Het zwarte huis

v173- Het zwarte huis1
Natuurlijk is hij te vroeg, zoals altijd het geval is als hij een afspraak heeft. Het is de angst om te laat ergens aan te komen en helemaal als het om een overeengekomen tijdstip gaat. Zoals strakjes. Om half elf precies wordt hij verwacht bij het koppel dat het huis bewoond waaraan hij langzaam en in opperste verbazing aan voorbij loopt. Hoe komen mensen in hemelsnaam erbij om voor een zwart huis te gaan? De wanden en het dak zijn van hout en zwart geverfd of gebeitst. Waar het hout vervangen is door metalen stroken, vermoedt hij ramen. Wat afwijkt van het geheel van deze in zijn ogen zwarte droefgeestigheid is de entree, die als een halletje is ingebouwd en compleet wit is, tot aan de vloer toe.
Als hij aan de woning voorbijgekomen is, ziet hij op zijn horloge dat hij nog twintig minuten te gaan heeft, voordat hij een wijsvinger de knop van hun deurbel laat induwen.
Een stukje aan het huis voorbij, daar waar het beklinkerde straatje een knik maakt, staat een gewone stenen schuur met een pannendak. Het woonhuis is er tegenaan gebouwd. Erna gaat het straatje met een flauwe bocht het dorp in. De huizen aan weerszijden staan vermoedelijk al heel lang langs die weg en misschien zijn daar zelfs in het begin van de 19e eeuw al mensen aan voorbijgegaan.
Hoe gaat hij de resterende tijd doorbrengen? Vervolgt hij zijn weg, die voorzeker uitkomt op het marktpleintje waar zijn auto geparkeerd staat? En gaat hij daarin zitten wachten tot het tijd is om hier terug te keren? Nee, besluit hij, als hij ineens het bankje in de bocht ziet. Dat is een mooi plekje om de resterende tijd te doden.
Vanaf daar staart hij naar het zwarte huis. Waar strakjes de twee eh, vrouwen zich met hem bezig zullen houden. Waarom laat hij zich bijna altijd door zijn geilheid leiden en niet door de rede? Waarom moet het ook altijd weer iets zijn dat sterk afwijkt van de normale seksualiteit? Omdat hij de aantrekkelijkheid daarvoor al lang geleden is kwijtgeraakt en dat zelfs teruggaat tot ver in de vorige eeuw. Zo simpel is dat. De keerzijde van zijn afwijkende voorkeuren is wel dat ze iedere keer weer een behoorlijke aanslag op zijn bankafschriften laten zien als hij voor die uitstapjes het benodigde bedrag heeft moeten pinnen. Zoals ook voor dit afspraakje, maar ditmaal zijn het wel twee vrouwen die een sm-spel met hem gaan spelen. Hoewel, vrouwen.
Zijn gedachten gaan even terug naar het moment toen hij scrollend langs de sm-advertenties die van hen tegenkwam. De tekst ziet hij nog voor zich. Wij zijn een koppel dat met zeer veel genoegen jou (mee)neemt in hun sm-spel. En dat mag je letterlijk nemen, want wij zijn een crossdresser en een shemale. De tekst ging nog door, maar na die zin was hij gelijk bloedgeil geworden. Wat op zich raar was, omdat hij hetero is en nog nooit van zijn leven een pik in de mond of kont heeft gehad en hij ook nooit die behoefte heeft gevoeld. Want een kunstpik, een strapon door een Meesteres gebruikt, is iets heel anders, toch? Maar wat het was dat hij door hun advertentie werd getriggerd? Was dat weer door het afwijkende van wat normaal is? Of de nieuwsgierigheid hoe het zou zijn om een pik te ervaren, of in dit geval gelijk twee. Maar dan niet van mannen, maar van vrouwen. Of in ieder geval, die er als zodanig uitzien. Misschien was het door het zestal foto’s gekomen die de doorslag hadden gegeven om de rede weer eens weg te duwen en een belletje eraan te wagen voor het maken van een afspraak.
