In het land van Roodkapje

Nietsvermoedende meisjes, boze wolven, eenzame prinsessen en dappere krijgers. Ik bevond me in het sprookjesland van Noord-Hessen, het land waar de gebroeders Jacob en Wilhelm Grimm in de 19e eeuw hun sprookjes schreven.
De steden, dorpen, licht glooiende hellingen, machtige burchten, romantische kastelen en donkere wouden moesten voor mij toch ook het decor kunnen zijn voor mijn fantasiereis, vormgegeven in mijn meestal bizarre vertellingen?

Roodkapje

Roodkapje
Ik kwam haar tegen in een kleine, intieme club in Kassel, waarvan ik het adres in Nederland van een vriendin had gekregen. Roodkapje. Nou ja, als je althans een rood, rubberen masker als kapje ziet.
Een masker dat haar ogen vrijliet, twee kleine neusgaten had om door te kunnen ademen en de mond gesnoerd door een, ja, rode knevel. En ook de latex catsuit, die genadeloos liet zien dat ze – godzijdank – niet tot de slankste behoorde, was in die kleur.
Zij zat op een rechte stoel met een V-vormige zitting. Haar boven- en onderarmen waren al vastgeriemd, net als haar bovenbenen. Haar begeleider, in wit overhemd en een donker pak, gespte net de laatste riemen vast rond haar enkels.
Aan de hoek van de bar, vlak bij hen, bestelde ik bij de dame achter de bar een bitter lemon, waarna ik me omdraaide om het geile schouwspel verder te kunnen volgen. En dat wel eens heel geil kon worden, toen hij met huishoudfolie een magic wand vibrator tegen haar dijbeen wikkelde. Daarmee klaar opende hij de rits in het kruis van haar catsuit, zette de kop van de vibrator even goed tussen haar schaamlippen en tegen haar clitoris, waarna hij naar de bar kwam.
Naast me bestelde hij een koffie, waarna hij zich tot mij wendde.
“Ik heb u hier niet eerder gezien?”
“Dat klopt, dit is mijn eerste bezoek.”
En ik vertelde hem in het kort hoe ik hier verzeild was geraakt en dat ik een week op vakantie was in dit fabelachtige land.
“Het land van Roodkapje,” lachte hij en hij knikte daarbij even in de richting van haar.
“Ik ben Herbert,” stelde hij zich voor.
“Hans,” drukte ik hem de hand.
“En Grietje heb je thuis gelaten?” grinnikte hij.
Ik kon hem zeggen dat ik geen Grietje thuis had zitten.
Opnieuw knikte hij in de richting van haar.
“Je weet, neem ik aan, wat zij tegen haar kut en clitoris aan heeft zitten?”
“Ja. Een vibrator.”
“Een magic wand. Een krachtiger vind je niet. Alleen moet die nog worden aangezet.”
Hij glimlachte.
“En als je wilt, mag jij dat doen, waarbij ik je vrij laat in hoe vaak je haar laat klaarkomen.”
Ik keek hem aan met een lichte frons.
“Meen je dat echt?”
“Ja. Ik vind het leuk om toe te kijken hoe een ander met haar speelt, of bespeelt. Daar kan ik enorm van genieten.”
“En zij weet wat er staat te gebeuren?”
“Nee. Ze zal een vermoeden hebben dat de magic wand niet voor niets daar zit, maar voor de rest is ze op dit moment aan het genieten van er zo bij te moeten zitten. Ik heb zo het idee dat ze al kletsnat is tussen de benen.”
“Oké,” aarzelde ik niet langer en wat ongemakkelijk, vanwege de knellende erectie in mijn slip en zwarte spijkerbroek, liet ik op haar af.
“Eh,” weifelde ik, toen ik voor haar stond. Want dit was nieuw voor me, een spel spelen met een slavin. Moest ik me eerst aan haar voorstellen? En haar vertellen wat ik ging doen?
“Ik ben Hans.”
Haar ogen twinkelden en er klonk iets van gegrom achter de knevel vandaan.
“En weet je wat ik ga doen?”
Keken haar ogen spottend? Uitdagend?
“Ik …”
Mijn hand ging naar de aan / uit knop van de magic wand. En ineens was het alsof er bij mij een knop om ging.
“Ik kan de vibrator aanzetten …”
Mijn hand ging er boven langs en ik drukte die op haar venusheuvel.
“En je een orgasme bezorgen.”
Ze schudde haar hoofd enthousiast op en neer.
Ik liet mijn wijsvinger over haar best forse schaamlippen gaan, die inderdaad al glanzend nat tegen de kop van de genotsstaaf gevlijd lagen.
