Badpakken, 1

Hij zit op een kruk op de hoek van de bar met voor hem een dubbele espresso en er naast een glaasje water. Over een uur of vijf wordt dat waarschijnlijk een heerlijke koude frappé op een terras, waarvandaan hij dan uitkijkt over de Middellandse zee. Maar vooralsnog moet hij het doen met het kijken naar de mensen om hem heen in lounge 1,die straks ook naar één van de Schengenlanden vliegen. Bijna allemaal stellen, oudere en jongere, meestal man en vrouw of een paar vriendinnenkoppels, zoals de twee die tegenover hem aan de andere kant van de bar plaats nemen. Beiden hebben hetzelfde slanke postuur, eenzelfde haarlengte met een midden scheiding, alleen de kleur verschilt. Bij de ene is het donkerblond en bij de andere lichtblond. En Blondie is iets langer.
Als hij eentje weg zou kunnen toveren en hij de plaats van diegene in kan nemen, wie laat hij dan zitten? Een lastige keuze als je alleen op uiterlijk af mag gaan. Wat hem doet denken aan een absurd datingprogramma dat hij enige tijd terug op teevee zag.

Een man moest kiezen uit zes vrouwen, die niet zichtbaar in hun blootje achter schuifwanden stonden. De presentatrice vertelde summier iets over hen. Erna gingen de schuiven omhoog tot aan de dijen en op basis van wat hij aldus te zien kreeg, moest hij één van hen wegsturen. Waarna de vagina’s in beeld kwamen en de man die van dichtbij mocht aanschouwen en hij, als kijker dus ook. Iets wat hem een gevoel van gêne gaf. Misschien omdat vier van de vijf er zonder schaamhaar bij stonden en daarmee schaamteloos hun lippen lieten zien? Ze hielden gelukkig de benen bij elkaar, anders was het helemaal een gênante vertoning geworden.
Daarna werden de borsten nog getoond en als laatste de gezichten van de drie overgebleven kandidaten. De uiteindelijke keuze van de man was niet die van hem geweest.

Maar als hij moet kiezen, gaat hij voor de donkerharige. Haar gezicht heeft een zachtere, een lievere uitstraling.
Zij heeft haar telefoon in de hand en haar vriendin kijkt met haar mee op het schermpje, een arm om haar heen geslagen. Het laat hem zien dat ze close zijn, dikke vriendinnen van elkaar en misschien zelfs een stelletje?
Ze kijken op van het mobieltje, zien hem aan, buigen zich weer over de display, om gelijk erna opnieuw naar hem te koekeloeren. Het geeft hem een ongemakkelijk gevoel en snel wendt hij zijn blik van hen af, hun aandacht maakt hem nerveus, onzeker. Heeft hij net soms onbewust naar hen zitten staren?
Hij wenkt de bartender en haalt met de andere hand zijn portemonnee uit de achterzak, legt een briefje van vijf op de bar en met een gebaar dat het zo goed is, staat hij op van de kruk en verdwijnt gauw in de richting van de winkels. Op zijn telefoon ziet hij dat hij de tijd nog een minuut of twintig moet doden voordat hij richting gate moet gaan.

Het langs de winkels gaan was puur om de minuten te laten verstrijken en oké, ook om aan de blikken van de vrouwen te ontsnappen, maar nu staat hij in de nabijheid van het toestel dat hem en de medepassagiers dadelijk naar de vakantiebestemming vliegt. De boarding laat nog op zich wachten en hij staat naar de drukte op het platform te kijken. Zo nu en dan werpt hij een blik opzij om te zien of ze aan boord mogen. Om bij één van die momenten te zien wie er eveneens met het vliegtuig meegaan, de twee die daarnet aan de bar zaten! Ze hebben hem ook gespot en stappen stralend op hem af!
“Je was zonet zo snel weg,” lacht Blondie hem toe. “Maar gelukkig zien we je hier weer en we gaan zelfs dezelfde kant op.”
Hij is opgelucht dat hij daarstraks geen rare gedachten bij hen heeft opgeroepen en hij vindt het leuk dat ze hem benaderen, iets wat hij niet zo gauw zal doen. Ja, even een aardig woordje naar een kassière in de supermarkt of zo.
“We dachten je namelijk te herkennen,” vult de donkerharige aan.
Hij fronst, want de vrouwen komen hem niet bekend voor.
“En de telefoon bevestigde dat voor bijna honderd procent, we moesten het alleen van jou nog bevestigd krijgen. Want jij bent toch de Frans van de verhalenblog op WordPress?”
Verbluft kijkt hij van de donkerharige naar Blondie. Oké, in de loop van anderhalf jaar heeft hij een bezoekersaantal van een driehonderd per maand opgebouwd en een aantal volgers, maar dat lezers hem zouden herkennen? Dat had hij nooit kunnen bedenken. Het doet hem licht blozen.
“Eh ja, dat ben ik.”
Met een brede lach op haar gezicht steekt de donkerharige haar hand uit.
“Ik ben Margreet.”
Ook van Blondie krijgt hij nu een hand.
“En ik ben Tineke. En aan de bar hebben we iets bedacht, mochten we je terug zien. We zien graag een verhaal van jou over ons.”
Dat verrast hem.
“En dat mag een A4’tje zijn.”
“Als het maar niet vies is en ook geen SM,” voegt Margreet eraan toe. “Een beetje kinky mag.”

