Haar sissy, 4 – Een gekooide vrouw

Als ik wakker word, weet ik bijna meteen wat voor dag het is. Het is zondag en daarmee is eindelijk de dag aangebroken dat ik naar Lieke ga en bij haar een middag vrouw zal zijn. En ik ben er nagenoeg klaar voor, op enkele dingetjes na. Zoals bedenken wat ik aantrek, iets wat ik gisteravond ook had kunnen doen. Maar na het scheren van mijn gezicht en het ontharen van mijn erogene zone met de crème van Mud & More had ik geen puf meer om me daarin te verdiepen. Me opfrissen onder de douche en daarna, pfff, de buttplug inbrengen. Maar zover is het nog niet. Eerst kom ik maar eens het bed uit. Als ik nog op de rand van het bed zit, laat ik mijn handen over mijn gladde benen gaan. Hoe onwerkelijk om daar geen haren meer op te zien en te voelen. Net zomin als ik die nog heb op en rond mijn piemel en balzak. Wat me in mijn gedachten even laat teruggaan naar de waxsalon, waar eigenaresse Sandra me tijdens de uitleg vertelde dat Lieke ook gewaxt was en een compleet kale poes had. Een beeld dat me gelijk een erectie bezorgd en me doet lachen. Want een vrouw met een erectie? Dat kan dus niet en hoe ik dat kan voorkomen als Lieke me strakjes als vrouw aankleedt en opmaakt? Nu ja, dat is voor later. Ik sta op van het bed en na een tussenstop in het toilet om te plassen en ja, zittend op de bril, zet ik in de keuken koffie en maak een ontbijtje klaar.
Met het indoen van de plug ben ik enige tijd bezig. Na die eerste keer, woensdagmiddag, heb ik geen verdere pogingen ondernomen. Het zal daarom zijn dat m’n aarsgat danig protesteert om de indringer toegang te willen verlenen. Maar uiteindelijk, met het nodige gesteun en met de tranen in de ogen, heb ik dat kloteding in mijn kont zitten en om de plug daarin te houden kies ik voor een solide onderbroek, één van mijn Undiemeisters, de turquoise. Daarover mijn jeans en erop een lichtgrijs T-shirt met links, van boven naar onder, de tekst DISCOVER. Als laatste stap ik blootvoets in mijn donkerblauwe instappers van Skechers en rest mij nog het tasje met het lingeriesetje, dat bij de voordeur klaarstaat, mee te nemen.
Waar ik woensdag met de plug in slechts even een stukje door de woonkamer en keuken ben gelopen, is het nu toch wel anders. De vier trappen af in het portaal en van de toegangsdeur naar de auto op het parkeerterrein is die veel meer aanwezig. Niet hinderlijk, niet plezierig, maar duidelijk voelbaar. Zoals ook het geval als ik me voorzichtig in de autostoel neerzet. Dat kan dus wel eens een lange zit gaan worden naar Lieke. Een tijd die door de TomTom wordt bevestigd en die gelijk is aan de gisteren op de ANWB-routeplanner opgezochte reistijd. Dat betekent dat ik in elk geval 35 minuten ‘plezier’ heb van de plug tot ik bij Lieke voor de deur sta. En hoelang erna nog? Geen idee. Net zomin als ik het doel of het nut ervan snap.

