eis, heb ik er nog een handige aanvulling voor.”
Hij volgde haar met zijn ogen naar opnieuw de kast met spullen, waar ze iets uit vandaan haalde en dat hij direct herkende toen ze ermee aan kwam zetten. Een mondspreider. Ze hurkte achter de stoel neer, waarna haar handen hem de van een rubberen laagje voorziene metalen delen aan zijn lippen voorbij liet gaan tot achter zijn tanden. Waarna ze de twee boven elkaar liggende grepen inkneep en de mondspreider deed waarvoor die bedoeld was, namelijk z’n mond open te sperren en daarmee open te houden. Ze ging weer staan en terwijl ze naast de toiletstoel plaatsnam, restte hem niet anders dan machteloos, maar bovenal ook gefascineerd toekijken hoe ze de string langs haar benen liet gaan en tot op de grond zakken, waar ze er uitstapte. vervolg voor eddie5
Om haar dan met de rug naar hem toe voor het toilet te zien gaan staan.  Om haar door de knieën te zien zakken en haar billen de zitting te zien naderen; hij had haar onderlichaam boven zich! Gebiologeerd staarde hij omhoog naar haar licht behaarde vagina en naar het lijnenspel die naar haar anus leidde. En, drong het echt tot hem door, waaruit onontkoombaar datgene dadelijk uitkwam waarvan hij geen idee had hoe hij dat zou ervaren, de geur, de smaak ervan als het in zijn mond terechtkwam, de smaak als hij het slikte. Maar allereerst verraste ze hem met haar plas, die ze gelukkig gedoseerd liet lopen waardoor hij het redelijk makkelijk wist weg te slikken. De geur was bouillonachtig, maar de smaakt enigszins bitter. Na deze ‘klus’ geklaard te hebben, was het in angstige spanning wachten op wat er zo ging komen en waarvan hij zich te laat dus afvroeg hoe hij in hemelsnaam daartoe gekomen was. Om dat te willen en al helemaal om te slikken moest je niet goed snik zijn. En dat was hij toch wel, totdat hij dus hier lag en naar een anus staarde die knijpende bewegingen begon te maken, om na enige tijd iets open te gaan en een puntje bruin liet zien van datgene dat er achteraan zat te komen. Hij sloot zijn ogen voor een moment en bad dat het te doen was en vooral, dat het allemaal zo voorbij zou zijn en hij weer op zijn fiets naar huis kon.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s