Ze vertellen hem snel verder. Dat hij het bestandje naar Margreet mag sturen, hij krijgt haar mobiele nummer en als zij het verhaal binnen twee dagen van hem hebben en het hen beiden aanspreekt, zullen ze hem op een verrassende wijze belonen.
“Maar dan moet ik toch het nodige van jullie weten om er iets van te kunnen maken.”
De vrouwen kijken elkaar even aan, waarna Tineke de woordeloze communicatie tussen hen aan Frans meedeelt.
“Nee. Laat je fantasie er maar op los. Je mag slechts drie dingen aan ons vragen die we zullen beantwoorden.”

De eerste passagiers stellen zich op, het boarden gaat bijna van start.

Poeh, wat wil hij van hen weten? Nog voordat hij daarover na kan denken, borrelt de eerste vraag al bij hem op, maar kan en durft hij die te stellen? Nou ja, ze weten wat hij schrijft, dus vooruit met de geit.
“Hebben jullie een eh, kaal kutje?”
Terwijl hij voelt dat hij rood wordt, kijken de vrouwen elkaar alweer even aan, ditmaal met een lach, waarop ze zich weer tot hem richten en bijna in koor roepen: “Ja.”
De vraag die hij zich aan de bar stelde, rolt al over zijn lippen.
“Zijn jullie vriendinnen van elkaar of zijn jullie een stel, misschien zelfs getrouwd?”
Margreet schiet in de lach, terwijl Tineke het antwoord geeft.
“Dat zijn eigenlijk twee vragen, Frans. Maar goed, zullen we het als eentje zien?” en ze ziet even opzij naar Margreet, die met een grijns op haar gezicht knikt.
“We zijn dikke vriendinnen, meer niet,” geeft ze hem dan het antwoord op zijn vraag.
“Dus jullie hebben nooit eh, samen geflikflooid?”
“Nee,” reageert de ander daar nu op, waarna ze zich met een guitige lach tot haar vriendin keert.
“Maar wie weet, zet een geil verhaaltje van Frans ons ertoe aan? Wat denk jij, Tineke?”
“Hmmm, het idee maakt me nu al geil,” hijgt ze, terwijl ze een hand langs haar jurkje naar beneden laat gaan en die heel eventjes tegen haar kruis duwt.
Hoort hij enige ironie in haar stem door klinken, of meent ze het? Hij durft het niet te zeggen. Haar gehijg was in elk geval fake.

De eerste reizigers zijn ondertussen het vliegtuig ingegaan en gedrieën sluiten ze aan. Zij staan voor hem in de rij. Zijn ogen gaan langs hun slanke lichamen, van de lange haren naar beneden, naar hun kontjes. Geen SM, maar kinky mag, zei Margreet hè? Vaag begint een idee voor een verhaaltje in hem op te komen.
In het vliegtuig zitten Tineke en Margreet zeven rijen voor hem, aan dezelfde kant, waarmee hij geen zicht meer op hen heeft.
Hij zit net aan het raampje, als de twee stoelen naast hem ingenomen worden door een jonge moeder met een dochtertje van een jaar of tien, die naast hem gaat zitten. Nieuwsgierig tuurt ze langs hem naar de bedrijvigheid op het platform.
“Hoi,” begroet ik haar. “Heb je al eens eerder gevlogen?”
“Nee. Is dat spannend?”
“Spannend? Nee hoor, dat is hartstikke leuk. En als je hier aan het raampje zit, zie je straks alles heel klein en later misschien wel bergen en natuurlijk, als we er bijna zijn, de zee. En weet je, als jij hier wilt zitten omdat je dat allemaal graag wilt zien, dan gaan we ruilen van stoelen.”
“Oh, ja.” Ze kijkt naar haar moeder. “Mag dat?”
“Ja, natuurlijk mag dat en ik vind dat heel lief van die meneer.”
Die in het gangpad met welgevallen de stevige dijen en appetijtelijke kont in het rokje beziet. En ze blijkt een gezellige reisgenote te zijn, met wie een toch altijd weer saaie vlucht op een aangename manier passeert.

