Wie van de drie?

Wie van de drie is een verhaal waar ik over geaarzeld heb of ik het zou plaatsen. Het gaat over een uitwas binnen de seksualiteit die niet iedere lezer leesgenot zal geven. De reden dat ik deze vertelling toch plaats, is door het commentaar dat mijn proeflezeres met het verhaal mee retour stuurde: Ik vond het een super vette story.

Wie van de drie?

Hij ligt in bed, in het bijna donker van de slaapkamer, waarin de gordijnen niet helemaal het licht van de straatlantaarn buiten weten te sluiten. De rode cijfers van de wekkerradio laten hem zien dat de dag nog een half uur heeft te gaan voordat het nacht is.
Dat de slaap geen vat op hem krijgt, komt omdat zijn gedachten hem bezig houden met de vraag hoe hij één van de komende dagen zijn verlangen naar een bevredigend orgasme kan vervullen. Hij heeft daar drie opties voor, waaruit hij tot dusver niet weet te kiezen.

Hij kent ze bij naam en hij weet ook wat ze hem kunnen geven, want bij alle drie is hij diverse keren langs geweest. Maar juist omdat wat ze aanbieden zo verschilt, maakt het lastig om tot een keuze te komen.
Want gaat hij voor de donkere Silvana met haar lekkere kont en haar queening chair die ze als toilet gebruikt? Of voor Meesteres Petra? En mocht hij voor haar kiezen, dan moet hij nog besluiten of hij voor een SM sessie langs gaat of voor een babyspel. Of wordt het Nathalie met de plus tussen haar benen?
Het is iets waar hij niet uitkomt. Het enige waar hij toe besluit, is dat hij morgenochtend één van hen belt om een afspraak voor de dag erna te maken.
Maar wie van de drie hem dinsdag van zijn onrust bevrijdt? Dat is de vraag waarmee de slaap hem meeneemt.

Ze was zo geil, dat hij haar sappen bijna met een rietje kon drinken.
“Je hebt een tovertong,” zei ze en ze duwde zijn gezicht opnieuw in haar kruis.
Zij bereed hem, waarbij haar flinke borsten gekmakend op en neer en heen en weer deinden als golven in een onstuimige zee.

Als hij naast zich tast, weet hij dat ze niet naast hem ligt. Hij weet zich zelfs niet eens voor de geest te halen wanneer het voor het laatst was dat een vrouw naast hem in bed heeft gelegen. En seks moet uit de tijd stammen dat het nog met een x geschreven werd.
Zou het anders zijn gelopen als hij in zijn jeugd nieuwsgierig was geweest naar wat de meisjes in de klas onder hun rokjes en truitjes verborgen hielden? En hij niet, als zijn ouders een dag op familiebezoek waren, de van stevige stof gemaakte pantycorselet van zijn moeder aantrok en de bruine nylon kousen aan de jarretelles bevestigde? Of als hij tussen de pornoblaadjes in de tabaks- en lectuurwinkel de blaadjes die over BDSM gingen, had laten liggen? Zou het echt anders zijn gegaan als hij wel Tineke, Ria, Babs of Ineke onder het truitje en rokje had betast en hij niet strakjes Silvana belt om een afspraak te maken? Want ergens in de nacht heeft de slaap die keuze voor hem gemaakt.

Aan het einde van de ochtend belt hij haar eindelijk, na vele twijfelende rondes of hij dat ja dan nee zal doen. Omdat hij diep in zijn hart weet dat het te absurd, te pervers voor woorden is om zijn hoofd gevangen te laten zetten in de queening chair en wetende wat er daarna gaat komen.
Net als alle andere keren als hij belt, hoopt hij dat op het moment dat zijn vinger het groene hoorntje op de telefoon aanraakt en dat daarmee verbinding maakt, ze niet opneemt.
“Met Silvana,” hoort hij haar trage, wat slome stem en daarmee is er geen weg terug, omdat de nummerherkenning haar sowieso de kans geeft terug te bellen, mocht hij besluiten om de verbinding alsnog te verbreken.
Ja, ze kan morgen op het door hem gevraagde tijdstip van twaalf uur.

