Een Meesteres met een plus

Ik kan kiezen in welk parkeervak in mijn auto neerzet, wat ongetwijfeld te maken heeft met de vakantieperiode. En degenen die niet op vakantie zijn, zitten of te zweten op een te warm kantoor of ze liggen ergens aan een water verkoeling te zoeken. En ik zit met een aan mijn rug plakkend T-shirt en het transpiratievocht onder mijn oksels naar een stel dames in de wei te kijken die loom herkauwend mij liggen te observeren.
Ik pak mijn mobieltje uit het heuptasje dat aan mijn broekriem hangt en bel het nummer van haar die ergens in één van de eengezinswoningen achter me woont.
“Hallo?” klinkt haar stem, die ik nu voor het eerst hoor.
“Ik ben er al.”
“Ah, lieverd, fijn dat je er bent. Geef me nog tien minuutjes, ik leg net de laatste hand aan mijn make-up. Ik stuur je een berichtje als ik zover ben en dan krijg je ook het huisnummer.”

Ik kijk op mijn telefoon hoe laat het is en daarmee weet wanneer de door haar genoemde tijd verstreken is en leg die naast me op de passagiersstoel. Met licht trillende handen haal ik een sigaret uit het doosje waar ik ze in bewaar; ik wil al die plaatjes op de pakjes niet zien, ik weet zo ook wel dat het slecht voor me is. Zoals iedere verslaving dat is. En ik kan mijn bezoek aan de vrouw ergens achter me daar evengoed onder scharen. Hoeveel vrouwen heb ik in de loop der jaren bezocht om mijn honger naar lust, vernedering en pijn te stillen? Te veel.

Ik pak de telefoon weer en zie dat er nog maar twee minuten zijn verstreken. Ik zucht.

Maar wat is te veel? Is eentje dat niet al? Want daarmee begint het toch? Het verlangen naar nog één, of in mijn geval naar nog een keer?
Ik frons als ik een poging doe in te schatten hoeveel vrouwen ik bezocht heb. Dertig? Nee, het zijn er meer geweest als nog enkele namen of plaatsen me te binnen schieten.
In de loop van de tijd was de behoefte gegroeid er een steeds bizardere invulling aan te geven. En hoewel ik geen ervaring heb met drugs, is dat misschien vergelijkbaar met als je van hasj overgaat op cocaïne en vervolgens op heroïne?

De telefoon laat me zien dat er vijf minuten voorbij zijn.

En waaronder valt de zich optuttende Charlotte? In elk geval onder een nieuwe ervaring.

Ik ben een Meesteres met een plus, zo was haar advertentie begonnen. Haar foto liet me niet zien op wat voor plus ze doelde. Het was gewoon een plaatje van een vrouw in een latex jurkje met een zweepje in de handen. Nieuwsgierig naar wat die plus in hield, had ik verder gelezen. Waarin ik eerst haar do’s en don’ts voorbij had zien komen, waarvan ik me nog herinner dat ze gecharmeerd is van anale spelletjes, kont aanbidding, ademreductie, facesitting en deepthroat pijpen. En haar don’ts perverse copra- en champagnespelletjes, het poep- en pieswerk dus. Pas op het einde van haar advertentie was ik tegengekomen dat ze een Travestie Meesteres is, wat haar plus verraadde.
Ik had nog eens goed haar foto bekeken en daar niets mannelijks aan kunnen ontdekken, waarop ik besloten had een avontuur met deze Meesteres aan te gaan.

Nog een minuut of twee te gaan. Kan ik nog eentje roken om mijn zenuwen te bedwingen? Nee dus, want de telefoon meldt me dat er een berichtje binnen is gekomen.
Ik ben zover. Het huisnummer is 74.
Ik beantwoord het berichtje met: Ik kom.
Meteen nadat ik het verzonden heb, besef ik dat het stom geformuleerd is. Alsof ik me in de auto heb zitten aftrekken en klaar ben gekomen op haar binnenkomend berichtje.

