Geile kinky dame, 1 – De afspraak

Hij weet het, hij voelt hoe zijn onrust hem weer eens parten speelt. Een onrust die als een dief in de nacht naar binnen sluipt.

De voorbode van die ongedurigheid is als hij gaat ronddolen op het internet. Sites bezoeken, plaatjes kijken, foto’s opslaan, zich inbeelden dat hij het is in een bepaalde situatie en soms daarbij met zichzelf spelen.
Na verloop van tijd volgt bijna vanzelfsprekend het aanklikken van de internetsite met de naar interessegebied gerubriceerde advertenties, waarvan twee rubrieken zijn belangstelling hebben: SM fetish en Shemales.

Ditmaal beweegt zijn rusteloosheid zich naar de categorie SM fetish en hij weet wat hij daarin deze keer zoekt. Zoals hij ook weet dat er zeer weinig dames zijn die daar invulling aan willen geven.
Hij opent de betreffende rubriek en scrolt langs de adverterende dames naar beneden. Veel bekende profielfoto’s, van vrouwen die al geruime tijd hun diensten aanbieden.

Het inzien van een advertentie vraagt drie voorwaarden: 1. Spreekt haar profielfoto hem aan, 2. Is de intro van haar boodschap ernaast uitnodigend en 3. De plaats, want mocht de afstand vanaf zijn woonplaats hem anderhalf uur of meer aan reistijd kosten, was dat vooralsnog ook een reden om die over te slaan.

De eerste die hij tegenkomt en waarvan hij weet dat zij zijn wens in vervulling kan laten gaan, slaat hij over. Waar het een paar keer super was bij haar, was het de laatste keer een deceptie. Oké, hij kreeg wat hij wilde, maar meer ook niet en binnen het half uur had hij weer buiten gestaan.
De volgende bekende is een super meid. Jong, kinky, geil, humorvol, maar flink aan de prijs.
Dan, op pagina twee, is het ineens raak. Foto, oké. Afstand, oké. En net voor het … Lees meer, dat ene woordje nog dat zijn interesse aanwakkert: kaviaar.
Omdat de rest van de advertentietekst en de geboden mogelijkheden hem tevens aanspreken, voegt hij haar telefoonnummer toe aan de contacten op zijn mobieltje en haar advertentie aan de favorieten op zijn laptop.

Kort na de middag belt hij haar op. De telefoon gaat een paar keer over, als hij al haar “Hallo” hoort.
“Dag Tamara, je spreekt met Joris. Als het mogelijk is, zou ik graag morgen bij je langs willen komen, voor kaviaar.”
“Hoe laat?”
“Een uurtje of elf?”
“Ja, dat kan. Als je me een uurtje van te voren wilt bellen om de afspraak te bevestigen, krijg je daarna mijn adres per sms.”
“Oké, dan staat die, wat mij betreft.”

Het gekke is, dat hij in de uren na het belletje zich pas allerlei dingen gaat afvragen. Hoe het de volgende dag zal gaan. Heeft zij voor dat spel een speciaal meubel tot haar beschikking? Iets wat zelden het geval is. Wellicht te prijzig in de aanschaf, afgezet tegen het aantal klanten dat invulling wil geven aan die perverse voorkeur?
En als zij daar niet over beschikt in haar SM-ruimte, hoe geeft zij er dan gevolg aan? Wellicht dat hij op de grond moet gaan liggen en zij boven hem komt staan? Het is een mogelijkheid. Maar geen ideale. De afstand tot haar heerlijkheden en het zicht op het zien aankomen is te groot. Een fijner idee is als zij gehurkt boven hem zit. En helemaal het summum is als ze op zijn gezicht wil zitten en het dan laat gebeuren.
En voor de rest? Hij heeft geen idee hoe ze eruit ziet. Ja, op de ene foto dat ze fraaie billen heeft, waar het stringetje net niet helemaal tussen verdwijnt. Maar op alle vier de foto’s ontbreekt haar gezicht. Het enige wat hij weet, is dat ze 43 is, 1.75 meter lang en daarmee 10 centimeter kleiner dan hij zelf is. Dat ze donkerblond van haarkleur is en cupmaat C heeft. Wat daarmee iets van een beeld geeft, maar meer ook niet. En o ja, dat haar stem aan de telefoon prettig klonk.

Nou ja, morgen, dan weet hij hoe zij er uitziet en weet hij ook hoe het was. Morgen …

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s