Zijn mobieltje brengt hem terug naar nu als een melodietje hem laat weten dat er een bericht is binnengekomen. Hij opent het en leest: Waar ben je? Al in de buurt? Want wij zijn zover.
Meteen giert de spanning door zijn lijf en klapperen zijn tanden net niet van de zenuwen op elkaar. En zelfs zijn hand beeft licht als hij reageert op hun whatsappje en hij met zijn duim intikt: Ik zit om de hoek en ben er in twee minuten.
v173- Het zwarte huis2v173- Het zwarte huis3
Als hij aan het huis voorbijloopt, meent hij even enkele metalen stroken zien te bewegen. Wat vermoedelijk zo was, want zijn wijsvinger is nog niet bij de bel of de deur wordt geopend. Zijn gemoedstoestand van daarnet blijft overeind bij het zien van beide ‘vrouwen’, die er helemaal ‘speelklaar’ bij staan. Degene bij de deur in een zwarte lakleren body die bovenaan van kant is voorzien om de borsten heen en hem daarmee zegt dat zij de shemale is. Of is ze een ladyboy? Want ze oogt Aziatisch. Of is dat hetzelfde, shemale en ladyboy? Hij moet toegeven dat hij dat niet weet.
Achter haar staat haar huisgenoot, ook in het lakleer, maar hij in een rokje en korset, beide in rood met zwart. Want ondanks die kleding en de asblonde pruik en dat ze is opgemaakt, heeft het gezicht een harde, mannelijke uitstraling behouden. Zij heeft zwarte dijhoge laklaarzen aan met dunne en hoge stalen naaldhakken, waar de Aziatische schone kousen met een motiefje heeft, die worden opgehouden door? Verdomd, het lijkt erop dat body en kousen en gordel één geheel zijn. Wat bijzonder.
“Jij bent dus Paul, of straks Paula, die onder andere door ons spit roasted wordt,” laat de shemale hem gelijk weten. Achter haar ziet hij de sardonische grijns op het gezicht van haar huisgenoot.
“Eh, ja,” stapt hij de drempel over. “Wat is dat, eh, spit roasted?” laat hij er enigszins bezorgd op volgen.
Ze heeft een stap opzij gedaan om hem binnen te laten. “Dat wil zeggen dat wij beiden jou op hetzelfde moment seksueel nemen, van verschillende kanten dus.” Hij kijkt haar glazig aan, maar terwijl zij de deur achter hem sluit, lacht de crossdresser: “Ze bedoelt daarmee dus dat we je tegelijkertijd oraal en anaal neuken.” Een zachte kreun ontsnapt hem, van opwinding.  “Heb je ooit pik in één van je gaten geproefd?” laat ze er nieuwsgierig op volgen. Om bij dat laatste woord de aanhalingstekens aan te geven door haar wijsvingers een keer in de lucht op en neer te bewegen.
“Nee, nog nooit.”
“Hmmm,” klinkt het naast hem, “hij is nog maagd. Heerlijk!”
“Nou, dat ook weer niet hoor, want ik ben wel vaker geneukt, maar dan door Meesteressen met een voorbinddildo.”
“Wat jammer, want ik ben gek op maagdelijke kontjes en mondjes. Dus eigenlijk ben je een slettebak.”
Voordat hij dat kan tegenspreken, laat de crossdresser weten: “Hm, ja. Maar kom, dan gaan we je eerst transformeren, voordat we naar de speelkamer gaan.”
Hè? Gaan ze hem omvormen tot vrouw? Dat zal toch niet? Maar als ze dat al van plan zijn, dan is ook dat iets wat hij niet eerder meegemaakt heeft en ja, hem nieuwsgierig maakt en verdorie, opwindt.
Als hij de wegtikkende laarzen volgt, moet hij bekennen dat hij de crossdresser al niet meer als man ziet, dat hij voor zijn gevoel een vrouw voor zich uit heeft lopen. Verwonderlijk hoe snel zoiets gaat. En dan achter zich nog die andere vrouw, beiden weliswaar met een plus tussen de benen en die ze straks verderop in het spel ook gaan gebruiken, met hem dus als een varken aan het spit.
