In Praag gevuld

Nadat ik eerst met mijn wandeldate Lars het seksuele avontuur met de wrede vrouwen Pat en Wanda en de twee mannen in de kelder van het huis op de berg had ondergaan, was ik later nog een keer teruggegaan met mijn vriendin Sabine.
Oké, die eerste keer was ik overstuur geweest door het onverwachte, toen we overvallen en meegenomen werden en ik in een gedwongen positie over Lars heen gebonden in alle gaten gebruikt werd door de beide vrouwen en mannen. Het had me tijd gekost om het te kunnen verwerken.
Dat erna de herinneringen daaraan me geil maakten en het verlangen bij me opwekten het nogmaals te beleven, verraste me. Alleen niet meer met Lars, met wie ik nog wel contact had, maar het was minder intens geworden. En omdat ik van Sabine wist dat zij altijd in was voor kinky dingen, wist ik haar te porren voor mijn tweede uitstapje naar die heerlijke gruwelkelder.
Op de reis terug naar Nederland vertelde Sabine me dat zij een keer op een aparte manier in Praag genomen was door diverse mannen.
“En omdat ik met jou ben meegegaan, ga jij een keer met mij mee naar Praag, Ilse.”
Wat me daar stond te wachten, hield ze voor zich, me gek makend van nieuwsgierigheid.

De Intercity Berlijn was net na negen uur vanmorgen vertrokken van Amsterdam Centraal. In de eerste klasse zaten we tegenover elkaar in uiterst comfortabele stoelen. Dat Sabine mij nog steeds niet wilde vertellen wat we in Praag gingen doen, alleen dat ik daar door verschillende mannen geneukt zou worden, maar niet waar of op welke manier, wond me uitermate op. Dat ik niets met die geilheid kon doen, frustreerde me. Iets wat mijn vriendin niet ontging.
“Wil je nu al gevuld worden,” grijnsde ze.
“Ja, het liefst wel,” zuchtte ik.
“Ah, dan heb ik wat voor je, iets dat ik speciaal voor jou heb meegenomen.”
Ze stond op, reikte naar haar koffer in het bagagerek en haalde er een AH boodschappentas uit.
“Je mag er nog niet in kijken. Je neemt die mee naar het toilet en pas daar mag je zien wat er in zit. En als je terugkomt, is de tas leeg en heb je de inhoud ervan in.”
Verrast neem ik de tas aan, die zwaar aanvoelt en ik moet me echt bedwingen om er niet een blik in te werpen.
Praag1Als ik op het toilet de inhoud zie, kreun ik.
“Nee hè, Sabine, dit meen je niet,” prevel ik.
De zwarte dong, gebogen in de vorm van een Unox worst, is groter als een blikje fris. Het vaginale deel dikker als het anale. De lengte van beide is gelijk.
Omdat ik weet dat ze het niet zal tolereren dat ik met een gevulde tas terugkeer, laat ik met een diepe zucht mijn spijkerbroek en string zakken. Ik bevochtig de dong, mijn kut en aars met speeksel om dan, met een nog diepere zucht de beide monsterlijke pikken in de daarvoor bestemde gaten te duwen. Vaginaal gaat het, anaal levert enig protest en pijnmoment op.
Als ik ze beide in heb en de string en spijkerbroek weer aan, loop ik ongemakkelijk gevuld terug. Ik ben nu al benauwd om dadelijk er op te moeten gaan zitten.
Zacht vloekend zet ik me neer, terwijl Sabine geamuseerd naar me kijkt.
“Als je nog eens een idee hebt,” grom ik naar mijn vriendin. “En hoe lang had je gedacht dat ik dit moet in houden?”
De trein rijdt net station Deventer binnen.
Ze pakt het reisschema er bij en na een korte blik daarop geeft ze me aan.
“Doe maar tot aan Osnabrück, dat vind ik wel een aardige tijdspanne.”
“En hoe laat komen we daar aan?”
“Om zes over twaalf, zegt het kaartje.”
Op de stationsklok zie ik dat het kwart over tien is.
“Dat kan je niet menen! Neem eens een station of wat dichterbij!”
“Nee. Je moet voor het avontuur in Praag lekker toegankelijk zijn hoor.”
“Dat ben ik heus wel,” bits ik haar toe.
“Nou, het antwoord is en blijft nee, Osnabrück en niet eerder.”
Ongedurig zie ik de stations van Almelo en Hengelo voorbij komen. Bad Bentheim, we zijn tenminste al in Duitsland en vanuit hier, pfff, nog veertig minuten.
Ik schuif geregeld heen en weer in de fauteuil in een zoeken naar een andere positie als de dong me te irritant wordt, terwijl ik merk dat die me ook steeds vochtiger maakt. Ben ik nou zo’n geile slet die gevuld wil zijn, wil worden?
“En denk erom dat die schoon terug de tas in gaat. Als het je niet lukt met toiletpapier, lik je die maar schoon,” geeft Sabine me aan als we station Osnabrück verlaten.
Op het toilet doe ik het dus met papier en water uit het kraantje, maar schoonlikken? En ik steek mijn vinger op in de richting van onze zitplaatsen.

