Een beregoed idee?

Op zijn eilandje is het vaak stil, is het verlaten en is het – sporadisch – koud. Af en toe is het eenzaam, maar een schreeuw om aandacht is nooit bij hem opgekomen. Hij is nu eenmaal graag alleen en meestal voelt hij zich er goed bij. Meestal. Soms, heel soms is er het verlangen om iemand om zich heen te hebben. Voor even iemand die langs komt, voor een kop koffie, een borrel een praatje. Liefst een vrouw, want bij een man voelt hij zich zelden op zijn gemak. Hoewel dat bij een vrouw eigenlijk ook opgaat.

Waarom dan toch liever de voorkeur voor een vrouwspersoon? Omdat hij eigenlijk eens zou willen weten hoe het is om een vrouw aan te raken, om haar te voelen. Een verlangen om te weten hoe zacht zo’n lichaam aan zal voelen. Want dat moet haast wel zo zijn, omdat zij toch veel rondere vormen hebben dan een man. Denk alleen al aan borsten. Die hij nog nooit heeft gezien. Ja, voor een deel, de enkele keer dat hij het geluk had dat een vrouw zich voorover boog om iets te pakken uit een rek in de supermarkt of uit een krat bij de groenteboer en zij daarmee iets van inkijk bood.

Maar voor de rest weet hij zich prima bezig te houden. ’s Ochtends vroeg ligt de krant in de brievenbus, waar hij al gauw anderhalf tot twee uur in verdiept is. Daarna een rondje maken langs het tankstation voor de sigaretten en langs de supermarkt, de bakker, de groenteboer en de slager voor de boodschappen. En op al die adresjes staan vaak de vaste verkoopsters,  jonge meiden of vrouwen die hij leuk vindt en met wie hij soms een paar woorden durft te wisselen.
Bij mooi weer een wandeling maken door het bos, het park, de duinen of langs het strand. En na het koken is er meestal iets op de teevee te vinden waar hij naar kan kijken. En anders is er wel iets op de laptop te doen.
Kortom, hij is niet echt ongelukkig in zijn eigen leefwereldje. Hooguit is het soms een beetje eenzaam.

verhaal een beregoed idee1bEn de keren dat hij iets leuks meemaakt, of als hij over iets twijfelt of ergens raad over nodig heeft, deelt hij dat met of bespreekt hij dat met één of een paar van zijn vele beren, die in zijn hobbykamertje huizen. Er is altijd wel een beer te vinden met wie hij die dingen kan delen, hoewel afhankelijk wat er speelt, hij zo zijn voorkeuren heeft met welke van de achttien hij dat bepraat. En de keren dat hij neerslachtig of triest is, hoeft hij maar zijn gezicht dicht bij Pluto te brengen en vaak weet die hem dan al op te vrolijken.

Vannacht had hij een onrustige droom. Precies weet hij die niet meer voor de geest te halen, wel dat er een vrouw in voorkwam. Was het door haar dat hij met een erectie wakker werd? Het was iets dat hem de ochtend bezig had gehouden, waardoor hij nu voor de beer staat die in het midden van de twee kisten zit.
“Zal ik ooit een vrouw vinden die ik eens mag aanraken, mag voelen?”
Beer glimlacht.
Voelen? Wat zou je willen voelen?
“Haar zachtheid, haar…”
Borsten? Billen? Benen?
“Ja. Nee. Dat niet persé, maar gewoon, voelen hoe zacht ze aanvoelt.”
Toch wel meer ook dan dat alleen?
“Ja. Nou ja, misschien. Ik weet het niet.”

Hij weet wel dat hij het zelf is die antwoord geeft en niet beer, maar toch is het beer die reageert op wat hij zegt.

Je bent er bang voor, bang dat je het niet goed doet, dat je stuntelt als jij de liefde moet bedrijven.

“De liefde bedrijven?”
Neuken.
“Ja. Ik bedoel ja, daar ben ik best bang voor.”
Dan koop je toch eens een opblaaspop en oefen je daar op?
Hij schudt vertwijfeld zijn hoofd, zoekt steun bij de andere beren, die allen stilzwijgend voor zich uit kijken, hoewel hij een enkele besmuikt ziet lachen of grijnzen.
Licht verdrietig loopt hij de hobbykamer uit. Een opblaaspop, kom op zeg.

De avond laat hij de teevee voor wat die is en hij zet zich achter de laptop. Op het bureaublad tikt hij Firefox aan.
De suggestie van beer heeft hem niet meer losgelaten.
Hij laat naar Google zoeken en als die opent, typt hij in de zoekopdracht opblaaspoppen in. Zijn ogen gaan langs de resultaten die verschijnen. Opblaaspop – Goedkoop en Véél keus! Feestkleding 365; Opblaaspop – Wikipedia; bol.com Witte opblaaspop kopen? Alle Witte Opblaaspoppen online; bol.com Opblaaspoppen kopen? Alle Opblaaspoppen online; Siliconen opblaaspoppen kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
Die laatste klikt hij aan. Als de site zich geopend heeft, glijden zijn ogen allereerst langs de prijzen: €26,95  €1495 Hè? Wat is dat voor een krankzinnige prijs! €42,95 Naughty Housewife met kleding €157,86 €19,95.
Hij klikt Alicia Love Doll voor €14,99 aan.
Your Greek Love Doll with Three Horny Love Holes.
Bij de omschrijving leest hij:  Griekse vrouwen houden van anale penetratie. Wil jij haar wens vervullen? Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.
Hm.
Boven de omschrijving ziet hij staan: Voor 23.30 besteld, morgen discreet in huis.

