Erotica Estafette deel 9 – Rekeningen

Het vervolg wordt geschreven door Initium Novum.

“Hallo?” kraakt de intercom.
“Dag Maria, ik ben het, Mireille.”
Met een klik gaat het hek van het slot. Ze passeert de toegang en snelt het pad op naar de voordeur. Het pistool houdt ze verborgen achter haar rug.

Ze had het dashboardkastje geopend en gezien wat ze daar verwachtte. Zijn Walther PPQ met de geluiddemper.

Een wapen dat Julien voor de zekerheid meestal bij zich heeft. Hij, als de toeleverancier van dolende meiden aan De Ommekeer en als contactpersoon voor de klanten. Rijkaards die op het dark web zoeken naar wat invulling kan geven aan hun perverse behoeften en uitkomen bij de Villa, die hen dat kan bieden.

Maria staat in de deuropening te wachten, een hautaine blik in de ogen. Waar de angst in verschijnt als Mireille het pistool op haar richt. Het kost haar weinig overredingskracht om haar daarna naar de kelder af te laten dalen.
Ze laat haar op de bondagestoel plaatsnemen en zichzelf vastzetten. Eerst de riemen om de enkels en de bovenbenen, gevolgd door de linker pols en bovenarm. Voor zover gefixeerd zet Mireille de laatste riemen vast om Maria’s andere arm en rond haar hals.

“Zo, mijn lieve Maria. Als een moeder was je voor me, hè? Totdat ik murw was door alcohol, joints en later GHB, lsd en cocaïne, hm? Toen was ik zover dat je me hier op alle manieren kon laten gebruiken, bitch. In mijn kut, kont en mond en voor de liefhebbers als hun slavin. En daar heb jij grof aan verdiend. Maar nu kom ik mijn aandeel halen en ga er alvast vanuit dat het een bedrag van zes nullen wordt.”
“Vergeet dat maar, smerige kut,” sist zij.
“O?” En ze zet het pistool tegen Maria’s slaap. “Je betaalt liever met je leven?”
Tot haar genoegen ziet ze een donkere plek in de rode katoenen broek verschijnen.
“Ik laat je nu even alleen, want ik verwacht Julien ook zo. Loop je niet weg?” schaterlacht ze. “En als ik met hem klaar ben, ga ik me met jou amuseren. Mag je ook eens al die leuke SM meubeltjes en spulletjes ervaren. Jammer dat ik geen tijd heb om die pisslip van je in je bek te douwen.”

Ze neemt handboeien mee naar boven, loopt gelijk door naar het barmeubel. De tequila spoelt rust door haar vermoeide lichaam en maakt haar geest weer helder.

Julien … Hij mag haar straks vertellen waar zijn beste vriend is gebleven. Jean-Claude. Haar vingers vinden haar clitoris, denkend aan die prachtige man die haar destijds in Leiden zowel lichamelijk als mentaal genot had geschonken. En plots uit haar leven was verdwenen.

Ja, Julien moet dadelijk met een verdomd goed verhaal aankomen! Want anders …

EE-button

 

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

2 gedachten over “Erotica Estafette deel 9 – Rekeningen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s