Ze gaat hem voor een lange kamer in, waarvan de inrichting hem inderdaad laat weten dat zij hem gaan ombouwen. Want met aan de ene wand een spiegel en tafel en make-up spullen en aan de andere wand rekken met kleding zal daar geen ontkomen aan zijn.
“Kleed je uit en leg je kleren daar netjes opgevouwen neer,” wijst ze hem een stoel aan. Waar hij natuurlijk braaf gehoor aan geeft, want hé, laat al het spannende maar komen! Zijzelf zet zich neer in een makkelijke fauteuil en laat vooralsnog het vervolg aan haar vriendin over.

Die gaat met hem aan de slag, met kwasten en penselen en potloden. Rond en bij zijn ogen vindt hij best spannend, maar voor de rest voelt het gefriemel aan zijn gezicht niet onprettig aan. En het is geen straf haar zo dicht tegenover zich te hebben, want er is in zijn ogen niets aan haar dat laat zien dat ze ooit een man of jongen is geweest. Oké, dat laatste zal strakjes zeker gelogenstraft worden. Zal ze een grote hebben? Hoopt hij daarop? Eigenlijk wel ja. Want hij wil, als het dan toch gaat gebeuren, wel iets voelen.
Ze is klaar met het ‘schilderen’ en ze pakt een zwarte pruik van een wit plastic kop die op een plank aan de muur staat. Als ze die hem zorgvuldig heeft opgezet en daarmee klaar is, laat ze hem zich omdraaien, zodat hij het resultaat tot aan nu kan bewonderen. Dat al verbluffend is. Hij herkent zichzelf echt niet meer, het is een vrouw die hem in de spiegel zit aan te kijken.
“En dan nu de kleding.”
Zal dat net zoiets worden als die de twee vrouwen aanhebben? Dat blijkt dus niet het geval. Allereerst krijgt hij een zwarte, katoenen slip overhandigd. Voordat hij die omhooggetrokken heeft, trekt zij zijn pik en ballen naar achteren. “Anders ben je een vrouw met een bobbel in haar slip en dat kan natuurlijk niet.” Dan volgt een behaatje, waarin tot zijn verrassing en verbazing siliconen borstjes in de cups ingenaaid zitten. “Mooi hè? Heb je ‘echte’ tietjes.” Ze helpt hem de beha om te doen. Net zoals bij de andere kleding: Een zwart leren korset met korte mouwen en een rode vetersluiting voor en achter. Zwarte netkousen, die door de aan het korset vastzittende jarretelles worden opgehouden. Eenzelfde idee als de kousen worden over zijn onderarmen opgetrokken. En tot slot krijgt hij als finishing touch zwarte pumps met bandje en naaldhak aan de voeten geschoven. En bij ieder kledingstuk ziet hij zich in de spiegel meer en meer vrouw worden en dat doet iets met hem. In geilheid, want ja, het windt hem op. Maar eveneens in zijn houding. Het is alsof de man van hem afgegleden is. Maar niet in alles gaat het simpel. Want bij de eerste schreden op de hakken zwikt hij bijna door de enkels. Maar met de Aziatische naast hem, die hem voordoet hoe hij erop moet lopen en hem naast haar mee laat lopen, lukt het hem na enige tijd om er redelijk vrouwelijk op te bewegen.
De Pruik heeft het allemaal geamuseerd aanschouwt vanaf de luie fauteuil en ze ziet dat er een vervolg aan de sessie gegeven kan worden. “Kom, dan gaat nu het echte spel beginnen.”
