Overgave aan Mevrouw, 3

Dat Meesteres na onze eerste kennismaking vanmiddag mij verder wil helpen op het pad van BDSM als Haar leerling subje maakt me zo gelukkig en dat Zij mij strakjes nog mee uit eten neemt en ik vanavond en vannacht bij Haar mag blijven is eveneens helemaal geweldig.
“Als je nog naar het toilet moet ga je nu. Want dadelijk heb je die mogelijk niet meer.”
“Ik hoef niet, Meesteres.”
“En o ja, een eerste les hoe je me aanspreekt. Als we met z’n tweeën zijn of in gezelschap van gelijkgestemden zijn als Meesteres en buiten als Mevrouw of Mevrouw Harder. En mocht het een keer gebeuren dat je er bent als ik vanilla vrienden of familie langs krijg, dan ben ik Anita voor je. Duidelijk?”
“Ja Meesteres.”
“Mooi zo. Dan haal ik nu wat spulletjes die je aantrekt en dan kunnen we gaan eten.”
Enigszins gespannen wacht ik waar Zij mee aan zal komen. Weer een luier? Omdat Meesteres zonet immers zei dat ik straks niet meer de mogelijkheid heb om naar het toilet te gaan? Iets anders weet ik zo gauw niet te bedenken.
Ze komt de kamer alweer in en in een mix van schrik, bezorgd maar ook nieuwsgierig zijn ontsnapt mij een “Owh” als ik de zwarte latex slip zie met een dubbele dildo in het kruis. Aan de kleding, die er normaal uitziet, besteed ik verder geen aandacht.
“Kleed je uit,” geeft Meesteres me kortaf aan.
Gelijk sta ik op en trek mijn zwarte jurkje, glanspanty en lingeriesetje die ik na het douchen weer aangetrokken had, uit. Ze overhandigt me de latex slip.
“Het mag je duidelijk zijn welke waar in gaat?”
“Eh ja, Meesteres. De grote in mijn vagina en de andere van achter er in?”
“Voor een subje zijn dat haar kut en haar kontgat.”
“Ja, Meesteres,” antwoord ik met een kleur van enige schaamte om die woorden te moeten gebruiken.
Ik doe er verder het zwijgen toe en trek voorzichtig, om het latex niet stuk te trekken, de slip langs mijn benen omhoog naar mijn kruis, waar ik eerst de vaginale voor de helft in mijn kut inbreng, om daarna de anale voor de bedoelde ingang te zetten. Zal die pijn doen? Want niet eerder heb ik anaal iets ingehad. Gelukkig is die dildo wel ingevet met glijmiddel en ik hoop maar dat het me vergemakkelijkt om die naar binnen te laten gaan.
Ik voel de sluitspier al protesteren als alleen nog maar de kop van de rubberen pik tegen mijn aarsopening aanduwt.
“Kom op, sletje. Duw dat ding eens rap je kontgat in. Je Meesteres heeft trek.”
“Ja, Meesteres.”
De tranen springen me in de ogen van de pijn als ik door duw en mijn kringspier zich moet openen. Maar als de dildo er in zit, ebt de pijn gelukkig al snel weg en is dat ding in mijn reet draaglijk. Die voor mijn kut heeft er totaal geen moeite mee als ik die helemaal naar binnen duw. Waarmee ik de slip verder omhoog trek en daarmee aan heb.
verhaal Mevrouw 1m“Zo, en dan heb ik nog wat kleding voor je gevonden. Ik vermoed dat die je wel past.”
Ze reikt me een wit stretch jurkje, een zwart leren jasje en zwarte suède enkellaarsjes aan. De naald dunne stalen hakken benauwen me, ik vind ze erg hoog.
Ik trek het jurkje over mijn hoofd heen aan en met enige moeite trek ik de stretchstof omlaag langs mijn lichaam, om geschrokken te constateren dat ik niet verder kom dan dat het net mijn onderlichaam weet te bedekken.
“Oh, is dit niet te kort, Meesteres?”
Ze grijnst, maar reageert er verder niet op.
“Laarsjes en jasje aan en dan kunnen we weg.”
Als ik me neerzet op de fauteuil om de laarsjes aan te trekken, laten de dildo’s merkbaar hun aanwezigheid voelen. Jeetje, dat wordt wat om daar gedurende het eten op te moeten zitten.