Soms heeft hij spijt, meteen nadat hij opgehangen heeft, omdat … hij er te moe voor is? En hij tegen de reisafstand van vijf kwartier opziet? Of simpelweg omdat het te vies voor woorden is wat hij van haar ontvangt, wat hij gedwongen is om te slikken?
Maar vandaag is die spijt er niet, hij verheugt zich erop om morgen weer bij haar aan te bellen. De deur die een stukje open gaat, ver genoeg om hem door te laten. Waarna hij ‘zijn’ black beauty met het ranke en o zo heerlijke lijfje in het halletje ziet staan in een outfitje van lycra, leer of latex en op de hoge laarzen die tot over de knieën reiken. Iedere keer weer vindt hij het een geilmakend genot om haar te zien.
Het zal altijd een droom blijven, maar om haar als vriendin te hebben, met haar samen te wonen …? Hoewel hij natuurlijk geen idee heeft hoe zij is buiten het uur om dat hij bij haar mag zijn. Maar wat zei ze ook alweer over zichzelf, de laatste keer dat hij bij haar was? Dat was iets in de trant van hierboven ben ik de Meesteres, maar erbuiten ben ik gewoon Silvana. Ofschoon ze voor hem in dat geval nooit gewoon zou blijven.

Geprikkeld door die geile gedachten heeft hij de behoefte om zich af te trekken. Hij beperkt het tot een even spelen met zijn pik, terwijl hij een van haar site geplukt plaatje voor zich op zijn laptop heeft staan, maar klaarkomen wil hij voor morgen bewaren, als hij dan of haar onderlichaam boven zich heeft of als zij over hem heen gebogen staat en hij naar de door de beha bollende borsten ligt te kijken.
Zou hij haar, of welke vrouw dan ook, nog gewoon kunnen neuken? Hij weet nog maar al te goed de beschamende allerlaatste keer dat hij een vriendin had. Ze hadden naast elkaar op de bank zitten kletsen, het gesprek was de erotische kant op gegaan, ze had de rits van haar spijkerbroek open getrokken, haar broek laten zakken. Hij was geil geworden, een erectie gekregen ook, maar toen zij eenmaal naakt op bed lag en ze het zouden gaan doen, was zijn erectie verslapt en niet meer in staat haar te penetreren. Het was het einde van hun relatie geweest.
Zal hij echt enkel en alleen nog door perverse spelletjes geprikkeld kunnen worden? Zodat hij tot aan zijn einde afhankelijk is van Silvana, Petra, Nathalie of welke andere vrouw dan ook die deze verdorven voorkeuren van hem kan aanbieden? Nou ja, hij vindt het wel best ook zo. Alleen zou het leuk zijn als hij eens wat langer dan een uurtje kon blijven.

De volgende dag

Hij is te vroeg, maar als hij haar belt dat hij er al is, vindt ze dat niet erg.
“Geef me vijf minuten.”
Die hij haar geeft. Hij ziet voor zich hoe ze op de bank zittend haar laarzen aantrekt. Want wat zou ze anders nog kunnen doen in die korte tijd?

Als hij een pepermuntje heeft weg gekauwd, stapt hij uit en loopt het korte pad over dat voor fietsers en voetgangers alleen toegankelijk is, om bij het driehoekige grasveld de hoek om te gaan, waar de eerste eengezinswoning die van haar is.
Kort nadat hij aangebeld heeft, hoort hij de hakken van haar laarzen al tikken op het hout van de vloer en gaat de deur open tot halverwege.
Haar kledingkeuze van vandaag verrast hem. Op de zwarte leren laarzen na is ze in latex. Het rode rokje is zo dun, dat het zwarte rubberen slipje er doorheen schijnt. Het zwarte hemdje dat ze aanheeft, laat een beetje tot zijn teleurstelling haar borsten compleet vrij. Hij ziet ze eigenlijk liever verborgen in een beha, wat hij simpelweg spannender vindt.
Na een kus op haar wang gaat ze hem voor naar de woonkamer en ze wijst naar de trap.
“Ga maar vast naar boven.”
Hé, anders gaat ze hem altijd voor en kan hij de twee trappen lang naar boven van haar billen genieten.

