Een vrouw vol verrassingen, 1

De party loopt bijna op z’n eind, het is dan ook al ver in de kleine uurtjes en de meeste partygangers zijn allang naar beneden gegaan om zich van hun leren kleding te ontdoen of zich uit hun latex outfits te pellen om omgekleed huiswaarts te keren.

Hij besluit aan de bar nog een koffie te nemen voordat ook hij aan de lange reis naar huis begint. Hij is net op de barkruk gaan zitten, als een dame in een fraai, mouwloos leren jurkje naast hem plaatsneemt. Om haar slanke benen draagt ze kousen, die worden opgehouden door jarretelles, iets wat hem zeer bevalt. Verder opvallend zijn de zwarte, strak zittende handschoenen, die tot net voorbij de ellebogen komen.
“Mag ik je een kop koffie aanbieden?” keert hij zich tot haar. “Of wat anders?”
“Dat is aardig van je.”
Ze legt een gehandschoende hand op zijn bovenbeen.
“Maar ik wil wel wat anders van je.”
verhaal een vrouw vol verrassingen 1Een beeld van met haar in één van de speelruimtes beneden flitst door hem heen.
“Een kopje thee graag.”
“Ah ja, dat kan natuurlijk ook.”
Hij hoopt dat er geen teleurstelling in zijn stem had doorgeklonken. Ze trekt haar hand terug.
“Ik ben Mariska.”
“En ik heet Niels.”
“Aangenaam.”
Is ze eigenlijk dominant? Of is ze een partyganger die van kinky en van de sfeer op deze avonden houdt?
“Mag ik je vragen in welke eh, hoedanigheid je hier vanavond was? Ik bedoel…”
“Ik snap wat je bedoelt en van me wilt weten,” onderbreekt ze hem met een lach.
Het antwoord laat op zich wachten, omdat de bardame onze bestelling komt opnemen.

“Maar om je nieuwsgierigheid te bevredigen, ik speel graag met mannen. En hoe zit het met jou?”
“Ik speel graag met vrouwen, als ik niet hun sub ben.”
Haar ogen lachen. Ze zijn bruin merkt hij.
“En is het subje goed in masseren?”
“Best wel.”
“Dan mag je me dat eens bewijzen, want mijn voeten doen pijn van het de hele avond op deze hakken lopen.”
Die inderdaad erg hoog zijn, ziet hij als ze die uit schopt. Ze draait zich op haar kruk naar hem toe. Hij schuift zijn kruk iets naar achteren. Ze tilt haar ene kousenvoet op, die hij beetpakt en op zijn bovenbeen legt. Terwijl hij eerst zijn duimen hun werk laat doen onder haar voetzool, laat hij z’n ogen kort naar haar kruis gaan, dat achter een zwart slipje met daarop een witgrijs lijnenspel verborgen is. Waarna zijn blik omhoog gaat naar het zeer fraaie jurkje, dat links en rechts van de doorlopende rits een rijgvetersluiting heeft. Op de hoogte van de heupen laten de openingen tussen de veters door stof zien in een felle kleur rood en hij vermoed dat het de jarretelgordel is.
Zijn vingers assisteren nu de duimen.
“Hmmm, je masseert echt goed, Niels.”
“Dank je en ik hoop dat je er baat bij hebt.”
De koffie, het theewater en de doos met theesoorten worden voor ons neer gezet. Haar keuze valt op meloen.

“Maar ben je nou dominant, als ik vragen mag?”
Een glimlach krult zich om haar lippen.
“Ik ben in BDSM geïnteresseerd en thuis heb ik een SM-ruimte waarin ik me uitleef.”
“Wow,” weet hij slechts uit te brengen.
“Maar puur als hobby hoor.”
Ze is dus geen commerciële Meesteres, concludeert hij.
“En wat wil je nog meer van me horen, hm?”
“Nou, ik wil je vragen of ik soms je andere voet mag.”
Haar lach klinkt door de nu echt bijna lege bar. Alleen een vrouw op de dansvloer staat met zichzelf voor de spiegelwand te dansen, terwijl twee koppels op de loungebanken naar haar liggen te kijken.
Ze geeft me haar andere voet.
“Ik vind je wel grappig, leuk nieuwsgierig en lief.”
“En ik jou boeiend en mooi. Als ik je een keer voor een etentje mag uitnodigen?”
“Dat is goed,” klinkt het tot zijn verrassing. “Morgen?”
“Eh, ja. Prima.”
Hij snapt nog niet hoe dit zo uit de lucht is komen vallen, maar de gedachte haar morgen al weer te zien, maakt hem dolblij.
Ze roept de bardame.
“Danielle, heb je even een pen en een stukje papier voor me?”
Terwijl hij nog steeds haar voet zijn aandacht geeft, ziet hij toe hoe ze iets op het blokje pent, het afscheurt en voor hem neerlegt op de bar. Op het blaadje staan haar adres en 06 nummer. Ze woont in Utrecht.
“Ik woon in het centrum, aan één van de grachtjes.”
“Dat lijkt me niet onaardig wonen.”
“Nee, dat is het zeker niet. Hoewel ik wel uitkijk naar iets groters.”
Hij bedenkt ondertussen dat hij dan morgen net zo goed met de trein kan, want om morgen weer een end op en neer te gaan met de auto, nee.

