Gemolken

Ze hadden elkaar lang niet gezien. Ja, op sociale media als Facebook en Messenger hielden ze contact, maar in real life was het erg lang geleden. Toen zij opperde om daar weer een keertje een vervolg aan te geven, was hij er gelijk voor te porren geweest.

In het restaurant van hun keuze waren ze niet eerder geweest. Het interieur was industrieel, maar door het gebruik van warme kleuren voor het meubilair en accessoires oogde de ruimte gezellig en sfeervol. Erg leuk ook de kunst aan de muren, schilderijen van lokale kunstenaars die voor een redelijke prijs gekocht konden worden.
Nadat ze hun drankjes voor zich hadden staan en de keuze voor het menu doorgegeven, keek Marijke op naar een dromerig voor zich uit starende koe op het kunstwerk aan de muur bij hun tafeltje. Hij volgde haar blik.
“Vind je het mooi?”
“Ja,” klonk het afwezig.
Ze wendde het gezicht weer naar hem, frommelde aan het servet, beet even op haar onderlip.
“Weet je dat ik nieuwsgierig ben hoe het zal zijn om gemolken te worden, Frans?”
“Hè? Hoe bedoel je. Als een koe?”
“Ja. En dan door zo’n melkmachine. Ik wil wel eens ervaren hoe dat is.”
Verrast door deze ontboezeming ging zijn blik van haar ogen naar haar borsten.
“En, wat vind je, ik heb er wel de uiers voor, hè?” lachte ze zachtjes.
Weliswaar had hij die nog nooit van kleding ontdaan gezien, maar hij moest erkennen dat de benaming die ze zelf eraan gaf wel eh, in proportie met de herkauwer gezien natuurlijk, een beeld opriepen van wat die ontbloot zouden laten zien.
“Je meent het nog echt ook, geloof ik.”
“Ja,” bloosde ze licht. Hij nam aan van opwinding en niet van schaamte.
“Ik kan eens bij een vriend van me navraag doen,” keek hij haar met een lichte frons aan. “Hij is behoorlijk thuis in de kinky wereld.”

De avond na het etentje kreeg ze een belletje van hem.
“Die vriend van me weet van een kennis van hem dat een stel met een melkveehouderij zo nu en dan mensen melkt. Dus zeg het maar.”
Ze voelde een scheut van geilheid door zich heen gaan.
“Wil jij dan wel met me meegaan, voor de veiligheid?”
“Voor het geval ze je als koe daar willen houden?” grinnikte hij. “Maar dat is goed hoor. Plus dat ik wel eens wil zien hoe een andersoortige koe gemolken wordt.”
“Ohh,” meende hij iets van twijfel bij haar te horen, gevolgd door een gesmoord “Oké.”
“Is dat een oké van ik ga ervoor?”
Even was het stil, waarna er een langgerekt “Boehhh” achteraan kwam.

Twee weken later

Over smalle wegen, met passeerstroken om de paar honderd meter, reed hij hen langs de landerijen die zich uitstrekten tot aan de einder en die werden bevolkt door de zwart-wit gevlekte dames van wie Marijke straks onderdeel uit maakte. In de verte liet een tractor met een giertank erachter ruiken wat die daar aan het doen was.
“Jeetje Marijke, ben je al zo nerveus?” snoof hij en grinnikte.
“Dat ben ik mooi niet hoor en nee, nerveus ben ik ook niet. Nou ja, licht gespannen, dat wel. Maar Frans, als ik straks niet een goed gevoel bij de boer en boerin heb, wil ik dat we meteen rechtsomkeert maken hoor.”
“Oké, beloofd.”
Hij kon zich dat voorstellen, want zij moest met de memmen bloot. En om die in de sauna te ontbloten, waarvan hij wist dat ze daar met enige regelmaat heenging, was duidelijk anders dan dat te doen om ze aan een melkmachine te laten koppelen.

Het kon bijna niet anders dan dat de deels achter bomen verscholen boerderij die opdoemde, hun eindbestemming was De eerste indruk voelde in elk geval goed, toen ze de met klinkers geplaveide bestrating naast het woonhuis en naar de stal zagen en de verzorgde moes- en bloementuin voor het woongedeelte. Meteen nadat hij de auto op het erf tot stilstand had gebracht, kwam een hond blaffend en kwispelend aangerend. Kort erna werd die gevolgd door de boerin, een jonge vrouw in de leeftijd van Marijke.
“Dag. Jullie zijn het stel dat voor het melken komt?”
“Ja,” reageerde Frans’ vriendin toch wat schuchter.
“Super.” Ze stak een hand uit. “Ik ben Marsha en zij – en ze wees naar de vrouw die de stal uitkwam – is Miranda, mijn vrouw. Samen bestieren we de boerderij.”
Handen werden geschud, waarna de boerinnen ons meenamen naar het terras achter het huis om het een en ander van ons te horen en wij natuurlijk van hen.