Terwijl hij zich uitkleedt, vraagt hij zich af of de fucking machine die op een verhoging aan het voeteneinde van een matras staat, ook te gebruiken is als hij op de grond ligt. Want hij is erg benieuwd hoe het zal zijn om door zo’n ding geneukt te worden.
Als ook zij de speelkamer in komt, vraagt hij haar of dat ook kan als die op de vloer staat.
“Ik heb geen idee,” geeft ze eerlijk aan, “maar we kunnen het proberen. Als jij die dan pakt, want hij is nogal zwaar.”
Als het ding op de grond staat, blijkt de stang met dildo op het uiteinde ver genoeg te kunnen zakken om hem te kunnen penetreren.
“Bied je eigenlijk ook de mogelijkheid om langer te blijven, bijvoorbeeld een overnachting?” waagt hij te vragen.
verhaal wie van de drie1Ze klapt het bovenstuk van de queening chair omhoog.
“Nee. Leg je hoofd er maar weer in.”
Hij gaat liggen, ze doet het bovenstuk naar beneden en vergrendelt die.
“Jij wilt een nacht bij Silvana blijven?” lacht ze.
“Ja.”
Ze gaat er niet verder op in, maar schuift de fucking machine op, meer in de richting van zijn onderlichaam.
Hij ziet hoe ze een stekkertje als van de oplader van een telefoon in het apparaat steekt, om hem erna de afstandsbediening ervan in zijn hand te geven.
“Kijk,” wijst ze een schuifje aan. “Als je dit omhoog duwt, gaat die aan en hoe verder je die omhoog duwt, hoe sneller die heen en weer gaat. En als je op dit knopje drukt, gaat de dildo vibreren. Ik laat je er zelf mee spelen.”
Natuurlijk wil hij het gelijk uitproberen. Voorzichtig duwt hij de schuif omhoog en meteen komt het apparaat tot leven en dringt de dildo zijn reet in en in trage bewegingen wordt hij genaaid! En als hij die helemaal omhoog schuift, gaat de kunstpik als een wilde heen en weer in zijn kont. Wauw! Hij laat die weer naar het trage tempo terug keren.

Ze gaat over zijn bovenlichaam heen staan. Hij heeft niet eens gezien dat zij het slipje heeft uitgetrokken, maar hij ligt al tegen haar ontblote kut en aarsgat aan te kijken. Die vervolgens zijn gezicht naderen als ze door de knieën gaat.
Het is de eerste keer dat ze echt op de queening chair gaat zitten. Voorgaande keren hing ze met haar achterste boven zijn gezicht. Maar dit is helemaal joepie als ze haar onderlichaam op zijn gelaat drukt.
Hij laat de dildo weer sneller gaan. Bijna meteen nadat zij is gaan zitten, krijgt hij te slikken wat ze al laat lopen. Het is niet veel, het is te behappen. Maar tot zijn verrassing voelt hij hoe ze begint te bewegen met haar onderlichaam, hoe ze zijn gezicht gaat berijden. Om niet lang daarna tot zijn verbazing te constateren dat ze klaarkomt! Zoals het daarstraks al verrassend was dat ze hem niet voor ging de trappen op, verrast ze hem nu alweer dat zij zich seksueel laat stimuleren. En als hij zichzelf gek maakt door de fucking machine weer voluit z’n werk te laten doen, gaat zij op zijn gezicht op en neer wippen en verdomd, ze komt voor een tweede keer klaar!

