De party

De hoge temperaturen van overdag gingen aan het einde van de middag over in een meer leefbare warmte. Die maakte dat het aangenaam vertoeven werd in de grote driehoekige tuin waarvan de punt eindigde bij een water, een diep dat twee meren met elkaar verbond. Op het terras bij het drie verdiepingen tellende huis zat Mirjam behaaglijk weggezakt in de kussens van één van de loungebanken. Naast haar en net niet tegen haar onderbenen aan zat Herman met zijn benen onder zich, waarbij één bil rustend op de grond en een onderarm op de zitting van de bank. Op zich had hij ook naast haar kunnen gaan zitten, maar hij vond het fijner zo, op de grond naast zijn Meesteres. Daarbij, hun vrienden Roos en Sander bij wie ze op bezoek waren, wisten van hun SM-verhouding. En zolang zij die niet actief uitten naar hun, hadden zij er geen moeite mee dat hij zijn onderdanigheid naar haar zo toonde.

Ze hadden elkaar leren kennen in het uitgaanscircuit. De mannen hadden hun passie voor het water gedeeld, de vrouwen voor koken en bakken. Voor het eerst zouden ze met z’n vieren op vakantie gaan, naar Toscane. Het Covid virus had daar vooralsnog een streep door gehaald. Maar och, gaf dit hier hen ook niet een vakantiegevoel? Ook al omdat Sander net de keuken uitkwam met een dienblad met glazen witte wijn en schaaltjes met knabbels. Nadat hij alles op de tafel tussen hen in had neergezet, ging hij naast zijn vrouw zitten.
Mirjam hief het glas op. “Op jullie 1-jarig huwelijk nog.” Een heuglijk feit van alweer een dikke week terug. Roos lachte. “Dat je dat nog weet.”
“Ze heeft een geheugen als van een olifant,” gaf Herman met een knipoog naar zijn geliefde en Godin aan.
Ze proostten op hun huwelijk en op hun vriendschap die iets daarvoor tot stand was gekomen. En waarin ze het nodige van elkaar wisten, maar er waren natuurlijk altijd nog wel vraagtekens. En naar eentje zocht Sander na die toost het antwoord.
“Hoe hebben jullie elkaar eigenlijk leren kennen?”
Mirjam grinnikte. “Dat is een bijzonder verhaal en dat gaat Herman jullie nu haarfijn uit de doeken doen.”
“Nou,” begon hij, terwijl hij even aan zijn collar voelde. Een prachtig cadeau van zijn Meesteres. Een titanium collar voor overdag buiten de deur met een verfijnde look in een schitterende zwarte, duurzame afwerking en een discrete vergrendeling. Simpel met een bijgeleverd schroefje en een kleine schroevendraaier als ‘sleuteltje’. En in een paar seconden te ontgrendelen, indien nodig. “Dat is me een verhaal hoor.” Hij ging op zijn kont zitten, met de rug tegen de zitting, de knieën opgetrokken. En hij maakte hen er deelgenoot van.

Hij was mee met een vage vriend naar een examenfeest.
“Wordt hartstikke tof joh,” had hij aangedrongen. “Rijkelui die een feest organiseren voor hun geslaagde huppelkutjes, met alles erop en eraan. Op dat feest dus, bedoel ik hè? Een deejay, een cateraar en dus gratis drank en eten. Ik kan er alleen niet blowen, dus dat is wel shit. Maar wie weet valt er een lekkere chick te scoren,” had hij hoopvol gegrijnsd.
“Maar gaat dat niet op uitnodiging?”
“Welnee joh. Zo’n hele examenklas gaat erheen en die gasten nemen ook vrienden en vriendinnen mee. En ik ken één van die meiden die geslaagd is. Nou ja, de zus ervan.”
Tegen de zeker twee meter hoge heg langs de voortuin stond al een zee van fietsen en de straat stond aan beide kanten vol met geparkeerde wagens. De ruimte op de oprit werd ingenomen door de vrachtwagen van de cateraar en een busje van een licht- en geluidverhuurder.
Ook zij stalden hun fietsen en hij liep met z’n ‘vriend’ langs het toegangshek naar de tuin, dat onder normale omstandigheden vast en zeker gesloten was.
Het overweldigde hem. Het vrijstaande huis was groot, zowel in omvang als met de hoogte van drie verdiepingen. De tuin rondom het huis was gigantisch en van buren afgeschermd door hagen en bomen. Aan de zijkant van het huis stond een immens grote partytent, waarin zitjes, een bar en bereidplek voor de koks. Naast die tent een houten dansvloer waarop al de nodige gasten aan het dansen waren op de funky set van de deejay. En door de tuin verspreid stonden ronde statafels, waar tussendoor serveersters rondliepen met drank en hapjes, voor zover die niet zelf werden gehaald.
De temperatuur op deze avond in de laatste week van mei kon je zwoel noemen. Wat maakte dat nagenoeg iedereen luchtig gekleed ging. De jongedames en vrouwen in een avondjurk, cocktailjurk, of zomers jurkje of rokje en bloesje, de jongemannen en mannen meestal in nette broek en overhemd of poloshirt. In elk geval waren jeans op de vingers van twee handen te tellen.
Zijn ‘vriend’ was hij al gauw kwijt in de drukte, waardoor hij ietwat verloren rondliep, enerzijds omdat hij er niemand kende en anderzijds omdat hij wat onhandig was met de meiden. Hij wist niet goed hoe hen te benaderen, laat staan dat hij wist hoe hij kon flirten. Wat hem opviel of wat hij meende te zien was dat diverse vrouwen en meiden geen beha droegen? Omdat dat niet hoorde onder sommige kledij? Die soms erg veel blootgaf, vond hij. Bepaald niet erg om naar te kijken, hoewel hem dat toch ook geregeld nerveus maakte. Of zeg maar geile gevoelens teweegbracht.

