Overgave aan Mevrouw, 2

Haar thuis blijkt een dubbele bovenwoning in het beschermde stadsgezicht te zijn. Ik verbaas me over de vele originele details.
“Wow, wat schitterend allemaal, U woont werkelijk waar prachtig,” terwijl ik de woonkamer en suite en de achtergelegen eetkamer aanschouw.
“Dank je. Ik was gelijk verliefd op dit huis, vanwege het oorspronkelijke, maar ook vanwege de ruimte. Het is niet helemaal bekend, maar waarschijnlijk is het huis rond 1914 gebouwd.”
“Jeetje, meer dan honderd jaar oud al.”
“Ja. En op deze verdieping woon en kook ik dus en boven heb ik mijn slaapkamer, natuurlijk de badkamer, een logeerkamer en mijn speelkamer. En daar gaan we nu heen, subje.”
Ineens ben ik nerveus. Moet ik wel met haar mee naar boven gaan? Want wat weet ik nu van haar, in wat en hoe ze is als Dominante? Niets. Behalve dan de samenkomst op het terras en het vervolg daarop, tot aan hier. Iets wat ik trouwens best heftig en spannend en eigenlijk ook opwindend vond. Maar om nu af te haken is ook zowat. Dus ga ik achter haar de trap op.
Op de overloop wijst ze naar een deur, waar een kokosmatje voor ligt.
“Je wacht daar netjes op je knieën op me.”
“Ja, Mevrouw.”
“Meesteres vanaf nu.”
“Ja, Meesteres.”
Terwijl ik mij op het matje neerzet, verdwijnt zij in wat vermoedelijk haar slaapkamer zal is.
Binnen de kortste keren drukken de taaie, stugge vezels pijnlijk in mijn knieën. Als ik maar niet al te lang zo moet zitten, pfff. Toch duurt het vrij lang, maar het is het wachten waard zie ik als Zij verschijnt in een zuurstokroze, strak zittende latex catsuit en met zwarte glanzende lakleren laarzen tot boven de knieën.
“Sta op en ga de kamer maar in.”
De kokosmat heeft duidelijk zichtbare indrukken op die van mij achter gelaten.

