Een date – De ontmoeting

Ik omschrijf me wel eens naar mensen die ik ontmoet en die naar mijn status vragen als een happy single. Waarbij ‘happy’ een omschrijving is die meestal opgaat, want ik ben graag alleen. Het geeft me de vrijheid in mijn doen en laten, iets wat voor mij het hoogste goed is. Dat ik zo nu en dan de behoefte voel om mijn lust te bevredigen, is logisch.

En om de eenvoudige reden dat dat iets is wat in je eentje niet altijd je van het is, had ik me aangemeld bij een datingsite. Geen standaard site, maar een wat stoute, want voor een recht op en neer wip kon ik naar de binnenstad gaan, waar de vrouwen achter de ramen dat snel en adequaat kunnen eh, uitmelken.

Kinky Julia, zoals zij zichzelf profileerde, werd de date die mij een keertje op neutraal terrein wilde ontmoeten om van me horen waar mijn fantasieën naar uit gingen, mits die boven het seksuele uitstegen. Waarmee ik akkoord was gegaan, ofschoon ik geen idee had wat ze daarmee bedoelde. Dus moest ik tot ons treffen wachten om daar uitsluitsel over te krijgen.

Onze ontmoetingsplaats was een dorps café met een terras aan een water. Het was er druk, aan de auto’s op het parkeerterrein te zien en ook het gedeelte voor de fietsen stond stampvol. Ik vroeg me bezorgd af hoe ik haar kon herkennen tussen al die mensen. En hoe we in hemelsnaam tussen die massa het konden hebben over seksuele en kinky fantasieën.

Haar herkennen leverde alvast geen probleem op, want toen ik de uitspanning binnenstapte viel de blondine tussen de dagjesmensen danig uit de toon in haar zwarte wetlook jurkje. De bovenkant was ook nog eens van doorschijnend materiaal en het minuscule behaatje in een effen rode kleur gaf een extra accent eraan. Het zou me verrassen mocht het tweede stukje lingerie een andere kleur hebben.
Ze stond met haar rug tegen de toog geleund, een bijna leeg glas ice tea in de hand. Even vroeg ik me af of ze bewust steun zocht. Haar pumps, in een eveneens rode kleur, waren voorzien van vervaarlijke stilettohakken.
Als zij Julia was, stak ik er in mijn T-shirt, spijkerbroek en sneakers erg gewoontjes bij af.
Ze glimlachte toen ze mij op zich af zag komen.
“Jij moet haast wel Dennis zijn, want geen andere man durfde me te benaderen.”
“En omdat jij mijn naam noemt, moet jij Julia zijn.”
Dat geen man haar durfde te benaderen, kon ik me voorstellen en zeker geen man die met vrouw en eventueel ook nog kinderen in deze uitspanning aanwezig was, want dat zou voor hem ongetwijfeld bonje betekenen.
Aarzelend keek ik om me heen. “Het lijkt me niet dat we hier een eh, goed gesprek kunnen hebben over onze interesses.”
“Nee, dat klopt. Heb je een beetje conditie?”
Vluchtig nam ze me van onder tot boven op. Keurend, zo leek het. Was ik goed bevonden?
“Ik loop hard, dus ik ben wel in vorm,” terwijl ik me afvroeg waarvoor ik in conditie moest zijn.
“Zolang je maar niet te hard van stapel loopt, want weet dat ik een bitch ben. En als je dat niet afschrikt, dan mag je dat koffertje en die mand voor me meenemen.”
Ze wees de twee voorwerpen aan, die naast de toog stonden. Een picknickmand en een aluminium koffertje?
“We blijven hier niet, we gaan het water op. En afhankelijk van hoe onze kennismaking verloopt zijn we of zo terug, of het koffertje en de picknickmand gaan open tijdens ons roeitochtje. Nou ja, jij roeit en ik laat me varen.”
“Slim van je om een bootje te huren. Dan kunnen we in elk geval één op één kletsen, weg van de massa en eventueel luisterende oren.”
“Precies.”
Terwijl ik de spullen van de grond tilde, pakte zij een sleuteltje van de toog en met een knik naar mij liep ze naar het terras. Vele ogen volgden haar. Ik focuste me op haar billen die door de hoge hakken geilmakend op en neer gingen onder de rekbare stof van het jurkje.
Haaks op het terras was een steiger, waaraan de roeiboten afgemeerd lagen. Ze overhandigde me het sleuteltje met daaraan bevestigd een houten label, waarin een 2 gebrand was en wees naar de boot die een 2 op de zijkant had staan. In de punt van de boot zag ik een weekendtas.
“Maak jij het hangslot los?”
Onder toeziende ogen vanaf het terras stapte zij uit haar pumps, nam mijn hand aan en hield die vast totdat ze veilig in de boot stond. Ze nam het koffertje en de mand van me aan, waarna ook ik in de boot stapte.
Zij nam plaats achterin de boot en ik ging op het plankje in het midden zitten, pakte de roeispanen en duwde af. Ze gaf me aan welke richting ik uit moest. Ik zag dat ik gelijk had wat de kleur van haar slipje betrof.