Hij luisterde naar de muziek, keek naar de paar dansende stelletjes en de in groepjes dansende meiden, pakte een pilsje van een dienblad, liep rond door het partygedeelte van de tuin. Maar na het tweede pilsje had hij het wel gezien en stond hij op het punt om weg te gaan. Hij liep nog even het huis in om een toilet op te zoeken. “Er staat een toiletwagen achter het huis,” werd hem door een aardige, oudere dame gezegd, “maar als je hier doorloopt, loop je er bijna tegenaan.”
party14Nadat hij getoiletteerd had en de hal door liep en via de keuken het huis weer uit te gaan, werd hij daar door twee meiden aangesproken. Ze zagen er in de keuze van hun kleding bepaald geil makend uit. Hoewel je die van de lichtblonde eerder hoerig kon noemen naar zijn mening. Of in elk geval ordinair.
Haar vriendin sprak hem aan.
“Hai, lekker ding, ben je alleen hier of met je vriendinnetje?”
“Nee, ik ben alleen.” Heel even aarzelde hij, om er dan aan toe te voegen: “Ik heb nog geen vriendin.”
“Maar je hebt toch wel zin in seks?” vlijde de lichtblonde zich tegen hem aan. De geur van haar semi latex jurkje en parfum bedwelmden hem.
“Eh, jawel,” stamelde hij met een rood hoofd.
“En in kinky seks? Met ons tweetjes, boven in één van de slaapkamers?” fluisterde de ander hem in het oor en ze legde een hand op zijn zwarte jeans, op de hoogte van zijn kruis. Waar ze zijn opwinding al kon voelen.
“Hmm Sascha, er is al iets dat me ja zegt.”
“Maar,” wierp hij op, “we kunnen toch niet zomaar naar boven en…”
“Natuurlijk wel gekkie, dat vindt m’n zus prima hoor.”
“O, dus ze woont hier en…”
“Ssst, kom nu maar mee. Ik heet trouwens Linda. En jij?”
“Herman,” piepte hij. Jezus, één keer eerder had hij een scharreltje met wie hij een keertje in bed mocht kussen en voelen en nee, niet mocht neuken. En ineens uit het niets met twee meiden naar boven die iets kinky’s met hem wilden doen? Wow!
Sascha en Linda gingen hem voor de trap op. Hij durfde niet op te kijken, bang om te zien wat niet gezien mocht worden. Hun ondergoed. Slipjes. Als ze die al aanhadden.
Op de overloop deed Linda een deur open. Ze keek om het hoekje, om daarna naar binnen te stappen. Gevolgd door Sascha en de toch wel nerveus wordende Herman.
Aan de inrichting en aankleding te zien was het de kamer van één van hen. Ze legden hun schoudertasjes op een stoel neer.

