A dirty mind is a Joyce forever, toegift.

Het gekke is dat je met een andere blik naar billen gaat kijken als je weet dat je die later op je gezicht gedrukt krijgt. Alsof de vorm anders wordt, aantrekkelijker dan dat ze al waren.
Hij kijkt haar na terwijl zij de woonkamer verlaat om in de wasmand een door haar gedragen en dus nog niet gewassen slipje te halen en hij zich ondertussen uitkleedt. Zal ze dat gelijk bij terugkomst over zijn hoofd trekken? En zal hij dan echt de hele avond met dat slipje over zijn kop moeten rondlopen, zoals ze gedreigd had?
Zullen er in het kruisje vlekken zichtbaar zijn? En zo ja, wat voor? Zal het haar lichaamsgeur vast hebben weten te houden? Nee, zeker niet na dagen of wellicht een week in de wasmand gelegen te hebben. Nou ja, hoe of wat dan ook, de gedachte dadelijk zijn neus in dat kruisje te hebben maakt hem zichtbaar bloedgeil.
Wat wordt er, nu hij naakt is, van hem verwacht? Blijft hij op haar staan wachten, of moet hij dat op zijn knieën doen? Nog voor hij daarover uit is, komt zij de woonkamer alweer in. Waar hij verwacht had dat ze ook snel iets Meesteresachtig zou hebben aangetrokken of althans een beetje op gehoopt had, heeft ze nog steeds het hemdje en de joggingbroek aan. Ze heeft in elk geval wel een beloofd kleinood in de hand, waarmee ze hem met een lachje rond haar lippen passeert en doorloopt naar de eettafel. Waar ze een stoel naar achteren trekt en in de richting van de woonkamer draait. Ze gaat zitten, tilt haar rechteronderarm op, balt de vingers tot een vuist, op de wijsvinger na, die ze in een gekromde beweging heen en weer haalt. “Zo, ga door de knieën, mijn slaafje en kruip naar me toe.”
Snel geeft hij daar gehoor aan, zeer benieuwd wat voor slip of slipje ze heeft meegenomen en wat ze er mee gaat doen.
“Stop,” klinkt het, als hij een anderhalve meter bij haar vandaan is. Ze strekt haar linkerhand uit en reikt hem het stukje lingerie aan. De slip is van een rode, deels doorzichtige kanten stof en heeft een katoenen kruisje. Ze geeft hem eventjes de gelegenheid om de daarin aanwezige witte en opgedroogde vlekken te zien.
“Doe de slip over je pik, de eikel in het kruis en trek je voor mijn ogen af totdat je klaarkomt. En denk erom dat je geen druppel morst.”
Dit is wat hij niet had verwacht en terwijl hij met de slip om zijn lid zijn hand op en neer laat gaan, voelt hij zich er knap opgelaten onder om dat voor haar zittende te moeten doen.
“Dat doen geile mannetjes als jij dus met de slipjes van vrouwen als ze die ze uit de wasmand vandaan hebben gehaald. Maar dan steken jullie zeker eerst je neus in het kruisje om de geur op te snuiven, hm? En hoop je dat zij erin is klaargekomen, terwijl ze masturbeerde?”
Zwijgend ziet hij hoe haar rechterhand in haar joggingbroek gaat. Ze zakt iets onderuit en als hij de bewegingen achter de stof van de broek ziet, vermoedt hij wat die hand daar doet.
“Jammer voor je dat ik zie hoe jij daar zit te masturberen en jij niet ziet hoe ik het doe. En bij mij loopt het geil er al uit, hmmm.” Haar hand verschijnt. Ze brengt die naar haar gezicht en ze laat twee zichtbaar vochtige vingers langs haar lippen glijden, waarna ze die dan met een genotvol gekreun haar mond in laat gaan. Dat is het moment dat hij met een hoorbare kreet zijn zaad in het kruis van haar slip spuit.
Zij staat op van de zitting en is in twee passen bij hem. “Doe je handen op je rug!” Ze bukt en haalt voorzichtig de slip van zijn nog steeds stijve pik af om dan, met een vette grijns op haar gelaat het kruis ervan in zijn gezicht te duwen.
“Gatver,” doet hij een poging om terug te deinzen.
“En wij moeten jullie zaad maar slikken en lekker vinden?” hoort hij haar lach en dan voelt hij tot zijn afgrijzen hoe zij het ook nog eens over zijn gezicht uitsmeert. Ze trekt de zijkanten van de slip langs zijn hoofd, om ze er erna één voor één over zijn achterhoofd te trekken en daarmee het stuk lingerie min of meer vast te zetten rond zijn bol.
