Ongemakkelijk genot

Inge is naakt. Nou ja, niet helemaal. Een leren oogmasker, met zachte oogkussentjes, maakt dat zij zich aan de hand door haar Meesteres Christa laat leiden.
Ze heeft geen idee hoe de ruimte er uit ziet die ze net naar binnen zijn gegaan. Dat maakt haar nerveus, zoals ze ook spanning voelt wat Zij met haar van plan is te gaan doen. Iets wat ze aanstonds zal weten als Meesteres haar hand los laat?
“Zo, je staat waar ik je hebben wil, maar dat staan is niet voor lang hoor, je mag zo dadelijk gaan zitten. Doe je maskertje maar af.”

Benieuwd naar wat ze te zien krijgt, gespt ze het riempje in haar nek los en ze laat het masker zakken. Wat ze ziet, bevalt haar allerminst.
Vlak voor haar staat een ijzeren krukje zonder zitting en tot haar afgrijzen steekt een vrij forse en al ingevette kunstpik schuin omhoog in de richting van een houten blok met gaten.

“Kom tussen het blok en het krukje staan en laat die pik je kont in glijden.”
Jezus, anaal? Ze heeft vaker dingetjes anaal ingekregen, maar niet eerder zoiets fors als deze.
Voorzichtig zakt ze door haar knieën, totdat ze de kop van de pik tegen haar aarsgat voelt. De sluitspier laat met een pijnsignaal weten niet gecharmeerd te zijn van de indringer en zij net zo min.
“Laat dat ding eens wat vlotter je reet in gaan! Of moet ik je een handje helpen?”
“Nee Meesteres,” piept Inge benauwd, terwijl ze probeert om de pijn te negeren. Ze bijt op haar tanden, sluit de ogen en met een kreun laat ze de kop van de dildo aan de kringspier voorbij gaan, waarna ze zich laat zakken. Ze merkt gelijk dat de ring van het krukje ruim in doorsnee is, omdat haar onderlichaam er een eindje in zakt. Nog niet tot aan de ballen van de kunstpik, maar ver genoeg dat ze zich danig gevuld voelt en misschien zelfs te.

Meesteres klapt het blok open en Inge vreest wat er staat te gebeuren. En ja hoor, daar komt het al als Zij haar sommeert: “Til je voet op.”
Zwijgend brengt ze haar been omhoog, Meesteres pakt haar enkel beet en ze legt die in de buitenste halve cirkel van de vier.
“Je andere voet.”
En die wordt aan de andere kant neergelegd. Waarmee Inge geen steun meer van haar voeten op de vloer heeft en ze de druk van de dildo alleen nog enigszins kan verlichten door zich met de handen op de ring van het krukje iets op te drukken. Het blok klapt dicht.

Meesteres loopt van haar weg naar de muur en een tel later hoort Inge het ratelende geluid van een lier en ze ziet boven zich een metalen blok naar beneden komen, hangend aan twee kettingen. Het is haar gelijk duidelijk wat de bedoeling ervan is als ze het gat in het midden en de twee aan de uiteinden ziet. Wat kort erna bevestigd is als Meesteres haar hals en polsen in de daarvoor bestemde gaten heeft vastgezet en Inge nu helemaal geen mogelijkheid meer heeft om zich van de dildo op te heffen om die, al is het ook maar voor even, iets minder diep in haar kont te voelen drukken.
Het blok wordt nog iets opgetakeld, zodat ze gedwongen is kaarsrecht te zitten.

