A dirty mind is a Joyce forever, 2.

Als hij haar slaapkamer ingaat, zie hij meteen haar hard plastic ‘speelgoedkist’ tussen bed en kastenwand staan. Het deksel staat tegen het bed aan, waardoor de inhoud gelijk zichtbaar is. Hij ziet het door haar al genoemde bondagekoord, de achtergelaten enkelboeien, de mondbal knevel. Die hij eruit pakt, omdat de grootte van de rode bal hem verbaasd. Kan die echt in je mond? Nieuwsgierig doet hij een poging, maar die staakt hij al snel. Want of zijn mond is te klein of de bal is te groot. Toch, omdat Joyce deze knevel in de kist heeft liggen, neemt hij aan dat zij dat ding wel kan hebben. En omdat het wellicht leuk is haar voor een tijdje het spreken te beletten, legt hij deze opzij. Dan ziet hij nog iets liggen dat erop lijkt. Alleen heeft deze geen bal, maar een met leren strookjes omkleedde ring. Hij neemt aan dat het praten daardoor ook wordt bemoeilijkt, maar is er nog een andere optie?  Geeft de ring voldoende ruimte om een stijve pik door te laten en zo een sub dwingt haar Meester te pijpen? Omdat het idee zijn lid al doet verstijven, geeft het hem gelijk de mogelijkheid om te bezien of dat gaat. Dus knoopt hij zijn jeans los, trekt de rits neer en laat broek en onderbroek tot op de knieën zakken. En ja, die tweede optie is er. Hm, die moet hij in gedachte houden.
De ringknevel legt hij voorlopig terug en hij richt zijn aandacht op het volgende ‘speelgoed’, een opblaasbare buttplug, waarvan ze er twee in heeft liggen, ziet hij dan. Beide hebben ze aan een snoer een kastje met aan de zijkant een draaibaar wieltje. Ze zijn dus vibrerend. Eentje haalt hij eruit, benieuwd wat de omvang is als die eenmaal opgepompt is. Nou, fors dus. Dat moet flink merkbaar zijn als die zo in een kontgat zit. En hoe zal dat voor Joyce zijn als ze beide van onderen in heeft? Dus dubbel gevuld is? Heftig ongetwijfeld. Ook dit speeltje gaat vooralsnog terug.
Wat heeft de kist nog meer voor interessants te bieden? Tepelklemmen. Even proberen? Hij tilt zijn sweater omhoog en laat voorzichtig de bek van de klem dichtgaan. Om die nog sneller weer te openen! Wauw, zij liever als hij.
Een rol zwarte tape schuift hij terzijde, zoals ook echte handboeien, een leren oogmasker, een halsband aan een riem. Heel even vraagt hij zich verbaast af waarom ze een ouderwetse platte rubberen kruik in de kist heeft liggen. Maar bij het zien van de transparante zak ernaast, met de dunne slang, klemmetje, schroefdop en canule begrijpt hij dat de inhoud van de kruik niet bedoeld is om pijn in de buik te verzachten.
Het laatste stuk speelgoed in de kist benauwd hem. Het is een riemenhoofdstel met een breed leren gedeelte dat de onderkant van het gezicht bedekt, van de onderkant van de kin tot aan de neus. Maar het benauwende is het rubberen slangetje dat ter hoogte van de mond door het leer gaat, met aan de kant van de mond een opblaasbare gag en aan de andere kant van het slangetje het pompje.

Hij zet zich neer op de rand van het bed en laat zijn ogen over de spulletjes in de kist dwalen. Speelt ze met dat alles zelf? Of komen er zo nu en dan dominanten langs die met haar spelen? Een steekje van jaloezie gaat door hem heen, maar hé, hij zal niet de enige zijn die door haar uitgenodigd wordt. En zullen die anderen allen ervaren SM’ers zijn die weten wat ze met een sub als Joyce aan moeten? Even bekruipt hem het gevoel de boel te boel te laten. Immers, wat heeft hij Joyce nou helemaal te bieden anders dan de onzekere, stuntelige beginner die hij is? En kan hij niet beter een eveneens onervaren subje zoeken, met wie hij samen de wereld van BDSM gaat ontdekken?
Anderzijds, daar in de woonkamer zit een hartstikke toffe vrouw op hem te wachten, die weet dat hij onervaren is en hem toch heeft uitgenodigd bij haar langs te komen om hem een kans te geven te ontdekken of hij dominantie in zich heeft. Dus maak verdomme gebruik van die mogelijkheid, herpakt hij zich.