“Zo, dan mag je nu opstaan en ga je mee naar de slaapkamer.”
Oh, waar ze met die lekkere reet en waarschijnlijk nog natte spleet op zijn gezicht gaat zitten?
Ietwat moeizaam komt hij overeind. “Je handen houd je op je rug!” Een hand van haar pakt zijn pik beet en zo voert ze hem, gelukkig voorzichtig, mee de woonkamer uit. Want de deels doorzichtige stof van de slip maakt het zicht sowieso wat diffuus, plus dat zijn uitgesmeerde zaad zijn oogleden dicht lijken te plakken als ware dat een soort van lijm. Een prettig gevoel is haar gekromde hand rond zijn nog immer stijve pik, die onder het lopen daar lichtjes heen en weer in glijdt. Alsof ze hem zachtjes aftrekt.

In de slaapkamer staan de mand met genotsspeeltjes – hoewel daar genoeg dingen in zitten die naar zijn idee hem zeker geen genot zullen geven, zoals de anale speeltjes – en de kist met SM-speeltjes nog naast het bed.
“Zo, dan ga ik je gelijk maar eens ‘versieren”, buigt zij zich meteen na binnenkomst over de kist.
Als eerste doet ze hem de polsboeien om, waarna ze die op zijn rug met een messing hangslot door de D-ringen aan elkaar verbindt en hij nu zeker en vast de handen op de rug heeft. Als tweede volgen de enkelboeien en als ze die bij hem omheeft, doet ze hem de halsband om, die best breed is. De riem laat ze eraan. Hij heeft even de neiging om te blaffen, maar het lijkt hem verstandiger om dat toch maar achterwege te laten. Tot slot neemt ze een koord uit de kist en daarmee begint ze zijn ballen af te binden. “Die zijn dadelijk roodblauw opgezwollen, super gevoelig en dus is het strakjes voor mij dikke pret om erop te slaan met m’n handen, of met een zweep, of om er met een voet tegenaan te schoppen.” Haar woorden boezemen hem angst in, omdat hem dat ontzettend pijnlijk lijkt en dus helemaal geen dikke pret.
“Kom,” pakt ze de riem beet en ze geeft er een ruk aan, “je gaat mee terug naar de woonkamer voor wat meer lol.” Of nu haar idee van lol hebben ook het zijne zal zijn, daar heeft hij zo zijn twijfels over. Maar toch, ondanks de twijfels en de angst van wat hem nog te wachten staat en wetende wat hem al is overkomen aan vernederingen daarstraks, schuifelt hij achter haar aan zonder tegenwerpingen. Omdat, geeft hij tot zijn verbazing aan zichzelf toe, hij het verlangen heeft om zich aan haar wensen, verlangens en grillen over te geven. Ja, om zich door haar te laten onderwerpen. En waar vooralsnog, of misschien zelfs uiteindelijk zijn dominante kant is gebleven?

In de woonkamer zet ze hem voor de kopse kant van de eettafel neer, op de plek waar zij als zijn slavinnetje eerder heeft gestaan. “Jij blijft hier staan en ik ga even wat speelgoed halen.”
Waarmee zij weer enige angst bij hem aanwakkert, maar waar hij zich meer zorgen om maakt is of hij beneden door mensen op het voetpad of op de fiets te zien is. Maar, gaat het dan door hem heen, is dat niet eerder haar probleem dan dat van hem? Immers, hij woont hier niet. En dus is zij degene tegen wie mogelijk gek wordt aangekeken, toch?
Het duurt best even voordat ze terug is. En waarmee blijft vooralsnog een verrassing, omdat ze de spullen op de salontafel neerlegt.
“Benen uit elkaar,” komt ze achter hem staan. Waarna ze met koorden de enkelboeien en zijn onderbenen aan de tafelpoten vastbindt. Het maakt dat hij een aardig stukje door zijn benen moet zakken om haar dat voor elkaar te laten krijgen.
Ze maakt het slotje tussen de polsboeien los en laat hem nu de polsen van achter de rug naar voren brengen, waar ze de boeien weer middels het slotje met elkaar verbindt.
“Buig je voorover en laat je onderarmen op het tafelblad rusten.”
