Een dolgelukkige man

Hij wil eens een keer de pijn van zwepen weer voelen. Wanneer hij die voor het laatst gevoeld heeft? Dat moet op zijn minst acht jaar geleden zijn geweest, schat hij. Zijn interesse voor SM was niet verdwenen, maar de mogelijkheid om zich eraan over te geven.
Een jaar geleden werd hem die ruimte wel weer geboden en hij vond een Meesteres met wie hij het prima kan vinden. Steevast weet Zij een goede interactie tot stand te brengen tussen Haar en hem in een spel waarvan beiden genieten en lol aan beleven, mede door de dosis humor die Zij inbrengt.
Zijn keuze voor die sessies zijn daarbij aldoor uitgegaan naar het softere werk. Een babyspel, waarin hij een luier, een plastic broekje en rompertje draagt en hij gaat spelen in de box, een flesje en babyhapje krijgt in de kinderstoel en een slaapje moet doen in het ledikant. Of het doktertje spelen, waarbij Zij natuurlijk de dokter is en hij dingen moet ondergaan, terwijl hij in de gynaecologenstoel ligt. Of soft erotische spelletjes in de SM kamer of in de middeleeuws aandoende ruimte op de elektro stoel.
Maar deze keer is er het verlangen om pijn te voelen. Op een heel specifieke plek, namelijk op zijn billen. Billenkoek dus. Hij belt Haar voor een afspraak voor de volgende ochtend.

Zoals altijd gaat hij vast naar boven, terwijl Zij zich op de eerste verdieping een glaasje thee maakt. Als ook Zij boven is en op de stoel naast hem plaats heeft genomen kijkt Ze hem aan, nieuwsgierig naar wat vandaag zijn wens is.
“En?” polst Ze.
“Ik heb geaarzeld of ik het wel moet vragen, omdat ik al heel lang geen pijn heb ervaren, maar ik had gedacht aan billenkoek.”
Gelijk straalt Haar gezicht.
“Leuk.”
“Maar omdat ik waarschijnlijk ga vloeken, schreeuwen of protesteren is een mondbal om dat te smoren niet onverstandig denk ik, alleen is zoiets te groot vanwege een boven prothese.”
“Een bit kan toch wel?”
“Ik had iets anders in gedachten, alleen durf ik dat eigenlijk niet te vragen, omdat het heel erg brutaal is en me misschien zelfs een extra pak slaag oplevert.”
Zij kijkt hem vragend aan, benieuwd naar het vervolg, maar omdat hij er geen vervolg aan geeft, spoort Ze hem aan: “Wat is dat dan?”
WP271“Je slipje.”
Gelijk staat hij op.
“En ik ga me nu meteen uitkleden,” en hij loopt al van Haar weg, terwijl een vrolijke lach hem achterna klinkt.

Hij kleedt zich uit in de natte ruimte en waar Zij anders al pols- en enkelboeien haalt en voor hem klaar legt, hoort hij Haar nu de trap af gaan naar de eerste verdieping. Hij kan het bijna niet geloven, zal Zij daar inderdaad …?
Maar het kan toch niet zoveel tijd in beslag nemen om pumps, legging en slipje uit te trekken en legging en pumps weer aan te doen?

Eindelijk komt Ze weer de trap op en boven geeft Ze hem met een “Kom maar” aan Haar de SM kamer in te volgen. Waar Ze hem allereerst en deze keer zelf polsboeien omdoet en erna de enkelboeien, waarbij hij zijn voeten één voor één op de stoel neer moet zetten, omdat Zij natuurlijk niet voor hem bukt.
Daarmee klaar worden zijn ogen zoals altijd afgeschermd, behalve natuurlijk bij het babyspel. Meestal doet Ze hem een masker om, deze keer gebruikt Ze een oogmaskertje. En dan voelt hij tot zijn verrassing hoe Ze een slip in zijn mond propt. Haar slipje! Owh, dit is iets wat hij zeer van Haar waardeert en wat hem heel gelukkig maakt. Hij voelt hoe een stuk tape op zijn ene wang wordt geplakt, over zijn mond en slipje gaat en op de andere wang wordt vastgezet.

Ze leidt hem naar het met skai beklede vierkante blok, waar hij overheen moet liggen met zijn buik en borst. Nog één keer moet hij overeind komen voor een rond en langwerpig kussen onder zijn buik, zodat zijn billen hoger komen te liggen. Hij snapt het waarom.
“Armen naar beneden.”
Zijn polsen worden ergens onderaan de poten vastgemaakt. Hij merkt hoe een stang tussen de enkelboeien gaat en daarmee zijn benen spreidt. Het geratel van een ketting verraadt dat Zij de spreidstang aan het blok vastzet. En daarmee kan het ‘feest’ beginnen.

Ze start met Haar handen op zijn billen neer te laten kletsen in wat een opwarmronde is te noemen, maar hij kan het best een harde hand noemen. Waarbij het in hem opkomt dat het niet anders kan dat die ook moeten gloeien zoals zijn billen het al doen.
Dan neemt een zweep het over. Best een pittige. Jeetje, dat belooft wat te worden in de duur van de sessie.
De zweepslagen stoppen. Haar vingers gaan langs zijn ruggengraat vanaf zijn onderrug naar boven toe, wat hem doet rillen van welbehagen. Op de weg terug naar beneden krabben Haar nagels plagend over zijn rug, iets wat altijd als Zij dat met Haar nagels doet hem laat lachen en huiveren in een gevoel van genot.
Dezelfde zweep gaat weer op zijn billen neer. Hij probeert de pijn een plek te geven, bijt op Haar slip, ervaart het daarbij opnieuw als een enorm mooi cadeau om die te mogen smaken. Het lukt om weg te zweven op een mix van pijn en van genieten.