Hij klikt Maya aan, die €4,96 duurder is.
Maya is klaar voor een erotische avond met jou. Deze heerlijke godin heeft prachtige tieten en 3 smachtende openingen speciaal voor jou.

verhaal een beregoed idee2En wat zal Brandy meer kunnen hebben dan de andere twee, bij een prijs van €36,50? Het is de eerste pop trouwens die in haar naakte glorie staat afgebeeld. Hij begrijpt nu wat de derde lustopening is, die bij haar wijd opengesperd is in een met helgeel haar omzoomd gezicht.
Liefdespop Brandy is een mooie en wilde meid. Neem deze sexy blondine in alle drie haar lustopeningen. Ze heeft mooie grote borsten met harde tepels.

Verdomme, wat moet hij er nu mee? Hij staat op, loopt naar zijn hobbykamer, knipt het licht aan en gaat voor de berenverzameling staan. Hij kijkt de beer aan met wie hij vanochtend het gesprek heeft gevoerd. Maar hij schudt zijn hoofd. Nee, hij heeft geen zin om hem om advies te vragen of een discussie aan te gaan.
Hij draait zich om, doet het licht weer uit en loopt zijn slaapkamer in, waar hij uit zijn broek die op een stoel opgevouwen ligt zijn portemonnee tevoorschijn haalt. De grootste munten die er in zitten, zijn drie van 50 eurocent. Twee zijn Duitse, met een afbeelding van een poort met zuilen, de derde heeft de beeltenis van Beatrix. Hij besluit die munt te gebruiken voor een opworp. Als het kop wordt, wordt het kopen en munt vergeet het maar.
Gespannen werpt hij de munt op, vangt die op in zijn handpalm en keert die op op de rug van zijn andere hand. Kop. Kopen dus. Wie? Brandy? Ja.

Terug bij de laptop is Brandy om 21.39 uur als bestelling weg.

De volgende dag

Track & trace vertelt hem dat de post het pakje tussen 11.00 en 13.00 uur levert. In discrete verpakking, zoals de site beloofd heeft? Zodat de buren geen weet hebben van, maar zal de postmeneer niet weten wie de leverancier van het pakket is? En daarmee vermoeden wat er in zit. Nee, dat zal toch niet?
De krant weet hem deze ochtend niet af te leiden van de komst straks van Brandy. Hoe zal ze er in het echt uitzien? Eh, plat waarschijnlijk. Maar eenmaal opgeblazen? En hoe zal zij dan aanvoelen? Vast niet zoals een echte vrouw aanvoelt. Wat ook niet de opzet was van deze aanschaf. Ze is immers als oefening bedoeld? Voor als het ooit zover komt dat hij een vrouw tegen komt met wie hij het een keer in het echt mag laten gebeuren?

Nerveus wacht hij haar komst af. En bloednerveus is hij als tegen één uur de deurbel gaat en de meneer van Post.nl de trap op komt. Die normaal reageert met zijn “Goedemiddag, een pakje voor u.” Op zijn gezicht is niet iets bijzonders af te lezen. Gewoon, vriendelijk.

Hij neemt het pakket mee naar de woonkamer en zet het neer op de eettafel. Maakt hij het open? Wat als ze tegenvalt? Als ze één grote teleurstelling blijkt te zijn? Maar wat dan nog? Ze is immers bedoeld, zoals meneer de beer het omschreef, om het neuken te oefenen?
Hij twijfelt, besluit dan toch het pakje dicht te laten. Tot vanavond. Eerst gaat hij het rondje boodschappen doen en koken en afwassen en dan …

Het is al half elf als hij met de doos op bed zit, haar uit de verpakking haalt en het pvc lijf uitspreidt. Haar borsten zijn hard en inderdaad vrij groot. Hij vermoed dat ze de grootte hebben van die leuke vrouw met dat korte blonde kapsel bij de kantoorboekhandel, waar hij ook wel eens zijn sigaretten haalt. Of een roman koopt. Het haar van Brandy voelt aan als stro.
Hij keert haar om en hij ziet het ventiel op haar rug. Oké, maar eens lucht blazen in dat lijf van haar.