Als ik ben uitgestapt, zie ik dat ik tegenover huisnummer 92 geparkeerd sta. Ik laat daarom de auto staan, want dat is te belopen naar haar.
Ik passeer de voortuintjes en de aflopende nummers, zie dat aan de straatkant de keukens zijn, links of rechts van de voordeur. Van de acht woningen die ik voorbij ga, zie ik op vier meerdere namen op de naambordjes staan, waaruit ik concludeer dat het een kinderrijke buurt moet zijn.
En ja, dan ben ik onontkoombaar bij 74. De deur staat op een kier, ernaast aan de muur een goudgeel klompje met daarop gepenseeld één naam: C. Dekker. Cees of Charles, flitst het door me heen, voordat de deur zich iets verder opent om me door te laten; zij houdt zich erachter verstopt.

Nerveus ga ik naar binnen, gespannen voor wat ik te zien krijg. Tot mijn opluchting zie ik een vrouw als ze de deur sluit en ik mijn ogen snel van boven naar onder en weer naar boven laat gaan. Geen haren op de armen en benen te bekennen en ook niet in het gezicht. Tevens geen duidelijk zichtbare adamsappel of andere mannelijke trekken in haar gelaat. Ik vind dat ze zelfs iets vrouwelijke vormen heeft en borsten maatje flink, geheid protheses.
Een vriendelijke lach, een welluidende stem, waarmee ik word begroet: “Nogmaals hallo, wat leuk dat je er bent, Johan. Is dat je echte naam of heet je eigenlijk Johannes?”
“Nee, het is enkel en alleen Johan.”
“Kom verder.”
bezoek crossdresserIk volg haar, iets meer ontspannen nu, terwijl ik haar keuze voor het zwarte latex jurkje en de handschoenen die tot net voorbij de ellebogen gaan zeer kan waarderen. Zwarte open pumps met een kort hakje. Het enige wat me verbaast is de lichte kleur panty. Waarom is ze niet blootbeens bij deze tropische temperatuur?
“Ga zitten,” wijst ze naar een bankje. “Wil je nog wat drinken, koffie of iets fris?”
“Ik lust wel iets fris, een colaatje als je hebt?”
“Haal ik voor je.”
De woonkamer is, om het voorzichtig te zeggen, bepaald niet naar mijn smaak ingericht. Donkere houten wandmeubels met glanzende goudkleurige sierlijsten en knoppen, twee crèmekleurige beklede stoeltjes, een roze loungestoel, diverse gekleurde kussentjes op het bankje waar ik op zit … Een te veel aan tierelantijntjes. Kitscherig. Alleen het ‘kunstwerkje’ van het huilende zigeunerjongetje ontbreekt nog aan één van de muren.