Op de luchthaven scheiden de wegen van hem en Margreet en Tineke. Zij worden met een busje naar Argassi ten zuiden van Zakynthos-stad gebracht en hij naar Agios Sostis, aan de baai van Laganas, een beschermd natuurgebied, vanwege de Carretta-Carretta schildpadden, die in de zomermaanden daar hun eieren leggen.

Griekenland

Ze slenteren over de boulevard van de hoofdstad langs de vele barretjes, terrasjes en leuke winkeltjes.
“Is het mannen eigen dat ze nieuwsgierig zijn of we ja dan nee een kaal kutje hebben?”
“Je denkt aan Frans?” kijkt Tineke haar vriendin aan.
“Ja.”
“Waarschijnlijk wilde hij dat weten voor het verhaal?” haalt ze haar schouders op.
Ze lopen even zwijgend naast elkaar door. Dan voelt Tineke de hand van Margreet op haar achterste.
“Zal hij het ons met elkaar laten doen in zijn verhaal?”
De hand streelt over de billen, de vingers glijden heel even door de bilspleet.
“Niet doen, gek, niet zo hier op straat,” sist ze.
“Er lopen allemaal verliefde stelletjes rond,” wijst Margreet lachend om zich heen.
“Ja, hand in hand of met de armen om elkaar heen.”
“Dan doen wij dat toch ook?”
En haar hand pakt die van Tineke beet. Ze knijpt er even in, houdt haar pas in en dwingt zo ook haar vriendin tot stilstand.
“Wat nou?” kijkt die haar aan.
Ze ziet Margreets gezicht naderen, de ogen twinkelen ondeugend. Voordat ze doorheeft wat zij wil, voelt ze de lippen op die van haar en een tong die haar mond in gaat. Gelijk doet ze een stap achteruit en duwt met beide handen haar vriendin van zich af.
“Wat doe jij nou?”
“Beginnen met een invulling te geven aan het verhaal,” grinnikt ze. “Een voorproefje op wat we later gaan doen.”
“Jij wilt echt dat we …?”
Met grote ogen waarin de verbazing is af te lezen kijkt ze Margreet aan. Die grijnst.
“Ben jij niet benieuwd hoe het is om het een keertje met een vrouw te doen?”
Tineke bijt op haar onderlip.
“Jij wel dus?” vraagt ze dan, terwijl een frons rimpels in haar voorhoofd trekt.
“Totdat we Frans ontmoetten niet, maar zijn vraag of we wel eens met elkaar geflikflooid hebben, liet mijn fantasie ermee aan de haal gaan. En ja, ik wil dat eigenlijk wel een keertje ervaren.”
“Ik moet erover nadenken,” wendt Tineke zich van haar vriendin af en ze loopt door. Om een eindje verder haar hand die van Margreet op te laten zoeken.
“En dit betekent nog geen ja,” geeft ze aan, terwijl ze voor zich uit blijft kijken.
Ze mist daardoor de glimlach, die op het gezicht van Margreet doorbreekt.

Natuurlijk shoppen ze ook, want dat is dan weer eigen aan vrouwen.
“We hebben nog niet nagedacht over een beloning voor Frans, als zijn verhaaltje over ons ons aanspreekt, hè?” is de retorische vraag die Tineke haar vriendin stelt in een winkeltje met souvenirs en spullen voor het strand, emmertjes en schepjes, jeu de boules, badlakens en badkleding.
“Nee. Maar komt er iets in je op?”
“Misschien, want wat denk je van deze badpakken?”
Nieuwsgierig voegt ze zich bij haar vriendin om te zien wat zij zo bijzonder vindt aan die badkleding.
“Owh. Dat zijn wel heel gewaagde, Tineke.” En grinnikend merkt ze nog op: “Naar mijn idee zitten de stukjes stof op de verkeerde plaatsen.”
“Of juist als je wilt prikkelen dus op de goede.”
Ze houdt het badpakje voor zich op.
“Misschien moet je het even aantrekken, kan ik zien hoe het ons zal staan,” grijnst Margreet.
“Ja, duh.”
Toch blijven ze bij die bepaald gewaagde collectie staan.
“Als we een stil strandje aan een baaitje opzoeken?” aarzelt Tineke.
“Je beseft dat we ons dan erg bloot geven aan Frans en het voor hem bijna een uitnodiging is…”
“Om ons te verwennen?”
“Te neuken? Dan hoop ik wel dat hij potent genoeg om ons om de beurt een beurt te geven,” grinnikt Margreet schalks.
“Zullen ze hier ergens condooms verkopen?” loopt Tineke al op die mogelijkheid vooruit.