We waren nog maar net op het water, toen ze al van wal stak.
“Goed Dennis, om het je gelijk duidelijk te maken, ja, ik sta open voor kinky games. Sterker, ik haal daar een onuitputtelijk genoegen uit en hoe perverser, des te heerlijker ik het vind.”
Ik hijgde licht, wat kwam doordat roeien toch een andere tak van sport is dan hardlopen. Dat mijn hijgen iets zwaarder werd, kwam door haar woorden. En met name door het gebruikte woord perverser. Want wat in mijn beleving al pervers kon zijn, was voor haar waarschijnlijk ‘gewoon’. En wat voor haar dan misschien gewoon was, daar kon ik me dus geen voorstelling van maken.

Voor mijn geestesoog zag ik haar staan, in het leer gekleed en met een fier vooruit stekende strapon omgegord. Iets wat ongetwijfeld onder de noemer kinky te plaatsen was, maar of dat pervers was? In de belevingswereld van de één zeker ja, terwijl het voor de ander een wellicht wekelijks spelletje was. Kortom, het begrip was zo subjectief als wat, was mijn conclusie.

“Wat ik nu van je verlang is dat je me toevertrouwt wat jouw kinky fantasieën zijn en jouw meest geheime fetisj is. En dan wil ik dus dingen horen die echt ongewoon, nieuw en creatief zijn voor je. Wees daarin niet verlegen of geremd en wie weet haal je me daarmee over om ze je daadwerkelijk een keer te laten ervaren.”
“En anders?”
“Hoe bedoel je? Dat je je er niet over durft te uiten of wil uiten? Dan varen we gelijk terug en was onze ontmoeting een superkorte.”
“Nee, ik bedoel dat als wat mij kinky lijkt en eh, nou ja, voor jou niet kinky genoeg is?”
“Och, je hebt daarmee in elk geval het lef getoond om te laten merken wat er in je omgaat en meren we dadelijk ergens aan voor een picknick. En hebben we een leuke date gehad. En ja, vervolgens moet je een andere date zoeken voor de invulling van je wensen.”
Een duidelijk verhaal.
“Oké, ik zal mijn best doen…”
Ik liet mijn gedachten gaan. Iets wat me gemakkelijk af ging, want zij had de touwtjes immers in handen? Van het roer dus. Ik hoefde enkel de roeispanen op en neer te halen.
“Wat ik nu ga zeggen, is een raar en stom iets…”
“Hé, laat je gaan, leef je uit. Voor mij zijn weinig dingen raar of stom, dus kom maar op.”
“Nou, als ik een mooie vrouw zie fietsen of lopen, dan denk ik wel eens dat ik het zadel van haar fiets zou willen zijn, of haar inlegkruisje of tampon.”
“Omdat?”
“Ik op dat moment dicht bij haar eh, nou ja, intieme delen ben. In het geval van het zadel zit er natuurlijk nog iets tussen en in het andere geval…, nou ja, is dat wel duidelijk.”
“Je krijgt daarbij wel de gevolgen van haar ongesteldheid over je heen,” glimlachte ze. “Heb je het wel eens gedaan met een vrouw die ongesteld was?”
“Nee.”