“En, hoe zit het, mijn slavinnetje?”
“Pfff, dit is best eh, kut Meesteres. Zoiets groots en diks heb ik nog nooit in mijn kont gehad en eh, het is ook zo voelbaar.”
“Dan zal ik je wat afleiding bezorgen in dat wat je net zelf noemde. Dit speeltje– en Ze houdt een roze ding omhoog, dat Inge doet denken aan een spermazaadje, zo’n kopje met een staart eraan –gaat je kut in.”
Het idee dat ding in haar kutje te krijgen staat haar wel aan, het is in elk geval aanlokkelijker dan wat er in haar kont zit en als het haar misschien ook genot kan geven? Dus kom maar op met dat roze dikkopje.
Het gaat er in ieder geval zonder problemen in, het staartje ligt tussen haar schaamlippen.
Meesteres komt voor haar staan, met haar telefoon in de hand. Gaat Ze soms foto’s maken met haar mobieltje?
“Weet je wat remote control is?”
“Ik heb ervan gehoord, Meesteres, maar ik weet niet wat het doet.”
“Dat doet dit.”
Inge uit een kreetje van schrik als ze ineens een intense trilling door haar kutje voelt gaan. De lach van Meesteres rolt door de ruimte.
“Het is zo leuk speelgoed,” grinnikt Ze. “Ik kan nu van alles doen. Als ik bijvoorbeeld er met mijn vinger over heen ga…”
De trillingen worden intenser, ze gaan over in pulserende schokjes. En terwijl Meesteres met een vinger het scherm zo nu en dan beroert en Ze haar slavinnetje ‘leest’, wordt Inge geiler en geiler. Als ze op het punt staat om klaar te komen, stopt het speeltje.
“Ohhh, Meesteres?”
“Ja, wat is er?”
“Ik zat tegen mijn orgasme aan, Meesteres.”
“O, je wilde al klaarkomen.”
“Ja Meesteres.”
“En hoe graag wil je dat.”
“Heel erg graag, Meesteres.”
In plaats van dat Zij opnieuw met het mobieltje bezig gaat, legt Zij die tot teleurstelling van haar slavin weg en Ze gaat achter haar staan. Vingers omklemmen de tepels van Haar subje.
“Zit de dildo in je kontje nog steeds lekker? Of wil je die nog wat dieper er in?”
“Oh nee, alstublieft niet, Meesteres,” jammert ze geschrokken.
“Hoorde ik je ‘alstublieft’ zeggen?” grinnikt Zij.
Inge durft niets meer te zeggen.
“Mond open.”
Gelijk schuift Meesteres een dildo gag de geopende mond in en gespt het riempje stevig vast in de nek.
“Zo, als het straks te heftig wordt voor je, kan je je frustratie van je afbijten.”
Waarna Zij door de knieën zakt en aan de onderkant van het krukje rommelt aan de stang waarop de dildo is bevestigd? Is Zij inderdaad van plan om die dieper bij haar in te brengen? Ja dus, want tot haar afgrijzen voelt ze hoe de kunstpik tot aan de ballen haar anus in gaat. Ze zet haar tanden in de dildogag in een gesmoord gekreun.

Meesteres maakt het zich makkelijk in het zithoekje. Ze schenkt zich een glas water in en steekt een dun sigaartje op, slaat Haar benen over elkaar en neemt de telefoon in de hand.
“Een andere mogelijkheid van de remote control is dat die patronen op kan slaan, maar ook muzieklijsten.”
Inge kijkt verwachtingsvol naar Meesteres, in de hoop dat het speeltje in haar kutje opnieuw actief wordt en dat ze mag klaarkomen.
“En laat ik er nou al jouw lievelingsmuziek op gezet hebben,” gaat Zij door. “Horen kan je in dit geval Tiësto en Van Buuren niet, maar voelen des te beter,” grinnikt Ze.

Het speeltje maakt haar gek. Dan stopt het, om vervolgens voor een kortere of gekmakend langere tijd haar kutje te pesten. Want dat is en wordt het. Omdat het eerste orgasme een bevrijdend feest van genot en het tweede ook nog lekker is, maar een serie-orgasme …
Het is dat het schandblok rond haar nek en polsen haar overeind houdt, maar naar haar idee hangt ze er als een vaatdoek in, als ze zich bewust wordt dat het speeltje gestopt is.

