Een nieuwe buur, deel 2

Als ze de kamer weer in komt, heeft ze nog steeds het jurkje en de laarzen aan en ze heeft niets verontrustends in de handen.
“Kom eens mee.”
Nieuwsgierig nu kom ik overeind en volg haar de hal in. Naar haar slaapkamer? Wat wil ze me daar in hemelsnaam laten zien?
Nog in de deuropening blijf ik staan en ik kijk verbluft naar het bed. Vanaf de achterwand, aan de kant van het hoofdeinde, hangen twee kettingen naar beneden. Aan het voeteneinde eveneens twee kettingen. En op het midden van het bed liggen leren boeien en een koordje.
verhaal een nieuwe buur b“Wat is dat?” klinkt het ietwat benauwd over mijn lippen vandaan.
“Dat is een voorstel. Een keuze. Of we gaan terug naar de woonkamer en genieten nog van onze drankjes.”
“Oké. En het andere is?”
“Dat ik je vastleg op bed en dat ik op je gezicht ga zitten.”
Meteen voel ik mijn erectie opkomen. Eén van mijn plaatjesvoorkeuren kan uitkomen, een onderlichaam van een vrouw op mijn gezicht! Ik kreun zowat van geilheid. Maar …, het is me wel een kont waar ik onder kom te liggen.
“Krijg ik dan wel voldoende lucht?” piep ik toch wat benauwd.
“Als jij je best doet om mij geil te krijgen, zal ik zo aardig zijn om zo nu en dan mijn dikke reet iets op te tillen, zodat je naar adem kan happen,” reageert ze met haar rollende lach.
“En daarbij, ik heb liever geen lijk in mijn bed liggen, geeft zo’n gedoe,” knipoogt ze. Om te vervolgen met: “Ik meen daar een ja voor de keuze van facesitting in te horen?”

Als ik nu nee zeg, is de kans om dat met haar mee te maken voorbij, een kans die ik misschien ook nooit meer krijg van iemand.
“Ja, ik wil het proberen.”
“Het is geen proberen hoor. Als je er dadelijk ligt, is het doen!”
“Ja. Maar moet dat vast?”
“Nou en of, want op die manier mag je gelijk proeven hoe het is om onderdanig aan mij te zijn.”
Pfff, er gaat wel gelijk een hele nieuwe wereld voor me open met mijn buuv zeg. En eerlijk gezegd sta ik te trappelen om het te ervaren.

“Kleed je uit en leg je kleren op dat krukje daar.”
De lichte verandering in haar toon ontgaat me niet.
Snel kleed ik me uit en ik leg de kleren netjes opgevouwen op het krukje, iets wat me een goedkeurende opmerking oplevert.
Ze knielt met één been op bed om de boeien te pakken.
Het voelt vreemd als ze die bij me omdoet, terwijl het me ook opwindt, een tintelende sensatie die door mijn lijf gaat.
“Ga maar liggen.”
Eerst aan de ene kant van het bed zet ze de boeien aan de kettingen vast, waarna ze omloopt naar de andere zijde en ze daar ook vastmaakt. En daar lig ik in haar bed met licht gespreide armen en benen.
Ik zie toe hoe ze haar zwarte slipje uittrekt en dat vervolgens binnenste buiten keert en op mijn gezicht neerlegt!
“Zo, kan je vast mijn goddelijke geuren opsnuiven.”
Verrast, maar met genoegen snuif ik die op, me licht bedwelmend.
Ik voel hoe het matras iets doorzakt als ze op het bed gaat zitten. Ik hoor het geluid van een ritssluiting.
“Ik doe even mijn laarzen uit, voordat ik straks met mijn hakken door het beddengoed heenga.”
Hoewel ik die graag nog aan had gezien, begrijp ik haar keuze om ze uit te trekken. Ik merk het dat ze uit zijn als ze opstaat en kort erna weer het bed opgaat.

Het slipje wordt van mijn gezicht gehaald. Ze zwaait een been over me heen, trekt het latex jurkje omhoog en ze schuift naar achteren totdat haar onderlichaam boven mijn gezicht is. Ze is geil! Tussen haar schaamlippen glinstert het van haar nat.
Ze buigt zich voorover en ik voel haar handen mijn pik en ballen beetpakken. Om dan? Jezus, het koordje! Met enige schrik merk ik hoe ze daarmee mijn ballen afbindt. Met als resultaat dat mijn pik nog stijver lijkt te worden dan die al was. Ze rolt er een condoom om af.
Haar handen omvatten mijn paal, haar lippen omsluiten de kop. Als ze vervolgens haar mond en handen op en neer laat gaan, word ik bijkans gek. En de hemel daalt helemaal op me neer als ze haar onderlichaam laat zakken en ze haar flamoes op mijn gezicht drukt. Ik weet door mijn neus nog net adem te krijgen.