“Zou je dat tegenhouden? Of tegenstaan?”
Ik zag dat ze me nieuwsgierig opnam, benieuwd naar mijn antwoord. Een antwoord waar ik even over na moest denken.
“Nee, ik denk niet dat ik daar een probleem van zou maken.”
Ze knikte.
“Daarop aansluitend, nu je toch bij die intieme delen bent beland…” Ze moest er zelf om grijnzen. “…Zou je je neus tussen mijn billen steken om mijn geur op te snuiven, of je tong langs en in mijn kontgat steken om me te stimuleren en te proeven?”
Ik voelde mijn lippen krullen in een glimlach, terwijl mijn pik verstijfde.
“Daar kan ik volmondig ja op zeggen en dat wil ik wel bewijzen ook hoor,” grijnsde ik deze keer, niet gehinderd door het wellicht brutale van mijn ontboezeming.
Zij schoot in de lach.
“Hé, wat heb ik je aan de bar gezegd? Loop niet te hard van stapel, hè?”
“Ik weet het,” lachte ook ik, “want dan kom je de man met de hamer tegen.”
“Of de vrouw met de karwats.”
Ze kneep haar ogen iets samen. Dacht ze daarbij ergens aan?
“Ik haal je af van je fantasieën. Maar ik wil over dit item nog één ding van je weten. Twee eigenlijk. Als ik op het toilet zit en geplast heb, zou jij me daarna met je tong droog likken?”
Dat was iets dat me ook niet onoverkomelijk leek, dus ik knikte.
“Ja, dat denk ik wel.”
“En uit de andere uitgang vandaan? Dus als ik gepoept heb?”
Jakkes!
“Nee, ik denk dat me dat te ver zou gaan.”
“Ik vind het mooi dat je zei ‘ik denk’, het was geen resoluut nee.”
Ze ging me toch niet op woorden vangen, hè? Toch liet ze me er een moment over nadenken. Want waarom had ik inderdaad niet resoluut nee gezegd? Of, geen denken aan? Zat dat niet bij me ingebakken dat ik gelijk een duidelijk standpunt innam? Misschien. Toch nam ik me gelijk voor om voorzichtiger te reageren op haar vragen, of op z’n minst even de tijd nam om over een antwoord na te denken.
“Maar goed, kom maar weer op met je fantasieën.”
Wat een moment een lastige was, want ik was nog bij het beeld van haar naar mijn gezicht toegedraaide kont en waarschijnlijk bruine poeperd. En ook, ik had me wel ingeschreven op die site in een verlangen naar stoute dingen, maar had ik nagedacht over wat voor stoute dingen ik wilde? Nee, niet echt. Het was eerder een verlangen geweest naar iets anders dan het gewone. En om op dit moment te bedenken wat dat ongewone was? Poeh, een lastige.
“Het op spannende plekken doen?” opperde ik.
Haar gezicht betrok.
“Neuken? Kom op, ik verwacht wat meer van je.”
“Op die plekken doen wat jij van mij verlangt?” probeerde ik.
“Ha, dat gaat er meer op lijken. Wat zou ik van je verlangen, denk je?”
Waarmee de bal weer bij mij lag. Jeetje, wat zou ze van me willen? Wat kon ik verzinnen om haar te bevredigen in wat ze wilde horen?