Ik had me geen voorstelling gemaakt hoe Lieke woont en ik heb ook de neiging om me even in een arm te knijpen als de TomTom me vertelt dat ik de ingevoerde bestemming bereikt heb. Op een stuk grond staan zes vrijstaande woningen. Het lijkt me dat die flink aan de prijs zullen zijn, wat betekent dat zij een niet onaanzienlijk inkomen zal hebben. Omdat ik ervan uitga dat we niet weggaan, zoals door haar toegezegd, zet ik mijn auto op de oprit achter die van haar. Van de oprit gaat een tegelpad aan het huis langs naar de voordeur. Tussen pad en trottoir domineren twee hoge en langwerpige plantenbakken, die aan alle kanten omgeven worden door witte kiezels. Kortom, een redelijk strakke tuin dus waar ikzelf niet voor gekozen zou hebben. Wellicht heeft ze mij de auto horen parkeren of langs de ramen zien lopen, want voordat mijn vinger de deurbel in heeft kunnen drukken, opent zij de voordeur v179a- Haar sissy, 4 - Een gekooide vrouwal. Ze is nog steeds de spetter die ik een week eerder voor mijn deur had staan. De leuke zomerse kleding die ze toen aanhad, is vervangen door een top met korte mouw en een rokje met onder aan de rand een geplooide strook, zo noem ik die maar en beide zijn van zwart kunstleer. Tenminste, ik vermoed dat het imitatieleer is. Hoe dan ook, deze kledingkeuze verrast me en kan me ook niet bekoren. Gelukkig komt ze nog steeds stralend over en het rokje laat me, als ze me in het halletje voorgaat, wederom genieten van haar stevige onderstel. Direct links van de voordeur gaat een trap naar de bovenverdieping. Er tegenover het gebruikelijke wat je in een hal vindt, de meterkast en het toilet. Wat in mijn ogen wel vrij ongebruikelijk is, is dat we meteen in de keuken staan, voor een kookeiland met zes zones. In het verlengde daarvan kijk ik tegen twee openslaande deuren aan die de doorgang zijn naar een terras in een patio. “Wauw,” ontsnapt deze enkele kreet me uit mijn mond. De keuken is al ruim, maar rechts van me is de ruimte nog groter, want logisch omdat die achter het halletje doorloopt naar de voorkant van het huis. Met hier in een enorme eettafel, waar aan de lange zijden liefst vier stoelen staan. Wat mij doet vermoeden dat ze graag kookt en dat geregeld doet voor een aardige vriendengroep.
“Zo te zien heb je of graag mensen om je heen of een grote familie.”
Ze lacht breeduit. “Ja, ik heb een leuke groep vrienden en vriendinnen, voor wie ik met plezier kook of hapjes klaarmaak en dan met hen lekker een avond lang aan die tafel doorbreng.”
Ik hoor dat met iets van jaloezie aan, omdat mijn vriendenkring op de vingers van een halve hand te tellen is.
De ruimte blijkt Z-vormig te zijn, met in dat laatste stuk een knus ingericht zitgedeelte, met ook hier twee openslaande deuren naar terras en patio.
“Jeetje zeg, wat een droomhuis heb je.”
“Dank je en ja, ikzelf ben hier ook uitermate content mee. Maar laat me eens zien of ik ook content ben met wat je daar in dat tasje hebt zitten?”
Dat laat ik graag zien, want ik vind dat het me gelukt is om een prachtig setje te kopen. Als eerste laat ik haar de bh zien. “Owh, die is fraai,” is haar reactie. Ik overhandig haar deze en haal de string uit het tasje. “Ah, en een bijpassend stringetje. Mooi hoor,” neemt ze ook dat van me aan. “En beide mijn maat,” glundert ze en ze steekt een duim op.
Nu had ik verwacht dat het setje voor mij bedoeld was om straks aan te moeten, maar dat is dus iets wat ik verkeerd begrepen heb?
“Je hoeft niet zo teleurgesteld te kijken hoor, want voor jou heb ik al iets leuks klaarliggen. Ik weet niet of je eerst nog koffie wilt, of dat je gelijk naar boven wil?”
Eigenlijk lust ik wel een bakje leut, maar het verlangen om te zien wat ze boven voor me heeft liggen… “Ik ben wel nieuwsgierig naar wat je voor me hebt, dus,” wijs ik naar het plafond.
“Prima, kom maar mee dan.”
Ze gaat me voor de trap op, waarbij ik de neiging heb om mijn ogen dicht te doen, alleen is dat te lastig om naar boven te gaan. Maar owhh, wat er voor mij omhooggaat, is wel zo lekker dat er bij mijzelf ook iets opkomt. Ze gaat de kamer recht tegenover de trap in, die aan de straatkant ligt. “Dit is de logeerkamer,” geeft ze me te kennen. Het is een redelijk ruime slaapkamer en wat ik bij binnenkomst op het tweepersoonsbed zie liggen, is wat vermoedelijk mijn kleding gaat worden. Maar wat ik daarvan moet denken? Het is alsof het glanzende blauwe jurkje van onderen wijd uitstaat. In de gauwigheid zie ik een slip en een gordeltje in dezelfde kleur en zwarte nylonkousen.
“Laat me maar eens zien of je glad bent en of je een plug braaf inhebt. En ik ben benieuwd of die een beetje een knap formaat heeft. Je kleren leg je netjes opgevouwen op die stoel daar.”
