Marja

De serveerster in haar superstrakke stretch spijkerbroek, het blonde haar in een staartje, zet met een stralende lach het biertje voor me neer. Ik geef haar mijn glimlach en kijk haar na als ze van het tafeltje wegloopt; haar kont krijgt een 9 van me. Als ze uit zicht is verdwenen vestig ik mijn aandacht op het kelkglas met het speciaalbiertje van de tap. De diepe robijnrode kleur maakt me nieuwsgierig naar de smaak.
Ik heb net het glas aan de lippen als het mobieltje gaat. Met een zucht zet ik het terug op tafel en neem de telefoon op. Het is een onbekend nummer, zie ik op de display.
“Hallo?”
“Ben jij het, Syb?”
De wat hese en zwoele stem kan maar van één iemand zijn.
“Ja. Vertel het eens, Marja.”
Een lach aan de andere kant.
“Dat je me aan mijn stem herkent? Dan heb ik vast indruk op je gemaakt.”
De keren dat ik haar gezien heb, heeft ze dat zeker en in mijn fantasieën heb ik zeer van haar genoten.
“Maar luister, ben je thuis?”
“Nee, ik ben in de stad.”
“O, dat komt goed uit. Ik heb iets voor Barbara, je gaat morgen toch naar haar toe?”
“Ja, dat klopt.”
“Waar ben je?”
“Ik zit bij Van Kinsbergen. Ken je dat?”
“Ja. Geef me een kwartiertje, dan ben ik bij je.”

Marja. Een wilde bos van zwart krullend haar, smoklippen en wiptieten. Als die tenminste niet gevangen zitten in een zeer strak truitje, maar vrij in een – meestal laag uitgesneden – hemdje bewegen. Het zijn welvingen waartussen je gezicht kan verdwijnen. Of iets anders. En zoals gezegd, iets waar ik in mijn bed al diverse keren een invulling aan heb gegeven, in mijn dromen dus.

Ik proef van het biertje, dat me verrast door zijn fruitige en licht zoete smaak. Dit is genieten, zoals ook de lenteachtige dag daaraan meewerkt, die al vele vrouwen en meiden heeft doen besluiten de broek in te ruilen voor een rokje of jurkje. Weliswaar nog niet met blote benen, want daarvoor is het net te fris.
Verschillende van hen zijn het nakijken meer dan waard. De pest is alleen dat ze me met een verlangen vervullen waar ik niets mee kan, niet met hen en net zo min met iemand thuis; het is behelpen als je in je uppie bent. Toch verpest deze kortstondige somberte mijn humeur niet en al helemaal mijn plezier niet als ik in de verte de wilde krullenbos ontwaar. En evenals de meeste vrouwen die me gepasseerd zijn, is ook haar kleding aan het mooie weer aangepast: truitje, rokje en de benen bedekt door panty of maillot.
Wat is het verschil tussen die twee? Ik heb geen idee, ik weet wel dat beide behoorlijk in de weg zitten als je wat wilt.

Ze heeft een bruin papieren tasje in de hand. Als ze dichtbij is, kan ik lezen van welke winkel dat vandaan komt, maar de naam the FunHouse zegt me niets.
Als ze het terras opkomt, sta ik op om haar te begroeten. Wat we doen met een zoen op beide wangen, waarna ze me verrast met een kus op de mond. Waar heb ik dat aan verdiend?
Als ze naast me zit, laat het rokje verontrustend veel been zien.
“Wat drink je, is dat lekker?”
“Ja, proef maar,” schuif ik het glas naar haar toe.
Ze neemt een slokje.
“Hmmm, is inderdaad heerlijk. Ik proef dieprood fruit en daarbij ook toetsen van chocola en karamel.”
Verbluft kijk ik haar aan.
“Je bent een kenner?”
“Nou, een kenner … Ik heb een redelijk ontwikkelde smaak en reuk.”
De leuke serveerster staat al aan ons tafeltje.
“Ik lust ook wel zo eentje,” wijst Marja naar mijn glas.
“En ik nog wel een tweede,” zie ik met een glimlach naar haar op.

