Een bijzondere verzameling, 3

Mijn billen brandden, ik huilde. Mariëlle zat naast me, op de ombouw en ze liet een hand strelend en troostend door mijn haren gaan.
“Ik vind dat je het knap hebt doorstaan, hoor.”
“Dank u, Mevrouw,” snikte ik.
En wat mij betrof, was het ook klaar zo en mocht ze me naar huis laten gaan. Ik hoefde niet ook nog eens de nacht bij haar te blijven.
“Mag ik strakjes naar huis, Mevrouw?”
“Maar natuurlijk lieverd. Over negen uurtjes.”
Ik kreunde.
“Wat ik beloofd heb, doe ik ook. En dus mag je die uren nog van mijn gastvrijheid genieten,” lachte ze sardonisch.

Ze bevrijdde mijn boeien van de metalen ogen in de ombouw en ze beval me op mijn rug te gaan liggen. Was dit een moment om aan haar te ontsnappen? Mijn aarzeling duurde te lang, ze had één pols al weer vast zitten, waarna de rest volgde en ik weer met de armen en benen gespreid op het bed lag, maar deze keer op mijn rug.
Ze liep van het bed weg, kwam weer terug, ging ter hoogte van mijn dijbenen op de bedrand zitten. Ik voelde hoe ze iets tegen mijn kontgaatje aan duwde. Ik had geen idee wat het was, omdat ze ditmaal mij niet liet zien wat ze in haar handen had. In ieder geval ging het vrij probleemloos mijn kont in.
Ze stond op en klom aan het hoofdeinde op het bed, stapte met één been over me heen. Ze had haar mobieltje in de hand. Met de andere ritste ze de rits in het kruis van de broek open.
“Sommige apps op de telefoon zijn zo leuk,” hoorde ik haar zeggen, terwijl mijn ogen gericht waren op haar kut. Ze was kaal geweest, maar voor een nieuwe scheerbeurt werd het wel tijd, wilde ze het glad houden.
“Waar ik me ook bevind, al is het aan de andere kant van de wereld, ik kan met het speeltje spelen. Het speeltje dat je in je kont hebt zitten.”
“Owwhh,” reageerde ik, toen ik een trilling door mijn darmen voelde gaan. Die intenser werd toen ze weer iets op haar telefoon deed? Dit was …, te lekker!
Ze zakte door haar knieën, totdat haar poes vlak boven mijn gezicht kwam.
“Jammer dat je die niet mag likken, maar dan had je beter je best moeten doen met die plug.”
Mijn ogen gingen van haar iets openstaande kut naar haar aars. Ik had de neiging mijn hoofd omhoog te brengen en mijn tong …
“Maar ik heb een heerlijke vibrator, die me strakjes spuitend laat klaarkomen, hoor.”
Ze kwam weer overeind en ze sloot de rits, stapte van het bed af. De trillingen in mijn kont stopten.
Met haar lustopeningen op mijn netvlies had ik niet eens door dat zij opnieuw ter hoogte van mijn dijbenen was gaan zitten en het tot me doordrong dat ze iets met mijn pik aan het uitvoeren was. Het voelde vreemd aan, raar en ik had geen idee wat ze aan het uitspoken was. Ineens moest ik plassen. Nee, ik plaste!
Ze stond op.
“Zo, jij bent klaar voor de nacht. Je hebt een katheter in, dus ik hoef niet mijn bed uit om je te laten plassen,” grijnsde ze tevreden. “Nou, tot morgen dan.”
En voordat ik wist te reageren, was ze de deur al door.
Ik tilde mijn hoofd op en zag een zak met slangetje eraan op de bedrand liggen, een zak die al een beetje was gevuld met mijn goudgele urine.
Jeetje zeg, moest ik zo, gebonden en op mijn rug liggend iets van negen uren doorbrengen?
Een trilling door mijn darmen, een heftige. Die stopte. Een nieuwe. En die weer stopte. Met een interval van een paar seconden ging dat zo door. Hoelang? Geen idee. Maar het liet wel mijn pik verstijven en ik werd gek van mijn geilheid. Ohh, ga door Mariëlle, laat dat ding aan staan en laat me klaarkomen! Smeekte ik in mijn gedachten. Maar het ding stopte.
Ik doezelde weg, droomde dat ze haar kut op mijn gezicht perste, dat ik mijn tong tussen haar gezwollen lippen liet gaan, dat ik … Ik schoot wakker toen nieuwe, andere, stotende trillingen door mijn darmen gingen.
En zo ging dat maar door. Een tijdlang rust, wegdoezelen en opnieuw een activeren van dat reetding. Totdat het uiteindelijk echt stopte. Maar van slapen kwam niets terecht. Ja, weg dommelen en dan weer bij de tijd zijn, hoewel ik geen idee van de tijd had. Ja, toen het buiten licht begon te worden en het dus ongeveer zes uur moest zijn. Nog twee uurtjes te gaan, ging het door me heen.

Sliep ik uiteindelijk toch? In elk geval schrok ik wakker, toen de deur openging en Mariëlle binnen kwam. Ze was naakt. Ze had flinke borsten, die zijwaarts stonden.
“Zo, heb je lekker de nacht doorgebracht?”
“Ja, Mevrouw,” loog ik.
“Mooi zo. Ik ga je van alles bevrijden en beneden, in de tuin, heb ik een ontbijt voor ons klaar staan. Broodjes, verse jus, koffie.”
Oh, het water liep me in de mond en ik kon de geur van koffie al bijna ruiken. Hmmm.

Hoe vreemd was het om naakt tegenover een naakte vrouw in haar tuin aan het ontbijt te zitten en hoe vreemd was het om dat als normaal te beschouwen? Ik genoot allereerst van de koffie. Wat was ik daar aan toe! En ik mocht haar gewoon weer bij haar naam noemen, mocht zelfs geen u meer zeggen, maar gewoon je en jij.
“Je zult nog wel een tijdje last hebben bij het plassen, wat normaal is nadat de katheter er uit is, maar na een dag ben je daar wel van af. En, hoe is alles je bevallen?”
“Poe, nou, sommige dingen vond ik best heftig hoor. De neukmachine was ik op een gegeven moment zat…”
“Kan je nagaan als ik je er een half uur op had laten zitten, iets wat ik bij een slaafje heb laten gebeuren. En dan vind je het inderdaad niet leuk meer.”
“Dat kan ik me voorstellen, ja. Goh, en verder de gedachte dat ik die plug in mijn reet moest zien te krijgen. En de zwepen en de plak. Dat trilding in mijn kont, de hele nacht gebonden op het bed…”
“En, er van genezen? Leuk voor een keer, maar nooit weer?”
De hele sessie en de nacht schoten door me heen, waarna ik glimlachte en zachtjes reageerde: “Ik moet het even laten bezinken, maar ik zeg zeker niet nooit weer. Maar dan wel met een passende dildo of plug.”
Ook zij glimlachte en leunde met een tevreden uitstraling op haar gezicht achterover.
“Het is een kwestie van oefenen en dan zal je op een gegeven moment versteld staan van wat je kunt hebben. En weet je, als jij dat wilt, zorg ik ervoor dat je dat gaat ervaren en als je daar ja tegen zegt, ben je vanaf nu en voor een onbepaalde tijd mijn slaafje.”
Ze liet haar woorden bij mij bezinken. Haar slaafje … Wow, dat klonk me best super in de oren en ik was verrast dat ik er zo over dacht. Dus, stortte ik me in dat ongewisse avontuur?
Ik knikte.
Haar glimlach werd een grijns.
“Dat is een ja?”
“Ja.”

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s