Ze had hem ook verteld dat ze nog speeltjes in de lade van haar nachtkastje en in een mand in de rechterkast heeft liggen. Als hij is opgestaan van het bed aarzelt hij bij het nachtkastje om de lade ervan open te trekken. Want het heeft eigenlijk geen pas om te gaan zien wat zij aan spulletjes heeft die haar erotisch genot geven, vindt hij. Wat op zich een vreemde gedachte is, beseft hij als hij denkt aan wat hij tot aan nu Joyce heeft laten doen en met haar gedaan heeft.
Oké en dus trekt hij de lade open. Een doosje tissues, enkele tampons in cellofaanverpakking, een doosje van 12 Durex condooms, waarvan er nog slechts 3 over zijn, checkt hij gegeneerd. Het doosje ligt naast een strip met de pil. Verder een aangebroken blisterverpakking van 10 stuks Duracell AA batterijen, waarvan er nog 4 resteren. En die ongetwijfeld bestemd zijn voor de geaderde vleeskleurige vibrator en een klassieke gladde vibrator. Hij schuift de lade weer dicht en keert zich naar de rechterkast, waarin een mand met speeltjes staat? Ja dus. Onderin. En de keuze is reuze. Twee realistische dildo’s met balzak en zuignap. De ene met een lengte van 15 centimeter, gokt hij. De andere heeft zeker een 5 centimeter meer. Een vibrator met een grote, balachtige knop bovenop, waarvan hij weet dat men die een wand vibrator noemt. Een dildoslip met twee inwendige dildo’s, de vaginale een maat groter als de anale. Maar tot zijn verbazing ligt er ook een dildoslip met een in- en een uitwendige dildo. Die overigens beide even groot zijn. Impliceert dat dat Joyce biseksueel is? Niet dat hem dat uitmaakt, ieder zijn of haar keuze hoor. Verder liggen er nog buttpluggen in, in de formaten klein met een ‘diamantje’ tot aan een diameter waarbij hij zich afvraagt of die überhaupt een kontgat in kan.
Nogmaals gaat hij op de rand van het bed zitten. Wat gaat hij doen en wat neemt hij daarvoor mee?