De verdere reis verloopt zonder gekke acties. In Berlijn volgt een overstap op de Eurocity naar Praag, of Praha zoals hier al wordt aangegeven. En hoewel ik treinen aardig vind, ben ik blij als we eindelijk, na een reis van tieneneenhalf uur aankomen in hartje stad.
De taxichauffeur is niet blij als we het adres van ons hotel doorgeven, dat dus een zeshonderd meter van het station vandaan blijkt te liggen. Maar de flinke fooi maakt veel goed. Salvator is een driesterrenhotel, dat ons zeer bevalt. Een prachtig receptie en lobby en zeer ruime en gerieflijk ingerichte kamers.

’s Avonds besteden we uitgebreid aandacht aan elkaar op het kingsize bed. Ik kietel haar met mijn tong onder haar oksels, wat ze giechelend laat gebeuren. Op haar beurt steekt ze haar tong in mijn navel, om vandaar naar beneden te gaan, waar ze die lang en plagend rond mijn lustknopje en schaamlippen laat gaan, voordat ze die beroert. Het mafste wat we doen, is als we tegenover elkaar zitten en ik de dong in mijn vagina krijg en zij het andere gedeelte in de anus laat gaan en we zo in een innige omhelzing elkaar tongen.

De dag van de kinky verrassing

We doen het centrum. Shoppen, terrasjes pakken, lunchen, dineren, om ons uiteindelijk in het hotel klaar te maken voor de avond, voor het spannende gebeuren, waarvan ik nog steeds geen idee heb wat me te wachten staat.
Een taxi brengt ons naar een uitgaansgebied. Als we uitgestapt zijn, kijk ik nieuwsgierig naar het pandje waar het gaat gebeuren? Een houten deur met een luikje er in, een raam dat dicht getimmerd is en waarop aan de binnenkant enkele verbleekte kleurenfoto’s hangen, de delen die niet in het openbaar getoond mogen worden zijn van een zwart balkje voorzien. Ze geven mij een beeld van wat ik binnen kan verwachten en dat staat me wel aan.
Sabine heeft al aangebeld, het luikje gaat open, de deur wordt geopend. Een oudere vrouw laat ons binnen.
“Hallo, da bin ich hier wieder im Vertrag. Und das ist meine Freundin Ilse.”
“Gutentag, ich bin Jirina” knikt ze naar mij en naar Sabine: “Schön, dich wiederzusehen. Möchten Sie Ihre Freundin zuerst eine Tour geben?”
“Ja, gerne.”
Sabine gaat me voor.
“Jirina is gastvrouw, ze houdt de boel in de gaten, maakt schoon en legt ons dadelijk vast,” geeft ze in het kort aan wat die hier zoal doet.
“En hier speelt het zich af.”
Verbaasd kijk ik in de ruimte rond. In de schrootjeswanden zie ik met rubber afgedekte gaten en op de wand recht voor me steken onder de twee daar aanwezige openingen korte, met skai bedekte planken uit. Schuin erboven zitten riemen aan de wand bevestigd. Ik snap wat daar de bedoeling van is; ik voel mijn vagina vochtig worden.
Ik loop naar de wand links van me, waar ik in de nis – de ruimte is U-vormig – eenzelfde constructie zie, maar dan een flink stuk hoger aan de wand.
“Degene die daar op ligt, kan zo gebeft worden,” verklaart Sabine me.
“Ah. En die twee eh, patrijspoorten onderin zijn dan zeker om te pijpen?”
Ze grijnst.
“Ja.”
“En aan de andere kant zag ik een gat zonder zo’n uitstekend plankje?”
“Ja, dat klopt. Daar sta je gewoon met beide benen op de grond en word je dus eigenlijk doggy style geneukt.”
“Oké,” reageer ik hees. Mijn stringetje is vochtig geworden. “En we kunnen kiezen wat we willen?”
“Dat kan je inderdaad bij de reservering aangeven, maar ik heb voor ons al gekozen. Ik neem voor vanavond de staande versie en jou heb ik in deze liggende gepland. Kom, dan laat ik je de achterkant zien.”
De ruimtes aan de andere kant zijn kleine hokken, ook met schootjeswanden en het skai uitsteeksel aan de neukkant blijkt aan deze kant een plank op poten te zijn.
“Je gooit gewoon je kleren op de grond, gaat liggen en je schuift je onderlichaam door het rubber heen.”
De ruimte is smal en het hout komt op je af. Je moet in elk geval niet claustrofobisch zijn, bedenk ik. Iets waar ik gelukkig geen last van heb.
“En hoe lang gaat dat feest duren?”
“Een uur.”
“O. En dan ben je …, hoeveel mannen verder?”
Ze lacht.
“Dat hangt ervan af hoe lang ze in je zitten, maar tien moet lukken. Maar kom, ik denk dat het tijd is om ons klaar te maken.”
Achter de pijpwand hoor ik inderdaad al vrouwenstemmen en ook Jirina komt binnen.
“Stellen Sie Sie bereit? Wir gehen über zehn Minuten.”