En daar ligt ze dan op zijn dekbed. De gebogen armen steken raar vooruit, haar benen zijn gespreid, haar mond staat wijd open.
Hij staart naar de vagina die fel roze afsteekt tegen het lichtbruine van haar plastic huid en hij vraagt zich af of de vagina van de vrouw zo hoog geplaatst is. Zit die niet lager, meer tussen de benen?
Hij staat op van bed en loopt naar de schakelaar om het licht uit te doen. Wellicht ziet Brandy er in het donker dan wat meer uit als een vrouw die op visite is en met hem het bed wil delen.
Hij legt haar onder het dekbed en kruipt naast haar. Kust haar. Kan hij gelijk, in het echt ook, zijn tong in haar mond steken? Haar grote, blauwe ogen kijken hem aan als hij dat doet. Ziet hij een schittering in haar ogen? Wat in elk geval zeker is, is dat ze hem geil maakt. Zijn pik is in erectie.
Zijn hand zoekt haar vagina. Die eerst wel eventjes vochtig gemaakt mag worden, iets wat hij met zijn speeksel oplost.
Als zij daar lekker glibberig is, klimt hij op haar en hij leidt met een hand zijn pik in haar kut. Neukt haar. Bij iedere stoot wipt haar gezicht op naar zijn gezicht. In het donker lijkt het net alsof ze echt is. Ze windt hem in elk geval op en al snel, te snel spuit hij zijn zaad met een diep grommend geluid in haar.
Klaar. Dat is het dus?

Hij doet het licht weer aan en uit de badkamer haalt hij een washand en tissues om zijn zaad uit haar vagina te wassen en daarna droog te maken. Ze heeft gelekt, zijn sperma ligt als een natte plek op het hoeslaken tussen haar benen. De tissues weten het niet droog te krijgen.
Heel even denkt hij terug aan thuis, als hij zich had afgetrokken in bed en zijn moeder vast en zeker bij het verschonen van het bed en het doen van de was kon zien wat hij gedaan had.

Hij laat Brandy leeg lopen en bergt haar op achter het deurtje van zijn nachtkastje.
Zal hij nog vaker op haar moeten oefenen, of zal hij er nu klaar voor zijn, mocht hij een vrouw bereid vinden om eh, met hem onder het dekbed te gaan? Misschien die leuke blondine van de kantoorboekhandel?

Als hij nogmaals het licht uitdoet, deze keer om te slapen, doet hij zijn ogen dicht met haar op zijn netvlies. Hij weet dat het vast bij een droom zal blijven, want haar vragen durft hij niet, in geen honderd jaar.

Vroeg in de ochtend

Hij wordt wakker in het besef dat hij een fijne droom heeft gehad. Hij kan zich de details niet meer voor de geest halen, maar hij heeft het idee dat hij iets heel leuks met de blondine van de kantoorboekhandel heeft gedaan. Een verdomd prettige gedachte.
Maar hoe heeft hij haar verdorie zover gekregen? Verdomme, waarom weet hij niet meer terug te halen hoe hij het haar gevraagd heeft? Want dan had hij wellicht geweten hoe hij haar, mocht ze vandaag werken, mogelijk had kunnen verleiden om iets leuks te gaan doen. Als hij al de moed zou hebben. Nooit heeft hij immers het lef gehad een meisje te benaderen, laat staan aan te spreken. Hij weet niet eens hoe hij moet flirten.

Had hij maar een zus die hem tips kon geven. Of een vriendin. Of, wacht eens, hij heeft Brandy toch? Wellicht heeft zij de vraag waarmee hij mogelijk succes kan hebben? En dan kan hij gelijk nog een keer het neuken op haar oefenen.

Gelijk haalt hij haar uit het nachtkastje vandaan en blaast haar op, bevochtigt haar vagina en klimt op haar.
“Ik wil je wat vragen, Brandy,” begint hij, terwijl hij bij haar naar binnen glijdt. “Ik heb een leuk meisje ontmoet die ik graag zou willen uitnodigen, maar hoe vraag ik haar?”
Net als gisteravond wipt haar gezicht bij iedere stoot van zijn pik in haar soppende kut op naar zijn gezicht. Hij omarmt haar stevig en dringt verder bij haar naar binnen.
“Want weet je,” fluistert hij haar toe, “ik verlang er zo naar om ook haar eens te neu…”
“Ssst,” reageert Brandy.
“Oké, ik weet dat het je wat grof in de oren klinkt, maar …”
Het lijkt wel of ze er geen zin meer in heeft, of ze zijn pik niet meer zo strak omklemt met haar vagina, of zijn stoten het matras beginnen te raken.
Kut! Ze loopt leeg! Is het dopje van het ventiel er uit geschoten?
Hij komt van haar omhoog, keert haar om. Het dopje zit er nog in. Hoe kan het dan dat en hij ziet het antwoord als hij merkt dat het pinnetje van de sluiting van zijn horloge omhoog steekt; daarmee heeft hij haar lek gestoken!

Bij het rondje boodschappen doen, pakt hij de Hema mee voor een reparatiesetje voor fietsbanden. Misschien dat hij Brandy daarmee kan redden?
Net als hij het doosje uit het schap haalt, hoort hij achter zich: “O, heb je ook een lekke band?”
Als hij zich omdraait, kijkt hij in het gezicht van de leuke blondine.
“Nee, ja eh,” stamelt hij, terwijl hij kleurt. “Het is voor eh, een vriendin van me.”
“O,” lacht ze, “als je toch bezig gaat, dan mag je mijn band ook plakken als je wilt, ik ben daar namelijk geen ster in.”

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s