Ze haalt een lang koord tussen de D-ringen door en trekt beide touweinden schuin over het blad door naar de andere twee tafelpoten en zet die daar vast. Andere koorden haalt ze over en langs zijn gebogen armen en die touwen worden dusdanig aan de tafel vastgezet dat hij zijn onderarmen niet meer kan verplaatsen, niet naar voren, niet naar achteren en zelfs niet naar opzij.

Joyce komt naast hem staan. “En, mijn viezerik van een slaafje, wil je nog langer die heerlijke slip van je Meesteres om je gezicht houden?”
“Nee Meesteres, liever niet,” reageert hij, opgelucht die zo kwijt te zijn.
“Nu stel je me teleur, slaafje. Het moet immers een genot voor je zijn om met je neus in mijn kruis te zitten, al is het dan het kruis van mijn slip. Ik vind het zelfs ondankbaar van je.”
Jeetje, is ze echt teleurgesteld? Maar ze bood hem toch net zelf deze keuze?
“Oh, Meesteres, nee, ik wil zeker niet ondankbaar zijn, maar…”
De slip wordt al van zijn hoofd getrokken en voordat hij zijn zin af kan maken, heeft hij die in zijn mond gepropt gekregen.
“Zo hoef ik niet dat geleuter van je aan te horen.”
Dat kan zijn, maar de opluchting om van de slip rond zijn gezicht bevrijd te zijn wordt al snel ingenomen door zijn kokhalzende geluiden door deze prop in zijn mond te hebben.
“Waardeer je dat ook al niet?” trekt ze de slip uit zijn mond. “Heb je liever iets anders in je mond, een dildo of misschien de pik van een vriend van me? Die heeft me toch een lekkere dikke en grote. Zal ik hem bellen of hij langs wil komen?”
“Oh nee, Meesteres.” Meteen dringt het besef tot hem door dat zijn vorige antwoorden op haar vragen niet in dank werden afgenomen. Daarom voegt hij er haastig aan toe: “Maar dat laat ik aan uw wens over.”
Ze lacht. “Oké.” En omdat ze het daarbij laat, heeft hij geen idee wat het gevolg is van dat ene woordje voor hem.

Een “Godgloeiende” ontsnapt luidkeels uit zijn mond als een vinger van haar met kracht op zijn afgebonden ballen terecht komt.
“Slaafje toch, gedraag je. Of wil je mijn slip weer terug in je mond? Dan kan je alvast wennen aan lingerie, want je ballen zijn zo akelig roodblauw door het afknellen dat ze er bijna afvallen en dan begin je daarmee al een beetje op een meisje te lijken. Moet ik alleen nog borstjes bij je maken en daarvoor zal ik beginnen met je tepels op te rekken?”
Het zweet breekt hem bijkans uit bij het idee zijn ballen kwijt te raken en om wat ze met zijn tepels van plan is te doen.
Als de bek van de eerste klem op een tepel dichtklapt, zet hij zijn tanden in zijn onderlip om niet opnieuw een vloek uit zijn mond te laten ontsnappen, maar Jezus, wat doet dat zeer.
De volgende klem hapt zich vast. Zijn Meesteres maakt er dunne koordjes aan vast en trekt daarmee zijn tepels opzij. De touwtjes worden op zijn rug bij elkaar gebonden.
Waarom heeft hij in hemelsnaam zich overgegeven aan zijn geilheid? En de gedachte aan het mogen ruiken aan en het aanhebben van een slipje uit haar wasmand vandaan en haar billen op zijn gezicht gedrukt krijgen hem doen besluiten zich te laten pijnigen?
Zijn aandacht wordt weer door haar getrokken als hij haar achter zich hoort zeggen: “Heb je hier al eens iets ingehad?” en hij daarbij tegelijk een vinger tegen zijn anus voelt duwen.
“Nee, Meesteres” piept hij, benauwd om wat ze mogelijk van plan is te doen.
“Nou, dan ga je dat nu meemaken.”
Nu is dus een rekbaar begrip bij haar, want er gebeurt helemaal niets. Ja, achter zich, ergens bij de salontafel in de buurt is ze iets aan het doen. Maar wat, daar heeft hij geen idee van.