Terwijl we op onze consumpties wachten, kijkt Marja naar wat er aan het terras voorbij komt. Om me dan ineens te verrassen met de vraag: “En wat doe je hier Syb, naast bier drinken, vrouwen bekijken, naar mijn benen gluren en aan seks denken?”
“Ik denk niet aan…”
“Niet jokken, hè?” onderbreekt ze me, lachend omdat ik kleur. “Want ik durf te wedden –en ze pakt mijn hand en legt die op haar nylon bedekte bovenbeen – dat je maar wat graag die onder mijn rokje laat glijden.”
Ik heb het gevoel dat mijn hoofd de kleur van het bier evenaart. En is het  daadwerkelijk een uitnodiging van haar naar mij om verder te gaan? Het idee bezorgt me een knellende reactie in mijn slip en ja, maar wat graag zou ik mijn hand langs haar been omhoog laten gaan, maar op een overvol terras? En als ik de serveerster aan zie komen, trek ik snel mijn hand terug.  “Jammer dat het niet kan, hè? Want nu weet je niet of mijn panty misschien kruisloos is en of ik er ja dan nee een slipje onder heb.”
Ik hoop dat de serveerster Marja’s woorden niet heeft meegekregen. Net zoals zij hopelijk niet mijn erectie ziet, want ik heb het er knap warm van gekregen.

Het verbaast me ten zeerste dat ze zo anders, zo direct is. Want de keren dat ik haar in café Huppel the Pub ontmoet heb, nadat Barbara haar in ons vriendenclubje geïntroduceerd had,
was ze weliswaar een lekker en leuk brutaaltje. Maar prikkelend, bijna hitsig zoals nu? Nee.

Marja’s ogen twinkelen als ze haar glas oppakt.
“Proost, op het leven. Wat overigens het meervoud is van lef.”
“Die heb je van Loesje.”
“Ja.”
We klinken.
Om niet weer in een ‘kruisgesprek’ terecht te komen, knik ik naar het tasje.
“Moet ik dat meenemen naar Barbara?”
“Ja.”
Ze knijpt even haar oogleden iets toe.
“Jullie gaan al een flinke tijd met elkaar om, is het niet? Zijn jullie een setje?”
“Nee. We zijn goeie vrienden, meer niet.”
“Meer niet? Als jullie al zolang met elkaar omgaan, zal je haar toch wel eens …”
Haar ene hand maakt een vuist en ze laat die over de uitgestoken wijsvinger van haar andere hand heen en weer gaan. Ik begrijp waar ze op doelt.
“Nee,” reageer ik wat korzelig.
Ze laat mijn reactie langs zich heen glijden.
“Waarom niet? Want ze is een lekkere meid.”
“Ja,” laat ik me ontvallen. “Maar waar wil je verdomme heen?”
Even speelt er een glimlach rond haar lippen.
“Nou, je bent alleen en dan wil je wel eens van bil, toch? En is het niet met haar, dan …?”
Ze maakt de zin niet af, legt haar hand in haar schoot. Waarmee ze mijn aandacht weer naar haar kruis brengt. Suggereert ze nu dat zij seks met mij wil?

“Ik heb Barbara gebeld,” gooit ze het ineens over een andere boeg. “Dat ik het bestelde voor haar opgehaald had, waarop zij zei dat ik het aan jou kon meegeven. Waarop ik haar zei dat jij kon zien wat ze gekocht had. Ze vond dat niet erg.”
Marja schuift het tasje mijn richting uit.
Mijn nieuwsgierigheid is nu gewekt, want is dat wat er in zit dan zo bijzonder dat ze het nodig vond om haar vriendin daarvoor te waarschuwen? Dan moet het bijna iets intiems als lingerie zijn. Ik pak het tasje op en open het.
Gelijk komt de geur van leer me tegemoet. Wat klopt, want ik ontwaar een opgevouwen leren kledingstukje. Is het een jurkje? Maar wat is daar zo spannend aan, behalve misschien dat het van leer is?
“Kan ik het eruit halen?”
Ze lacht.
“Dat kan, maar ik denk dat je dat beter niet kunt doen. Tenzij je de mensen om ons heen de indruk wilt geven dat wij een kinky stel zijn.”
“Want?” frons ik.
“Het is een korte jurk die haar tieten vrij laat en aan de achterkant heeft het een lange rits die van onderaf opengaat. Dat is makkelijk voor als ze billenkoek krijgt.”
Mijn mond valt nog net niet open.
“Billenkoek?” papegaai ik. “Barbara?”
“Ken je die kant van haar niet?”
“Nee,” reageer ik verbluft.
Ze knijpt haar oogleden weer eens iets toe. Grinnikt vervolgens.
“Goh, dan moet je toch eens met ons mee naar kinky party’s.”
“Kinky party’s?” herhaal ik alweer.
“Ja. Die bezoeken we met enige regelmaat en daarvoor hebben we beiden een hele collectie aan leuke kledingstukjes van lak, leer en rubber.”
Het is dat mijn stoel een rugleuning heeft, anders was ik er van verbazing en ongeloof vanaf gevallen. Mijn Barbara die naar dat soort eh, feesten gaat? Samen met Marja?
“En eh, wat doen jullie daar dan?”
Meteen nadat ik die vraag heb gesteld, komt het in me op of dat wil weten. Ik reageer dan ook gelijk met een: ”Nee, laat maar.”