Na de social talk kwam aan bod waar Marijke voor gekomen was.
“Nou, het melken dan,” had Marsha gelijk onze aandacht. “Dat gebeurt in de stal, gelijk met het melken van de koeien. Een gebeuren dat ongeveer een uurtje in beslag neemt, met enige voorbereidingen erbij. Een optie is om de nacht in de stal door te brengen en om de volgende ochtend nogmaals gemolken te worden.”
“En een andere mogelijkheid is,” vulde Miranda aan, “mochten jullie één keer melken genoeg vinden, de nacht door te brengen in ons gastenverblijf met alle comfort en diner en ontbijt.”
Een nacht doorbrengen op het platteland vond hij een mooi vooruitzicht, aantrekkelijker dan het hele end nog terug te moeten rijden. En als Marijke koos voor een eenmalig melken, wie weet wat de nacht mogelijk nog in petto had. Hij wendde zich daarom tot haar.
“Mocht je het na één keer voor gezien houden, overnachten we dan hier?”
Miranda lachte. “Jij weet nu al dat je het bij één keertje houdt?”
Verbaasd zag hij naar haar om.
“Ik kom niet voor het melken hoor, zij wil het graag eens meemaken.”
“Ohhh,” hoorde hij het enthousiasme in Marijke stem doorklinken, “hij kan ook gemolken worden?”
“Ja, en we gingen er ook van uit dat jullie beiden daarvoor kwamen,” blikte Miranda verbaasd van hem naar haar.
“O nee, geen denken aan,” protesteerde hij.
“Joh, jawel. Het is toch een schitterende ervaring om samen meegemaakt te hebben? Ja, we doen het beiden hoor,” richtte ze zich tot de boerinnen.
“Ho, ho!”
“Jawel! Doe niet zo flauw. En denk eens in dat je aan vrienden kunt vertellen dat je door een boerin gemolken bent,” grinnikte ze.
De beide melkveehouders zaten geamuseerd ons gekrakeel aan te horen.
“Op wie gok jij, Marsha?”
“Op de vrouw natuurlijk.”
“Ik ook,” gaf ze haar een high five.

Verbaasde het hem dat hij bij Miranda in een kamertje stond? Eigenlijk niet, want ja, hij had zich gewonnen gegeven en kleedde zich voor de lesbienne uit. Of zou ze biseksueel zijn? Een vraag die hij haar niet durfde stellen. Enigszins ongerust zag hij haar brede, roestvrijstalen banden pakken.
“Is dat nodig?” vroeg hij haar met een bezorgde blik.
“Ja,” was het enige als antwoord.
Nadat de banden om zijn polsen en enkels waren gelegd, spoorde ze hem aan haar te volgen.
“Kom, want de koeien zullen al op springen staan.”
Waarom nam ze ook een zweep mee?

In een andere ruimte werd Marijke door Marsha klaar gemaakt voor het melken. Hoewel ze er niet echt een voorstelling van had gemaakt, nam ze aan dat ze haar truitje uit en de beha af moest doen, om daarna aan de melkmachine te worden gezet. Maar nee, alles moest uit. En dat Marsha vervolgens een lang, zwart koord pakte, deed haar huiveren.
“Wat ga je daarmee doen?”
“Die fraaie tieten van je afbinden en je polsen op je rug vastzetten.”
“Jeetje, moet dat echt? Ik had gedacht gewoon aan de machine gezet te worden.”
“Weet je,” stond Marsha achter haar en Marijke voelde het koord al onder haar borsten langs gaan, “vooraf moet je nooit aan iets een invulling geven, omdat het meestal anders uitpakt.”
Misschien had ze daarin gelijk, maar fantaseren over hoe iets kan gaan is toch leuk, een soort van voorpret?
Het koord ging over haar borsten langs, over de schouders, tussen haar borsten door. Niet eerder had ze zoiets ervaren, maar gek genoeg wond het haar op. Een gevoel dat iets minder werd toen haar polsen op haar rug vast werden gebonden.
“Je gaat me toch melken en niet aan SM doen?”
Marsha lachte.
“Dat kan ook nog hoor, ik wil je na het melken best meenemen naar onze SM ruimte, heb wel zin in je.”
“Oh, nee hoor.”
Marsha pakte Marijke’s tepels beet en liet die even tussen haar vingers rollen.
“Als je je nog bedenkt, hoor ik het wel van je,” grijnsde ze. “Maar kom, het is eerst melktijd voor je.”