Als hij de woonkamer in komt, schommelt Joyce heen en weer met de benen wijd gespreid, waarmee ze laat zien dat ze nat is. Haar ogen schitteren en gaan gelijk op nieuwsgierig als ze ziet dat hij de nodige spullen heeft verzameld in de mand die eerder nog in de kast stond.
De mand wordt door hem uit haar zicht op één van de eetkamerstoelen gezet.
“En, ben je benieuwd wat ik heb meegenomen?” stopt hij haar schommelen en hij gaat achter haar staan.
“Nou, en of. Laat het me maar zien,” klinkt zij enthousiast. “Ik ben zeer benieuwd.”
Zijn handen omvatten voor het eerst haar stevige borsten. Zijn vingers zoeken haar tepels en spelen ermee. Ze kreunt. Zo te horen van genot. Hij zal niet ontkennen dat het hem opwindt, wat ook zichtbaar is gaan worden in zijn jeans, maar haar ontgaat. Na er even mee gespeeld te hebben, laat hij haar tepels en borsten met rust en gaat hij naar de stoel met de mand en zoekt daar het leren oogmasker uit op. Waarmee hij naar haar terugkeert en het masker bij haar omdoet.
“Ohhh, mag ik niet zien wat je met me uit gaat vreten?”
“Klopt en dat merk je strakjes wel.”
“Hmm, spannend.”
Van de salontafel vandaan pakt hij de sleuteltjes en maakt daarmee de slotjes open waarmee de polsboeien aan de kettingen van de schommel vastzitten. Als ze los is, laat hij haar van de schommel opstaan, draait haar even een paar keer rond zodat ze het gevoel van richting kwijt is. Dan neemt hij haar bij de hand en voetje voor voetje leidt hij haar naar de eetkamertafel, waar hij haar voor de korte zijde neerzet. Over haar schouder kijkt hij door het raam waar de tafel met de andere zijde tegenaan staat. Hij heeft zo net zicht op de weg en natuurlijk op de bomen erlangs, het voetpad erachter en daarachter de volkstuintjes, de weilanden en verder weg het bos. Als een passerende fietser of wandelaar al omhoog mocht kijken, zou die haar voor nu zien staan. Maar dadelijk, als ze voorover op het tafelblad ligt niet meer.
“Weet je waar je staat?”
“Nee, ik heb geen idee.”
“Je staat bij de eettafel. Misschien moet je even zwaaien naar de mensen die net passeren.”
Hij merkt hoe ze verstijft. “You’re kidding,” verrast ze hem met ineens haar Engels. Haar handen tasten naar voren, raken het tafelblad en gelijk buigt ze zich voorover. “Verdomme, dat meen je toch niet echt, hè?”
“Voor jou een vraag, voor mij een weet,” grinnikt hij. “Maar blijf zo maar netjes liggen, want dat was toch al met wat ik met je voorhad.”
Als eerste doet hij nu de enkelboeien bij haar om en zet die met koorden aan de tafelpoten vast. Hij laat haar armen zijwaarts naar voren over het tafelblad leggen en maakt de boeien om haar polsen met koorden aan de andere tafelpoten vast. Met haar gezicht ligt ze nu net voorbij de helft van de tafel.
Het volgende dat hij aan de beurt laat komen is de mondbal knevel, waarvan hij zeer benieuwd is of die eh, past. “Doe je mond open. Wijd.” Hij duwt de bal tussen haar lippen en tanden. De bal gaat voor de helft naar binnen en steekt dus voor de helft nog uit, maar het resultaat is wel dat haar mond wijd opengesperd is. Snel gespt hij de riempjes in haar nek aan elkaar vast. “Als er iets niet goed is of gaat, sla je met je hand op het tafelblad. Begrepen?” Ze weet met haar hoofd te knikken en vanachter de bal klinkt een “Agh”, waarvan hij vermoedt dat het een ‘ja’ moet zijn.
Uit een flaconnetje druppelt hij glijmiddel tussen haar bilspleet en rond haar anus, waarna hij voorzichtig de opblaasbare buttplug aan de sluitspier voorbijdringt en in haar aarsgat laat glijden.
Om tot slot het laatste voorwerp op de juiste plaats te krijgen kost hem het nodige ‘gepuzzel’. Maar uiteindelijk zit de kop van de wand vibrator met gebruik van redelijk wat zwarte tape tegen haar clitoris aan. Waarmee ze er helemaal klaar voor ligt naar zijn zin. Nou ja, bijna. Hij moet even op zoek naar een contactdoos om de stekker van de wand vibrator in kwijt te kunnen. Dan verwijdert hij het oogmasker bij haar en kan ook zij naar buiten kijken. Al zal ze in de op tafel liggende positie niet de straat kunnen zien. Maar als ze met enige inspanning haar hoofd optilt, vermoedelijk wel het voetpad achter de bomen. Alleen naar voorbijgangers zwaaien zal niet lukken, grinnikt hij bij zichzelf.
Hij neemt plaats op de stoel links bij het raam en hij kijkt haar aan. Dan, met een knipoog naar haar wijst hij naar buiten. “Vanmiddag gaan we een wandeling maken in het bos. Je weet daar vast wel rustige paden te vinden voor leuke spelletjes, hm?” Een wat schuchtere hoofdknik volgt. “Mooi zo. Maar dan voor nu eerst iets heel anders. Hoeveel pompjes kan je hebben? Vier, vijf, zes? Knik maar als het voldoende is. Negen, tien?” Ze schudt haar hoofd heen en weer en opnieuw klinkt er iets achter de bal vandaan. “Tien?” Andermaal volgt er een hoofdschudden en komt er “Ass” uit haar mond. “Acht?” Haar ogen schieten vuur. “Oké, ik begin gewoon te pompen en je klapt maar op tafel als het genoeg is.” Hij leest nu opluchting in haar ogen. Hij staat op en gaat weer naar de achterkant van zijn slavinnetje, waar hij het pompje oppakt en begint te knijpen. Bij de vijf ziet hij haar hand omhoogkomen en bij de zes op tafel neerkomen. Als hij aan het wieltje aan de zijkant van het kastje draait, hoort hij hoe de plug begint te zoemen. En dus zal die nu in haar reet vibreren. Dan, als allerlaatste, zet hij de wand vibrator aan. Die gelijk haar onderlichaam laat schokken. Dat belooft wat, beseft en geniet hij op voorhand.
Deze keer neemt hij de bureaustoel om te gaan zitten en hij plaats die een eindje achter haar zodat hij volop kan genieten van wat zich daar afspeelt in haar genot. Iets wat zich al heel rap laat zien en gesmoord horen in een intens orgasme. Hij staat op en loopt de paar passen naar de linker eetkamerstoel, waar hij gaat zitten en haar met een lach vraagt: “Hoeveel orgasmes wil je nog voordat ik de wand uitzet?” Haar ogen sperren zich open als ze zich nu al aan de tweede overgeeft, waarna ze met haar hand op de tafel slaat. “Je hebt genoeg gehad?” Weer laat ze haar hand op de tafel neerkomen.

Als alle vibraties gestopt zijn en hij de lucht uit de buttplug heeft laten ontsnappen, laat hij haar eerst bijkomen, voordat hij haar van alles bevrijdt. “En,” vraagt hij haar met toch enige spanning in zijn lijf, “vond je het wat?” Ze lacht. “Of ik het wat vond? Ha, je bent al aardig op weg om een dominant te worden hoor. En als je dit van zonet weet vast te houden, een heel prettige, plezierige ook nog eens.” Waarna ze hem een dikke knuffel geeft.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s