Waarom wilde ik dat eigenlijk nog bedenken? Omdat ze me wist op te geilen? Ondanks haar zonet geuite bizarre voorbeelden? Of was het dankzij haar bizarre voorbeelden? Of was het omdat ik, al was het voor mezelf nog vaag, tot nu toe onontdekte dingen bij mezelf vond, aangeboord door haar?

“Dat ik alles doe wat je van me verlangt?”
“Eist.”
“Ja.”
“Kijk, nu komen we ergens.”
Aan de ene kant wilde ik wegrennen, iets wat moeilijk gaat over water, aan de andere kant wilde ik me aan haar voeten werpen.
Doe het eerste Dennis, ze is te kinky voor je!
“Pas op, ik stuur de boot nu een open stukje tussen de rietkragen in, want je hebt je picknick al wel verdiend.”
Bijna meteen botste de punt van de boot tegen de wal. Achter het riet lag een weiland, waar vermoedelijk nog niet zo lang geleden koeien op hadden gegraasd, gezien de koeienvlaaien die her en der op het gras verspreid lagen.
Ik sprong op de wal en trok de boot iets verder de wallekant op. Waarna zij mij de weekendtas, picknickmand en het koffertje aanreikte en ook uitstapte. Ze ritste de tas open en gaf me een kleed aan. Ik begreep dat ik dat voor de picknick mocht uitspreiden.
“En dan draai jij je nu om en blijft naar de horizon staren totdat ik me omgekleed heb.”

Terwijl ik niets ziend naar de horizon staarde, vroeg ik me af waarom ze zich ging omkleden. Wat van mij niet hoefde, want ik vond het super sexy wat ze aan had. Of ging ze iets degelijks aantrekken omdat mijn fantasieën en reacties op haar suggestieve uitspraken niet beantwoordden aan wat ze voor ogen had? Iets wat me stug leek. Ze had zonet immers aangegeven dat ik in elk geval de picknick verdiend had? Dus kon het bijna niet anders of dat wat ze aantrok nog spannender was?

“Blijf met je rug naar me toe staan en kleed je ondertussen uit. Je kleren vouw je netjes op en leg je op een stapeltje.”
Ging ik me uitkleden voor haar? Als ik dat niet deed, of aarzelde, kon dat het einde van onze date zijn, besefte ik.
Ik trok mijn shirt over mijn hoofd uit. Deed mijn sneakers uit, liet mijn spijkerbroek zakken en als laatste mijn slip. Mijn pik verstijfde zich, benieuwd wat er verder stond te gebeuren.
“Goed, draai je maar om.”
Even dacht ik dat ze me voor de gek hield en haar jurkje ondersteboven had aangetrokken, iets wat natuurlijk niet mogelijk was. Het bovengedeelte was in deze versie afgedekt, terwijl de onderkant r van transparant materiaal was. En eerlijk gezegd zag ik dit liever, het slipje vond ik boeiender, geiler om naar te kijken dan naar het minuscule behaatje. Iets wat mijn pik met me eens was. Voor even voelde ik me beschaamd, ongemakkelijk, maar haar reactie nam dat gevoel weg.
“Dat zie ik graag,” glimlachte ze.
“Ik ook,” en ik knikte naar haar jurkje. “Mag ik de achterkant ook eens bewonderen?” want ik vermoedde dat het een stringetje was dat ze aanhad en zo ja, wilde ik haar billen wel eens bewonderen.
Zag ik haar even een beweging maken? Maar dan klonk het resoluut: “Nee, nog niet.”
Ze grijnsde, omdat de teleurstelling waarschijnlijk van mijn gezicht af te lezen was.
“Ga zitten. Je mag de picknickmand openmaken en alles netjes tussen ons in zetten.”