Ze komt overeind, laat hem nog een tijdje met de dildo spelen. Ze gaat opnieuw boven zijn lichaam staan, deze keer met het gezicht naar dat van hem. Haar vagina nadert zijn gezicht als ze door de knieën gaat. Ze lacht.
“Zo, jij wilt graag bij Silvana blijven?”
Hij kan nog net een “Ja” zeggen, voordat haar kruis hem de mond snoert.
“En als ik je zeg dat je voor nog eens hetzelfde bedrag tot morgenochtend mag blijven, maar dat je tot die tijd wel de hele tijd in mijn toiletstoeltje blijft liggen, zeg je dan nog steeds ja?”
Haar kut wrijft over zijn gezicht.

Jeetje, dat is een buitenkans waar hij bijna meteen ja op wil zeggen, maar tot morgenochtend zo te blijven liggen? Deze sessie eindigt kort na één uur. Als hij eerst ergens geld moet pinnen en daarna terugkeert, dan ligt hij van ongeveer twee uur af tot wellicht acht uur morgenvroeg hier in. Dat is dus achttien uur! En dat is een verdomd lange tijd. Maar het is natuurlijk ook een tijdspanne waarin hij haar vaker zal zien dan die ene keer in de zoveel maanden.

Ze doet een plasje.
“En? Wat is je antwoord daarop?”
“Ja.”

Hij is gek, hij had nee moeten zeggen, want kom op zeg, achttien lange uren, dat is toch niet te doen, niet vol te houden?

Ze komt omhoog, ontgrendelt het bovenstuk en klapt het omhoog.
“Fris je even op, dan kan je je aankleden en bij de Albert Heijn verderop geld pinnen.”
“Ja, oké.”
“Ik krijg om half drie nog iemand en misschien daarna ook nog één of twee, dus ik leg je in mijn slaapkamer neer.”
“Oké,” reageer ik nogmaals. Terwijl hij zich in de douchecabine opfrist, houdt haar voorstel hem toch bezig.
“Het is wel een lange periode om zo te moeten liggen, Silvana.”
“Ja. En?”
“Nou ja, daar dacht ik eventjes aan.”
“Maar je kijkt dan uit naar mijn bezoekjes aan je en verheugt je dan op wat ik je zal geven.”
“Ja …”

Na de ‘break’

Eenmaal buiten is het een vreemd idee om naar zijn auto te lopen, maar deze keer niet om naar huis terug te rijden, maar dadelijk weer naar haar terug te keren.
De Albert Heijn weet hij te vinden, omdat hij die in het begin van de wijk altijd passeert als hij bij haar langs gaat. Hij pint het bedrag van wat haar uurtarief is, koopt aan de counter nog een pakje sigaretten. Hoewel hij daar de komende tijd weinig van weg zal paffen.

Zal het wel te doen zijn, zo een gruwelijk lange tijd in wat ze daarnet zelf haar toiletstoeltje noemde, te moeten liggen? Het is iets waar hij op de weg terug naar haar ernstig aan twijfelt. Toch kan het niet anders dat ze hem er zo nu en dan uit laat, om naar het toilet te gaan en om te eten? En misschien een klusje te doen? Schoonmaken, afwassen, er is altijd wel iets te doen in het huishouden, toch?

Het is kwart voor twee als hij voor de tweede keer deze dag bij haar aanbelt. Ze heeft het latex rokje en hemdje verruilt voor een zwart leren jurkje en de rode laarzen door zwarte.
“Ga naar boven om het stoeltje te halen, want ik was niet van plan om daarmee te sjouwen.”
Als hij daarmee naar beneden komt, staat zij hem op de eerste verdieping op te wachten bij de slaapkamerdeur, die openstaat. Op de grond, aan het voeteneinde van het bed, heeft ze een plastic matje uitgerold en op de plek waar het stoeltje moet komen, ongeveer halverwege het voeteneinde, een handdoek. Op het bed ligt rommelig verspreid latex kleding, wat er waarschijnlijk op duidt dat ze vanmorgen niet wist wat ze aan zou trekken.
Op aanwijzing van haar legt hij zijn kleren in de hoek van de kamer op een stapeltje neer en legt hij zichzelf op het matje neer en zijn hoofd voor de tweede maal vandaag in het stoeltje. Ze klapt de bovenkant neer, vergrendelt die en deze keer gaan er ook hangslotjes aan.
Haar mobieltje gaat. Uit het gesprekje maakt hij op dat haar volgende eh, klant zich gemeld heeft, die van half drie.
“Tot straks, mijn toilet,” grinnikt ze en ze verlaat de slaapkamer, waarbij ze de deur sluit.
Kort erna gaat de deurbel. Hij hoort hen de trappen op gaan. Later klinken zo nu en dan vaag geluiden van boven tot hem door. Het is een raar idee om te weten dat er nog een man in huis is, ook naakt en met wie zij bezig is. Het bezorgt hem een licht gevoel van jaloezie, maar die man moet dadelijk weer weg, terwijl hij lekker mag blijven. Nou ja, lekker …