Het begint me een beetje te duizelen. Want oké, deze kleding en het feit dat zij en Marja naar kinky feestjes gaan, is een openbaring waar me de bek nog net niet van open valt, maar dat ze zich billenkoek laat geven? Dat is toch SM? En wie geeft haar dat? Marja? Zijn die twee soms ook nog eens biseksueel?

“Jij hebt toch vast ook wel ooit iets stouts gedaan?” brengt ze me terug naar de realiteit van nu.
“Zoals?” aarzel ik, nog steeds met mijn gedachten bij de voor mij verrassende openbaringen.
“Ergens anders neuken dan zoals gebruikelijk is in bed? Op een openbaar toegankelijke plek bijvoorbeeld?”
“Eh, nee.”
“Mijn rokje hè,” en ze leunt iets verder naar me toe, “heeft net als dat jurkje ook van achteren een rits die helemaal van boven tot aan de onderkant gaat en waarvan het lipje beneden zit en dus de rits omhoog getrokken wordt.”
Vragend kijk ik haar aan, omdat ik geen idee heb waar ze heen wil met deze ontboezeming.
“En als je die een stukje omhoog trekt, is dat niet voor een spanking, maar voor iets anders dat ook heel leuk is.”
Omdat nog steeds het vraagteken op mijn gezicht af te lezen is, geeft ze er een vervolg aan.
“Ik wil dat je me ergens neukt, hier op het toilet of op een andere spannende plek. Misschien heb jij een suggestie?”

Ho eventjes, hoorde ik dat nou goed? Zei ze echt dat ze geneukt wilde worden?
Niks ho, vertelt mijn pik me al en die geeft gelijk het signaal door aan mijn hersenpan om ook enthousiast op haar verlangen te reageren.

“Nou, je overvalt me er wel mee hoor.”
Deze keer legt zij haar hand op mijn bovenbeen en een wijsvinger priemt in de richting van de door de stof van mijn broek zichtbare erectie.
“En wat zegt me wat ik daar in je broek zie?” grinnikt ze.
“Dat die met je mee wil,” lach ook ik nu, “alleen nog niet weet waarheen. Of zullen we het hier op het toilet doen? Hoewel het wel druk is,” kijk ik om me heen.
“Dat maakt het des te spannender,” grijnst zij.
“Oké,” aarzel ik nu toch, “dan reken ik af.”
Ik wenk de serveerster en als zij aan ons tafeltje staat, geeft Marja aan dat ze nog even naar het toilet gaat. Ze neemt het tasje mee.
Na haar een leuke fooi te hebben gegeven ga ook ik het café in. Ik zie bijna meteen het bordje dat naar de toiletten verwijst.
Een houten trap leidt me in een draai naar beneden, waar Marja me opwacht.
“Ik heb de Dames al gecheckt en we zijn er nog alleen.”
Voor het eerst stap ik een damestoilet binnen dat op urinoirs na hetzelfde er uit ziet als bij de mannen. Er zijn slechts twee deuren. Dus ik hoop maar dat de toeloop dadelijk, als wij bezig zijn, rustig blijft.
Zij gaat me voor naar binnen, ik volg en als ik de deur achter ons sluit besef ik dat een toilet bepaald niet voor twee mensen tegelijk is gemaakt.
Ze klapt het deksel naar beneden, legt het tasje van the FunHouse en haar schoudertasje er op, plaatst haar handen tegen de achterwand en ze zet haar voeten van elkaar.
“Kom maar op,” fluistert ze, ‘Ik ben er klaar voor.”