Meesteres staat voor haar.
“En?” zegt Ze als Zij voor haar staat. “Ben je klaargekomen?”
Alsof Zij dat niet weet. Inge knikt.
“Of wil je nog?” en Ze houdt de telefoon omhoog.
Heftig schudt ze haar hoofd heen en weer. Meesteres grinnikt en gelijk voelt Inge het speeltje weer trillen. Gelukkig heel kort, waarna Ze de telefoon weg legt en Zij de enkels van haar subje bevrijdt van het blok, waarbij Ze voorzichtig de voeten van haar slavin op de grond zet. Het schandblok rond de hals en polsen wordt losgemaakt en opgetakeld.
“Zo, kom maar overeind,” waarbij Meesteres haar ondersteunt als ze van het krukje en de dildo omhoog komt.
In het zithoekje gaat de dildogag er uit en mag ze aan de voeten van Haar bijkomen.

“Sta op sletje en ga eens voorover over het bankje heen,” wijst Ze, “want ik heb nog een anale verrassing voor je.”
Pfff, nee hè, want ze heeft het gevoel dat haar kontgat wijd openstaat van wat er net nog in heeft gezeten en voor haar hoeft er voorlopig ook niets meer in.
verhaal ongemakkelijk genotMeesteres toont haar een metalen buttplug.
“Het leuke van deze is dat die open geschroefd kan worden, kijk.”
Tot haar afgrijzen ziet ze hoe twee metalen bladen zich open vouwen.
“Het voordeel hiervan is dat je de plug niet kunt verliezen.”
Ze schroeft de bladen weer naar elkaar toe, om vervolgens achter haar slavinnetje te gaan staan, waarop Inge bijna meteen de plug naar binnen voelt gaan. En merkt hoe die open geschroefd wordt!
“En als je straks thuis bent en onder mijn toezicht vandaan bent, is het voor jou natuurlijk heel verlokkelijk om de plug uit je reet vandaan te halen.”
Iets wat ze nooit zou durven doen zonder toestemming.
“Maar daarvoor heeft deze plug nog een leuke toevoeging, namelijk een tijdslot. Zodat je je er pas van kunt bevrijden als de ingestelde tijd voorbij is.”
Pfff, verzucht Inge, zonder dat Zij het hoort.
“Eens kijken wat ik ervan zal maken.”
Ze voelt Meesteres aan het uiteinde van de plug frunniken.
“O shit, dit zijn niet de minuten, maar de uren, zie ik nu.”
Inge gelooft er niets van dat Meesteres niet weet hoe ze de tijd moet instellen. En klonk er niet iets van gegrinnik in haar stem door?
“Nou ja, je moet enig geduld hebben, slavinnetje van me. Kom maar overeind, dan mag je douchen en je aankleden en huiswaarts gaan.”
“En eh, wanneer kan de plug er uit, Meesteres? Op wat voor tijd staat het slot ingesteld?” waagt ze het Haar te vragen.
Peinzend kijkt Ze haar subje aan.
“Zal ik je dat verklappen? Of merk je het wel?”
“Oh, alstublieft Meesteres.”
Ze grinnikt. “Oké dan. Het slot staat ingesteld op zes uur en drieëntwintig minuten.”
“Jezus!” ontsnapt het uit haar mond.
“Dus,” en Meesteres kijkt op haar horloge, “zo tegen elf uur vanavond kan je je van de plug bevrijden.”

Voelbaar gevuld loopt ze naar de tramhalte. Heel erg voelbaar is het als ze gaat zitten, om gelijk weer te gaan staan. Dat voelt in elk geval beter.
Thuis maakt ze zich een salade klaar, kijkt teevee. Een zacht kussen onder haar kont helpt de druk iets te verlichten, maar geregeld moet ze verzitten. En ze kijkt geregeld naar de klok, die de tijd maar traag vooruit laat gaan.
Eindelijk is het elf uur en kan ze proberen of de plug dichtgedraaid kan worden en er uit kan.

Om tien over elf komt een whatsappje van Meesteres binnen.
En, is het gelukt?
Ik heb de plug er net uit, Meesteres.
Ik heb wel tegen je staan jokkebrokken. De tijd stond ingesteld op een uurtje. Maar netjes van je – of stom – dat je niet eerder dan elf uur hebt geprobeerd de plug eruit te halen.

Nou ja zeg, wat een kreng!

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s