Vanuit zijn positie is er weinig te zien, eigenlijk niet meer dan het voeteneinde van het bed, de muur aan de andere kant en een gedeelte van haar kledingkast, waarvan één deur openstaat en hij gedeeltelijk zicht heeft op leren en latex kleding. Voor de rest luistert hij naar wat van boven tot hem doordringt en hij speelt wat met zijn pik.
Zal hij zich aftrekken? Want zij is klaargekomen, maar hij niet. Toch durft hij het niet aan om zijn zaad te lozen.
Eindelijk hoort hij hen de trap af komen. De voordeur dicht gaan. En daarna, niets meer.

De tijd verstrijkt. Hij dommelt weg en hij is waarschijnlijk zelfs in een lichte slaap gevallen, want hij schrikt als zij de kamer in komt. Ze heeft nog steeds het leren jurkje en de laarzen aan. Geen slipje, constateert hij als ze op de stoel plaatsneemt en plast. Het is snel slikken, maar hij weet geen druppel te verspillen. Nou ja, misschien een paar.
“Lik me droog.”
Hij laat zijn tong langs en tussen haar schaamlippen gaan.
“Ik houd het voor vandaag gezien met het werk,” hoort hij haar zeggen. “Ik heb zonet een vriendin gebeld en zij komt straks langs. Je zult haar zeker zien,” lacht ze. Gevolgd door een grinnikend: “En proeven.”
Jeetje, gaat ook die gebruik van hem maken?
“Ze was gelijk enthousiast toen ze van mijn nieuwe toilet hoorde. En ze verklapte me dat ze vandaag nog niet naar het toilet was geweest om te poepen.”
Silvana komt omhoog en ze kijkt me met pret in de ogen aan.
“Een heerlijk vooruitzicht toch?”
Hoewel hij die mening van haar niet deelt, windt het idee om een andere kont boven zich te krijgen hem wel op.
“En ik ga me nu eerst eens even omkleden.”
Ze gaat op het voeteneinde zitten, vlak bij zijn gezicht, ritst de laarzen aan de achterkant open en trekt ze uit. Ze zet een voet op zijn gezicht.
“Ruik en lik die!”
Hij ruikt en likt de licht bezwete voetzool. Ze steekt de tenen in zijn mond. Hij sabbelt er op, wat haar doet giechelen. De andere voet neemt de plaats van de eerste in.
Als zij er genoeg van heeft, buigt ze voorover.
“Mond open.”
En ze laat haar speeksel in lange slierten in zijn wijd geopende mond lopen. Ze grinnikt.
“Hmmm, wat een heerlijk vies, smerig toilet ben je van me. Waar mijn vriendin en ik nog een hele avond en nacht van gaan genieten. En nu ga ik wat makkelijks aantrekken.”
Gelijk staat ze op, ritst de jurk van achter open en laat die langs haar benen naar beneden glijden, waarmee ze in haar blootje staat. Ze werpt het jurkje op het bed.
“Silvana, ik moet ook plassen.”
“Oké, één momentje.”
Nog steeds in haar blootje komt ze met een stapeltje badhanddoeken aanzetten en ze legt die op de hoogte van zijn onderlichaam op het plastic matje neer.
“Zo, ga je gang.”
Pas als hij haar de slaapkamer ziet verlaten in een groen jurkje dat meer ovale gaten heeft dan stof lukt het hem om te plassen. Omdat het gewicht van zijn lichaam het matje licht indrukt, blijft er een plas van zijn urine onder zijn lichaam liggen. Pas als hij wat heen en weer rolt, nemen de badhanddoeken het meeste op. En net als bij een lekker warm bad waar het water langzaam in afkoelt, gebeurt dat ook bij de handdoeken.