Ik laat mijn broek en slip op de enkels zakken en trek de rits van haar rokje tot halverwege omhoog. De panty is kruisloos en ze draagt geen slipje, iets wat ik dus op het terras al had kunnen ontdekken als ik toen het lef ervoor had.
Ze is nat voel ik, als ik een vinger tussen haar schaamlippen laat glijden. Ik breng die bij haar naar binnen, beroer even de binnenkant van haar vagina, waarna ik er zachtjes haar clitoris mee prikkel. Het doet haar al gedempt kreunen.
“Neuk me.”
Mijn hand leidt mijn geslacht naar de juiste toegang, waar het gladjes z’n weg naar binnen vindt. In vooralsnog rustige stoten neem ik haar.
“Oh, harder. Laat je ballen tegen mijn billen ketsen. Zo ja, ohhh.”
Hoor ik dan de deur? Kut. Ik stop met stoten.
“Ga door,” fluistert Marja.
Heb ik die van ons wel op slot gedaan? Ik kijk over mijn schouder. De knop staat horizontaal, zie ik. Dat betekent toch dat die op slot zit?
De klinkt gaat naar beneden.
De deur blijft dicht. Een zacht “Pfff” ontsnapt langs mijn samengeperste lippen. Staat zij nu te giechelen? Jeetje, ze krijgt toch niet de slappe lach, hè?
De toiletbezoekster gaat naast ons naar binnen. Ingespannen luister ik of ik iets kan horen, terwijl ik in trage bewegingen in haar blijf stoten.
Hoor ik het geklater van buurvrouw in de pot of verbeeld ik me dat? Nee, ze plast. Kan ze iets van ons horen?
Ik voel even vingers van Marja mijn lid raken, waarna ik merk dat ze haar clitoris stimuleert.
Het toilet wordt doorgetrokken. Handen worden gewassen. Voetstappen verwijderen zich, een deur gaat dicht. We zijn godzijdank weer alleen.
“Dat was spannend hè,” grinnikt zij.
Wat heet, het zweet staat me op m’n voorhoofd. Het valt me mee dat mijn erectie nog staat en zelfs nog steviger lijkt. Een effect misschien vanwege het spannende om het hier, op het toilet te doen?
Toch ben ik opgelucht als ik merk dat haar orgasme eraan zit te komen en ze even daarna iets te luidruchtig naar mijn zin grommend klaarkomt. Ik hoop maar dat er niet iemand het toilet zachtjes in is gekomen.
Ik sla mijn armen om haar heen en druk me steviger en dieper in haar om mijn bevrijdend hoogtepunt te krijgen en ook ik laat een iets te luid “Ohhh” horen.

Ze draait zich om, gaat op het puntje van de klep zitten en neemt mijn pik in haar mond om die spermavrij te sabbelen en pas daarna veegt zij zich met toiletpapier schoon.
“Hmmm, dat was heerlijk,” kijkt ze met een tevreden glimlach toe hoe ik mijn slip en broek weer omhoog trek.
“Ja, ik vond het ook super, maar ook verdomd spannend hoor.”
“En dan moet je nog ongezien eruit,” lacht ze.
Voorzichtig opent ze de deur van het toilet en loopt door naar de toegangsdeur. Waar ze me wenkt.
“Kom maar, het is veilig.”

De serveerster staat aan de bar te wachten op een bestelling voor het terras. Als ze ons ziet, glijdt er een verbaasde blik over haar gezicht. Haar mond gaat een stukje open en ik meen een “Oh” te horen als we haar haastig passeren met een “Tot ziens.”

We lopen samen op richting centrum, waar zij haar auto heeft staan en ik de tram pak.
“Doe je Barbara morgen de groeten van me?”
“Maar natuurlijk.”
“En mocht ze het jurkje passen en aan je showen, dan weet je nu in elk geval hoever je de rits omhoog moet trekken voor het mooiste zicht op die heerlijke billen van haar,” kijkt ze me met pretogen aan.
“Hm. En dan haar billenkoek geven soms?”
Ze grinnikt.
“Niet te veel spannende dingen gaan doen ineens, hè?” voegt ze er met een knipoog aan haar lacht toe. “Maar weet dat ze niet voor licht gekleurde billen in is, voor minder dan vuurrood gaat ze niet.”

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s