Waarna ze hem voorgaan naar waar het uiteindelijk allemaal gaat gebeuren: de speelkamer. Die in rood is uitgevoerd. Op de grond ligt rood tapijt en op de wanden zit een rode hoogglans muurverf. Het enige wat wit is, zijn de plinten, de stopcontacten en de lichtknop. Toch, wat er aan ‘speelgoed’ is, valt hem tegen. Schuin tegen een wand ‘leunt’ een Andreaskruis, er hangt een sling en verder is er nog een breed tweepersoonsbed dat de meeste ruimte inneemt. Om het matras een hoes van kunstleer in een, jawel, rode kleur. Gelukkig is de bedombouw zwart. Of het moet zijn dat de vrouwen die spullen onder de noemer meubilair plaatsen en het echte speelgoed uitgestald staat op en naast een kastje dat tegen de korte wand tegenover de deur staat. Erop dildo’s in diverse vormen en in de maten fors en nog forser. En ernaast een rond, roze plastic zitkussen met een dildo erop en een spreidstang met een verticale, uitschuifbare stang met ja, ook daarop een dildo in top.
“Ga met je rug tegen het kruis aan staan,” geeft de Pruik hem te verstaan. Aan de vier hoeken van het kruis hangen al boeien aan haken en met de vrouwen aan weerszijden van hem staat hij binnen de kortste keren vast. De Aziatische propt hem een gele rubberen bal tussen de lippen en ze gespt de riempjes vast in zijn nek. Wat hem daarna verhindert om zich met de conversatie van de dames te bemoeien.
De Aziatische begint. “Ze is net een echte tranny, vind je ook niet?”
“Hm-m,” beaamt Pruik. “En ze ziet er best lekker uit ook.” Ze laat verlekkert haar tong langs de lippen gaan. “Zullen we eens kijken wat ze achter die slip heeft zitten?”
“Ja, hoewel me dat niet veel soeps lijkt. Er is niets in te zien, geen bult, geen paal.”
Beschaamd hoort hij hun samenspraak aan. Het klopt wat ze zeggen, dat er niets in zijn slip te zien is, maar hé, dan had die shemale niet zijn lid en ballen helemaal naar achter tussen zijn benen moeten trekken.
“Misschien heeft onze Paula al een kutje,” oppert Pruik.
“Zou het?” Haar vriendin doet een stap naar voren en ze trekt zijn slip naar beneden, voor zover de jarretelles dat toelaten. Ze wurmt een hand tussen zijn benen door en haalt zijn zaakje tevoorschijn. Dat ondanks de ruwe behandeling neigt naar een erectie.

“Hm, ze is toch een tranny hoor.” Ze kijkt naar hem op. “Maar misschien wil je al een kutje?” Ze wendt zich naar haar huisgenoot. “We zullen hem eventjes helpen. Heb je een schaar in de buurt?”
“Ja, dat heb ik.” Op haar hoge zwarte laarzen stapt ze naar het kastje, om met het gevraagde terug te komen. Ze overhandigt die aan haar vriendin. Gespannen kijkt hij naar beneden wat ze van plan is. Ze gaat toch geen gekke dingen doen met zijn geslacht? Maar met de mondbal in heeft een vraag daarover stellen geen zin. Of had de mondbal tot doel…?
De bladen scharen open en naderen de slip. Hij rukt aan de boeien rond zijn polsen, terwijl hij het zweet langs zijn rug voelt lopen. De eerste zijkant van de slip wordt doorgeknipt, de tweede volgt en met een ruk trekt ze het kapotgemaakte broekje tussen zijn benen vandaan. Godzijdank wordt de schaar weer opgeborgen. Om hem bij terugkeer vervolgens bij de ballen te grijpen, waarmee net de neiging tot een erectie te komen korte metten wordt gemaakt. Ze wendt zich opnieuw tot haar huisgenoot. “Zullen we haar losmaken en eens zien of ze ons kan plezieren?”
“Ja,” grijnst Pruik. “Ik wil die van mij wel eens in zijn mondje stoppen. Eens kijken of ze een lekkere pijpslet is.”
“En of ze een lekker strak neukgat heeft.”
“Ook dat, ja. Maar vermoedelijk niet hè. De sloerie zei toch dat hij zich geregeld laat oprekken door Meesteressen?”
“O ja. Toch zijn die van ons gelukkig nog fors genoeg om plezier aan haar te beleven, denk je niet?”