Ze komt de kamer weer in met een glas cola en een koffie voor zichzelf. Ze gaat tegenover me zitten op één van de crèmekleurige stoeltjes, de ene voet gekruist achter de andere langs. Ze heeft lekkere, stevige benen geniet ik. Het jurkje is dijbeen hoog opgekropen en geeft zo net aan zicht op haar kruis, waar ik achter de panty een donker slipje meen te zien.
“Zo Johan, vertel me eens waar je voorkeuren naar uit gaan.”
Ik som op wat ik me nog van haar advertentie herinner en waar ik wel een liefhebber van ben: “Facesitting vind ik lekker en anale spelletjes houd ik van. Gebonden zijn, dus eh, eigenlijk het machteloos zijn. Maar ik houd niet van toneelstukjes spelen, waarmee ik bedoel dat ik een lijstje opgeef met wat ik wel en niet graag wil. Een spel laat ik aan de Meesteres over.”
“Daar houd ik ook niet van, een wensenlijstje af gaan, maar het is wel prettig om te weten wat iemands voorkeuren zijn en wat hij of zij persé niet wil. Kun je ook pijn hebben? Klemmen op je tepels, zwepen …?”
“Ja, als het niet te extreem is.”
Ze neemt een slokje van haar koffie.
“En heb je het wel eens gedaan met een man of een shemale?”
“Nee.”
Ik moet gelijk denken aan haar plus. Zal het straks bij haar gaan gebeuren dat ik …, ja, wat? Haar moet pijpen? Door haar geneukt worden? Maar ben ik niet juist met die verwachtingen tot mijn keuze voor haar gekomen? Terwijl het idee me ook tegenstaat, of … nou ja, me doet aarzelen of ik dat wel wil. Mocht ik dadelijk nog wat te willen hebben.
“Heb je lichamelijke beperkingen of klachten waar ik rekening mee moet houden?”
Ik schud mijn hoofd. “Nee.”
“In het spel mag je om genade vragen en ik bepaal of ik daar al dan nee gehoor aan geef.”
Oei, dat is best een heftige. Weliswaar mauw ik niet zo snel, maar het is altijd prettig om te weten als er aan de rem getrokken mag worden.
“Dat gezegd hebbende gaan we maar eens naar boven.”
Ze staat op en ook ik kom omhoog, nerveus maar zeker ook benieuwd wat er komen gaat. Ik volg haar, de kamer uit, de hal in en de trap naar boven op. Waar ze een deur opent van een keurig uitziende en schone badkamer. Op een krukje liggen een set polsboeien.
“Je mag je even opfrissen en erna doe je de boeien om en wacht je tot ik je kom halen.”
“Ja, Meesteres.”
Het is de eerste keer dat ik haar zo aanspreek sinds ik binnen ben.
Ik ben blij met haar wens of eis om me te verfrissen. Ik neem een snelle douche, droog me af met een zachte, lekker geurende handdoek, doe de boeien om. Omdat ik niet weet wat ze van me verwacht in afwachting van haar komst ga ik maar netje op mijn knieën zitten wachten.

Bij binnenkomst heeft ze een halsband in de hand. Nou ja, een halsband? Zo’n brede heb ik nog nooit eerder gezien. Als ze me die omlegt, ben ik blij dat die aan de binnenkant volledig bekleed is met zacht en comfortabel aanvoelend leer. Minder blij ben ik met dat ik mijn hoofd niet meer kan buigen.
“Zo, zit het halskorset prettig?”
Tja, wat je onder prettig verstaat, maar braaf antwoord ik met een “Ja, Meesteres.”
Ze zet mijn boeien achter mijn rug vast met een musketon, bevestigt een riem aan één van de drie D-ringen aan de halsband en met een korte ruk maant ze me aan haar te volgen. Iets wat ik met opgeheven hoofd doe, omdat ik niet anders kan.
Tot mijn verbazing gaan we een verdieping hoger, naar de zolder. Bovenaan de trap een klein portaal en één deur.

Als ik de drempel overga, ben ik totaal verrast door de compleet ingerichte SM ruimte. In de gauwigheid zie ik een draaibaar Andreaskruis, een kooi, een schandblok, een spankingbankje en aan kettingen hangt een sling. De wanden zijn bedekt met een zwarte skai bekleding.

Meesteres voert me mee naar een vloerplaat waarop een ijzeren staaf omhoog steekt. Eraan een dwarsstang met een paarse dildo fier opwaarts gericht. Op de top van de staaf zitten twee stangetjes, bijeen gehouden met vleugelmoeren. Zij pakt me stevig bij mijn pik en ballen beet en trekt mijn zaakje tussen die twee door, waarna ze de moeren fors aandraait en ik mij met geen mogelijkheid meer kan terugtrekken. Ze gaat door de knieën en zet mijn enkels vast aan ijzeren boeien, die onderaan de stang bevestigd zitten, waarna ik echt geen kant meer op kan. En om mijn ongemak nog verder te vergroten, schuift ze de dwarsstang langs de staande staaf omhoog en voel ik de dildo tegen mijn aarsgat duwen en na enig protest van de kringspier naar binnen gaan wat mij een diepe kreun doet ontsnappen.
“Ah, ik hoor dat je ervan geniet,” grijnslacht zij.
Iets wat ik niet helemaal met haar eens ben.
“En je kunt vast wennen wat er straks nog meer in gaat.”
Ik vermoed wat dat kan zijn. En ondanks dat ik daar nog steeds de aarzeling bij voel of ik dat wil ervaren, vraag ik me ook af hoe dat zal zijn, hoe ik dat zal ervaren. En verdomd, het besef dringt tot me door dat ik er stiekem ook nieuwsgierig naar word. Ben ik daarmee ineens bi?