Klaar met haar voeten geeft ze aan naar beneden te gaan om zich om te kleden. Iets wat hij ook al van plan was en samen lopen ze de bar uit en de trap af, waar ze lockers vlak bij elkaar blijken te hebben.
In het omkleden is zij snel klaar. Ze trekt de rits naar beneden en heeft daarmee het jurkje al uit. De beha is van dezelfde stof als van haar slipje, dat een stringetje blijkt te zijn. Boven de jarretelgordel piept op haar linkerzij een stukje van een tatoeage uit. Alleen de handschoenen zijn wat lastiger om uit te trekken.

Een mosgroen jurkje vervangt de leren outfit.
“Wil jij de rits dicht trekken?”
Iets wat hij graag voor haar doet. Ze draait hem de rug toe, omdat deze aan de achterkant zit en van net boven haar heerlijke kont tot aan de onderkant van haar slanke hals gaat. Hij trekt de rits omhoog, terwijl zij met een hand de staart van haar donkerblonde haren opzij houdt.
Ze legt haar jas over de houten bank neer, zet haar schoudertasje erop en ze wacht totdat hij ook zo ver is dat hij zijn gewone kloffie aanheeft.
Hij loopt met haar mee naar haar auto, waar ze met een kus afscheid van elkaar nemen, voor een periode van veertien uur.

Utrecht, de zaterdag

Met zijn mobieltje in de hand volgt hij de route die het scherm hem aangeeft. In een kleine twintig minuten staat hij voor haar deur. Ze blijkt boven een winkeltje te wonen. Hij heeft er verder geen oog voor en belt bij haar aan. Het duurt even voordat de deur opengaat.
Zij staat bovenaan een steile, houten trap. In een strakke spijkerbroek, enkellaarsjes met een laag hakje, een simpele trui. Ze gebaart naar een deur die openstaat.
“Als je nog eventjes wacht in de woonkamer, ik leg de laatste hand aan mijn make-up. Ben ik zo klaar mee hoor. En let niet op de troep,” geeft ze nog aan, voordat ze een trap naar de bovenverdieping opgaat.

De woonkamer is niet groot en met de inrichting heeft ze daarmee rekening gehouden. Twee tweezitters tegenover elkaar, een salontafel ertussen, een fauteuil bij het raam. De ene bank heeft uitzicht op een open haard. Het zicht erop wordt deels ontnomen door een wasrek dat er voor staat.

Hij gaat zitten en neemt de kamer verder in zich op. Het bevalt hem. Warme tinten, een paar mooie planten met groen blad, leuke hebbedingetjes hier en daar. Een voor de helft geopende harmonicadeur geeft een inkijk in het keukentje aan de voorkant van het huis.
Plots moet hij weer denken aan wat ze op de party zei, dat ze thuis een SM-ruimte heeft. Die moet dan wel verdomd klein zijn. Want boven moet de ruimte nog beperkter zijn onder het schuine dak. En trek van die oppervlakte een slaapkamertje en badkamer af, dan is er voor een speelruimte minder over dan die van het keukentje. Hm, hij moet haar er strakjes maar eens naar vragen.