Jezus, waarom had hij zich over laten halen? Hij had hier geen zin in, hij wilde dit helemaal niet. Waarom had hij niet voet bij stuk gehouden, had hij in plaats van achter de rubberen laarzen en in een blauw schort gestoken Miranda aan te lopen bij het gastenverblijf op het terras gezeten en met misschien een glas witte wijn van het uitzicht genoten. Hij hield in.
“Miranda, ik haak af, ik laat het melken aan me passeren.”
In drie stappen stond ze achter hem en de slag van de zweep daalde neer op z’n linker bil. Hij slaakte een kreet van schrik en pijn.
“Ha, ik ben gek op onwillige stieren.”
En de volgende klap kwam al op zijn bil neer.
“Vooruit, lopen!”
Geschrokken door deze wending kwam hij weer in beweging, daarbij aangespoord door de zweep.
“Die deur door!”
De geur van beesten, hooi en stront prikkelde gelijk zijn neus. De stal was groter, langer dan hij had gedacht. De dames stonden al te wachten en sommigen lieten loeiend weten dat ze er klaar voor waren om hun volle uiers te laten legen.
Een eindje van de koeien vandaan werd hij door de zweep een door hekken afgeschermde lege stal in gedirigeerd. Het hooi op de grond kriebelde aan zijn voeten. Een melkmachine stond klaar op de stalvloer, tegen het hekwerk aan.
Miranda volgde hem de stal in.
“Buig je voorover, je armen door de spijlen van het hek. Zo ja.”
Ze zette de boeien rond zijn enkels vast, liep de stal uit naar het hek waar hij met zijn armen doorheen stond en maakte daar zijn polsen vast aan de onderkant van het hekwerk. Hij kon net aan met zijn vingertoppen de grond raken.
gemolken1Een hand, met daarin een vochtige lap, omvatte zijn geslacht. Hij hoorde de machine aan gaan. Zijn lijf spande zich, benauwd voor wat er komen ging. Langs zijn bovenarm heen zag hij hoe haar hand, met deze keer één van de zuigers er in zijn pik naderde. Met een ploppend geluid zoog die zijn lid ballendiep naar binnen en met pompende bewegingen begon die er aan te trekken.
“Er zijn mannen, stieren, die tot wel drie keer klaarkomen. Eens kijken hoe jij het ervan gaat brengen.”
En met die woorden liep ze van hem weg in de richting van de koeien om die van hun melk te verlossen.
Hij kreunde. Vanwege de ongemakkelijke houding waar hij in stond, maar ook omdat het gezuig aan zijn pik verdomme gekmakend lekker was. Binnen de kortste keren kwam hij grommend klaar. Het trekken en zuigen aan zijn lid ging door.

Ze zag Frans al staan toen ze achter Marsha aan de stal inkwam. Het zag er best heftig uit zoals hij erbij stond in die stal, vond ze. Misschien hadden ze hem niet over moeten halen? Zelf zou ze er dadelijk ook zo bij staan en ervaren hoe het was om, in haar geval dan als een koe gemolken te worden. Iets waar ze, weliswaar licht nerveus, toch hartstikke benieuwd naar was.
Vlak na de deur en aan de andere kant van de stalgang waar Frans stond, werd zij een stal ingeleid. Ze moest onder een stang doorkruipen, die met drie andere een vierkant vormden.
“Buig je voorover, zodat je tieten vrij hangen.”
De ruimte tussen de stangen was zo krap dat haar kont tegen de stang achter haar aankwam en haar hals op die voor haar drukte.
gemolken2Gefascineerd keek ze toe hoe Marsha de melkmachine dichterbij schoof, aanzette, een doek pakte en daarmee haar tepels, naar ze aannam, desinfecteerde? Om erna toe te zien hoe ze de zuigers oppakte en die op haar tepels plaatste. De zuigkracht van die dingen verraste haar. Gelijk ook begonnen ze met pompende bewegingen aan haar tepels te trekken. Een zeker niet onprettig gevoel.
“En dan deze nog even plaatsen.”
Met een frons zag ze Marsha nog een zuiger oppakken. Waar was die voor? Op het moment dat zij door de knieën ging en de hand met dat ding er in onder haar lichaam naar achteren ging, had ze een vermoeden. En ja hoor, met een gesmoorde “Ohhh” voelde ze hoe haar schaamlippen in het apparaat werden gezogen. Dit was bepaald ook niet onplezierig.

