9. Plaatjes

Lex is de laatste die de kamer binnen komt, waarmee het team compleet is en Janet Jim het woord geeft om een ieder op de hoogte te brengen van zijn bevindingen met de bestelbus in Leiden en de ontvoering van de vrouw in Leidschendam.
“We hebben de wagen in de opsporing laten zetten,” voegt Janet eraan toe, “maar ik vermoed dat die al ergens uit zicht gestald is. Maar wie weet …”
Ze zucht even, veegt een lok haar uit haar gezicht weg.
“We hebben dus twee vrouwen die twee slachtoffers hebben gemaakt. De eerste, Birgit van de Wal, is dus gevonden in het watertje bij de duinen op Kijkduin. Het voorlopige rapport van de forensische patholoog laat weten dat de doodsoorzaak een gebroken nek is. Bijzonder is een wondje in haar nek, veroorzaakt door een injectienaald. Wat erop duidt dat ze geïnjecteerd is. Waarmee moet bloedonderzoek nog uitwijzen.”
“Kan dat gebeurd zijn op het parkeerterrein bij dat fitnesscentrum?” vraagt Lotte zich hardop af.
“Dat zou kunnen en lijkt niet onlogisch,” antwoordt Janet. Ze kijkt even de kring rond, waar ze een paar van haar mensen ziet knikken.
“Dan hebben we de net ontvoerde vrouw, waarbij we moeten hopen dat we haar morgen niet net als Birgit in de duinen of ergens anders vinden. Weten we al wie ze is?” kijkt ze Jim aan.
“Ja. Charlotte van Doorn, woonachtig in Leiden. Ik heb het adres.”
“Ook uit Leiden, net als Birgit. Dat kan toeval zijn,” aarzelt Lotte.
“Ik proef je maar,” reageert Janet en om daaraan meteen toe te voegen, “Lars en ik kregen vlak voordat Jim ons belde, een telefoontje van commissaris Sabrina dat twee jonge meiden worden vermist, studentes die op kamers in Leiden wonen.”
“Oei,” klinkt de bezorgde uitroep van oudgediende Henk. “En is er enige link met waar wij mee bezig zijn?”
“Nee,” antwoordt Janet kortaf.
“Maar het geeft te denken,” verzucht Henk.
Janet knikt deze keer alleen maar. Ze bladert even in haar papieren, terwijl Lars aangeeft dat Sabrina, in samenspraak met de officier van justitie een Alert heeft laten uitgaan voor de studentes.
“O ja,” kijkt Janet weer op. “Het rapport van de patholoog vermeldde nog dat op het lichaam van Birgit geen sporen van sperma aangetroffen zijn. Wel laten wondjes rond de anus en in de vagina zien dat ze daar door vrij grote voorwerpen is gepenetreerd.”
“Zoals van die we bij haar in de la hebben gevonden?” vraagt Lex.
Janet voelt een lichte blos naar haar wangen opstijgen.
“Dat weten we natuurlijk niet,” redt Lars haar, “maar tot nog toe geeft de moord, of in ieder geval zoals we haar hebben gevonden, een kinky beeld en met de kleding en spullen die we bij haar hebben gevonden was zij er blijkbaar ook van gecharmeerd.”
Tot slot weet Henk te rapporteren dat er wat hem betreft weinig te melden is over de boeien en de koorden en het profiel van het schoeisel. Alleen dat de boeien en koorden redelijk gangbaar zijn en via shops op het net te bestellen en dat het profiel overeenkomt met rubberen laarzen die in elk tuincentrum te koop zijn.
“Goed, wat we gaan doen. Henk,” richt Janet haar blik op hem, “als jij met het rechercheteam in Leiden wilt gaan praten om te bezien of de verdwijning van die twee meiden mogelijk iets met onze beide zaken te maken hebben. En Lex,” gaat ze naar de volgende, “probeer jij of je taxiritten kunt traceren vanaf het appartement van Birgit en het liefst natuurlijk waarheen. Jim, als jij wilt kijken of je op het internet connecties kunt vinden tussen de twee vrouwen. En Lotte, als jij wilt kijken of je iets kunt destilleren uit het weinige wat we tot nu hebben.”
Op de klok ziet ze dat het vijf over half twaalf is. En Lars en ik? Wij gaan neuken, bedenkt ze de taak voor hun tweeën.