Aan het wasrek hangen ook haar heuvels. En omdat zij toch boven is en hij best nieuwsgierig is naar de inhoud ervan, staat hij op om het labeltje te zoeken en te zien dat ze een cup 80D heeft. Oké, dat zijn flinke memmen.
Hij wil net weer gaan zitten, als hij tussen de spulletjes op de bovenrand van de schouw een kleine stalen buttplug ziet liggen. De steen aan de basis is een rood kristallen hartje. Met een frons kijkt hij ernaar. Wat moet zij daarmee? Ja, in haar kont steken. Maar houdt het in dat zij, naast dat ze een Domina is, ook een anaal liefhebster is?
In gedachten verzonken heeft hij haar niet de trap af horen komen en hij voelt zich dan ook enigszins betrapt als ze de kamer binnen komt.
“Ha, je hebt alles al even bewondert,” lacht ze.
“Ja. En ook je speelgoed.”
Haar verbaasde blik volgt zijn hoofdknik over het wasrek heen naar de schouw.
“Owh, dat is slordig van me om zoiets te laten slingeren.”
“Och, als je er zo nu en dan zoet mee bent,” grinnikt hij.
“Alleen als ik bezoek krijg waar ik zin in heb, dan wil ik die een paar uurtjes vooraf wel eens in doen, om extra geil te worden,” verklaart ze met een vette grijns.
“Oké …,” reageert hij enigszins onthutst door haar openhartige ontboezeming.
Ze geeft hem een lichte por in de zij.
“Maar ik ben zover.”

“Je zei op de party dat je hier ook een SM-ruimte hebt?”
“Ja.” Er verschijnt een twinkeling in haar ogen. “En die wil jij natuurlijk ontzettend graag zien.”
“Nou, daar ben ik inderdaad benieuwd naar, ja.”
“Oké. Maar ik heb je op de party gewaarschuwd dat het een hobby van me is, hè?”
Hoewel hij niet snapt waarom ze daar weer de nadruk op legt, is hem dat gelijk duidelijk als hij achter haar aan een kamertje aan de voorkant op de zolder binnengaat.
Verbluft staart hij naar wat de kelder van een poppenhuis moet zijn. Een kelder op een schaal van Barbiepoppen grootte.
Met een grijns op haar gezicht en nog steeds de twinkeling in haar ogen kijkt ze hem aan.
“Ben je nu zwaar teleurgesteld?”
Hij schudt zijn hoofd.
“Nee, wel verrast.”
Nog steeds vol verbazing kijkt hij naar de compleet ingerichte ruimte, waarin een Meesteres actief is met een slavin die voorover in een schandblok staat. Een eindje verderop zit een slavinnetje vast op een strafstoel.
“Kan je dat allemaal zo kopen?”
“Nee. Ik maak het allemaal zelf.”
Pas nu dringt het tot hem door dat de tafel voor het raam vol ligt met allerlei gereedschap en stukjes hout en lapjes leer.
“Mijn vader maakte vroeger houten schepen op schaal en soms mocht ik hem als kind helpen. Mijn vingers waren nu eenmaal kleiner en verfijnder als die van hem,” glimlachte ze. “En van hem heb ik veel geleerd in het bezig zijn met dingetjes maken.”
Hij zakt door de knieën en schudt nogmaals zijn hoofd, nu uit verwondering en bewondering dat zij zoiets tot in detail weet te maken.
“Ik vind dit echt zo razend knap, echt super.”
“Dank je wel. Maar kom, we gaan eten.”
Beneden op de overloop staat hij al met één voet op de traptrede als ze zegt: “Nog even mijn tasje pakken.” En als ze de woonkamer weer uitkomt: “Hier, houd die even voor me vast, dan ga ik nog naar het toilet en dan ben ik echt klaar hoor.”

Buiten haakt ze een arm door die van hem.
“We gaan naar een eetcafé hier vlakbij waar je echt super lekker kunt eten.”
“Ik vind het prima, jij weet hier de weg.”
Hij vindt het geweldig om zo arm in arm met haar te lopen.
“Ik vond je reactie daarstraks zo tof, ik had namelijk verwacht dat je hevig teleurgesteld zou zijn om niet in een SM-ruimte terecht te komen. Maar ik laat je nog wel met mijn kunnen in een SM-spel kennismaken hoor.”
Verrast blikt hij opzij.
“O?”
Een scheut van geilheid gaat door hem heen. Wow, deze prachtige en leuke vrouw ook eens meemaken als Meesteres? Dat is echt te gek. Maar …
“Ik weet natuurlijk niet of je die plannen al voor na het eten hebt, maar ik moet wel de tijd in de gaten houden, omdat ik nog met de trein terug moet.”
“Wie zegt dat je terug moet? Ik heb al besloten dat je vannacht mag blijven.”
Hij klappert nog net niet met zijn oren.
“Hè? Meen je dat?”
“Anders zeg ik het niet. Tenzij jij er nee tegen zegt en dan heb ik voor niets de buttplug in mijn kontje gestopt.”
Verrast staat hij stil en kijkt haar aan. Hij ziet de pretlichtjes in haar ogen.