Een zacht strokenzweepje tikt tegen mijn gezwollen ballen en brengt me terug naar het nu. En dat zweepje mag dan zacht zijn, het voelt bepaald niet zacht aan. Ik kreun, maar weet me nog enigszins te beheersen. Wat een ander verhaal wordt, als zij dat zweepje wisselt voor een Spaans rietje. Al gauw moet ik haar om genade vragen.
“Hm, nu al?” bromt ze. Toch stopt ze met het pijnigen van mijn ballen en ze verplaatst zich naar achter mij, waarna ze mijn billen met het rietje bewerkt. Die al snel vervangen wordt voor de plak.
“Omdat je me net enigermate hebt teleurgesteld, krijg je hiermee vijftig op je billen. Je roept stop als je die vijftig hebt gehad. En pas op dat je je niet vertelt, want dan begin ik opnieuw.”
“Ja, Meesteres.”
“En ik wil geen gejammer horen, want dan krijg je een mondprop in en loop je de kans dat ik me hartstikke vertel.”
Pfff.
Met iedere slag voel ik de dildo, terwijl ik bij iedere klap iets naar voren wil bewegen en zo mijn vastgeklemde zaakje ook nog eens extra zelf martel. Ik ben daarom blij als ik eindelijk stop kan roepen.
“Dit heb je goed doorstaan,” en ze streelt me teder over mijn gloeiende billen. Waarna ze me tevens bevrijdt van de staaf en dildo en van het halskorset.

Ze wijst naar een lage, met zwart skai beklede bondagebank.
“Ga daar eens op liggen, op je rug.”
Ze doet me enkelboeien om en haakt die aan de zijkanten van de bank vast. Ik ben verbaasd dat ze alleen mijn linker pols vastzet.
Zij zet een knie op de skai bekleding, waardoor ik voor het eerst een nieuwsgierige blik kan werpen op haar kruis. Waar niets anders te zien is dan een zwarte latex slip. Geen plus te zien dus en even gaat het door me heen of ze de slaven die op haar advertentie reageren voor de gek houdt. Een extra lokkertje of zoiets.
Ze zwaait haar andere been over me heen en ze zit nu, met haar rug naar me toe, op mijn borst.
“Ik schuif zo naar achter en ga op je gezicht zitten. Zo gauw je in ademnood komt, geef je een tikje met je hand op mijn bil, zodat je even lucht kan happen. Begrepen?”
“Ja, Meesteres.”
Ze kruipt naar achteren totdat haar achterste op de hoogte van mijn gezicht is, waarna ze haar rug recht en haar reet op mijn gezicht laat zakken. De geur van het latex en de zwaarte van haar verrukkelijke billen die mijn neus, ogen en mond volledig bedekken winden me mateloos op. En als ik haar vingers, nog steeds bedekt met het latex van haar handschoenen mijn tepels voel beetpakken, maakt ze me helemaal gek. Owh, wat is dit een genot.
Ik vind het bijna jammer als ik een tikje op haar bil moet geven. Ze komt iets omhoog.
“Zuig zoveel mogelijk lucht op.”
Ik adem in en uit en haal dan diep adem.
“Klaar?”
Ik knik naar haar hoofd dat tussen haar gespreide benen door naar me kijkt.
Gelijk heb ik haar kont weer op mijn gezicht.
En zo gaat het een tijdlang door, terwijl ze afwisselend met mijn tepels of met mijn pik speelt. Bij dat laatste met de dreigende woorden dat ik vooral niet klaar moet komen.