Zal het pijn doen om je anus opgerekt te krijgen? Vast wel, want tot nu toe heeft hij alleen maar pijnbelevingen ervaren. Niet helemaal waar, want hij heeft zich ook voor haar moeten aftrekken. Op een vernederende manier. Jammer dat ze daarbij niets van haarzelf heeft laten zien, behalve dan zichzelf strelen achter verdorie de stof van haar joggingbroek. Zal ze geen leren of latex kleding hebben? Jawel dus, maar liever had hij wat anders gezien dan de latex slip met de uitwendige dildo als ze daarin naast hem verschijnt. Omdat hij geen andere in de kist en mand heeft zien liggen dan die met ook de inwendige dildo, neemt hij aan dat ze die in haar vagina heeft zitten. Bij wie zal die dildo die naast hem is zijn gezichtsveld is verschenen gezeten hebben? Hopelijk in een kut, want op één of andere manier vindt hij dat een prettiger idee dan dat die bij iemand in de kont heeft gezeten en dan ook het liefst bij een vrouw.
“Ik zal zo eerst je benen van de koorden bevrijden, simpelweg omdat ik geen zin heb door de knieën te moeten gaan als ik je neuk. En ik heb ook het idee dat het tijd wordt om je daarvan te bevrijden, want ik zie spieren in je bovenbenen trillen.”
“Ja, dat klopt, Meesteres en dank u dat u dat wilt doen, Meesteres.”
Haar gezicht verschijnt vlakbij dat van hem. Hij ziet de lachkuiltjes in haar wangen, de lach in haar ogen, haar volle lippen, die vaneen gaan als ze zegt: “Als iets niet langer vol te houden is, dan geef je dat aan. Weliswaar houd ik jou of welke slaaf of slavin dan ook in de gaten als ik met hem of haar speel, maar ik kan niet alles ‘lezen’, begrijp je?”
“Ja, Meesteres. Mag ik dan ook vragen of die klemmen van mijn tepels mogen?”
“Ja, dat mag je vragen,” grinnikt ze. Waarop er niets gebeurt en hij eindelijk doorheeft dat hij die vraag feitelijk nog niet gevraagd heeft. Pfff, wat een kreng.
“Meesteres, mogen de klemmen alstublieft van mijn tepels?”
“Maar natuurlijk. Moet ik dat voor je doen?”
Verdomme, ja, wie anders, vloekt hij bij zichzelf. Zijn antwoord klinkt toch anders. “Graag, Meesteres.”

Bevrijd van de tepelklemmen, de koorden om zijn onderbenen en godzijdank ook van het koordje rond zijn ballen, staat hij er iets gemakkelijker bij. Maar niet ontspannen, omdat hij weet wat er komen gaat als hij merkt dat ze een vettige substantie rond zijn anus smeert.
Alles in hem protesteert als hij de kop van de rubberen dildo tegen zijn aarsgat voelt duwen. Hij kermt ingehouden als ze doorduwt.
“Oh, Meesteres, mag ik uw slip alstublieft weer in mijn mond hebben?” Hij moet ergens zijn tanden in kunnen zetten, anders dan in zijn onderlip.
“Je moet iets hebben om in te bijten?”
“Ja, Meesteres, alstublieft.”
Als hij ook maar het vermoeden had gehad dat het niet de slip werd, had hij de pijn rond zijn sluitspier zonder mondvulling wel proberen te doorstaan. Allereerst had ze de ring gag achter zijn tanden geplaatst en de riempjes in de nek vastgegespt. Om vervolgens één van de twee realistische dildo’s door de ring zijn mond in te schuiven. Gelukkig niet tot aan zijn huig.
“Dat moet toch een onverwacht feest voor je zijn om tegelijk en oraal en anaal gebruikt te worden,” hoort hij de hem neukende Joyce achter zich roepen. Een feest vindt hij het bepaald niet, maar om zo anaal te worden genomen is zeker niet onaangenaam. De realistische dildo is een ander verhaal. Misschien komt dat ook door de onaangenaam zittende ring gag, maar dat er vrouwen zijn die graag een man pijpen?
Joyce klinkt in elk geval enthousiast achter hem. Wat hij wel kan begrijpen, want bij iedere stoot zijn kont in, zal ook zij de andere dildo in haar vagina voelen.

Ze heeft eten laten bezorgen. In overleg is het een rijsttafel geworden. En zoals eerder de door haar aangegeven optie na haar vraag vanmorgen of hij bleef slapen, zit hij van de maaltijd te genieten in een – schoon – slipje van haar, een joggingbroek en een sweater met een opdruk van Hello Kitty, die ze hem met een brede lach op haar gezicht had aangereikt. “En nee,” had ze eraan toegevoegd, “het verhaal daarachter vertel ik je niet. Nog niet.”