Met ook het jasje aan en een zwart schoudertasje waar ik nog wat van mijn eigen spulletjes in mag doen zijn we klaar om te gaan. In de vestibule krijg ik de kans om een snelle blik in de spiegel te werpen en ik schrik van wat ik zie: ik lijk wel een hoer!
“Ohh, Meesteres,” steun ik. “Is dit niet te?”
“Och, je mag ook nog wel een halsband om met een ketting eraan hoor.”
“Ik kom al, Meesteres.”
Haar lach klinkt me in de oren als Zij voor mij de trap af gaat.

Gelukkig blijkt het restaurant niet al te ver van haar huis vandaan, want ik voel me meer dan opgelaten en helemaal als de chauffeur van een passerende auto naar ons claxonneert in het voorbijgaan. Ik kleur, Meesteres grinnikt.
“Goh, het lijkt erop dat je ons etentje voor ons kunt verdienen.”
Haar woorden laten me nog dieper kleuren.
Ik ben blij als we bij de eetgelegenheid zijn en happy dat het geen sjiek restaurant is, maar meer een eetcafé, waar de meeste tafeltjes bezet zijn. De jongedame achter de bar zwaait naar Meesteres en een andere komt met een lach op haar gezicht op ons af.
“Leuk je weer te zien en ik heb een tafeltje bij het raam voor jullie gereserveerd.”
Meesteres is dus duidelijk een vaste gast hier.
Ik voel de blikken van de mensen, van de mannen voornamelijk, in mijn rug en ik ben blij als we bij het tafeltje zijn, waar ik wacht tot Meesteres zit, eer ik dat waag. Angstvallig houd ik de zoom van het jurkje vast om niet aan de tafeltjes om ons heen te laten zien, al is het ook maar een glimp, wat ik onder het jurkje aanheb. En als ik zit, heb ik nog het idee te veel te tonen. Sowieso schuif ik de stoel aan omdat de zoom het kruis nauwelijks bedekt en ik besef ook al te goed dat ik veel, erg veel dijbeen laat zien aan de mensen naast ons. Maar al gauw vergeet ik mijn gevoel van naakt zijn, omdat de dildo’s me bewust laten zijn van hun aanwezigheid. En zelfs hinderlijk worden tijdens het hoofdgerecht, met name die in mijn kont. Als ik heen en weer begin te schuiven kijkt Meesteres me geamuseerd aan.
“Wat is er? Heb je ergens last van?”
“Ja, eh …” Koortsachtig probeer ik te bedenken hoe ik Haar hier alweer moet aanspreken. Met Mevrouw? Met Anita?
“Moeilijk hè?” grijnst Zij, mijn worsteling begrijpend.
“Ja Mevrouw,” antwoord ik. En dan zachter: “Maar ik ben blij als die ene er uit is.”
“Die in je kont,” reageert Zij bepaald niet zachtjes.
Jezus, ik hoop dat het niet hoorbaar was voor anderen.
Ik knik.
“Je gaat toch niet nu al piepen, hè? Want dan stop ik er voor vannacht twee echt grote in.”
Draaien een paar hoofden onze richting uit? Het liefst zak ik nu door de grond en ik durf er ook niet meer op te reageren. Zij kijkt me geamuseerd en met een schittering in de ogen aan, maar gaat er godzijdank niet op door.

Na nog een koffie als afzakkertje staat Meesteres op.
“Nog even pinnen aan de bar en dan ga ik me thuis met je amuseren.”
Ook ik kom omhoog, blij om van de druk van de dildo’s af te zijn, hoewel de sluitspier pijnlijk voelbaar blijft. En blij om van de tafeltjes weg te kunnen. Alleen blijkt aan de bar dat even een rekbaar begrip te zijn. Meesteres neemt alle tijd voor een kletsgesprekje met de jongedame en dus sta ik er met mijn rug naar het restaurant opgelaten bij in mijn hoerige outfit.