“We zullen het dadelijk weten en anders vuistneuken we hem wel.”
Het grove taalgebruik windt hem op, moet hij toegeven. Maar meer nog het idee dat het nu bijna zover is waarvoor hij gekomen is. Zolang het tenminste bij hun pikken blijft en hij niet iets anders erin krijgt. Het is een opwinding die, nu zij aan beide zijden van hem komen staan om hem los te maken, met schokjes zichtbaar wordt.
“Het sletje heeft er in elk geval zin in,” knikt de Pruik.
Als hij los is van het kruis en van de mondbal bevrijdt, geeft de Aziatische hem aan om op zijn knieën te gaan zitten. Ze komt voor hem staan. “Kus mijn kruis tot aan de bovenkant van de rits.” Hij drukt zijn lippen en neus tegen het lakleer. De geur is weliswaar niet zo sterk als die van echt leer, maar toch windt het hem op. Of komt het omdat hij achter het lakleer en de rits haar penis weet. “Trek de rits open en bevrijd dat waar je naar verlangt.”
Licht nerveus trekt hij de sluiting open tot tussen haar benen en zonder enige hulp van zijn handen komt haar geslacht er al tussenuit. Wow, wat een joekel. Of lijkt dat zo omdat hij er met de neus bovenop zit? “Neem hem in je handen en in je mond en zorg ervoor dat die stijf wordt.” Alsof die dat nog niet is!

Hoe gek is het dat die van haar anders aanvoelt als die van hem. Of zal dat verbeelding zijn? Hij brengt zijn hoofd dichterbij, opent zijn mond. In een flits gaat het door hem heen ‘Ben ik nu gay?’ Wat puur gelul is natuurlijk, want hij gaat immers een vrouw pijpen? Wat zo kan zijn als hij zich inbeeldt dat het een strapon is. Alleen voelt die toch heel anders in zijn mond dan wat daar nu in verstijft. Want verdomd, haar pik wordt nog groter en was dus net inderdaad nog niet in volledige erectie.
Voelt het vervelend om een penis in zijn mond te hebben? Nee, dat niet. Hooguit het idee dat hij nu een echte pik pijpt. Hij skipt alle gedachten en geeft zich over aan een genieten. Want dat doet hij. En hij maakt er werk van ook, trekt de voorhuid naar achter, laat zijn tong er in cirkelende bewegingen overheen en langs gaan. Even denkt hij het niet goed te doen als ze hem van zich afduwt. “Genoeg. Er is nog iemand voor je.”
O ja, de Pruik is er ook nog. Hij draait zich op zijn knieën om. Ze staat er al helemaal klaar voor en bij haar hoeft hij niets te bevrijden. Ze hoeft niet eens uit een slip te stappen, alleen het rokje iets op te tillen. Over sloeries gesproken, flitst het door hem heen.
Toch is het anders om haar lid in zijn mond te nemen. Waar hij bij de Aziatische het gevoel had het met een vrouw te doen, is het bij Pruik meer het besef dat hij een crossdresser voor zich heeft. Maar oké, ook bij haar voldoet hij aan zijn verplichtingen, tot aan kokhalzen toe, omdat zij haar pik tot ballendiep zijn mond instoot. Waarbij ze ook nog eens haar handen in zijn nek legt, zodat hij zijn hoofd niet kan terugtrekken. Nondeju, wat een bitch!
“Kom,” geeft ze hem te kennen als ze haar lid uit zijn mond heeft. “En steun met je handen op het matras.” Waar haar Aziatische vriendin al op heeft plaatsgenomen. Zal het nu gebeuren dat hij eh, geroosterd gaat worden? Een vermoeden dat versterkt wordt als hij ziet dat Pruik een condoom over haar stijve leuter afrolt en hij erna voelt hoe ze een vettige substantie rond zijn kontgat smeert.