Handen strelen zijn billen. Dan merkt hij tot zijn verbazing hoe Zij de met de legging bedekte billen tegen die van hem aandrukt en hij een wellustig “Hmmm” hoort. Het klinkt oprecht en wellustig. Dus het spel doet meer met Haar, iets wat hij leuk vindt.
Ze slaat nu met wat anders, iets wat naar zijn idee rechthoekig en van plastic is. Maar net zo goed van hout of nog iets anders kan zijn. Het is in ieder geval iets dat te harden is, totdat Ze het ding in snelle slagen op zijn kont laat neerkomen. Het levert Haar een gesmoord protest op, waar Ze zich weinig tot niets van aantrekt.

Uiteenlopende slagwerktuigen volgen, nog een platte, allerhande zwepen, een cane ook? Het niet weten wat er komt, wat Zij gebruikt, omdat hij het niet kan zien vanwege het maskertje voegt een extra dimensie toe die hij spannend en tevens super gaaf vindt.
Zoals hij het eveneens grappig vindt als hij Haar op enig moment vrolijk hoort hummen en zeggen “Eens kijken, welke is ook nog leuk om te gebruiken?”
Of het moment dat hij ineens Haar onderlichaam stevig tegen zijn kont aan voelt drukken en Ze daarbij ook nog eens Haar bovenlichaam over zijn rug vlijt. Geil!

Verrassend is als hij plotsklaps en zonder waarschuwing iets in zijn reet geduwd krijgt. Als hij merkt dat het ding wordt opgepompt, weet hij dat het een opblaasbare plug is. Die kort nadat die is ingebracht, gaat vibreren. Wordt dat de climax van deze sessie? Heel even tikt Ze nog met de net gebruikte zweep over zijn billen.
“Hm, dus jij vroeg naar mijn slipje, hè?” hoort hij Haar dan mompelen.
Die laatste zweep wordt ingewisseld voor een ander exemplaar en tot zijn verbazing telt Zij die slagen: “Eén, twee, drie …” Tot aan de tien. Waarna Ze aan de andere kant van hem gaat staan en opnieuw begint: “Eén, twee, drie …” En weer tot aan de tien. Waarmee hij aanneemt dat het daarmee voorbij is. Maar Ze neemt de positie aan de eerste zijde weer in en van wat hij vermoedt dat het een cane is, daalt opnieuw op zijn billen neer in getelde slagen, die Zij deze keer na de tien eindigt met: “Dertig.”
Nogmaals de wisseling van plek, die afloopt bij Haar: “Veertig.”
Hij vraagt zich benauwd af of Zij daarmee doorgaat tot aan Haar leeftijd, of misschien die van hem? Pas ergens in de zestig krijgt hij de gedachte dat dit de ‘straf’ is voor zijn vraag om Haar slipje als prop in te mogen hebben en daarmee het vermoeden dat Zij wel eens door kan gaan tot aan de honderd slagen. Wat blijkt te kloppen, maar pfff, want doen die laatste twintig pijn op zijn nu wel erg gevoelige billen.

Ze maakt zijn polsboeien los van de poten van het blok, Ze haalt de spreidstang weg tussen de enkelboeien.
“Kom maar voorzichtig omhoog.”
Als hij omhoog is gekomen en nog wat wankel op de benen staat, geeft Ze hem aan: “Ga op de grond liggen.”
Iets wat hij maar wat graag doet, omdat hij weet wat er komen gaat. En ja, een moment erna heeft hij Haar verrukkelijke kont op zijn gezicht. Hij mag met zijn pik spelen, terwijl Zij met zijn tepels speelt. Die gek genoeg gevoeliger zijn als anders en hem doet lachen. Wat op zich een heel raar iets is natuurlijk en Zij ook van hem weet. Dat als de pijn te erg wordt, hij een lachbui krijgt, dat Zij dan weer amusant vindt.
Klaarkomen doet hij niet. Ze gaat van zijn gezicht af en maakt zijn oogmaskertje los. Hij ziet Haar naast zich op de grond zitten. Haar gezicht straalt, Haar ogen lachen. Ze trekt de tape van zijn wangen en haalt Haar slipje uit zijn mond.
“Wow, wat was dit super!” uit hij opgetogen naar Haar. “En volgens mij heb Jij er eveneens van genoten.”
“Ja, zeker. En ik vind dit ook één van de leukste dingen om te doen, spanking.”
Als hij naar de natte ruimte loopt om zich aan te gaan kleden, legt hij voorzichtig zijn handen op zijn billen. Ze voelen perkamentachtig aan, waarmee hij al een vermoeden heeft hoe ze eruit zullen zien.

Direct nadat hij thuis is, gaat hij door naar de slaapkamer waar hij voor de spiegel zijn broek en onderbroek laat zakken om het resultaat te bekijken. En ja, zijn billen zijn bont en blauw, rood, sommige plekken bijna rood-zwart en vuilgeel. Wow, heftig! En wat maakt dat wat hij in het spiegelbeeld ziet hem gelukkig. Nee, dolgelukkig. Want dit was wat hij zich wenste, een harde spanking, gloeiende en beurse billen en daar nog lang en voelbaar van genieten.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s