Het was voor hem, na te zijn klaargekomen, wennen dat het gesjor aan zijn pik in hetzelfde gestage tempo doorging. Het duurde ook even voordat hij zich er weer aan kon overgeven. Een stimulans was, toen hij achteruit tuurde, dat hij kon zien hoe zijn vriendin geïnstalleerd werd en haar borsten aan de machinezuigers werden gekoppeld. Toch duurde het nog veel en veel langer voordat hij opnieuw een staat van geilheid bereikte die maakte dat hij voor een tweede keer een zaadlozing kreeg. Daarmee was het voor hem meer dan mooi geweest, alleen … bleef de machine hem melken. Verdomme, waar bleef dat kutwijf om het apparaat stop te zetten? Totdat de uiers van die beesten leeg waren? Wat voor tijd stond daar voor?
Van achter hem vandaan klonk een hoog jammerend geluid. Het was voor hem duidelijk dat Marijke haar hoogtepunt beleefde. Even was er zijn verbazing dat het rukken aan tepels daar toe kon leiden, voordat hij zich weer aan zijn ellende overgaf.

Ze ging zowat door haar hoeven – als ze die al had – toen haar orgasme zich aandiende. En dat van een heftigheid was zoals ze die zelden eerder beleefd had. Om kort erna nogmaals tot een climax te komen.
“Ohh, stop nu,” kreunde ze zachtjes. “Even rust, even een pauzemoment.”
De pest met machines is dat ze niet luisteren.
Een derde en niet meer plezierig orgasme spoorde haar aan om luidkeels te roepen: “Laat iemand alsjeblieft dat ding uitzetten! Ik ben helemaal leeg en op!”

Ze zaten weer in hun kleren op het terras van de guest house, beiden fris na een douchebeurt. Een verrassend fruitige witte Nederlandse (!) wijn op tafel naast de door Miranda gebrachte schaaltjes met blokjes kaas en gedroogde ham, beide producten uit de streek vandaan. Over een uurtje zouden ze bij de boerenmeiden aanschuiven voor het diner.
“Jeetje,” verzuchtte Marijke, “ik heb het gevoel dat mijn schaamlippen en tepels nog steeds gezwollen zijn. Is dat ook zo?”
Ze stond op en tilde zonder schroom haar rokje omhoog. Het verbaasde hem niet eens dat ze sliploos was, net zo min dat het hem nauwelijks opwond om naar haar doos te kijken.
“Volgens mij niet hoor. Ik heb ze weliswaar niet eerder gezien,” grinnikte hij, “maar in mijn beleving zien ze er uit zoals ze er normaal uit zien.”
“En toch voelt het niet zo,” lachte ze, terwijl ze haar rokje weer liet zakken. “En nee, voorlopig wordt er niet door jou gevoeld. Heel misschien vanavond laat.”
Haar uitnodiging ontging hem niet.
“Nu we toch intiem zijn,” stond ook hij op. Verwonderd zag ze hem zijn broek en slip laten zakken, waarna hij zich omdraaide en naar zijn linker bil wees.
“Oh, wat heb jij gedaan?”
“Dat heeft zij gedaan. Tikken met een zweep, om me vooruit te drijven.”
“Doet het zeer?”
“Toen wel. Nu schrijnt het een beetje.”
Hij draaide zich om en trok de broeken weer omhoog.
“Heeft ze je ook gezegd dat ze hier een SM ruimte hebben? Marsha zei het me.”
“Nee. Maar mocht ze je uitgenodigd hebben, ik laat het aan me voorbij gaan. Dat melkidee van je was meer dan genoeg voor me.”
“Ah, toe nou,” grinnikte ze. “Wie weet hoe leuk dat is.”
Hij merkte wel dat ze hem plaagde, maar bespeurde hij toch een dromerige blik in haar ogen?
“Zijn jullie er klaar voor?” kwam Marsha het terras op.
Marijke veerde gelijk op.
“Ja hoor,” klonk ze enthousiast en keek daarbij Marsha stralend aan. “Gaan we dineren of gaan we …?”
Met een kreun zakte hij onderuit in zijn stoel, zag hoe Marsha een wenkbrauw optrok, dan hoe een glimlach om haar lippen verscheen en ze knikte.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

2 gedachten over “Gemolken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s