Haar sissy, 5 – Tekenen op de stippellijn

Nu ik ben opgemaakt, borsten heb en, pfff, een kooitje om mijn pik heb. Het waarom van dat laatste ontgaat me, maar Lieke gaf aan daarop later terug te komen. Voor nu word ik verder door haar getransformeerd tot vrouw.  Als eerste krijg ik het blauwe, glanzende broekje aan, dat matcht met het jurkje. Het broekje, of slip, heeft ruches op de kont. Ik vind dat apart en het is iets wat ik niet eerder op ondergoed heb gezien. Wat op zich niet gek is, want hoeveel slips heb ik om de billen van vrouwen zien zitten? Erna doet zij mij het jarretelgordeltje om, dat ook klaarligt op het bed.
“Ga eens op het bed zitten, dan laat ik je de nylons aantrekken.”
Het zijn glanzende, zwarte kousen met een boordje. Ze rolt de eerste kous op en reikt me die aan.
“Je stopt je voet in de kous en trekt daarna voorzichtig de voet van de kous over de rest van je eigen voet. Zo ja,” volgt ze mijn handeling. “Trek nu langzaam en met twee handen de kous naar boven. En als je boven bent, maak ik de jarretelles voor je vast.”
Als ook de andere kous om m’n been zit, doet het iets met me om die nylons rond mijn gladde, gewaxte benen te voelen. Het maakt me emotioneel en laat me bijna huilen van geluk.
Als laatste neemt ze de jurk van het bed en ze helpt me daarin. En eenmaal aan is het bepaald niet een jurk waar ik op hoopte. Een zomers jurkje tot op of net over de knie, zoiets. Maar dus niet dit blauwe ding, dat verdorie niet eens het broekje bedekt. En dan staat het ook nog eens vanaf het middel wijd uit, als van een petticoat. Zij knoopt een strik dat aan het jurkje vastzit, op de rug dicht.
“Blijf even zo zitten, ik ben zo terug.” Wat inderdaad het geval is, als ze de kamer weer inkomt met in haar hand een pruik met lange, blonde haren. Als ze die mij opgezet heeft, bekijkt ze van een afstandje het resultaat. “Het staat je super.”
Dan, als allerlaatste, pakt ze aan de andere kant van het bed vandaan pumps van de grond. Ik schrik. “Jeetje, wat een hoge hakken!”
“Ja hè?” grinnikt ze. “Die zijn twaalf centimeter en het zal wennen zijn voor je om daarop te lopen.” Dat wil ik geloven.
Als ze me in de pumps heeft geholpen en geassisteerd heeft bij het omhoog komen, toren ik een stuk verder boven Lieke uit.
“Blijf even zo staan en kijk goed naar mij hoe je als vrouw op hakken loopt. Met een rechte rug, schouders naar achter, de borst vooruit en je voeten onder je heupen. En bij het lopen is het belangrijk dat je je voeten voor en niet naast elkaar zet.”
Ik volg haar verrichtingen, maar besef ook dat het voor haar op die blokhakken simpeler is dan op de torenhoge hakken die onder mijn pumps zitten. En waarom zitten die eigenlijk als gegoten rond mijn voeten?
Als ze weer op me toegelopen komt, is haar vraag: “Heb je het gezien?”
“Ja, een mannequin loopje eigenlijk.”
“Wat goed van je. En ja, dat klopt wel. Maar nu jij,” kijkt ze me onderzoekend aan, “probeer het maar eens.”
Terwijl ik de eerste wankele passen maak, is mijn vraag: “Hoe kan het dat je mijn maat hier had staan?”
“Dat is simpel hoor. In de kamer naast de trap heb ik een uitgebreide garderobe aan kleding, lingerie en ook schoenen in diverse grotere maten. Ik vind het namelijk heerlijk om mannen om te toveren tot mijn travalady of tot mijn sissy. Daar geniet ik ontzettend van.”v180a- Haar sissy, 5 - Tekenen op de stippellijn
“Aha,” probeer ik ondertussen overeind te blijven. De betekenis van die twee begrippen ken ik niet, maar ik snap wel wat dus haar liefhebberij is. Als ik wat heen en weer loop, gaat me dat tot mijn en haar verrassing redelijk goed af.
“Loop eens achter me aan naar mijn slaapkamer, dan kan je je eindelijk zelf bewonderen in de spiegel.”
Waarin ik mezelf niet meer herken. En nog steeds ben ik niet wild van het jurkje, maar toch, er staat wel een vrouw met behoorlijke borsten en een mannen waarschijnlijk geil makende outfit van jurkje, slip, jarretelles en kousen en het stukje blote been tussen kousen en broekje.
Achter me heeft Lieke me nieuwsgierig staan opnemen. “En, ben je zelf tevreden?”
“Hoewel je keuze voor dit jurkje me heeft verrast, ben ik uiteindelijk wel blij, ja. Ik voel me zeker vrouw en zie er ook zo uit.”
“Ja, je bent best een lekkere geile milf zo,” zie ik haar grijnslach in de spiegel weerkaatst.
“Een milf?” Is dat niet een marine vrouw?
“Ken je dat niet? Milf staat voor mother I’d like to fuck. Oftewel, een milf is een vrouw, vaak wat ouder, waarmee een man wel naar bed zou willen.”
“Oh. Oké.”
“Ik zoek er wel eentje voor je,” zie ik haar mij een knipoog geven. “Je hebt er in elk geval al een redelijk opgerekt kutje, eh, kontje voor,” grinnikt ze. “Wat me eraan doet denken dat ik je nog een mooie naam moet geven. En weet je, doe ik die die jij mij wilde geven, Amber. Maar kom, dan gaan we naar beneden, waar ik nog iets voor je heb liggen.”
Ik ruk me los van mijn spiegelbeeld en volg haar de slaapkamer uit naar de trap.v180b- Haar sissy, 5 - Tekenen op de stippellijn
“En voorzichtig aan hè, want ik wil je niet in mijn nek hebben,” gaat ze me voor de trap af. En omdat ik zelf al het idee had niet mijn nek te willen breken, houd ik me aan beide kanten aan de trapleuningen vast, terwijl ik voetje voor voetje naar beneden ga. Waar ik blij ben als ik er heelhuids ben aangekomen en ik dan pas in mijn herinnering terughaal dat ze zei dat ze hier nog iets voor mij heeft liggen. Ik ben benieuwd wat dat nog kan zijn. Of zal dat iets zijn wat ik niet wil weten?
Ze gaat me vooruit naar de lange eettafel, waaraan ze gaat zitten en me gebaart om tegenover haar plaats te nemen. Waarna ze me een stuk papier en een pen toeschuift. Ik frons. Wat mag dit dan zijn?
“Lees.”
En ik lees, met toenemende verbazing en een groeiend verzet.
Deze hele komende week, 7 dagen, ben jij van mij, Amber. Ze wist dus al dat ze me zo ging noemen. De hele week draag je slipjes en beha’s. En één keer per dag ontvang je van mij een whatsappje en binnen 10 minuten heb je dan op een stukje papier geschreven ‘Ik aanbid u, Prinses Lieke’ en erna stuur je mij een foto dat je een slipje en behaatje draagt en het stukje papier houd je daarbij zichtbaar vast tussen je lippen. Tevens stuur je me ook dagelijks een berichtje welke risico’s je bereid bent te nemen als vrouw, als slet. En niet als fantasie, maar of in die week of ooit in het echt.
Twee dingen daarbij opgemerkt die ik niet van je verlang: 1) Ik zal je niet dwingen om mij geld te geven voor wat dan ook en 2) Ik dwing je niet om jezelf op welke manier dan ook te schaden of om onrealistische verwachtingen van je te hebben.
Indien je hiermee akkoord gaat, zet je je handtekening op het stippellijntje.