De kamer is niet gek groot, maar biedt ruimte aan een Andreaskruis, een strafbankje en een sling die aan kettingen aan het plafond hangt, zie ik in de gauwigheid.
“Kleed je uit, op je luier na en leg je kleren maar netjes neer op die stoel daar.”
“Mag Uw subje eerst nog even plassen, Meesteres?”
“Ja, ga je gang.”
Mag ik zomaar langs haar heengaan om het toilet op te zoeken? Maar dan besef ik, als ik de pretlichtjes in haar ogen zien, dat ik het in de luier moet doen. Het gekke doet zich dan voor dat het me, ondanks dat ik best nodig moet, het me de nodige moeite kost. Is dat omdat mijn brein me zegt dat ik niet op een toilet zit? Het zou zomaar kunnen zijn. Of is het omdat Zij er bij staat? Of omdat ik het vernederend vind om mijn plas in een luier te moeten laten lopen?
Zwijgend doe ik de pumps uit en zet die onder de stoel neer. Ik trek het jurkje over m’n hoofd uit en … vul eindelijk de luier met mijn urine. Ik voel de plas langs mijn bilspleet omhoog gaan, voordat die door de dikke vulling wordt opgezogen. Het voelt vies, nat, vernederend aan en het windt me op. Een gek, maar o zo geilmakend gevoel.
Wat rest is de beha, de panty en het luierbroekje om uit te trekken. Daarmee klaar komt Zij op me af. Een hand voelt aan de achterkant van me aan de luier.
“Hmmm, grote meid,” grijnst ze.
Ze loopt van me weg naar een rek waar zwepen en touwen en andere dingen aan hangen, om met een flink stuk koord bij me terug te komen.
Vakkundig legt Zij me er een borstharnas mee aan en al snel merk ik dat m’n borsten op gaan zwellen.
Ze wijst naar het bankje, waar ik nu pas de boeiensets op zie liggen.
“Doe de pols- en enkelboeien maar bij je om. Je weet wat wat is?”
“Ja, Meesteres.”
Als ik me van de boeien heb voorzien, wijst Zij naar het kruis.
“Ga daar tegenaan staan, met je handen er tegenaan, je voeten iets van elkaar. En dan ga ik je eerst met een flogger opwarmen.”
Met dat ik mijn positie heb ingenomen, daalt de flogger al op mijn rug neer. De bovenbenen krijgen een beurt, de rug weer.
“Omdraaien en handen in je nek.”
Ze komt op me af.
“Hmmm, die zien er al fraai uit.”
Ik waag een snelle blik naar beneden en zie dat mijn borsten al een dieprode kleur hebben gekregen. Ze pakt mijn tepels beet en laat die venijnig tussen haar vingers rollen.
“Die zal ik straks eens versieren.”
Ze doet een aantal passen terug en mijn voorkant krijgt een beurt met de flogger. Buik, oké. Borsten, ai, ai ,ai. Benen, buik.
“Je mag je weer omdraaien.”
Ze haakt nu de polsboeien en enkelboeien vast aan het kruis.
“Dan nu maar eens kijken wat je van de bullwhip vindt.”
Ik schrik, een reactie die zij opmerkt.
“Wees maar niet benauwd, het is mijn lievelingszweep en ik ben er zeer bedreven mee. Als ik wil, zie je geen enkele striem op je huid verschijnen. Als ik dat al wil,” klinkt er grinnikend achteraan.
De eerste klappen vallen me mee. Droge tikken op mijn lichaam. Allengs worden de slagen venijniger en kan ik gekreun en gesteun niet meer inhouden, iets wat geaccepteerd wordt als Zij reageert met: “Toe maar, ik hoor graag geluiden van mijn subjes.”
De slagen worden nog heftiger en daarmee mijn geluiden ook, tot aan een enkele vloek toe. Tussentijds voel ik Haar handen, die even liefkozend, bijna troostend over mijn lichaam gaan. Om erna weer de slagen te voelen.
Ineens is er een extra toevoeging als de trillingen en vibraties door mijn kut gaan. Het is een bepaald niet onprettig gevoel in samenhang met de zweepslagen. Langzaam zweef ik weg op genot en pijn.

De boeien worden losgemaakt. Zij keert me om, duwt me terug tegen het kruis en zet me weer vast. Het speeltje stopt, de luier wordt losgemaakt. Dan ben ik naakt! Het flitst door me heen. Heb ik er moeite mee? Ja. Nee. Owh, ik weet het niet.
Het speeltje wordt voorzichtig uit mijn vagina getrokken. Iets wat makkelijk gaat, ik ben nat.
Knijpers worden naast en op mijn tepels gezet. Ik zie dat mijn borsten een blauwrode kleur hebben gekregen.
Meesteres pakt de bullwhip weer op en bewerkt mijn voorkant er mee. Buik en heupen, de benen. Die zweep wordt na een tijdje vervangen door een rijzweepje, waarmee Zij eerst weer al de eerdere plekken bewerkt, om dan godsamme de knijpers ermee af te slaan! Iets wat me luidkeels doet vloeken.
“Och arme,” klinkt Ze lachend. “Zal ik je dan maar even verwennen?”
Zachtjes tikkend laat Ze de zweep aan de binnenkant van mijn dijen neerkomen, om daarna tussen mijn benen te slaan, op mijn schaamlippen. Ietsjes harder, wat gemener, totdat ik met mijn hoofd schud en Zij stopt. Weer volgen liefkozende strelingen.
Ze maakt me los van het kruis en bevrijdt me van het borstharnas, waarna Zij mijn borsten voorzichtig masseert, een bezigheid die ik bepaald niet als onprettig ervaar.
“Je hebt het goed doorstaan, ik ben trots op je.”
“Dank u Meesteres. En ik heb het als heel prettig ervaren.”
“Dat vind ik fijn om te horen. Wil je nog een toetje in de sling, met een zacht zweepje en een leuke strapon? Of is dat too much voor je?”
Ik aarzel. Seks een eerste keer …
“Ja, Meesteres. Ik bedoel, ik lig graag voor U nog even in de sling,” hoor ik mezelf enigszins tot mijn eigen verbazing zeggen.
“Oké, klim er maar in dan.”
Als ik er in lig, haakt zij mijn pols- en enkelboeien vast aan de kettingen. En ze komt haar belofte na door mij met een klein en zacht strokenzweepje te slaan, ook tussen mijn benen. Het windt me op en ik begin te verlangen om door haar bevredigd te worden. Wat belooft te gebeuren als zij met een dubbele voorbinddildo aan komt zetten.
“Want ook ik wil klaarkomen, subje,” knipoogt ze naar me.
Ze trekt de tweewegrits open vanaf haar kont tot aan de bovenkant van haar vagina, waarna ik toezie hoe zij de dildo’s van glijmiddel voorziet en het ene deel daarna moeiteloos voorbij haar lippen schuift. Ze riemt de gordel om heupen vast, waarna ik gepenetreerd word. En ik word niet alleen geneukt, maar plagend speelt Meesteres ook nog daarbij met mijn tepels.
Zij krijgt als eerste haar orgasme, al gauw gevolgd door dat van mij als ik naar het genotsmoment van Meesteres kijk.

