Gewaagde plaatjes

Ik liep de kleine veranda van ons vakantiehuisje op met twee bekers cappuccino. Suzanne, in joggingbroek en hemdje, zat op het tweezits bankje eekhoorntjes te spotten. Door de takken van de bomen zag ik de zon al aan een blauwe hemel staan.
“Het beloofd weer een mooie en warme dag te worden,” constateerde ik tevreden.
“Ja hè? Wat gaan we vandaag voor leuks doen?”
Dat had ik vanmorgen in bed, kijkend naar de contouren van haar lichaam onder het laken, bedacht.
“Ik wil eens foto’s van je maken.”
Ze lachte. “Dat doe je al geregeld.”
“Ja, maar nu buiten, in het openbaar, waarbij jij steeds stiekem wat laat zien. Een borst, beide borsten, je verrukkelijke billen, je kutje.”
“Ja, doei.”
Ik drong niet aan, liet het bij haar bezinken. Ik kende haar goed genoeg om te weten dat ze met haar korte reactie mijn voorstel niet gelijk had geskipt en met haar gedachten al bij iets anders was. Het duurde even voordat ze kwam.
“Het idee windt me wel op.”
“Maar?”
“Nee, geen maar,” glimlachte ze. “De gedachte maakt me geil.”

Hand in hand slenterden we door het leuke winkelstraatje, leuk omdat de grote ketens er ontbraken. Suzanne droeg een lila hemdje met spaghettibandjes en een kort, geplooid rokje, waarmee zij voor onze ondeugende fantasie was gekleed. Alleen, waar en hoe gingen we het uitvoeren? We liepen het zonovergoten pleintje op.
“Kijk,” en ze wees naar een statig en eeuwenoud gebouw aan de overkant, waarschijnlijk het raadhuis, met ervoor grijze stroken beton die trapsgewijs naar de ingang leiden. “Als ik daar eens ga zitten?”
Ze nam plaats, eerst met de voeten twee treden lager, wat al een mooi zicht gaf op haar dijen. Daarna plaatste ze haar voeten een trede hoger, waarmee haar knieën ook hoger kwamen en ze zo uitzicht gaf op haar witte slipje. Het was een voorzichtig begin.

We dronken koffie op een terras van een klein cafeetje. Nou ja, terras. Het straatje was zo smal, dat er niet meer ruimte was dan drie tafeltjes langs het cafeetje, elk met twee stoeltjes. Op het moment dat het even rustig was, nam ik een paar meter van haar vandaan een paar foto’s, terwijl zij met de benen gespreid zat en met een hand de zoom van haar rokje optilde. Een ingezoomde foto liet zien dat er een vochtplek op de stof van haar slipje zat; ze was geil.
Ik ging weer bij haar zitten, we bestelden nog een koffie en nadat we die gekregen hadden, zei ze: “Houd je camera klaar.”
Ze hield de straat in de gaten.
“Komt er iemand van jouw kant vandaan?”
“Ja, maar die zijn nog ver weg.”
“Oké dan,” en ze trok één kant van haar hemdje omlaag en liet me even een borst en tepel zien. Klik, klik en na die tweede deed ze snel haar hemdje weer goed. Ze grijnsde. “Ik vind dit leuk, joh.” Iets wat ik helemaal met haar eens was.

In een volgende winkelstraat trok ze me mee een warenhuis in.
“Een paar op de roltrap?” fluisterde ze.
Pas op die naar de bovenste verdieping durfde ze het aan om het rokje iets omhoog te tillen, waarmee ze de onderkant van haar billen liet zien en een stukje van het witte streepje van haar string.
Ze begon er echt lol in te krijgen en niet alleen dat, ook meer lef. Want naar beneden toe trok ze met haar ene hand het rokje iets op, terwijl ze met de middelvinger van haar andere hand haar slipje aanraakte.
“Wauw, te gek,” reageerde ik zachtjes.
“We gaan er maar gauw uit,” lachte ze, “voor het geval dat andere camera’s geregistreerd hebben wat we aan het doen zijn en we een beveiliger in onze nek hebben hijgen.”

