Hoofdstuk 2: Een dag vol vragen

Ik doe mijn ogen open. Ben ik wakker geworden door het geschetter van een ekster? Voor de rest hoor ik niets, het is stil in huis. O ja, de meiden zijn er niet, die laten ex manlief en zijn vriendin nu weten dat de zaterdagochtend geen uitslaap dag is. Dat de jongste naar balletles moet en de oudste naar de manege. Veel succes ermee , grijns ik en ik rek me eens lekker uit, om dan toch het bed uit te gaan en zelf iets van deze dag maken. Ik trek een slipje en shirtje aan. Wat ga ik doen? Opnieuw komt er een o ja bij me binnen, de troep in de logeerkamer. Die ruim ik straks wel op, eerst koffie en een ontbijt.
Terwijl ik de trap af loop en aan gisteravond denk, voel ik me weer geil worden. Ik keer op mijn schreden terug en ga de slaapkamer weer in, ik wil dat gevoel van geilheid nog eventjes vasthouden. Niet met een heftig speeltje, nee, gewoon iets wat lekker zeurderig aanwezig is. Daarom laat ik de twee vibrators liggen en blijft er één optie over, de rvs buttplug formaat medium met het roze kristallen hartje. Met mijn speeksel op de plug en mijn kontgaatje maak ik me ervoor toegankelijk.

Hoewel ik nooit zo anaal gericht was, heb ik deze destijds aangeschaft met de gedachte dat als ik voor de webcam de mannen het roze glinsterende hartje liet zien en daarmee liet weten dat ik iets in mijn reet had zitten, zij dat ongetwijfeld opwindend zouden vinden. Iets wat ik nog niet heb uitgeprobeerd.

Grote-Roestvrij-Staal-Grote-Anaal-Plug-Butt-Plug-Speeltjes-voor-Vrouw-en-Mannen-Gay-Speelgoed-voor.jpg_640x640De plug verschaft zich zonder al te veel protest van mijn sluitspier toegang en vervult mijn wens van een licht prikkelend genot. Het fijne van deze toy vind ik dat die voelbaar aanwezig is als ik loop of zit, zonder irritant te zijn.
Opnieuw ga ik de trap af. In de keuken doe ik een pad in de Senseo en vers water in het reservoir, waarna ik een knäckebröd voorzie van een dikke plak kaas.
Op een krukje aan de keukentafel laat ik de plug voelbaar zijn en geniet daarna verder mijn ontbijt en van de koffie.
Misschien kan ik vandaag de stad in gaan om wat voor de webcam aan te schaffen? Iets erbij aan kleding? Want tussen de mannen die de site bezoeken, zullen ongetwijfeld terugkerende klanten zitten en het lijkt me dat zij op een gegeven moment een keertje wat anders van me willen zien. Wellicht ook eens wat anders dan mijn dikkopje, zoals ik mijn speeltje zelf spottend ben gaan noemen. Ik kan er even over nadenken, want dadelijk eerst maar eens de troep in de logeerkamer opbergen.

En ja, bij het opruimen heb ik de plug er uit gehaald, want om daarmee in naar de stad te fietsen?
Op de fiets zit ik te bedenken waar mannen geil van worden. Ja, ik weet natuurlijk ook dat als je in een retestrakke broek of in een kort rokje aan bouwvakkers of aan stratenmakers voorbij komt, succes qua aandacht verzekerd is. Maar waar geilen ze op als ze voor het scherm naar webcamgirls zitten te loeren? Op zich een stomme vraag Lisette, grinnik ik bij mezelf, want doe eens een wilde gok. Wat denk je van borsten, kut en kont? En oké, misschien dat ik daar de benen nog aan toe kan voegen.
Alleen moeten ze die naaktheid eerst verdienen. Nou ja, zij geven uit en ik verdien door mijn naaktheid zo lang mogelijk uit te stellen en ze toch tevreden houden. Met sexy lingerie. Of kan het ook een kort rokje en een hemd met knoopjes zijn? Een spannend jurkje? Hm, ik zie het nog niet voor me.
En waar plezier ik hen mee als ik naakt ben?  En ook mezelf?
Ik ontwijk ternauwernood een voetganger, een man die ik niet van het zebrapad af had zien komen. Zijn verwensingen zijn bepaald niet vrouwvriendelijk te noemen. Op zich geef ik hem gelijk dat ik hem had moeten zien. Als ik een ongeluk veroorzaak, kan ik moeilijk aan een agent uitleggen dat ik met mijn gedachten bij het plezieren van mannen was.
O ja, waarmee doe ik dat? Met een dildo? Waar ik mijn lippen langs laat gaan? De kop in mijn mond neem en de dildo pijp? Om die erna in mijn kut te stoppen? Is een optie. Andersom is ook een niet onaardige, balletjes in mijn kut die ik er langzaam uithaal en ze dan sabbelend in mijn mond stop. Of spelen met twee vibrators, de ene in mijn kut en de andere in mijn kont?