Ze komt omhoog, laat mijn geslacht los en gluurt tussen haar benen door.
“Adem diep in en uit en in, want je krijgt me dadelijk vol op je face, weet je gelijk wat de term facesitting echt inhoudt. Klaar?”
Ik knik. Ze recht haar rug, trekt het jurkje een end naar beneden en laat haar billen op me afkomen. Vervolgens is er duisternis. En de bedwelmende geuren van latex, van het zweet tussen haar bilspleet en van haar kut, waarvan de sappen mijn gelaat bevochtigen.
Mijn tong zoekt en ontmoet de rimpels die de toegang naar haar kontgaatje markeren, cirkelt erlangs, dringt zich naar binnen en proeft het bitterwrange ervan.
Als ik binnen de beperkte mogelijkheid van de boeien mijn benen onrustig weet te bewegen om aan te geven dat het me te benauwd wordt, komt haar komt omhoog; ik kan naar lucht happen.
“Diep inademen, want het volgende rondje houd je langer vol! Ja? En daar komt-ie weer.”

Een ritueel dat zich keer op keer herhaalt, waarbij zij geiler en geiler wordt en ze op mijn gezicht begint te rijden.
Om plotseling omhoog te komen, waarop ze zich omdraait, ze haar kut over mijn paal laat zakken en me in galop begint te berijden.
Als er obscene woorden over haar lippen komen, vermoed ik dat haar orgasme zich aandient. De schuttingtaal gaat over in een gejammer en terwijl ze haar hoofd achterover gooit, komt ze klaar in een heftigheid die me verbaast. Niet eerder heb ik zoiets heftigs meegemaakt, maar mijn ervaringen wat dat betreft zijn ook beperkt tot drie kortstondige avontuurtjes.
Ze komt van me af en haar gulzige mond en vaardige handen weten vervolgens ook mij al snel tot een orgasme te brengen.

“Was het een lekkere en leuke kennismaking?”
“Zo, dat kan je wel zeggen, het was super.”
“Mooi, daar ben ik blij om. Ik ga nu even snel douchen, want onder de douche gaat het jurkje makkelijk uit en dan ben ik zo bij je terug. Loop je niet weg?” voegt ze er met een knipoog aan toe.
Ik steek mijn tong uit. “Ik zal erover nadenken.”

Na niet al te lange tijd komt ze inderdaad de slaapkamer weer binnen. Naakt. Bewonderend kijk ik naar haar volle, zware borsten. Jeetje, wat is ze in alles een heerlijke meid.
Ze gaat naast me liggen, op haar zij, een hand ondersteunt haar kin.
“Zo,” en een glimlach glijdt over haar gezicht, “ik leg je voor een tweede keer een keuze voor. Ik bevrijd je van je boeien en dan ga je als buurman Paul terug naar je eigen appartement en heb je een mooie, eenmalige herinnering aan deze avond. Of,” en ze laat de hand die haar kin ondersteunde over mijn borst strelen, “ik laat je nog zo liggen en ga in de woonkamer even bedenken wat ik verder met Paulus ga doen.”
Mijn mond valt open van verbazing, ik wil reageren, maar met een “Ssst,” vervolgt ze: “En wellicht, als de resultaten daarvan en het vervolg daarop bevredigend zijn, neem ik je mee naar de party. Als mijn slaafje. Zo, en nu mag je reageren of, als dat nodig is, er kort over nadenken.”

Nee, ik wil dit niet als een eenmalig avontuur in mijn herinnering opbergen. Maar de andere optie klinkt me erg heftig in de oren; ik heb geen enkele ervaring op dat gebied! En dat wat ze aan plannen met me heeft, moet gaan resulteren in haar slaafje worden? Pfff, wil ik dat?

“Nee, ik hoef, ik wil er niet over nadenken. Laat me maar vastliggen.”
Haar lippen krullen zich in een lach, haar ogen schitteren.
“Heerlijk om dat van je te horen en ik heb er het volste vertrouwen in dat we een super tijd tegemoet gaan, Paulus.”
“Hoewel het me heftig lijkt, vind ik het idee erg opwindend en ja, ik verwacht er veel van, Miranda.”
Ze knijpt even met twee vingers in een tepel van me.
“Meesteres Miranda, Paulus,” geeft ze me met een vette lach te kennen. Ze staat van het bed op. “Tot straks dan, mijn slaafje.

Als ik alleen ben in haar slaapkamer, geef ik me over aan wilde fantasieën die soms ook knap  beangstigend zijn, maar de wil om die met haar samen te beleven, is er.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s