Gegiechel, verrukte kreetjes.
“Ohhh, wat leuk. En mag ik hem gebruiken?”
“Ja, daar is een toilet voor, Lulu.”
verhaal wie van de drie2Als de jurk van zijn gezicht wordt weggetrokken, schrikt hij. Niet omdat de op het oog jonge vrouw Aziatisch is en die de ongetwijfeld ooit zwarte haren vlammend rood heeft geverfd en ook niet van de strak om haar lijfje zittende zwarte en kruisloze latex body, maar wel van de penis die eronder vandaan komt! Zijn schrik maakt plaats voor opwinding en laat zijn lid zwellen tot een halve erectie.

Voor even schieten zijn gedachten terug naar de avond dat hij de slaap niet kon vatten, omdat hij worstelde met naar wie van de drie hij toe zou gaan en in de ochtend Meesteres Petra en de shemale Nathalie waren afgevallen.

Ze staat wijdbeens over zijn bovenlichaam. Haar bruine, amandelvormige ogen kijken naar beneden, naar hem. Ze schuifelt iets naar voren, zakt door de benen en haar onderlichaam komt op hem af.
“Open je mond, toiletje. Dan mag je eerst eens aan Lulu’s clit zuigen.”
Zo gauw ze zit, voelt hij haar ‘clit’ gelijk verstijven en tegen zijn huig aanstoten. Ze trekt zich er niets van aan als hij kokhalzende geluiden maakt, maar stoot haar pik op en neer wippend keeldiep naar binnen. Smekend kijkt hij omhoog langs haar ronde, bolle borsten en ziet haar mond half open staan van lust.
“Ohhh, Lulu gaat voor het eerst klaarkomen op een toilet, ohh jaaa.”
En gelijk voelt hij haar zaad.
Ze komt omhoog, draait zich om en zakt meteen weer omlaag.
“Dan mag je nu gelijk ook Lulu’s Oosterse delicatesse proeven, heb ik opgespaard van de hele dag en lekker warm voor je gehouden.”
De eerste weet hij nog weg te kauwen en te slikken. De smaak is zoetig en hij vermoed, vanuit een ervaring uit een ver verleden, dat ze vegetariër is. Die van vleeseters is scherper, heeft een meer bittere smaak. Maar vervolgens perst ze zijn mond meer dan vol en hoopt het zich ook er buiten op.
Als ze opgestaan is, kijkt Silvana met leedvermaak naar het resultaat.
“Wij gaan beneden wat drinken en als we terug keren, heb jij alles doorgeslikt, jij vies toilet van me.”
Hij kan er niet op reageren.

Het kost hem al de grootste moeite om de lading in zijn mond weg te werken en iedere keer als hij weer iets door weet te slikken, wordt het aangevuld door de hoop buiten zijn mond. Eindelijk, en daar heeft hij verdomd lang over gedaan, is hij alles kwijt. Zijn maag rommelt, waarschijnlijk niet van de honger, maar vanwege de vreemde inhoud en als hij boert, iets wat hij gek genoeg geregeld moet, krijgt hij de smaak van wat zij hem gegeven heeft terug.
Eén voornemen heeft hij in elk geval genomen: nooit zal hij zo’n verlangen opnieuw opperen, want hij voelt zich er knap ellendig onder. Een uurtje als toilet in een sessie, oké. Maar dit is too much, te extreem en in tijd te lang. Maar … als hij dan weer de kont van één van de twee boven zich ziet zakken, godsamme, dat is toch wel ontzettend geil. Misschien dat hij zich een volgende keer niet als toilet moet laten gebruiken, maar als lustslaafje?