Sascha, die een halve kop kleiner was dan Linda, kwam voor hem staan en gespte de riem van zijn jeans los. Achter hem trok haar vriendin zijn shirt omhoog langs zijn lijf en op het moment dat die over het hoofd werd getrokken, ging de rits van zijn jeans naar beneden en werd zijn broek naar beneden getrokken.
Leunend op een blote schouder van de voorover staande Sascha ontdeed zij hem van z’n schoenen, sokken en jeans. Linda, die nog steeds achter hem stond, trok zijn slip naar beneden en zijn in erectie staande pik wees naar haar lachende vriendin.
“Hmmm, nice. Die gaan we allereerst eens versieren, met iets moois van mij. En van Linda krijg je iets anders wat ook fraai is.”
De schoudertasjes werden geopend en nieuwsgierig maar ook licht gespannen keek hij toe wat ze tevoorschijn haalden.
“Kijk, persoonlijke, intieme en niet gewassen dingetjes,” straalde Linda, terwijl zij een behaatje omhooghield en Sascha een slipje. “Vind je het geil en spannend als we die bij je aan en omdoen?”
“Ja eh, oké.” Hoewel hij het een vreemd idee vond om de lingerie dadelijk te dragen, prikkelde het hem tegelijkertijd ook omdat het door hen gedragen was en nog niet verschoond.
Tot zijn verbazing was het zwarte en van borduursels voorziene behaatje om de tepels heen open. En het rode kanten slipje had geen kruisje. Nou ja zeg. Maar geil vond hij beide stukjes lingerie zeker.
“Ga eens op bed liggen, dan leggen wij je daarop vast met sjaaltjes,” gaf Linda vervolg aan wat zij voor ogen hadden. “En dan begint het al aardig kinky te worden, hè? Vind je dat ook nog leuk?”
“Ja, maar wel spannend hoor.” En met een lichte paniek in zijn stem. “Jullie gaan me toch geen pijn doen als ik vastlig?”
“Nee, beloofd,” gaf Sascha de belofte, terwijl ze een eerste sjaaltje om zijn pols bond en aan een spijl aan het hoofdeinde vastknoopte. Linda was al bezig met zijn andere pols. Erna volgden zijn enkels en daarmee klaar lag hij er met gespreide armen en benen bij. Het gaf hem een onwezenlijk gevoel. Alsof dit alles niet werkelijk was, maar een fantasierijke droom. En daarbij dan ook nog eens in hun lingerie.
Hij was zeer benieuwd naar wat er vervolgens ging komen, wat zij zouden gaan doen. Dingen die hij wel eens op internet voorbij had zien komen? Van vrouwen die de pik van mannen in hun mond namen? Of hun kut op het gezicht van de man persten?
party stainless-steel-cock-cageHet was aan zijn aandacht ontsnapt wat ze bij hun tasjes uitspookten, totdat Linda zijn aandacht trok met “Weet je wat dit is?” Verwonderd schudde hij zijn hoofd even heen en weer, terwijl hij naar het ding in haar hand keek, waarvan de metalen ringen glansden in het licht van buiten. De vorm had wel iets weg van een gekromde penis.
“Dit is een chastity device of in mooi Nederlands, een kuisheidskooitje. En om het spel extra spannend te maken, wil ik deze bij je omdoen. Oké?”
Tja, weliswaar had hij geen idee wat het nut ervan was met wat ze met hem van plan waren, maar hij had A gezegd en dus, “Ja, als dat erbij hoort.”
Linda haalde iets, een ring, van het kooitje los. “Deze gaat allereerst achter je balzak.”
Ze haalde zijn penis door de ring, daarna de ene bal en met enige moeite de andere bal. Erna was het een wachten tot zijn pik z’n stijfheid deels kwijt was, waarna die in het kooitje werd gestopt, gepropt. En de twee uitstekende pennen aan de ring werden gekoppeld en met een koperkleurig staafje en sleuteltje werden die twee aan elkaar verankerd en in het slot gezet.
“En dan hebben we nog één dingetje voor je,” was het deze keer Sascha, “en daarmee zijn we klaar met je.”
Ze hield een rode rubberen bal tussen twee riempjes omhoog.
“Doe je mond eens open.”
“Waarom, waarvoor is dat?”
“Opdat je straks geen storende geluiden maakt.”
Hij snapte er zo langzaamaan geen reet meer van. Hoe gingen ze in hemelsnaam met hem spelen? Enigszins aarzelend opende hij zijn mond. De rubberen bal werd tussen zijn lippen gestopt en de riempjes in zijn nek vastgegespt.
“Alles oké met je?” vroeg Linda hem vanaf het voeteneinde. Hij knikte. Ja, het voelde weliswaar allemaal vreemd aan, maar het was eh, oké.
“Dan komt nu het beste stukje van het spel,” boog Sascha haar gezicht naar dat van hem. “Wij gaan.”
Hij sperde zijn ogen open in een niet begrijpen. Hoezo, we gaan.
“Maar geen zorgen, over een uurtje of twee vindt de chick voor wie deze party ook is georganiseerd je wel.” Wat de fuck bedoelde ze daarmee! “Wat natuurlijk hartstikke gênant voor je zal zijn als ze je ziet liggen, zo vastgebonden in een slipje en behaatje en alles,” vervolgde ze met een schittering van leedvermaak in de ogen. “Maar dat is jouw probleem en niet het onze. Want wij zijn dan al lang ver weg.”
In paniek rukte hij met zijn armen en benen om los te komen, met als gevolg dat de sjaaltjes zich strakker vasttrokken.
“Wat kut nou voor je, hè? Maar hey, je hebt zelf met alles ingestemd,” voegde Linda aan het voeteneinde staand er met een luide lach aan toe.
En terwijl ze bij de deur stonden, was het laatste wat zij nog zei: “En weet je, Herman, niemand hier kent ons, sterker nog, we wonen niet eens in deze stad of zelfs maar in de buurt ervan. Dus spaar je de moeite om ons te vinden.”