Ik mag gaan douchen. Zij loopt met me mee en legt een handdoek en badhanddoek voor me klaar.
“Badschuim, deodorant, wat je wilt gebruiken, mag je gebruiken.”
“Dank u.”

In de woonkamer verwent Meesteres, of nu weer Mevrouw me nogmaals, nu met een glas met een heerlijke rode wijn en wat toastjes met lekkers er op en we nemen de middag door, omdat Zij graag van me hoort wat ik prettig en niet prettig vond.
“Eigenlijk vond ik alles prettig, Mevrouw. De harde aanpak met de zwepen waardeerde ik als masochiste erg, net zoals ik de zachte aandacht tussendoor prettig vond. En daarnaast het vernederende, met de luier, op straat en het er in moeten plassen, wow. Want dat is iets wat me ook zeer fascineert, vernederd worden, gebruikt worden, zoals ik ook nieuwsgierig ben naar het moeten dragen van plastic kleding onder m’n gewone kleren en zo ergens op bezoek moeten gaan.”
Meesteres lacht. “Je krijgt een blos van opwinding.”
Ook ik lach nu. Verzucht dan: “er is ook nog zoveel dat ik wil ontdekken.”
“Wat mij betreft ben je hier welkom en wil ik je graag een stuk  lijden, met een ij op je pad van leerling subje.”
Mijn hart maakt een sprongetje.
“Oh, als U dat wilt?”
“Als jij dat wilt?” glimlacht Zij.
“Graag,” ontsnapt me.
“Mooi zo. Dan doe ik je een voorstel. We gaan hier strakjes in de buurt wat eten en daarna breng je om te beginnen een ongemakkelijke avond en nacht bij me door.”
“Ohh,” kreun ik. “Wat dat laatste betreft, oh, helemaal heerlijk, geloof ik. Maar het etentje, ik heb…” en ik sla mijn ogen neer.
Ik voel haar hand onder mijn kin en ze dwingt mijn hoofd omhoog, waarmee ik haar moet aankijken.
“Het niet breed,” vult zij voor mij aan. “Ik heb Jim gedwongen mij het een en ander over je te vertellen, omdat ik altijd vooraf wil weten met wie ik van doen heb. Dus val hem niet zwaar omdat hij me moest vertellen dat je, nou ja, op de centen moet letten. En aangezien ik het geluk heb dat ik dat niet hoef, betaal ik dat. En dus ga jij met mij mee en ga je van een lekkere maaltijd genieten, begrepen?”
“Ja, Meesteres,” antwoord ik met tranen in mijn ogen, van blijdschap, dat ik de mazzel heb gehad dat Jim mij met Haar in contact heeft gebracht en dat Zij mij verder wil helpen op het pad van BDSM. Ik voel me dan ook een gelukkig mens.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

2 gedachten over “Overgave aan Mevrouw, 2”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s