Het eetcafé heeft de sfeer van een bruine kroeg en bijna alle tafeltjes zijn bezet en laten een mix van jong en oud zien.
Mariska is zo goochem geweest om te reserveren. De menukaart blijkt verrassend veelzijdig en nadat ze hun keuze hebben gemaakt uit een voor- en een hoofdgerecht en hun drankjes op tafel staan, kijkt hij zijn tafeldame met iets samengeknepen ogen aan.
“Wat?” kijkt zij hem vragend aan.
“Ik weet het niet precies, maar ik weet wel dat ik blij ben.”
“Omdat?”
“Omdat ik met een erg leuke en mooie dame aan tafel zit, die me al op velerlei manieren heeft verrast. Afgelopen nacht met haar bijzonder fraaie outfit, daarstraks met haar prachtige en unieke kelder en zonet met haar ondeugende speeltje en de uitnodiging om te blijven slapen.”
Ze grinnikt: “Slapen? Ik verwacht wel wat anders van je, hoor. Maar of je me morgen nog zo leuk vindt?” Ze buigt zich iets naar hem toe en fluistert: “Want dan ga ik je martelen.”
“Kijk, dat bedoel ik nou, steeds verrassend,” grijnst hij.
Ze schiet in de lach.
“Ik vind je een heerlijk, lief en leuk mannetje en ik ben blij dat ik vannacht op je uitnodiging voor een etentje ben ingegaan.”
“Dan staan we quitte in blij zijn.”

Genieten wordt het ook van de gerechten, die niet alleen een lust voor het oog, maar die ook tongstrelend zijn. Daarbij de aardige conversatie van de prachtvrouw tegenover hem, met wie hij straks ook nog eens het bed mag delen, laat hem beseffen dat hij een enorme mazzelpik is.
Nadat ze de menukaart bestudeerd hebben voor het toetje, rommelt zij in haar schoudertasje en ze diept er een pilletje uit in een doordrukstrip, die ze naar hem toeschuift.
Hij fronst en schudt zijn hoofd.
“Nee, ik ben niet van de pretpilletjes.”
“Maar van deze pret wel en ik zeker. Het is viagra en waarom vraag ik je het in te nemen?”
“Nou? Want ik ben echt wel…”
“Daar twijfel ik ook niet aan, maar het is omdat ik als een snol, een slettebak langdurig in al mijn gaten genomen wil worden.”
Het is een verklaring die zijn pik gelijk laat verstijven naar een kloppende erectie.
“Of knap je op me af nu ik dat gezegd heb?”
Hij schudt nogmaals zijn hoofd.
“Nee. En hij hier beneden is meteen enthousiast geworden”, geeft hij met een neerwaartse hoofdbeweging aan.
“Ah, ja? Hmmm.” Haar tong gaat langs haar lippen. “Ik zal je niet laten opstaan, maar ik had het resultaat graag gezien.”
“En wanneer gaat zoiets werken?” neemt hij de verpakking op.
“Na een uur ongeveer. Dus we hebben nog alle tijd voor het nagerecht en misschien nog een bakje koffie, voordat je aan mij als toetje begint.”

Hij slikt de pil door met water.
“Toch snap ik niet hoe dat wat je straks van mij verlangt, rijmt met je dominant zijn.”
Een glimlach gaat over haar gezicht.
“Hé, naast dat ik genoegen schep uit een SM-spelletje, ben ik ook vrouw, hè? Een vrouw die ook van seks houdt, soms liefdevol en teder, een andere keer heet en wild en een enkele keer, zoals straks, op een ontzettend ruige manier. En nee, ik heb geen gespleten persoonlijkheid,” voegt ze er grinnikend aan toe.

Als ze het stukje terug naar haar huis lopen, voelt hij nog niet echt de werking van de pil. Zal het toch iets anders zijn wat ze hem gegeven heeft?
Maar als hij achter haar spijkerbroekkont de twee steile trappen naar de bovenste verdieping opgaat, voelt hij hoe het begint te knellen in zijn spijkerbroek.