Ik kijk van het stuk papier op naar haar. “Dit meen je echt?”
Ze knikt. “Ja. En als je je hier niet in kunt vinden,” tikt ze met een vinger op het stuk papier dat voor me op tafel ligt, “laat ik je nog een uurtje zo gekleed zijn en daarna kan je naar huis vertrekken.” Zij kijkt mij aan, zonder een spoor van dat ze het niet meent, dat het slechts één grote grap is. Ik slik, lees nogmaals wat ze heeft getypt. Is het zo rampzalig of niet uitvoerbaar wat er staat? Het is toch te doen? Nou ja, hooguit dat ik moet uitkijken wat voor risico’s ik bereid ben te nemen. Als vrouw dan. En dat is iets wat me ineens opwindt. Als vrouw.
“Oké,” pak ik de pen en ik zet mijn handtekening op de stippellijn. Waarna zij het papier naar zich toehaalt, waarbij ik de voldoening op haar gezicht aflees.
“Goed,” en ze tikt nogmaals op wat ik plotsklaps als een contract aanmerk, “je mag dit als een oefening zien en als je die naar mijn tevredenheid afrondt, herschep ik je geleidelijk tot mijn sissy slet.”
“En dat is?” trekt met die vraag van me eveneens een vraagteken over mijn gezicht.
“Ik leer je dan dat een sissy slet of sissy zijn niet alleen betekent dat je je verkleedt en flaneert of pronkt in hoerige jurkjes of rokjes en hoge hakken, maar dat je ook leert hoe je mannen en vrouwen pleziert.”
Owh, dat gaat ver! En ik denk te ver. Maar dacht ik dat ook niet bij het transformeren door haar tot vrouw? Of bij het lezen van wat er op dat stukje papier staat, waar ik net een krabbel onder heb gezet? Nou ja, de tijd zal leren hoever ik meega in wat ze met me voor heeft.
“We gaan samen een leuk avontuur aan,” kijkt ze me stralend aan. “En we zijn daar feitelijk zonet al aan begonnen. Het kooitje bijvoorbeeld verhindert dat jij je volgende week aftrekt en de buttplug voor vandaag dat je daar beneden al iets ruimer wordt en als je vanavond naar huis gaat, vooralsnog gewoon als Ruud hoor, krijg je wat dildo’s in diverse formaten mee om je nog meer op te rekken en die zijn tevens bedoeld om je alvast te trainen in het pijpen. En o ja, voor een week krijg je natuurlijk ook de lingerie van me mee, niet te vergeten.”
“Dus eigenlijk wil je van mij op termijn een sloerie maken.”
“Ja, precies,” glundert ze. “En als Sandra straks hier is, mag je alvast op en met ons oefenen.”
Ik weet niet wat ze daarbij voor ogen heeft, maar de gedachte om met die twee vrouwen iets te mogen of moeten doen, windt me helaas op. Helaas, omdat mijn pik weer hinderlijk knelt in het kooitje en ik weet niet of …

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

2 gedachten over “Haar sissy, 5 – Tekenen op de stippellijn”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s