Een wandelmaatje? – 1

Dag 1 – Een kroontjespen

Het riviertje en de tweebaansweg ernaast slingerden zich in het smalle dal tussen de bergen door, die ‘gestoffeerd’ waren met bossen en rotsformaties. Het uit grijsbruine bakstenen en houten balken opgetrokken hotelletje op de helling misstond niet in deze ongerepte natuur, waarin zij de komende dagen lange wandeltochten wilden maken.

Het idee voor dit gebied en het verblijf had zij op een wandelsite op het internet gevonden en ook haar maatje voor deze wandelvakantie was ze daar op tegengekomen. In eerste instantie was haar voorkeur uitgegaan naar een vrouwelijke metgezel, maar het profiel van een man had haar dusdanig aangesproken dat ze hem een berichtje had gestuurd. Een mailwisseling en een paar keer een treffen in real life waren erop gevolgd, net als de klik. Hij was een lieve attente en goed uitziende veertiger met mooie ogen en een lieve lach, die als onderzoeker bij een bedrijf werkte. Na hun eerste ontmoeting was zij tot het oordeel gekomen dat hij bij haar ook eens op onderzoek uit mocht gaan.
Toen zij de drie overnachtingen in hun eerste hotelletje zou vastleggen, leken haar de prijzen van de kamers een mooie aanzet daartoe. Ze belde hem.
“De kamers zijn 85 euro per nacht en voor gebruik door een enkel persoon geldt een toeslag van 30 euro.”
“Oké. Dat is dus 345 euro per persoon,” was zijn snelle rekensom.
“Ja. Of 127 euro 50 als we…”
“Eén kamer nemen,” vulde hij haar al aan.
“Ja. Tenzij je daar bezwaar tegen hebt.”
“Ik zou niet zo gauw iets kunnen bedenken, Ilse,” was zijn lachende reactie geweest.

De lange rit naar het zuiden, waarbij ze het stuur om de 300 kilometer van elkaar overnamen, had het gevoel de juiste keuze voor hem als maatje gemaakt te hebben versterkt en niet alleen  als wandelmaatje, liet het vochtige kruisje van haar slip bij de nadering van hun bestemming haar weten.
Hij nam de twee tassen mee uit de auto en zij de rugtasjes en de wandelschoenen. Nadat de formaliteiten door de eigenaresse waren afgehandeld, werd het voor hen een klim naar de tweede verdieping, waar hun kamer met balkon een schitterend uitzicht bood op het dal en de hellingen.
“Heb je een voorkeur aan welke kant je wilt liggen?” vroeg ze hem.
“Ik slaap op mijn rechterzij in, dus het liefst rechts als jij je daar in kunt vinden.”
“Helemaal prima en dan kan je op je linkerzij eerst naar mij liggen kijken,” lachte ze.
“Waar ik geen enkel bezwaar tegen heb,” glimlachte hij, terwijl hij zijn kant van het bed alvast uitprobeerde.
“Dat kan je dan gelijk doen, want ik ga even douchen, als je dat niet erg vindt.”
Nog voordat hij reageerde, trok ze haar jurkje al over haar hoofd uit.

Hij was verrast dat ze geen beha droeg. Dat hem dat onderweg niet was opgevallen? Terwijl hij geregeld met aandacht en graagte naar haar had gekeken onderweg.
Haar borsten wezen, net als haar tepels, naar opzij. Oost-west borsten noemden ze dat toch in de bladen? Ze haakte haar duimen achter de randen van haar slipje om die daarop traag naar beneden te stropen.
Boven haar vagina was een streepje haar netjes in een patroon geschoren of getrimd. Het was een patroon dat hem deed denken aan een kroontjespen. De punt ervan wees in de richting van haar buik.
verhaal wandelmaatje 1Ze stapte uit haar slipje en ze draaide zich om. Boven haar volle billen, over de breedte van haar onderrug, had ze een tribal tattoo.
“En?” keek ze over haar schouder, terwijl ze naar de deur van de badkamer liep.
“Helemaal super. Ik geef je een dik verdiende tien.”
Met een tevreden glimlach opende ze de deur en stapte de badkamer in.
“O,” hoorde hij haar daar vandaan, “het is zo’n ouderwetse douche, je weet wel, eentje met een drempeltje en een douchegordijn. Wil je mee komen douchen?”