“Of ik laat je zo te kijk zitten.”
Een heftig nee schudden was haar response.
“Hm,” peinsde ik, “als je me nu eens duidelijk zou vertellen wat je wilt.”
Een onverstaanbaar gegrom volgde vanachter de knevel vandaan. Ik besefte dat het best een fors ding moest zijn dat haar mond vulde.
Ik tilde mijn lippen op en gromde naar haar terug.
“Maar omdat je dat niet doet, zal ik de keus voor je maken. Ik zet de vibrator voor je aan …”
Weer volgde een enthousiast knikken. Ik tikte op mijn horloge.
“En dan kom ik, laat ik zeggen, over een kwartier bij je terug om die weer uit te zetten?”
Haar ogen sperden zich open. Zag ik daar vertwijfeling in? Lichte paniek ook?
Ik zette het apparaat aan, dat gelijk een siddering door haar lijf liet gaan. Deze keer meende ik een “Owhh” vanachter de gag vandaan te horen. Met een knipoog naar haar liep ik van haar vandaan naar de bar. Herbert grijnsde.
“Dit mag ik graag zien en horen,” gaf hij me zachtjes aan, “je doet het prima zo met haar.”
“En hoe vaak kan of mag ik h…”
“Hé, jij bent haar grote, boze wolf,” lachte hij.
“Oké.”
Achter me hoorde ik een reactie die me deed vermoeden dat zij klaarkwam. Ik keerde me om en liep weer naar haar toe. Ze zag me op mijn horloge kijken.
“Twaalf minuten nog.”
Een licht nee schudden van haar kant. Ik zag dat ze al tegen een volgende aan zat? Ik wist dat één orgasme super was, een tweede oké, maar daarna? Zover ging mijn kennis niet.
Ze kwam, maakte geluid achter haar gag dat op gekerm leek, haar lijf schokte, ze rukte aan de riemen die haar in bedwang hielden.
Ik vond het fascinerend om naar te kijken, het maakte me bloedgeil en eigenlijk wilde ik meer met haar dan alleen maar naar haar kijken. De rits aan de bovenkant van de catsuit openen om met haar tepels en borsten te spelen. Maar of Herbert dat goed zou vinden? Hij had me uitgenodigd en toestemming gegeven de vibrator aan en uit te zetten, niet om verder aan haar te zitten.
Zij keek me aan, smekend en in een nee schudden met haar hoofd. Kon ik haar nog een keer laten klaarkomen, of werd dat echt te heftig voor haar? Was ik haar boze wolf of gaf ik toe aan haar verlangen om te stoppen?
Ik hurkte tussen haar benen, legde mijn armen op haar bovenbenen. Ze was kletsnat, droop en ik kon de geur van haar opwinding ruiken. Ze keek op me neer, steunde, kreunde en ze bleef haar hoofd vertwijfeld in een nee schudden.
Mijn hand ging naar de schakelaar, haar nee werd een ja.
“Nog eentje?”
Het ja werd gelijk een heftig nee.
“Oké dan,” en ik zette de vibrator uit.
Opluchting en dankbaarheid las ik in haar ogen af.
Ik keek naar Herbert, die me met een hoofdknik te kennen gaf om bij hem te komen. Ik gaf haar een luchtkus en fluisterde “Ik vond het leuk, heb van je genoten, dank je” en liep naar hem toe.
“Ik maak haar zo los en als jij wilt, vraag ik haar of zij jou straks wil laten klaarkomen.”
Owh, dat was een super aanbod! Want mijn genieten van zonet was ook erg geilmakend geweest en ja, het verlangen om ook voor mezelf daar een bevredigend slot aan te geven …
“Wat vind je daarvan?”
“Daar zeg ik zeker geen nee tegen.”
“Goed,” glimlachte hij, stond op van de barkruk en liep naar zijn slavin toe, waar hij met een mesje langs de vibrator gleed en zo de folie doorsneed, waarna hij haar van de riemen begon te bevrijden.
Terwijl ik toekeek, vroeg ik me af hoe zij mij dadelijk liet klaarkomen, of welke vrijheid hij haar daarin gaf. Ging ze me aftrekken? Mocht ze me pijpen? Toch niet berijden?
Hij had haar ondertussen al bevrijd van de gag – een penisgag zag ik – en was bezig het masker aan de achterkant open te ritsen en voorzichtig van haar hoofd los te halen. Waarna hij haar iets in het oor fluisterde. Ze knikte, keek vervolgens mijn kant uit. En stak ze daarbij haar tong uit? Verdomd, ja.

Als ik had geweten wat me stond te gebeuren, had ik waarschijnlijk voor een andere optie gekozen om klaar te komen.