Weer terug, bij Haar thuis, gebiedt Zij me om me uit te kleden en om me ook van de dildoslip te ontdoen en tot mijn stomme verbazing begint ook Zij zich uit te kleden. Voor het eerst zie ik Haar naakt.
“Op je knieën jij, ik ben zo terug.”
verhaal Mevrouw 5mAls Ze terug keert, heeft Ze een transparante slip in de hand, waar ik tot mijn verbazing in het kruis van de broek een masker zie hangen. De bedoeling ervan dringt zich langzaam aan me op. Vlak voor mij stapt Zij in de broek en trekt die voorzichtig op. Gebiologeerd kijk ik naar het masker dat nu voor Haar vagina hangt en naar het donkere streepje schaamhaar erboven.
Ze gaat in de fauteuil zitten, zet Haar voeten van elkaar en spreidt de broek met Haar vingers zover open dat ik tegen Haar vagina aankijk.
“Kom tussen mijn benen, dan krijg je het masker om. Als je het te benauwd vindt of in paniek raakt, geef je het me aan door met je handen tegen mijn benen te tikken. Begrepen?”
“Ja Meesteres.”
Gespannen, maar vol verwachting hoe het zal zijn om dat masker om te hebben, zie ik het mijn gezicht naderen, voel hoe Zij het over mijn hoofd trekt, zie hoe Haar vagina dichter bij komt, hoor hoe de rits dicht getrokken wordt. Het is benauwd, maar te doen, ik kan met enige moeite nog lucht opzuigen. En owhh, wat voelt het heerlijk aan, zo geborgen te zijn met mijn hoofd in het rubber van het masker.
“En dan ga je me nu tongen en me naar een bevredigend hoogtepunt brengen, sletje,” hoor ik Haar stem gedempt. Het is een opdracht die ik maar wat graag uitvoer.
Ik geniet van de mij bedwelmende geur van het strak om mijn hoofd zittende latex, dat mijn gezicht nat laat worden, net zoals de sappen van mijn Meesteres dat doen. Tussen het lucht happen door snuif ik ook de geur van Haar vagina diep in me op. Het windt me allemaal zo op dat het me moeite kost om van mezelf af te blijven.
Dat mijn tong haar werk doet, bewijst me als Meesteres klaarkomt en niet zomaar. Het is voor het eerst dat ik een squirtende vrouw meemaak, Ze piest mijn toch al natte gezicht met Haar plas helemaal onder.
Als Zij na korte tijd is bijgekomen, stroopt Ze voorzichtig de broek omlaag, om die dan net zo behoedzaam op te tillen. Ik zie Haar goudgele plas in het kruis liggen en dat hoger en hoger komen. Ik begrijp wat Ze van plan is en open mijn mond al zonder dat Zij dat hoeft aan te geven en in de roes waar ik in verkeer vind ik het niet eens erg ook als ik Haar vocht in mijn mond voel lopen. En het doorslik!
Pas daarna ritst Zij de sluiting van het masker open en bevrijdt mij ervan.

Ik zit naakt op de grond, op mijn kont, de handen steunend achter me op de grond, de benen licht gespreid tegenover mijn Meesteres, die ook nog steeds in Haar blootje in de fauteuil zit.
“Doe je aan sport?” is een vraag die me verrast.
“Niet echt, Meesteres. Wat wandelen en ik doe veel op de fiets, omdat ik geen auto heb.”
“Hm, daar moeten we dan eens aan werken en weet je wat, dat gaan we gelijk doen. Trek de laarsjes aan.”
Ik trek de laarsjes met de hoge hakken weer aan.
“Mooi, kom maar mee.”
Verwonderd sta ik op en ik ben benieuwd waar Zij nu weer mee komt. We gaan de kamer uit en de trap op naar boven. Ze heeft lekkere billen, vind ik en hoewel ik geen ervaring heb met facesitting, wil ik dat onder die van Haar wel een keertje ervaren.
Ze gaat me voor de speelkamer in, waar ik vanmiddag voor het eerst binnen ben geweest en kennis heb gemaakt met het Andreaskruis en diverse zwepen en daarna, liggend in de sling, door Haar geneukt met een strapon. Gedachten die me een warm gevoel geven. Benieuwd naar wat me staat te gebeuren, volg ik Haar.
Ze haalt een lang stuk bondagetouw van het rek en begint daarmee mijn borsten aan de basis af te binden. Strak. Het verbaast me dat er een heel stuk koord overblijft, waar Ze niets mee doet. Ze doet me een brede halsband om en polsboeien, die Ze op mijn rug aan elkaar vastzet. Ze legt het resterende stuk van het touw in mijn handen en beveelt me om mee te komen. We gaan de speelkamer uit? Ja dus. En de ernaast gelegen kamer binnen, wat Haar slaapkamer blijkt te zijn. Een ruime kamer met een groot bed, een zitje en een loopband. Bij het zien van de band heb ik een vermoeden wat de bedoeling is en ja hoor, Meesteres geeft me al aan om er op te gaan staan. Iets wat me niet zint, want om tijdlang gedwongen op deze hakken te moeten gaan lopen? En wat me ook verontrust, is de stang met ogen op de uiteinden en één in het midden, die aan een kabel erboven hangt.
Meesteres gaat met het koord in de weer en binnen de kortste keren gaat dat van boven mijn borsten door de ogen op de einden van de stang en tussen het touw door dat over mijn rug loopt.
“Ik heb nog één leuke toevoeging die ik even hiernaast ophaal. Ik ben zo terug, loop je niet weg?” lacht Ze.
Verontrust kijk ik naar de nog donkere display op de staaf naast de loopband, die straks vast en zeker de band in beweging gaat brengen en mij zal dwingen om te gaan lopen. Het is niet iets waar ik echt naar uitkijk, op deze hakken en met mijn afgebonden borsten die al aardig beginnen te kleuren. En of het iets leuks is waar Meesteres dadelijk mee binnen zal komen, betwijfel ik ook.
En die twijfel wordt bewaarheid als Ze de slaapkamer weer in komt met een grote metalen haak die voorzien is van een dikke kogel.
“Nou, je reet is vanavond al wat opgerekt, dus deze kogel zal er met niet al te vele problemen in gaan.”
Een veronderstelling die niet opgaat, want het kost me moeite om mijn gekerm voor me te houden, voordat het gelukt is dat die bol de kringspier gepasseerd is.
Het andere einde van de haak heeft een oog, waar het laatste stuk van het touw doorheen gaat en aan de stang boven mijn hoofd wordt vastgezet.
Meesteres komt naast me staan, bij de display en brengt daar leven in en daarmee gelijk ook in de band, die in een rustig tempo begint te lopen en mij dus meteen dwingt om hetzelfde te doen.
Zij voert iets op de display uit en de snelheid wordt daarmee opgeschroefd naar een stevig wandeltempo.
“Zo, ik ga beneden even een glaasje inschenken en dan zie je me straks wel weer verschijnen.”