“Ik kom eraan,” hoorde ze hem tot haar tevredenheid roepen.
Ze was zeer content met wat zij even later te zien kreeg, een mooie V-vorm: een slank middel, brede schouders en borst, met op die laatste geen overdadig borsthaar. En een penis die al een belofte inhield, terwijl die nog niet eens vol in erectie was.
Met welgevallen liet zij zich inzepen, waarbij zijn handen geen plekje oversloegen. Nadat ze elkaar afgedroogd hadden, was het bijna als vanzelfsprekend dat het bed hun volgende plek werd.
“Ik gebruik de pil,” begon ze.
“En ik ben gesteriliseerd,” was zijn reactie daarop.
“Dan kunnen we het dubbel veilig doen,” grinnikte ze, waarmee ze hem de vrijbrief gaf  om tot daden over te gaan.
Waar hij mee begon in een zoeken naar die plekjes die haar verlangen aanwakkerden en die hij vrij moeiteloos wist te vinden met zijn vingers die haar soms niet leken te raken en toch voelbaar waren en met zijn strelende tong of kussende en dan weer sabbelende lippen.
Waarna ze het haar beurt vond en ze allereerst haar aandacht gaf aan zijn lid, dat ze stevig met haar handen omvatte en met haar lippen bewerkte om hem dan in haar gulzige mond te laten verdwijnen. En om hem helemaal gek te maken sloeg ze een been over zijn borst heen en ze bood hem zicht op haar natte spleet, waar ze al snel zijn tong naar binnen voelde gaan.
Ze vond het een zegen dat hij zijn orgasme kon uitstellen en dat hij haar, met een korte pauze, eerst in missionaris houding en erna in doggy style wist te nemen; zij was al twee orgasmes verder voordat hij in haar klaarkwam en hij haar, tot haar verrassing, ook nog eens uitgebreid likte en leeg lebberde.

De serre van het eetzaaltje bood eveneens zicht op de schitterende omgeving, maar hij had meer oog voor zijn tafelgenote, bij wie hij in zijn gedachten nog steeds van haar liefdessappen proefde. En die hem had doen beloven om het na het eten nog een keertje te doen. Met die belofte van haar had ze haar jurkje aangetrokken, meer niet.
Terwijl ze op hun volgende gang wachtten, overviel ze hem met de opmerking en vraag: “Ik vind kinky een enkele keer ook wel lekker. Hoe sta jij daarin?”
“Eh, wat versta jij onder kinky?” trok hij een paar rimpels in zijn voorhoofd.
“Vastgebonden liggen en zo eh, gebruikt te worden. En ik loop ook wel eens rond met een buttplug in mijn kont. En ik heb een latex body die ik geil vind om soms aan te hebben.”
Zijn rimpels verdwenen en maakten plaats voor een lichte twinkeling in zijn ogen.
‘Aha. Nou, dat zijn dingen waar ik me wel in kan vinden. Het klink me een beetje als light SM in de oren?”
Ze beet even op haar onderlip.
“Heel light hoor, want op een lichte billenkoek na heb ik er verder niets mee.”
“Je weet me keer op keer aardig te verrassen, Ilse. Van wandelmaatje naar…”
“Een hoerige meid?”
“Foei! Naar een wellustige vrouw! En vervolgens naar…”
“Een SM sletje?”
Ze grijnsde, gevolgd door gegrinnik toen hij quasi boos reageerde: Dat is nogmaals heel erg foei en als je niet oppast, krijg je straks boven niet je gewenste neukbeurt maar een pak slaag op die reet van je.”
“Ohh, wat een taalgebruik, Lars. Ga je mond spoelen!”
“Oké.” Hij hief zijn glas op. “Dat doe ik dan wel met dit wijntje.” En met een vette grijns: “En proost, op dadelijk boven een geil vervolg.”
“Daar klink ik graag op mee,” lachte ze schalks.