’s Avonds laat terug in hun appartement, na een heerlijk diner en een paar verrukkelijke cocktails, is het Tineke die tot verrassing van Margreet het initiatief neemt als die achter haar staat en de armen om haar heen slaat. Ze voelt de warmte van de mond vlakbij haar oor als die daarin fluistert: “Zullen we het doen?”
Handen gaan omhoog en omvatten haar borsten. Een scheut van geilheid gaat door haar heen, iets wat haar voor even verbaasd. Hunkert ze naar wat Tineke wil uitproberen? Ja.

En hoewel ze nog geen ja heeft gezegd, voelt ze hoe de rits van haar jurkje al naar beneden wordt getrokken. Ze laat die langs haar lichaam op de grond neerkomen, waarna ze zich omdraait en naar de rits van Tineke’s jurkje tast.
Ze staan tegenover elkaar, ieder in slechts nog twee stukjes stof die bedekken waarvan ze weten wat het is, maar niet kennen van hoe het is als een vrouw die bespeelt.
Margreet is de eerste die haar beha loshaakt. Tineke draait zich om.
“Doe jij die van mij maar uit,” fluistert ze met omfloerste stem.
Terwijl Tineke de bandjes langs haar armen laat zakken, omvat Margreet de borsten van haar vriendin. Voorzichtig rolt ze de tepels tussen haar vingers. Tineke kreunt zachtjes. Ze duwt haar achterover het bed op en terwijl zij op haar rug naar het hoofdeinde schuifelt, haakt Margreet haar vingers achter de boorden van het slipje en trekt dat langs de benen van haar vriendin naar beneden. Ze gooit het op de grond.
Als ook zij het bed op komt, trekt Tineke haar benen iets omhoog en spreidt ze. Margreet neemt de uitnodiging aan, nu best nieuwsgierig hoe het zal zijn om haar tong tussen die lippen te duwen. Ze stimuleert de clitoris ermee en laat die plagend zwellen. Ze voelt de handen van haar vriendin in haar haren grijpen. Even is ze bang dat Tineke haar van zich af zal duwen, omdat het vrouw-vrouw avontuur haar te ver gaat. Maar nee, haar hoofd wordt steviger tegen het al natte kruis aangeduwd. En de steunende geluiden die Tineke begint te maken, stimuleren Margreet om begeesterd door te gaan. Meer nat, een harder kreunen en ze hoeft niet veel anders meer te doen dan even het lustknopje met haar tong aan te raken om haar vriendin jammerend klaar te laten komen.
Margreet kruipt omhoog, over het lichaam van Tineke heen naar boven en ze drukt haar vochtige vagina in haar gezicht. Meteen voelt ze die tong langs en in haar natte kut gaan. Genot gaat door haar lijf bij het gekronkel van die tong in haar. Ze begint op het gezicht van haar vriendin te rijden. Al snel voelt ze haar vaginawand verkrampen en direct erna komt ze heftig klaar.

Ze liggen zij aan zij, kussen, strelen en proeven van elkaar en beleven opnieuw hun orgasmes, totdat ze moe en voldaan naast elkaar liggen.
“Het voelde best oké, toch?” glimlacht Margreet.
“Ja. Wel anders. Zachter, liever en misschien zelfs intenser. Wat wellicht komt omdat we weten wat een vrouw voelt en is en verlangt? Zoiets?”
“Tja, zou kunnen. En toch mis ik iets.”
Ze legt even een hand in het kruis van Tineke.
“Een pik?” grinnikt die.
“Precies.”

“En, wat vinden we ervan?” kijkt Margreet Tineke aan, die naast haar op het bed mee heeft gelezen vanaf het schermpje.
“Ik vond het best een aardig verhaaltje.”
“Best aardig, of …?”
“Oké, best geil makend.”
“Dus stuur ik hem een berichtje dat hij een beloning heeft verdiend.”
“Ja.”
Een verhaaltje, beste Frans, dat we met plezier hebben gelezen. Je hoort het gauw van ons wanneer en waar jij je hiermee verdiende beloning van ons krijgt. Kus van ons.
“Goed zo?”
“Ja. Verstuur maar.”
Terwijl ze op verzenden drukt, voelt ze hoe een hand op haar billen wordt gelegd.
“Gaan we nog iets met het verhaal doen?”
“Doel je nu op het tweede deel daarvan?” kijkt Margreet haar met een glans in haar ogen aan.
De hand wurmt zich bij het kruis haar slipje in.
“Ja,” klinkt het hees.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

2 gedachten over “Badpakken, 1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s