In het centrum aangekomen zet ik mijn fiets in de bewaakte fietsenstalling en loop vandaar  als eerste naar Christine, want het lijkt me de meest logische plaats om te slagen. Waar ik van de lingerie niet enthousiast kan worden. En bij de speeltjes aarzel ik. Niet over een simpele dildo die een normaal formaat heeft. Maar dan?
Een double dong? Het ding is lang, stevig en dik. En zo flexibel te buigen zie ik op de verpakking staan, dat ik die tegelijk vaginaal en anaal kan genieten. Hm.
Ik moet grinniken bij een dildo met ballen die kan spuiten. Kan wel een mooie verrassing zijn voor de webcammers.
Vaginaballetjes? Ja, die op zeker.
En anal beads? Met een licht gevoel van afgrijzen kijk ik naar de tien in grootte oplopende balletjes aan een streng met onderaan, bij het dikste balletje, voorzien van een handige lus. Iets verder op de verpakking lees ik dat je die gebruikt op het moment suprême om de ballen er uit te trekken. In één ruk, vraag ik me af.
Toch zie ik bij al die toys de mogelijkheden om de mannen enthousiast te krijgen en oké, dan investeer ik er maar eens in en dus deponeer ik de stapel op de toonbank.
“Zijn er cadeautjes bij?” vraagt de verkoopster me.
Ik kijk haar verbaasd aan. Meent ze dat, die vraag van haar?
“Nee,” antwoord ik misschien wat kortaf.
“Voor eigen gebruik,” concludeert ze. “Ik doe er een flacon glijmiddel bij, op waterbasis. Gratis.”
Dat is dan weer aardig, een leuke geste.

Met de spullen in twee tassen houd ik een bezoek aan een lingeriezaak of warenhuis maar voor gezien, dat komt nog wel een keertje. Of ik bestel later iets ergens online.
Onderweg naar huis jeukt het tussen m’n benen. Als ik thuis ben, ga ik gelijk de speeltjes uit de verpakkingen halen en misschien kies ik er eentje uit om te proberen? Naar welke ben ik het meest nieuwsgierig? Naar die spuitende? Nee. Maar ik moet die wel uitproberen voordat ik op de webcam ga, ik wil geen flater slaan. Ik denk dat ik de double dong uitprobeer. M’n beide gaten ermee vullen, een strak zittende slip aan zodat de dong op z’n plek blijft, of plekken in dat geval, grijns ik. En dan het huis gaan schoonmaken of zo en pas als ik daarmee klaar ben, mag de dong er pas uit. Hmmm, de gedachte alleen al maakt dat de jeuk tussen mijn benen erger wordt, het liefst zou ik nu al een hand in mijn slipje brengen.

Ik zet de fiets in de achtertuin op de standaard, ga de keuken binnen, zet de tassen op de tafel en loop door naar de hal om mijn jasje aan de kapstok te hangen; op de mat bij de voordeur ligt een envelop, eenzelfde als gisteren! Gelijk is mijn geilheid verdwenen om plaats te maken voor ongerustheid. Als deze ook van meneer X vandaan komt, begint dat zeer onaangenaam te worden.
Ik pak de envelop op. Poststempel Den Bosch. Verdomme!
Op de bank in de woonkamer scheur ik met trillende vingers de envelop open.

Sorry dat ik alweer bij je op de mat lig, mijn lieve Lisette, maar ik was nog iets vergeten gisteren. Namelijk dat ik je binnenkort verras. En nee, wees maar niet bang dat ik ineens bij je voor de deur sta, dat gebeurt niet.

Dat is in elk geval een opluchting! Als hij zich daar tenminste aan houdt, de griezel.

Ik ga je iets leuks laten bezorgen. Iets dat sommige mannen opwindend zullen vinden en explicieter, dat ik zeker opwindend vind om je in te zien. Spannender dan die stringetjes en beha’s van je. Hoewel die bustier je wel aardig staat.

Alarm! Hoe weet hij dat ik een bustier heb? Is hij hier in huis geweest! Of … Is hij soms één van de webcam bezoekers?

Maar zoals hiervoor gezegd, hoewel ik dat wat vaag heb omschreven zie ik nu, zal het mij opwinden als je het voor mij aan hebt getrokken en jij bij mij bent. Want geloof het of niet, jij komt namelijk naar mij toe. Voor langere tijd.

Je X.

Hè? Vol ongeloof lees ik de laatste zinnen nog een keer. Wat haalt die gek zich in zijn hoofd! Wat een dwaasheid. Bullshit. Malloot.

Ik lees het hele briefje nogmaals. Zit er ergens iets bedreigends in zijn woorden? Op zich niet, hooguit dat hij er zeker van lijkt dat ik zijn verrassing voor hem aantrek en dat ik bij hem langsga.
Moet ik iets met dit schrijven? En met het voorgaande? Moet ik ermee naar de politie? Nee, dat zal weinig zin hebben, ze zullen tot eenzelfde conclusie komen als dat ik net kwam.
Zal ik ze maandag meenemen naar mijn werk en ze aan mijn hoofdredacteur voorleggen? Kijken wat hij er van vindt? Of zal ik eerst zijn pakje afwachten en dan beslissen wat ik ga doen? Ja, hak ik de knoop door, ik wacht nog even af.
Toch leg ik met een onbehaaglijk gevoel deze brief en envelop bij de andere in de la.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s