Toch enigszins nerveus nu, maar ook bloedgeil kleed ik me in het hokje uit, klim op de met skai beklede tafel, steek mijn voeten door het met rubber afgedekte gat en schuifel op mijn kont er verder door tot ook die de opening is gepasseerd.
Praag2Bijna meteen voel ik hoe mijn ene voet wordt opgetild, ik neem aan door Jirina, en hoe een band om mijn enkel gaat. De andere voet volgt dezelfde weg en zo lig ik met opgetrokken en gespreide benen gereed.
Het voelt ontzettend raar aan om zo te liggen, waarbij ik de helft van mijn onderlichaam niet zie en tegen de schrootjeswand lig aan te kijken. Spannend ook om te voelen dat mijn enkels vast zitten en dat ik dus niet kan ontsnappen aan wat er komen gaat. En het maakt me geil om te weten dat ik er zo open en bloot en hartstikke toegankelijk erbij lig.
Plots hoor ik geroezemoes van stemmen en schuifelende voetstappen die heen en weer gaan.
Met mijn handen onder mijn hoofd lig ik te wachten. Ik meen een vrouw te horen giechelen. Dan merk ik dat er iets tegen mijn schaamlippen wordt geduwd, tussen mijn lippen dringt en mijn kut in gaat.
Praag4In stotende bewegingen word ik geneukt door een compleet onbekende man, iemand die ik niet eens kan zien!
De pik verdwijnt en voordat ik deze ervaring verwerkt heb, voel ik een tong. Die maar even strelend bezig is, waarna het lid van ik neem aan de tongstreler naar binnen dringt. Als die mij verlaat, hoor ik “You can” en bijna meteen na die woorden heb ik de volgende er al weer in.
Een beduidend forsere als van de voorgaande twee. Hij neukt me zo stevig dat mijn tieten ervan heen en weer golven en ik mijn armen onderlangs mijn borsten leg. Hij voelt heerlijk, van mij mag hij doorgaan, het liefst tot mijn orgasme aan toe. Wat niet gebeurt, niet bij mij tenminste, maar wel bij hem volgens mij en ja hoor, hij spuit zijn zaad op de binnenkant van mijn dijbeen. Waar het even later langs naar beneden druipt.
Dan is er een moment rust voor me. Ik ben me nu pas bewust dat de banden rond mijn enkels me wat aan bewegingsvrijheid geven, zelfs genoeg om de benen wat te buigen en waarmee ik iets van de opgebouwde spanning in mijn benen kwijtraak. Ik bots zelfs even met mijn voet tegen die van mijn buurvrouw, die ook een moment van rust kent en hetzelfde als ik aan het doen is?
Een vochtig gemaakte vinger dringt zich voorbij mijn kringspier.
“You’ll find it okay that I plug my dick in there?”
Ik snap dat hij het tegen mij heeft en ach ja, waarom ook niet.
“Yeah, that’s okay.”
De vinger verdwijnt, om plaats te maken voor zijn pik, die hij gelukkig wel omzichtig naar binnen laat gaan.
“Hmmm, nice,” hoor ik hem zeggen.
Iets wat ik met hem eens ben en verdomd, deze gast weet mij m’n orgasme te geven! Iets wat voor hem merkbaar is aan mijn steunende en kreunende geluiden en wat ik hem uiteindelijk laat weten met mijn oprechte “Thank you.”
Rust wordt me niet gegund, de volgende dient zich al weer aan.