Jezus, was hij maar nooit met die eikel naar dit examenfeest gegaan. En verdomme, niet die twee kutten naar boven gevolgd en in hun mooie praatjes getrapt. Hoe had hij in hemelsnaam zo stom kunnen zijn? Nou, door zijn pik achterna te gaan en geloofd dat die door die twee kutten verwend zou worden.
En wat stond hem te wachten als hij straks zo, hier ontdekt werd? Natuurlijk zou de politie erbij gehaald worden. En dan? Het huilen stond hem nader dan het lachen.
De tijd verstreek. Hij hoorde meer en meer mensen afscheid nemen, op een gegeven moment de deejay stoppen, vermoedelijk een afscheidswoord van de gastheer, hoewel hij de tekst ervan niet kon volgen. En dus kwam dadelijk wellicht zijn bevrijding, hoe die ook ging verlopen. Maar hij zou allang opgelucht zijn om de mondbal kwijt te zijn, want weliswaar was die niet zo groot, zijn kaak begon toch voelbaar te worden na al die uren dat hij hier lag. Want uren moesten het al zeker zijn.
Geluid op de overloop. Voetstappen. Een stem, die hij hoorde zeggen: “Jij slaapt hier. Het is de kamer van mijn zus” en bij die woorden ging de deur open. Gevolgd door een ontzette uitroep: “Fuck, wat is dit in hemelsnaam!” Om er met overslaande stem aan toe te voegen: “Welke halve zool heeft dit op zijn geweten?” En naar degene die met haar de kamer was ingekomen: “Sorry, dit wist ik echt niet hoor. Slaap maar bij mij op de kamer.”
Waar de zus van de zus dus met een verhit gezicht op hem neerkeek, krulde om de lippen van haar vriendin een glimlach. “Och, ik vind dit welke een leuke verrassing. Ga jij maar lekker naar je eigen kamer en ik amuseer me hier wel mee,” knikte ze naar hem op bed. Het waren woorden die hij dolblij aanhoorde.
Haar vriendin keek haar stomverwonderd aan. “Meen je dat echt?”
“Ja. Ik vond het vroeger al leuk als ik met de buurtjongetjes cowboy en indiaantje speelde om een gevangene vast te binden. Die ik vervolgens vergat en pas uren later bevrijdde, soms pas na het eten,” lachte ze.
“Oké, als jij eh…”
“Is goed, echt,” en met zachte hand werkte ze haar vriendin de slaapkamer uit, om vervolgens naast hem op bed te komen zitten. Ze gespte de riempjes in zijn nek los. “Zo, dan mag jij me eerst eens vertellen hoe jij hier zo terecht bent gekomen.”
“Het waren twee meiden die mij hebben meegenomen naar boven en me hebben vastgebonden en zo.”
“En dat deden ze zomaar en jij liet dat ook zomaar toe. En ik moet dat geloven.”
“Ja, nou nee, ze vroegen me beneden of ik eh…”
“Ja? Of je wat?”
“Of ik zin had in kinky seks,” fluisterde hij.
Ze tikte op het kooitje. “Zo te zien is er van de seks niks gekomen?”
“Nee. Ze hebben me zo neergelegd met die dingen, met dat eh, kooitje en die bal en die lingerie en toen zijn ze weggegaan.”
“Ik zal je even losmaken, anders pas ik strakjes niet naast je in bed.”
Het duurde even voordat het tot hem doordrong wat ze had gezegd.
“Eh, ga jij, ik bedoel, blijf ik hier bij jou? In bed?”
“Ja. Dat is hartstikke veilig toch met dat mooie kooitje om.”

“En dat was dus onze eerste kennismaking,” lachte Herman naar Roos en Sander, die op het puntje van de zitkussens het verhaal hadden aangehoord.”
“Zo is het echt gegaan?” zocht Sander de bevestiging.
“Mijn aandeel in elk geval,” grinnikte Mirjam. “Van Herman weet ik niet. Wel hoe ik hem vond, ook dat klopt voor zeker.”
“En jullie hebben niets gedaan?” verbaasde Roos zich. “Maar zijn gewoon naast elkaar gaan liggen slapen?”
“Ik vond wel dat ik iets verdiend had nadat ik hem van allerlei gênante confrontaties met anderen had gered,” reageerde Mirjam geamuseerd op Roos’ nieuwsgierigheid. “Ik heb me oraal laten bevredigen.”

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s