Het eten is verrukkelijk, de troep op tafel nadien verschrikkelijk. Nou ja, als eenmaal al wat afval is in een vuilniszak zit, valt het ook wel weer mee.
Ze geeft hem de huissleutel. “Als jij de zak naar beneden brengt, de container staat direct om de hoek van de flat en daarna de afwas doet, kleed ik me eventjes om.”
Hij maakt zich niet eens druk om in zijn Hello Kitty sweater naar beneden te gaan en buiten op straat met de vuilniszak de container te zoeken. Die inderdaad om de hoek verderop in de straat staat. De jongedame die hij tegenkomt, kijkt even verbaasd naar wat hij aanheeft, lacht dan. “Wat leuk,” wijst ze naar de afbeelding op de sweater, “ben je daar fan van? En mocht je je slaapkamer daarmee ingericht hebben, ga ik gelijk met je mee hoor.”
Hij kleurt, maar moet ook erom lachen. “Nee, ik moet je helaas teleurstellen wat die kamer betreft.”
“Jammer,” geeft ze hem nog een lach ter afscheid en ze vervolgt haar weg en hij de zijne, naar de container.
Weer boven gaat hij gelijk de keuken in om het weinige wat hij op het aanrecht ziet staan af te wassen en de kastjes openend weet hij het ook gelijk op te bergen.
Hij loopt de hal in en vraagt zich af waar Joyce is. Een vraag die hem gelijk beantwoord is als hij de woonkamer ingaat. Ze zit op de bank in een rode latex catsuit, die een lange rits heeft van helemaal boven tot, ja tot hoever? Ze wijst naar de fauteuil, waar de pols- en enkelboeien voor hem klaarliggen. “Je mag ze zelf bij je om doen, die rechter zijn voor je polsen.”
Als hij zover is dat hij de vier boeien om heeft, geeft ze hem aan dat hij zijn, of juister, haar sweater, joggingbroek en slip uit mag trekken. Zij staat op van de bank, pakt er een gevouwen lap af en ze reikt hem die aan. “Spreid dit eens voor me uit hier, over de salontafel.”
Die, en dat valt hem nu pas op, al helemaal leeggehaald is. De aangegeven lap lijkt hem een stuk synthetisch rubber, van dat spul waar wetsuits van gemaakt worden. Hij vouwt het uit en legt het over de tafel neer. Een kussentje van wat hem hetzelfde materiaal lijkt te zijn legt zij op de tafel neer.
“Goed, je mag erop gaan liggen.”
“Op mijn rug?”
“Ja.”
Zo gauw hij ligt, geeft ze aan: “Polsen naast je hoofd.” Ze haalt koorden door de D-ringen van de boeien en zet de touwen rond de poten van de tafel vast. Gefascineerd ligt hij naar haar catsuit te kijken, die in zijn ogen iets unieks heeft, namelijk een driedubbele rits. Vanaf de hals kan een sluiting naar beneden worden getrokken. De andere twee zitten dicht bij elkaar ter hoogte van haar middel. Waarbij die onderste de meeste aandacht van hem trekt, omdat hij die tussen haar benen door ziet lopen. Als zij haar aandacht verlegt naar zijn enkelboeien, ziet hij dat die rits doorloopt tot aan de bovenkant van de bilspleet. Er begint hem iets te dagen.
En ja hoor, als hij eenmaal vastligt, kijkt ze met een lach op hem neer. “Dan is het eindelijk zover dat je krijgt wat je nog van me tegoed hebt, hè?”
“Hmmm, super en helemaal in die outfit,” weet hij slechts uit te brengen, terwijl hij genietend toekijkt hoe zij die onderste rits naar beneden trekt, tussen haar benen door en nadat ze zich voor hem heeft omgedraaid, aan de achterkant omhooghaalt en daarmee dat wat hij graag op zijn gezicht ziet voor hem ontbloot heeft.
Aan de kant van zijn hoofd stapt ze op de tafel en gaat voorzichtig verder tot op borsthoogte. Ze kijkt hem even over haar schouder aan. “En, ben je er helemaal klaar voor?”
“Nou en of, Meesteres,” glundert hij.
Ze zakt door de knieën en schuift vervolgens iets naar achteren totdat haar voeten net voorbij zijn bovenarmen zijn en haar enkels daarop liggen en zij haar onderlichaam in positie weet.
Hij ziet nog even boven zich waar hij zo naar verlangt, voordat haar billen naar beneden gaan en haar bil- en schaamspleet zijn wereld donker, maar vooral o zo genotvol maken.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s