Dat is iets waar ik op zich snel klaar mee ben. Want nadat ik de instappers eronder heb gezet, resten nog het T-shirt, de jeans en de Undiemeister. Waarna ik me verontschuldigend naar omdraai. “Sorry daarvoor,” gebaar ik naar mijn stijve pik die haar richting uitwijst. Er speelt even een glimlachje rond haar lippen. “Dat is zo verholpen.” Ik merk dat ze er ook nauwelijks interesse voor toont, maar dat ze haar aandacht focust op mijn benen, de liesstreek en de schaamstreek. “Keurig hoor,” beluister ik tevredenheid in haar stem. “En de plug, waar heb je die vandaan?”
“Bij easytoys.”
“Oké. Kan je op mijn of jouw telefoon laten zien welke je gekocht hebt?”
“Ja, dat moet lukken, lijkt me.” En ik pak mijn telefoon en binnen de kortste keren heb ik via google het gezochte gevonden en kan ik haar de zwarte classic medium buttplug laten zien.
“Ah, een leuk oefenplugje.”
Een leuk oefenplugje?
“En wanneer heb je die ingedaan?”
“Dat zal net voor negen uur geweest zijn.”
“Nog maar net dus.”
Waar ze op zich gelijk in heeft, maar voor mij is dat toch al heel wat. Hoewel ik moet toegeven dat het tot nu draaglijk is.
“Oké, laat die voorlopig maar zitten en dan mag je nu eerst mee naar mijn slaapkamer, waar ik je op zal maken.”
Die aan de achterzijde van het huis ligt en het raam uitzicht op de patio biedt. Ze laat me op een stoel zitten, schuift zelf een krukje bij om op te zitten en ze ga aan de slag met potloden, kwasten en weet ik wat al niet meer. Ik ervaar het gefriemel niet als onplezierig. Wat ik wel eng vind, is als ze bij mijn ogen in de weer gaat, tot plakwimpers aan toe. En als ze klaar is met mijn gezicht, krijgen de nagels van mijn vingers langwerpige plaknagels in een, zoals zij het noemt klassieke rode kleur.
Ze gunt me om een blik in de spiegel te werpen en nu al, alleen nog maar opgemaakt, zie ik me al aardig op weg vrouw te worden.
We keren terug naar de logeerkamer. Waar ze van het bed, door mij daarstraks niet gezien, want achter de jurk verscholen, een roze plastic ding vandaan haalt, dat ze omhooghoudt.
“Je weet wat dit is en waar het voor dient?”
“Nee, ik heb geen flauw idee.”
“Dit leuke dingetje gaat om je pik, de ring achter je ballen en die twee, de ring en het kooitje, worden met elkaar verbonden, waarna dit aardige hartvormige slotje ervoor zorgt dat je pik een opgesloten pikkie wordt en je geen stijve meer kunt krijgen. Totdat ik zo aardig ben om het slotje te openen en je daarmee dan van het kooitje bevrijdt.”
Ik heb deze woordenstroom met afschuw aangehoord. Het waarom ervan ontgaat me ook en hé, ik zou toch alleen door haar voor een dagje, een middag tot vrouw worden gemaakt?
“Waarom…?”
“Dat is voor later,” kapt ze me af. “En kom, dan doe ik je het kooitje om, voordat je weer een stijve krijgt.” Met vaardige handen duwt ze eerst mijn ballen door de ring, om erna mijn lid er nog door te wurmen. Nog voordat ik een erectie krijg, heeft ze het kooitje om mijn pik heen. En het is echt een kooitje, waar net aan mijn geslacht in past. Maar ik snap dat ik een erectie kan vergeten.
v179b- Haar sissy, 4 - Een gekooide vrouwZe verlegt de aandacht van het kooitje naar een ander item, dat eerder ook aan mijn aandacht is ontsnapt. Het is een zwarte bh, deels van doorzichtig kant, waarin borsten zichtbaar te zijn.
“Kijk,” laat ze me het zien. “In de cups zijn rekbare pockets ingenaaid, zodat er verschillende siliconen cup groottes in passen, van een B tot een D cup. En voor nu heb ik er een B voor je in geplaatst.”
Nadat ik dit heb ‘bewonderd’, doet ze me de bh om. Het maakt me meteen meer vrouw, want wauw, ik heb borsten! En dat gevoel wil gelijk mijn pik laten groeien, maar meteen ook maakt het kooitje me pijnlijk duidelijk dat ik dat kan vergeten.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Eén gedachte over “Haar sissy, 4 – Een gekooide vrouw”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s