Silvana komt de kamer in, alleen. Is Lulu huiswaarts gekeerd? Ze is zo lief om zijn gelaat met vochtige doekjes schoon te maken. Waarna ze gaat zitten om een plasje te doen. En daarmee klaar hem weer achterlaat.
En weer verstrijkt de tijd in verveling. Hij maakt fietsende bewegingen met zijn benen, speelt met zijn pik zonder dat hij zich een zaadlozing bezorgt. Hij laat zelf ook maar weer eens een plas lopen.
Thuis zou hij nu achter de laptop zitten of voor de teevee of lezen, een lekker drankje erbij, roken! Jeetje, dit is wel een manier om van het roken af te komen, maar wat heeft hij verdorie nu trek in een sigaret!

Eindelijk hoort hij weer gestommel op de trap. Silvana komt binnen, gevolgd door Lulu. Dus ook zij is er nog steeds.
Silvana duikt het bed op, haar gezicht naar het voeteneinde. Lulu komt wijdbeens boven hem staan, een lach op haar gezicht. Ze pakt met een hand haar lid beet en … plast! Ze stuurt haar straal niet alleen in zijn mond, maar ook over zijn gezicht, wat gemeen in zijn ogen prikt.
Gelukkig dept ze, eenmaal klaar, zijn ogen droog met een tissuetje.
Aan zijn hoofdeinde ligt hij toe te kijken hoe zij de latex body van zich afstroopt en Silvana laat op het bed haar jurkje van zich afglijden. Als Lulu het kledingstukje uit heeft, klimt ook zij op bed en de dames verdwijnen uit zijn beeld.
Korte tijd later hoort hij geluiden die hem laten weten wat zij aan het doen zijn: vrijen!
Gekreun, gehijg, het gegrom van een klaarkomende Silvana, dat hij herkent van toen hij nog op zolder lag.
Zij is het die van het bed af wipt en zich op de toiletstoel neerzet. Nog voordat haar onderlijf zich op zijn gezicht perst, zie hij dat haar kut druipt van haar sappen en van Lulu’s sperma!
“Lik me schoon, slet en proef ons geil.”
Haar vriendin volgt erna nog. Zij heeft de voorhuid terug getrokken en met haar gezicht naar hem toe laat zij haar pik schoon likken.
En daarna? Gaan de vrouwen opnieuw het bed op. Het licht gaat uit, hij hoort ze elkaar een welterusten wensen. En hij gaat een lange, lange nacht in.

Vroeg in de ochtend

Lulu is de eerste die het bed uit komt en van het toilet gebruik maakt, gevolgd door Silvana. Als ook zij haar plasje heeft gepleegd, keert ze zich naar hem toe.
“Zo, je hebt het er op zitten als toilet. Ik duik het bed weer in, want het is mij veel te vroeg om er al uit te gaan. Je mag je nog even opfrissen als je wilt en Lulu laat je dadelijk wel uit.”