Weg van het bargedeelte stond ik in een kleine ruimte ernaast aan een Andreaskruis vast.
Zij had nog steeds de latex catsuit aan, met de rits in het kruis weer dicht. Dijhoge zwarte leren laarzen met vervaarlijke naaldhakken rond haar benen. Een rode latex cape over de schouders en een rood kapje dat haar haren bedekte.
“Zo, jij bent op een sprookjes vakantie, begreep ik van Herbert. En zoals je ziet heb ik me daar een beetje in ingeleefd. Ik was nog niet in de gelegenheid geweest me aan je voor te stellen, maar je mag me Roodkapje noemen,” grijnsde ze.
In haar hand hield ze een opblaasbare buttplug. Ik vond het geen aanlokkelijk idee die straks in me te voelen, want voor de show zou ze die niet in haar hand hebben. De vlak voor me neergezette kunstvagina, aan een stang bevestigd, stond me meer aan. Hoewel … Want de stang, bevestigd aan een apparaat waaraan een vliegwiel, deed me vermoeden dat straks die vagina over mijn lul heen en weer bewoog, op zich een prettige gedachte, alleen was de vraag voor hoelang zij dat liet gebeuren. En ik had zo het idee dat zij mij graag terugpakte met haar ervaring van daarstraks.
“Zo, nu ga ik me eens met jou amuseren.”
Ze hurkte tussen mijn benen en ik voelde haar vingers naar mijn kontgat zoeken. Die werd gevonden en de buttplug drong zich voorbij mijn sluitspier. Wat nog te doen was. Maar toen de plug werd opgepompt, kwam algauw mijn verzuchting.
“Owhh, stop alsjeblieft.”
“Daar hoort nog iets achteraan.”
Bijna meteen begreep ik waar ze op doelde.
“Alstublieft, Roodkapje.”
Ondertussen had ik er al twee pompjes bij gekregen. Oefff. Maar ze stopte gelijk na mijn nette toevoeging.
“En dan mag je nu van mijn kutje genieten.”
Ze schoof het apparaat met de vagina dichter naar me toe, tot aan mijn half in erectie staande pik. Het idee dat die zo meteen in dat namaakkutje werd geschoven, deed mijn pik zwellen.
Ze smeerde mijn penis en de lippen van de vagina met glijmiddel in en ze geleidde daarna mijn lid naar binnen.
Ze raapte de afstandsbediening van de grond en het ding begon met een smakkend geluid en in een rustig tempo over mijn pik heen en weer te gaan. Tevreden daarmee kwam ze naar me toe en zette de vibrator in de buttplug aan.
“Nou, ik denk dat jij je zo wel zal amuseren en dan zie je mij straks wel weer. Ik ga een wijntje aan de bar drinken.”
En met een lach op haar gezicht liep ze van me weg en ze verliet de ruimte.

De vagina prikkelde me, maar schoof zo traag over mijn pik heen dat ik weliswaar geil werd en bleef, maar niet tot een orgasme kwam. Geregeld hing ik er tegenaan, wat me uiteindelijk een verdomd frustrerend gevoel gaf. Ik wilde klaarkomen! En misschien gebeurde dat ook niet door het irriterende getril van de buttplug en het net te, voor mij althans, opgeblazen formaat ervan, wat me een te onplezierig gevoel gaf.
Ik was er bijna van overtuigd dat kut Roodkapje precies wist wat ze me aandeed.

Toen ze eindelijk weer terugkwam, schoof ze een stoel nabij. Ze ritste de toegang tot haar kruis open, ze ging zitten en pakte de afstandsbediening van de grond.
“Zo, nog even van jou genieten.”
De kunstkut ging in een sneller tempo over mijn pik. Haar hand ging tussen haar benen en vingers beroerden haar lippen en clitoris. Binnen de kortste keren kwam ik klaar, maar … ze maakte geen aanstalten het apparaat te stoppen. Ik kreunde, sloot mijn ogen in wanhoop. Het ging door totdat zij haar orgasme kreeg dat, zo merkte ik wel, ze steeds uitstelde.

Eindelijk stopte mijn kwelling en ik werd door haar bevrijd van de plug en de pik en dacht daarmee klaar te zijn. Niet dus.
Ze trok het apparaat van me vandaan, haalde de vagina los van de stang en met een vette grijns hield ze die voor mijn gezicht.
“Lik je sperma maar eens braaf uit mijn kutje.”
Ze duwde de lippen tegen mijn mond, waarbij ze de kut iets schuin omhoog hield.
Ik stak mijn tong ertussen en gatver, proefde van wat ik er net had ingespoten.

Aan de bar praatten we nog kort na bij een drankje, waarna Herbert haar in haar jas hielp en met een hand van hem en een kus op de wang van haar namen ze afscheid van me.
Ik rekende af en met een goed gevoel verliet ik de club, uitkijkend naar het resterende deel van mijn vakantie in sprookjesland.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s