Haar vriendin duwt ondertussen zonder omhaal van woorden die van haar langs zijn lippen zijn mond in en facefuckt hem. Achter zich voelt hij de pik van Pruik tegen zijn anus duwen. Het valt hem mee dat ze die er niet inramt, maar omzichtig aan zijn kringspier voorbijgaat. Er zijn Meesteressen geweest die dat toch anders deden en dat was niet aangename manier.
Dit is dus spit roasted. Hij voelt zich nu hun een slet. Want om zo gebruikt te worden is hij dat toch? En het verdomme lekker vinden ook, er zelfs schaamteloos van genieten getuige zijn lekkende pik.
De vrouwen wisselen van positie. Pruik stroopt niet het condoom af, maar houdt haar pik met het voorbehoedsmiddel er nog omheen voor zijn gezicht. “Mond open. Mag je zelf proeven wat voor lekker neukgat je hebt.” Iets waar hij bepaalt geen behoefte aan heeft, maar als ze zijn neus dichtknijpt, moet hij haar de toegang wel gunnen. En deze keer zijn de kokhalzende geluiden niet van het keeldiep neuken.
Achter zich trekt de Aziatische haar lid terug en hij hoort haar zeggen: “Gaan we nog…?” Ze laat hem in het ongewisse wat ze nog gaan of willen doen, maar dat wordt als snel duidelijk als hij van hen op zijn rug moet gaan liggen. Ze knielen beiden op het bed, aan weerszijden van zijn hoofd, zodat hij hun nog steeds stijve pikken boven zijn gezicht heeft.
“We trekken ons af en spuiten je gezicht onder,” geeft Pruik hem te kennen. “Maar je mag er ook voor kiezen om het in je mond te krijgen, that’s up to you.” Razendsnel denkt hij na. Het zou een super einde van deze sessie zijn om van beiden hun sperma in zijn mond gespoten te krijgen. Maar hoe link is dat? Want als één van hen of alle twee een soa heeft? Gelijk beseft hij dat hij dat dan eerder had moeten bedenken, omdat hij hun beider pikken al in zijn mond heeft gehad. “Ja, kom maar op,” blikt hij naar hen op. Pruik lacht naar haar vriendin. “Goh, we hebben echt een sloerie van haar gemaakt. We moeten haar toch eens uitnodigen voor een gangbang.”
Gefascineerd houdt hij de bezigheden boven zich in de gaten, de mond half open, klaar om die wijd open te doen als het komt. Hoe zal het smaken? Waarnaar zal het smaken? Hij heeft geen idee. De Pruik komt als eerste en ze spuit haar zaad deels in zijn mond en deels in zijn gezicht. Het proeft als dun lauw snot? Wat hij een keer geproefd heeft na een hevige niesbui. Haar vriendin doet er langer over. Zij steekt haar lid bij hem naar binnen en spuit het zo zijn keel in. Dat van haar smaakt ziltig, naar verse oesters.
v173- Het zwarte huis4Tot slot mag ook hij nog aan zijn gerief komen. En hoewel hij die stimulans niet persé nodig heeft, schept hij er een uitermate genoegen in als de Aziatische daarbij met die verrukkelijke kont van haar op zijn gezicht gaat zitten.

Ze hebben nog een nazit, hij weer afgeschminkt en in zijn gewone kloffie en met een blikje cola onder handbereik. Natuurlijk willen ze weten wat hij ervan vond, hoe hij het ervaren had. “Ja, top, een echt supertoffe ervaring. Maar wat ik me nu wel afvraag, is of ik me met deze ervaring nog een hetero kan of mag noemen.”
De Aziatische schone haalt haar schouders op. “Is het belangrijk voor je om er een etiketje op te plakken? Want je kunt er ook voor kiezen dat te doen waar je genot uit haalt. En de ene keer is het dit, een andere keer dat. So what. Geniet, dat is mijn insteek.”

Genieten, ja, dat doet hij. Op het terras aan het pleintje waar zijn auto staat. Van een heerlijke carpaccio, een goddelijke witte wijn en met de gedachten nog bij de voorbije sessie die zeker een keer voor herhaling vatbaar is.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

4 gedachten over “Het zwarte huis”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s