Ze klimt van de bank af. Van mij had ze nog tijden door mogen gaan met deze facesitting. Maar de adembenemende duisternis van haar latex kont wordt ingenomen door een leren oogmasker, dat met zachte oogkussentjes me in een andere duisternis hult. Mijn rechter pols wordt ook vastgezet aan de zijkant van de bondagebank.

Ik hoor geritsel van latex. Ik voel dat ze weer op de bank klimt, merk aan de benen langs mijn lichaam dat ze deze keer met haar voorkant in de richting van mijn gezicht zit. Ze schuift naar voren totdat ik haar knieën naast mijn slapen voel.
“Doe je mond open.”
Verbaasd over deze opdracht open ik die. Krijg ik een mondknevel in? Maar het is geen gag en ook geen rubberen kunstpik.
“Zo, maak mijn clit maar eens flink hard met die mond van je.”
Ik heb een pik in mijn mond! Een echte! En één die rap in formaat toeneemt!
Ze maakt neukende bewegingen, waarbij ze haar pik steeds verder in mijn mond stoot, totdat ik kokhalzende geluiden maak. Dat laat haar zich kort terugtrekken, om me vervolgens weer tot aan gagging toe te neuken.
En ik ervaar het als …, een super beleving. Iets dat me zelf verrast.

Ik voel dat ze weer van de bank af gaat. Ze maakt mijn enkels los van de zijkanten, ik voel gefrutsel aan de ringen aan de boeien. En vervolgens hoe mijn benen naar achteren worden getrokken.
Ze doet het oogmasker bij me af. Ik zie dat touwen mijn boeien en daarmee mijn benen naar achteren getrokken hebben. En ik zie haar dikke en forse pik, die zij nu van een condoom heeft voorzien.
Ze smeert een vettige substantie uit een flacon vandaan tussen mijn billen, rond mijn anus en ook iets er in. Waarna ze aan het uiteinde op de bank klimt en ik weet wat er zo dadelijk gaat gebeuren. En ja, voor het eerst word ik geneukt door een eh, man. Een crossdresser. Door mijn Meesteres, iets wat ik een prettigere gedachte vind.
En ook dit is woepie!

Als ze uiteindelijk even stopt met me te neuken, zegt ze: “Ik heb me onlangs nog laten testen en ik ben vrij van alles aan geslachtsziekten. Ik kan je het attest laten zien.”
Waarom komt ze daar nu mee, vraag ik me verwonderd af.
“Mag ik in je kont of in je mond klaarkomen?”
Aha, daarom dus die plotselinge verklaring. Heel even aarzel ik, maar de gedachte om dan ook haar zaad te proeven maakt me supergeil.
Ik knik. “Ja. In mijn mond.”
Een tevreden lachje krult zich rond haar mondhoeken.
Ze komt van de bank af, haakt mijn polsboeien los, klimt vervolgens weer op de bank. Haar van het condoom bevrijde pik priemt fier vooruit in de richting van mijn gezicht.
“Je mag je aftrekken.”
Iets wat ik me niet laat ontzeggen. En ook zij begint aan haar pik te trekken. We kijken elkaar aan, lezen elkaars uitdrukkingen. De verrukkingen, het genot en dan de verstarring in haar ogen.
“Ohhh, doe je mond open, dan spuit ik die vol!”
“Steek ‘em in mijn mond,” steun ik.
Ze steekt de kop van haar pik tussen mijn lippen en ik voel haar zaad mijn mond in gaan. En met nog haar pik in mijn mond kom ook ik klaar in een heftig orgasme.
Ik hoor haar grinniken. “Zo zeg, ik voel je klodders op mijn billen.”

Weer opgefrist babbelen we in de woonkamer nog na, bij een biertje voor mij en een wijntje voor haar. Mijn oog valt op een foto op het dressoir. Van een man naast de cabine van een truck met oplegger. Ze heeft mijn blik gevolgd en glimlacht naar me.
“Ja, dat ben ik ook.”

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s