Stram komt hij omhoog, raapt zijn kleding bijeen en nog wat wankel op de benen strompelt hij achter de blote Lulu aan de slaapkamer uit, waar hij in de richting van de zoldertrap loopt.
“Waar ga je heen?”
“Naar boven, om me te douchen.”
“Nee gekkie, dat doen we hier hoor.”
Ze gaat hem voor naar een badkamer op deze verdieping, die een toilet heeft – hij kan geen toilet meer zien voorlopig – een bubbelbad en een ruime douchecabine.
Ze duwt hem de cabine in en stapt achter hem aan naar binnen. Ze draait de kraan open en een weldadige straal warm water daalt op hem neer. Waarna een verwenmoment komt als zij een zachte spons met een heerlijk ruikende en schuimende showergel over zijn lichaam laat gaan. Haar lippen kussen die van hem, haar tong gaat plagend onderzoekend naar binnen, een hand pakt zijn penis beet en weet die binnen de kortste keren in erectie te krijgen.
“Je bent helemaal nog niet aan je trekken gekomen, toch?”
“Nee,” antwoordt hij schor.
“Zal ik je aftrekken? Wil je mij pijpen? Of wil je misschien neuken, ik jou of jij mij?”
Even duizelen de opties hem. Ja, hij wil ook maar wat graag de opgebouwde spanning kwijt en een bevrijdend orgasme krijgen. Maar hoe, wat is de lekkerste keuze?
“Eh, mag ik jou dan eh, neuken?”
“Hmmm,” glimt ze. “Heerlijk. En spuit je dan lekker je zaad in mijn kontje?”
Ze draait zich al om en zet haar handen tegen de wand. Hij pakt haar bij de billen, spreidt die en hij laat een met zijn speeksel bevochtigde vinger bij haar naar binnen gaan; het kontgaatje voelt strak aan. Hij trekt zijn vinger terug en leidt zijn stijve pik in de richting van de rimpels rond haar aars, zet de kop van zijn lid er tegenaan en zachtjes laat hij die eraan voorbij gaan. Hij pakt haar bij de heupen en hoopt dat zij, met de handen tegen de wand, hen voldoende steun geeft om overeind te blijven op de gladde vloer van de douchecabine.
Ze kreunt, hijgt, hitst hem op met obscene woorden en hij komt, spuit zich in haar leeg. Haar ogen schitteren als ze zich naar hem omdraait.
“En nu ik, ja?”
“Ja, oké.”
Ze wisselen van positie en hij voelt die van haar bij hem naar binnen dringen. Bijna te snel naar zijn zin komt zij klaar en waar hij op hoopte en wat voor hem de eerste keer wordt dan, gebeurt: ook zij spuit zich in hem leeg. Hij hoeft het haar ook niet eens te vragen of ze dat gedaan heeft, het was gewoon voelbaar hoe ze verkrampte, zich daarbij niet terugtrok, maar juist dieper bij hem naar binnen stootte.
Het idee om haar zaad in zijn kont te hebben, windt hem op, houdt hem geil en meteen als zij zich uit hem teruggetrokken heeft, zakt hij door de knieën en neemt haar pik in zijn mond.

Ze drogen elkaar af, ze kleden zich aan en samen gaan ze de deur uit. Op het parkeerterrein nemen ze afscheid van elkaar.
“Als je een keer bij mij langs wilt komen? Want ik vind je een lekkere en lieve man. En ik vraag er, in tegenstelling tot Silvana geen geld voor, maar ik neem je gewoon mee naar de stad waar je iets leuks aan lingerie of iets spannends van leer of latex voor me mag kopen,” lacht ze.
Dat klinkt hem niet onaardig in de oren.
“En dan zorg ik dat mijn darmen lekker gevuld zijn…”
“Nou, daar moet ik voorlopig echt niet meer aan denken.”
Maar hij weet nu al dat die behoefte op termijn er weer zal zijn. Dus voegt hij er aan toe: “Toch neem ik je uitnodiging graag aan.”
“Geef me je telefoonnummer dan, stuur ik je gelijk een berichtje en heb jij die van mij.”
En met een laatste kus op zijn mond nemen ze nu echt afscheid van elkaar.

Als hij ’s avonds op de bank zit met een glas wijn voor zich op tafel, meldt zijn mobiel dat er een berichtje binnen is gekomen. Een whatsappje, ziet hij.
Ik zit op het toilet en denk aan je. Met een knipoog smiley erachter.
Gelijk krijgt hij een erectie. Zijn vingers typen een antwoord, dat hem zelf verbaasd.
Zullen we er dan komende zaterdag een vervolg aan geven?
Haar reactie komt bijna meteen binnen.
Yes! Met een in de handen klappende smiley en een hartje als toevoeging.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

2 gedachten over “Wie van de drie?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s