Ik moet echt goed het tempo aanhouden, want als ik iets langzamer loop, ga ik naar achteren en trekken de touwen aan mijn tieten en de haak aan mijn reet en eh, ja, bij een snellere pas van mij ga ik naar voren en zijn de effecten dus hetzelfde.
En ik weet niet wat Meesteres onder even verstaat, maar op de display zie ik dat ik al twintig minuten aan het lopen ben. Verdomme, zo lang kan het toch niet duren om een glaasje in te schenken? En het lopen in dit tempo op deze hakken is ook bepaald geen lolletje en ik begin kramp in mijn kuiten te krijgen.
Eindelijk gaat de deur weer open en met een glas in de ene hand zeult Ze met de andere hand een groot leren pak of zak mee waar talrijke brede leren riemen aan zitten.
“Oh, Meesteres, mag de band alstublieft stoppen? Ik kan niet meer.”
“Jeetje, ben je nou alweer aan het piepen? Dat vraagt nog heel wat aan training voor je, mijn subje.”
“Ja Meesteres,” hijg ik beschaamd dat ik Haar teleurstel, maar ik kan het echt niet veel langer volhouden.
“Het spijt me,” zeg ik met tranen in de ogen.
Ze zet het glas op het tafeltje en spreidt de leren zak op het bed, waarna Ze bij me komt en Ze op de display de band laat stoppen.
“Dank u, Meesteres.”
Ze tikt me even op de billen en loopt daarna weer de kamer uit, om deze keer al gauw terug te keren met een rijzweepje en een plumeau in de hand.
“Zo, nog even wat lol aan je beleven.”
Ik ril en giechel als ik de plumeau over mijn rug, billen en langs mijn bovenbenen voel gaan; ik kan slecht tegen kietelen. Het is gekmakend. Maar veel beweging om dat ding te ontwijken heb ik niet, tenzij ikzelf mijn borsten pijnig of dat ik de haak aan mijn reet laat trekken. Als de rijzweep het van de plumeau overneemt en die mijn billen en bovenbenen striemt, vind ik dat dan ook ‘prettiger’ als het gekietel. Het mezelf martelen blijft daarbij onveranderd.
Meesteres komt voor de loopband staan. Ze streelt met het flapje van de rijzweep langs mijn gezwollen borsten die langzaamaan een blauwrode kleur hebben gekregen. Ik hijg, kijk Haar benauwd aan. Ze gaat toch niet …, maar jawel en ik slaak een gilletje als mijn tieten de eerste harde tikken ontvangen. In de gedachte dat ik niet zo moet piepen is er toch geen ontkomen aan dat ik sta te kreunen en dat de tranen me over de wangen lopen.
Meesteres legt de zweep weg, Ze streelt zachtjes over mijn borsten, geeft me een zoen op de mond en zegt daarna: “Ik ga je losmaken.”
“Dank u, Meesteres. Voor alles.”
Ze lacht. “Voor alles? Jok je niet een beetje?”
“Nee Meesteres.”
“Hmmm, zal ik de loopband dan nog even aanzetten voor je?”
“Oh nee Meesteres!” schrik ik.
Ze grinnikt, geeft me een speelse tik op de billen en begint alles los te maken.
Bevrijd van alles wijst Meesteres naar de leren zak.
“Ga daar maar op liggen, op je rug.”
Waarna Zij naast me op bed gaat liggen. Ze laat Haar handen zachtjes strelend over mijn lichaam gaan en dan begin ik te snikken. Pas nu komen alle emoties los en lig ik te grienen.
“Goed zo meisje, laat het maar gaan,” fluistert Meesteres lief.