Terug op hun kamer maakte ze gelijk aanstalten om het jurkje uit te trekken, maar hij hield haar tegen. Hij sloeg zijn armen om haar heen, tilde de zoom van het jurkje omhoog en hij greep haar billen vast. Met plagende kussen op de mond en in de nek duwde hij haar in de richting van het voeteneind van het bed, naar de houten poot van de bedombouw, waarop een pionachtige vorm de top sierde. Op het moment dat zij die tegen haar achterste voelde, zei ze: “Hm-m, ik weet wat je wilt. Geil!”
Hij grinnikte. “Oké, laat je er dan maar overheen zakken.”
kinky19En hij deed een stap naar achteren om genietend toe te kijken hoe ze eerst het jurkje snel over haar hoofd uittrok, om dan met de vingers van beide handen de schaamlippen opzij te trekken en daarmee haar vagina opende. Waarna ze zich over het hout van de knop liet zakken en haar lippen zich er gulzig om sloten.
“Hmmm,” steunde ze. “Lekker. En lekker kinky, Lars.”
Hij vond het supergeil om haar zo te zien staan en langzaam op en neer te zien gaan.
“Maar ik wil nog wel meer hoor.”
“Ja.” Hij aarzelde even. “Mag ik je dan anaal nemen?”
“Zou je dat graag willen?”
“Ik ben er wel nieuwsgierig naar hoe dat voelt, ja.”
Ze lachte. “Nou, als een buttplug me lukt, moet het met jou ook lukken hoor. Als je het bij het naar binnen gaan maar rustig aan doet.”
Ze kwam omhoog van de pion.
“Zullen we het op het balkon doen?”
“Oei,” fronste hij. “Is dat niet erg gewaagd?”
Ze haalde de schouders op.
“Boven ons zit niets en als het bij de buren donker is …?”

Ze leunde met de onderarmen op de balustrade. Gehurkt achter haar genoot hij van het zicht op haar onderlichaam, de lippen die licht vaneen weken, de rimpels rond haar aarsgat, waar hij zijn tong tegenaan duwde en dat bevochtigde met zijn speeksel. Hij kwam overeind, deed hetzelfde met zijn lid, waarna hij er vanuit ging dat het zo glad genoeg was om voorzichtig bij haar naar binnen te kunnen dringen.
Haar sluitspier leek even te protesteren, maar van Ilse’s kant klonk geen protest, enkel een zacht, goedkeurend gekreun. Toen was zijn lid er voorbij en ervaarde hij de nauwheid van haar aars, die duidelijk strakker aanvoelde als haar vagina. Het was voor hem een sensatie die maakte dat hij veel te snel naar zijn zin klaarkwam in haar kont. Ze voelde dat hij kwam en steunde: “Ohh, ga door, ik wil ook nog komen.” Dat ze zich daarbij vingerde, was in elk geval de activiteit die meehielp om ook haar naar een hoogtepunt te brengen. Het gesteun smoorde ze met de vuist van haar andere hand.

Dag 2 – Ongewenste gasten

Vandaag had ze wel een beha omgedaan, een witte.
“Een T-shirtbeha,” had ze hem ongevraagd meegedeeld. “Het zijn de ideale beha’s voor mijn tieten, ze maken ze ronder.”
Een ontboezeming die hem liet zien dat de vorm inderdaad ronder was als gisteren.
De rugzakjes waren gevuld met voor elk een flesje water en een lunchpakket en bij haar nog een flesje zonnebrandcrème en daarmee waren ze klaar voor hun eerste wandeltocht. Die hen langs de hellingen naar een dorp leidde, waar ze het riviertje konden oversteken en terug door het dal langs het water konden gaan tot aan een doorwaadbare plek even voorbij het hotelletje. Een tocht van bijna vijfeneenhalf uur, inclusief een lunchstop.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s