Haar slaapkamer is in warme roodtinten uitgevoerd, of zijn het vurige kleuren? Het bed is laag, waarschijnlijk een bewuste keuze, omdat aan het hoofdeinde het dak schuin omhoog loopt.
Bijna gelijktijdig gaan ze beiden uit de kleren. Nog voordat zijn spijkerbroek en slip naar zijn enkels zakken heeft hij een gigantische erectie; dat een pil zo’n resultaat heeft, verbaasd en verrast hem.
Waar hij op de party in de lockerroom haar nog heeft gezien in haar beha, jarretellesgordel, stringetje en kousen, ziet hij haar nu zich compleet ontbloten. Nou ja, bijna. Op de buttplug na, die ze met een grijns uit haar kont vandaan trekt.
“Die heeft zijn werk gedaan.”
Iets wat hij ziet als ze het dekbed op de grond heeft getrokken en ze met gespreide benen op het bed gaat liggen; ze is kletsnat.
Als ook hij het bed opkruipt, veert ze overeind en haalt uit een lade van het nachtkastje een condoomverpakking tevoorschijn.
“Veiligheid voor alles,” knipoogt ze naar hem. “En mocht je er meer nodig hebben, je weet ze nu te liggen.”
Met vaardige hand voorziet ze zijn pik van de beschermjas.
Hij wil zich naast haar leggen om haar lichaam eerst te verkennen met zijn strelende handen, maar nee.
“Dat mag je straks doet, ik wil je eerst meteen in me voelen bonken.”

Oké, als ze dat zo graag wil. Hij gaat tussen haar benen en moeiteloos ramt hij zijn pik haar spleet in en met forse stoten neukt hij haar, waarbij haar borsten onbeteugeld op en neer en heen en weer gaan.
“Jaaa,” kreunt ze, “zo wil ik geneukt worden, lekkere hengst van me.”

Als haar ogen glazig worden en ze tegen haar orgasme aanzit, komt hij uit haar vandaan.
“Ohh, wat doe je! Niet stoppen nou!”
Hij zit op zijn knieën nu en met zijn ene hand grijpt hij haar bij de haren en met de andere hand trekt hij het condoom van zijn pik. Hij sleurt haar naar zich toe.
“Pijp me,” en gelijk dringt hij haar mond binnen. Iets waar ze geen bezwaar tegen heeft, want gulzig neemt ze zijn lid in zich op.
Hij pakt met beide handen haar hoofd beet en dwingt haar zijn pik tot keeldiep in zich te nemen, tot aan kokhalzen toe. Maar hij toont geen mededogen en blijft zijn pik deepthroat in haar stoten.
“Dit wilde je toch, sletje?”
Het lukt haar niet antwoord te geven.
Hij duwt haar terug in de kussens en doet deze keer zichzelf een condoom om, waarna hij opnieuw haar soppende kut binnen dringt en haar deze keer neukt tot aan haar orgasme toe. Hij gaat door, stopt niet. Al snel klinkt een hoge kreet als het tweede orgasme zich aandient en ook hij zijn zaad in het condoom loost.

Ze liggen naast elkaar, beiden op hun zij. Hij kijkt in haar lachende ogen.
“Hmmm, dat was lekker. Zo wilde ik het, lekker ruig.” Haar hand streelt over zijn borst. “En wow, dat je me bij de haren greep en me zo dwong je te pijpen. Super.”
“En ik ben nog lang niet klaar met je.”
Iets wat hij ook probleemloos kan melden, want tot zijn verbazing blijft zijn lid zo stijf als het maar kan.
“Dadelijk is die heerlijke reet van je aan de beurt. En reken maar dat mijn pik er ballendiep in gaat, ik wil ze tegen die billen van je aan voelen klotsen.”

Het is al na middernacht als ze in hun blootje in de woonkamer op een badlaken op de bank zitten. Hij met een sigaret, zij met een dun sigaartje en beiden een glas rode wijn voor zich op de salontafel.
“Volgens mij loop ik morgen wijdbeens,” grinnikt ze. “Maar het was in elk geval helemaal zoals ik het me wenste. En volgens mij heb jij er ook van genoten.”
“Nou en of, het was echt te gek.”
“Mooi zo. En we gaan straks niet douchen hoor, tenzij jij dat nog wilt. Maar het liefst heb ik dat we dadelijk lekker vies en plakkerig en ik lekkend tegen elkaar aan gaan slapen.”
Hij heeft er geen bezwaar tegen.
“En als je morgen eerder wakker bent, mag je gewoon naar beneden en ruk je in de keuken kastjes en de koelkast open, mocht je alvast willen eten of een kof koffie of thee maken.”

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s