Uiteindelijk stopt het geroezemoes en daarmee het gewip. De tien heb ik niet gehaald, het is bij negen gebleven, iets wat ik best vind want ik ben redelijk suf geneukt en ik heb het idee dat mijn kut rauw aanvoelt.
Ik ben me er wel bewust van dat de banden rond mijn enkels worden losgemaakt. Eén voor één, waarbij degene die dat doet ze vasthoudt en ze voorzichtig laat zakken totdat de voet op het uitsteeksel staat. Als beide los zijn schuif ik mijn onderlichaam het gat door naar binnen, waarna ik me aankleed.
Als ik het hokje uitga, staat Sabine me al op te wachten.
“En?” kijkt ze me benieuwd en met flonkerende ogen aan.
“Ik vond het helemaal te gek, ben wel doorgeneukt, maar het was super.”
Terwijl ik met haar oploop, ratel ik vol enthousiasme door over hoe ik het beleefd heb.
We nemen afscheid van Jirina, waarna we weer voor de deur staan.
“Wat wil je?” vraagt Sabine me. “Wil je nog ergens wat drinken of wil je terug naar het hotel? Jij mag kiezen.”
“Ik ben nog veel te opgewonden om nu al naar het hotel te gaan, plus dat ik nu echt zin heb in een glas wijn of wat.”
We lopen het uitgaansgebied in.
“Ik heb wel het idee dat ik wat wijdbeens erbij loop,” grinnik ik. “Maar ik ben ook helemaal doorgeneukt.”
Sabine ” lacht. “Dus over een uurtje niet nog een rondje?”
“Nee!” kreet ik. “Want dat trek ik echt niet meer. Hoewel ik nog steeds geil ben.”
Plotseling horen we onze namen roepen vanaf een overdekt terras. Als we ons omdraaien, zien we Pat en Wanda zitten.
“Wat doen jullie hier!” is mijn vraag als we bij hun tafeltje zijn. “En wat verrassend.”
We schuiven bij hen aan.
“Dat kunnen wij ook aan jullie vragen,” grinnikt Pat.
We geven hen een uitleg wat wij hebben uitgespookt. Niet tot in alle details, maar meer dan voldoende om hen een beeld te schetsen.
“Het blijven toch ook slettebakken, hè?” knipoogt Wanda met een lach naar Pat.
“Zeg dat wel,” schudt Pat quasi verwonderd haar hoofd.
“Maar wat doen jullie hier eigenlijk?” vraagt Sabine hen. “Het lijkt me niet dat jullie hier voor een stedentrip zijn.”
“Klopt,” reageert Pat. “Wij gaan dadelijk naar een SM club.”
Ik zie dat ze even naar Wanda kijkt, die knikt.
“Als jullie meewillen?” kijkt ze ons aan met een blik die geen nee lijkt te dulden. “Dan zullen wij ons na al die mannen die jullie net hebben gehad, ook nog eens op jullie uitleven.”
Jeetje, kan ik dat er overheen hebben? Ik voel mijn kut verkrampen. Van geilheid. Mijn ogen zoeken die van Sabine op. Lees ik bij haar ook lust in de ogen af? Even is er bij haar een lichte hoofdbeweging, waarop zij het is die tegen Pat zegt: “Ja, we gaan met jullie mee.”

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s