Bij een Kruidvat wilde ze even naar binnen, omdat ze mascara moest hebben “En misschien vinden we een lekkere badschuim of olie voor in het bad.” Ons vakantiehuisje had de luxe van een heerlijk massagebad.
In één van de gangpaden knikte ze me toe. “Camera.”
Ze deed alsof ze iets uit het onderste schap wilde pakken. Met gestrekte benen boog ze zich voorover, waarmee ze haar billen compleet ontblootte. Klik. Ze trok het stringetje heel even opzij en verdomd, ze had de buttplug ingedaan! De kleine aluminium met het rode kristallen hartje in de bodem. Ik vergat bijna de foto te maken.
Ze kwam weer overeind, liet even haar hand op de voorkant van mijn broek rusten.
“Hmmm, dat beloofd wat als we terug zijn in ons huisje,” grijnsde ze.
“Zeker weten en in alle gaten,” bromde ik, terwijl ik haar van me afduwde om mijn erectie niet verder te laten toenemen.
We gingen weer naar buiten en ja, met mascara en een, zo beloofde het etiket weldadig naar een bloemenweide geurende badschuim.
“En, wat nu? Hebben we het wel gehad zo?” vroeg ik haar.
Ze schudde haar hoofd.
“Uh-uh, ik wil nog meer, nog geiler, nog gedurfder. In een parkje of zo?”

Het punt was wel dat het steeds drukker werd met het mooie weer. Bewoners en toeristen zochten de zon op. Of de schaduw onder de bomen van een alleraardigst parkje rondom een grote vijver.
Ze ging op een bankje zitten, keek links en rechts het pad af en … ze trok haar string tot aan halverwege de bovenbenen uit. Klik, klik. En verder naar beneden, tot op de enkels. Klik. Eén voet er uit. Klik. De benen spreiden, haar kutje in volle glorie tonend. Owwh, ik werd gek.
Ze trok haar stringetje weer aan. Knipoogde naar me. “Gaan we naar het huisje terug?”
“Ja.”

Toch wilde ik nog één tussenstop maken. Een paar kilometer bij het park vandaan liep een enkel spoor door het bos, waarover om de twintig minuten een trein passeerde. Dus toen ik de weg erlangs insloeg, reageerde ze verbaasd.
“Wat ga je doen?”
“Ik wil even een stuk met je langs het spoor lopen.”
Omdat ik verder geen uitleg wilde geven, gaf ze zich over aan een, wandeling?
De weg liep dood, eindigend bij een zand parkeerplek, waar een tiental auto’s konden staan. Op dit stuk ging een bospad van de ene naar de andere kant het spoor over. Aan de kant van de parkeerplaats liep een groenstrook langs het spoor. En dat was mijn doel.
Ik liep met haar een eind langs het spoor, zonder dat ze de bedoeling begreep. Een eind van de overgang vandaan vond ik het ver genoeg. Ik keek op mijn horloge. Over een paar minuten zou er een trein langs komen.
“Kleed je eens helemaal uit.”
“Helemaal? Hier? Waarom?”
“Omdat dan de machinist en passagiers van de trein die er dadelijk aankomt iets over te kletsen hebben,” grijnsde ik.
Ze aarzelde slechts heel even, maar met het verschijnen van een stipje in de verte trok ze snel het hemdje over haar hoofd uit, liet haar rokje en slipje zakje en draaide zich vervolgens een vijftal meters van het spoor vandaan om, enthousiast zwaaiend in de richting van de aanstormende trein. De claxon klonk een paar keer schel en verdomd, ik zag de machinist terug zwaaien. Ook zij had het gezien, wat maakte dat ze nog harder zwaaide en op en neer sprong naast de passerende trein. Ze schaterde het uit van het lachen. Hoeveel verbaasde passagiers zouden haar gezien hebben?

Gewaagde plaatjesWeer aangekleed en terug op het park had zij nog één dingetje. Van de parkeerplaats naar het huisje kwamen we aan de kleine speeltuin voorbij.
“Ik ga nog even schommelen, worden vast ook nog leuke foto’s.”
Ja, wel hoe zij dat ging doen, met de benen gespreid en zicht op haar slipje, iedere keer als de schommel op me afkwam. Maar misschien de mooiste foto’s waren van haar achterkant, toen ze tegen het zitje geleund met haar bovenbenen haar billen van elkaar trok en de veter van het stringetje daardoor net niet haar anussterretje helemaal meer wist te bedekken.

Toch gingen we, eenmaal bij het huisje, niet direct door naar de slaapkamer. Zij wilde alle foto’s bekijken en beiden, dorstig geworden, lustten wel een glas koele rosé. En daarna nog wel eentje. Het neuken kwam later wel.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s