*

Charlotte zit naakt op de grond, de polsen op de rug geboeid, de enkels wijd uiteen getrokken en vastgezet aan ringen in de vloer. Ze heeft een met rubber beklede ring in de mond die met een riem in haar nek is vastgegespt en die haar mond wijd open laat staan. Sandra is met een zwarte stift op haar lichaam en in haar gezicht bezig geweest, heeft daarna een foto gemaakt.
“Kijk, een leuke foto van je, die we morgen per mail naar je werkgever en collega’s sturen.”
Met afschuw kijkt Charlotte naar de foto, die echt niemand te zien moet krijgen! Ze ziet zich zitten, naakt. Op haar voorhoofd staat gestift Slut. Op haar neus, de letters onder elkaar geschreven, for. Onder de neus cock & pussy en op de kin cum here, met een pijl tussen die twee woorden die naar haar door de ring geopende mond wijst. Net boven haar borsten staan onder elkaar de woorden Every hole for use.
“En dit – en Sandra tikt even met een vinger op Charlottes borst – gaan ik en Pascalle ook nu met je doen.”
Die laatste komt binnen met een dildo en halsband met ketting binnen. De kunstpik geeft ze aan haar vriendin, die het ding gelijk door de ring de mond van haar slachtoffer in duwt.
“Weet je nog hoe je verlekkert de pikken van Pieter en Hendrik-Jan pijpte? Denk daar maar aan terwijl je deze pijpt. Kan je een lul nog steeds deep throat hebben?”
Ze duwt de kunstpik verder Charlottes mond in, totdat ze kokhalzende geluiden begint te maken.
“Nou, dat valt me van je tegen hoor,” trekt ze de dildo een stukje terug.” En naar Pascalle: “Doe haar de halsband maar om, dan nemen we haar mee.”

*

Janet had Lars gevraagd om over Leiden te rijden. “Dan rijd ik in mijn auto achter jou aan en kan ik morgenvroeg op eigen gelegenheid terug naar Den Haag.” Ze had haar dochter een app gestuurd dat het nachtwerk werd en dat ze haar waarschijnlijk ’s avonds pas weer zou zien. Ze was toch wakker geworden van het berichtje, want ze kreeg per omgaande een reactie retour. Sterkte. Luv you.
Met een groeiend verlangen rijdt ze achter hem aan naar Warmond. Wat heet, ze is verdorie al nat. Natuurlijk heeft ze geen idee hoe hij in bed zal zijn, maar ze zal haar best doen dat hij haar neemt zoals ze eerder de avond, gisteravond ondertussen naar hem uitsprak: dat ze genomen wil worden in al haar openingen. Dus niks lief en teder, maar wild. onstuimig, ruig. Het onbehagen kwijt willen dat de spullen van Birgit en daarmee de gedachten aan België bij haar opgeroepen hadden.

Ze fluit zachtjes tussen haar tanden als hij zijn BMW de oprit van een huis oprijdt. Jezus, wat een kast van een woning! Maar ook, wat een plaatje van een huis waar ze best een tikkeltje jaloers op is.
Als ze haar autootje achter zijn wagen heeft staan en is uitgestapt, herhaalt ze die gedachte hardop naar hem.
“Ja, dat is het zeker. En ook veel te groot voor mij alleen. Ik heb overwogen het te verkopen.”
“Maar?”
“Achter de garage is nog een botenhuis, waar mijn sloep in ligt en waarmee ik zo van hier uit op de Kagerplassen zit. En dat genot heeft me tegengehouden.”
“Aha.” Ze haakt een arm door de zijne. “Over genot gesproken.”
Hij grinnikt.
“Dan zal ik je maar niet eerst een rondleiding door het huis geven?”
“Nee, want dan lek ik op je vloeren, het vocht loopt uit mijn kut.”

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s