“We gaan slapen, subje. Nou ja, bijna. Ik moet je nog even instoppen.”
Ze komt van het bed af.
“Zak nog iets naar beneden. Zo ja. Je armen langs je lichaam. Ja, helemaal goed zo.”
Ze begint de rits van onderaf omhoog te trekken, waarbij Ze de flappen van de zak zo nu en dan met de nodige kracht bij elkaar moet trekken, wat deels komt omdat ik er op lig. Ik voel het leer zich behoorlijk strak om mijn lichaam sluiten en uiteindelijk lig ik er tot over mijn schouders in. Een kraag om de hals sluit het geheel af en met een hangslotje wordt de rits daaraan bevestigd. Daarmee ben ik nog niet geheel ingesloten, want Meesteres gespt nu de riemen nog vast rond mijn enkels, onder mijn knieën, over mijn bovenbenen, heup en net onder mijn borsten.
“Bij geoefende subjes doe ik ze ook nog een gesloten masker om, maar dat zal ik jou nog maar niet aandoen.”
Ik heb zo het idee dat ik daar blij om moet zijn, want pfff, dat had me toch heel eng geleken.

Meesteres komt op Haar zij naast me liggen, onder het dekbed.
“En, ben je nog steeds blij met je Meesteres?”
“Ja,” reageer ik echt opgetogen. “En bent u tot nu toe een beetje tevreden over mij?” waag ik het Haar te vragen.
“Een beetje.” Als ze mijn teleurgestelde blik ziet, schiet Ze in de lach. “Nee hoor, ik plaag je. Ik heb lol om en met je en je doet je best. En als we flink blijven oefenen, ga je vast en zeker van een leerling subje een goed subje worden en wie weet op den duur mijn slavinnetje voor een bepaalde tijd.”
Weer springen de tranen me in de ogen, deze keer van blijdschap.
“Ohhh, dank u wel Meesteres.”
Ze glimlacht.
“En, hoe zit het met je geilheid?”
De middag en avond schieten in sneltreinvaart door mijn gedachten.
“Ja, er zat heel wat tussen dat mij danig opwond, Meesteres.”
“Dat is mooi, maar ik bedoelde hoe het nu met je geilheid zit.”
Haar hand raakt het leer, ter hoogte van mijn kruis.
Het stomme is dat ik me na Haar woorden pas bewust ben dat het opgeborgen worden in deze zak me een gevoel van opwinding gaf en dat ik me ja, redelijk vochtig voel van onder.
“Ja Meesteres, ik eh, ben geil nu.”
“Hmmm, heerlijk om te horen. Alleen jammer voor je dat jijzelf er niets mee kan en ook ik kan je niet helpen omdat het leer daarvoor te dik is. Dus je mag dromen over een orgasme, subje. Slaap lekker.”
Waarmee Zij zich omdraait en lekker behaaglijk in het dekbed wegduikt.
“U ook welterusten, Meesteres.”

Weldra hoor ik aan Haar rustige ademhaling dat Zij in slaap is gevallen. Ikzelf lig nog tijden wakker, gehinderd door de zak om in mijn slaappositie te komen. Maar uiteindelijk worden mijn oogleden zwaar en met de gedachte aan misschien Haar slavinnetje te worden, zak ik weg.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s