Twee bordjes, twee glazen, bestek. Bij de rest van wat ik tevoorschijn haalde gaf ze uitleg. Chips van pastinaak, sandwiches met ham en peer, een Griekse salade, havermoutkoeken met kokos en gedroogde ananas, wraps met asperges en tot slot een cocktail van sinaasappelsap, vermout, gin en grenadine.
Zoiets noemde ik nog eens uitpakken!
Het smaakte allemaal verrukkelijk en tijdens het eten en genieten vergat ik mijn naaktheid en ook waarom we hier eigenlijk waren. Wat ook kwam omdat ze onze conversatie daarvandaan hield.
Dat kwam weer bij me binnen, toen ze me er weer mee confronteerde.
“Heb je al nagedacht over wat ik van je verwacht? Of juister, eis? En zo ja, heb je je daarbij beelden kunnen vormen?”
“Eh, nee. Ik bedoel, ja, dat ik alles doe wat je van me verlangt. Maar omdat ik daarbij geen idee heb wat dat kan zijn, heb ik daar nog geen beeldvorming bij.”
“Ik zal het je klip en klaar vertellen. Wat ik in mijn kinky games doe, zijn die dingen die ík leuk vind om te doen en die mijn speelpartner van dat moment minder leuk of zelfs onaangenaam vindt om te ervaren.”
“Dat klinkt nogal heftig.”

“Ja, dat is het ook. Maar daarnaast staat er ook vaak een beloning tegenover die meestal wel als plezierig wordt ervaren.”

“Oké…,” aarzelde ik, niet overtuigd of dat opwoog tegen wat er daaraan voorafgaande stond te gebeuren.
“En wat ik nog belangrijk vind om aan het verhaal toe te voegen, is dat ik eis dat iets zonder discussie wordt uitgevoerd. Achteraf, na een spel, is er de mogelijkheid om het te evalueren en eventuele bezwaren aan te voeren, die vervolgens al dan niet worden geaccepteerd voor een volgende keer.”
Ik deed een poging te verwerken wat ik zonet van haar gehoord had. En wat ik daarmee aan moest, want het betekende me puur overgeven aan haar, mocht ik hierin meeging.
“Resumerend, ík eis en de ander voert dat uit of ondergaat het zonder morren.”

Ja, dat was me al duidelijk. De vraag was alleen of ik daarin mee kon gaan, wilde gaan.
Wat waren de plussen? Dat ze een vrouw was die de moeite van het bekijken zonder meer waard was. Dat ze lef had in haar kledingkeuze en daarbij schijt had wat haar omgeving daarvan vond, ze stond daar boven. Iets wat ik wel waardeerde. Ze straalde geilheid uit. Toch? Ja, voor mij in elk geval. Wond ze me op? Ja. Prikkelden haar kinky ideeën me? Oei, dat was een lastige. Was dat wat zij verlangde niet too much? Kon dat een minpunt zijn? Tegelijk was de vraag of ik daarin mee kon gaan de hamvraag: ging ik het avontuur ja dan nee aan?

000“Bijvoorbeeld,” vervolgde ze en ze leunde daarbij iets naar voren, alsof ze haar woorden kracht bij wilde zetten, “je staat nu op en gaat in een koeienvlaai zitten.”
Was dit het moment van truth or dare? Oftewel, was dit het einde van onze date of het begin van een ongewis avontuur?
Ze keek me strak aan, zonder met haar ogen te knipperen.
Ik stond op. Mijn god, wat ging ik doen? Maakte ik een wegwerpgebaar en hield ik daarmee deze waanzin voor gezien? Of…? Ik keek om me heen, zag vlakbij een vlaai tussen het gras liggen. Het was slechts een paar stappen naar een ja …
De zon had de vlaai een donkergrijze korst gegeven. Ik wilde niet denken aan wat er onder die korst zat. Ik draaide me om naar haar. Ze was gaan liggen, steunend op een arm en ze keek naar me. Benieuwd? Ongetwijfeld.
Ik zuchtte, enigszins vertwijfeld. Ja of nee? Ik zakte door de knieën, ik sloot mijn ogen, ik blokkeerde mijn weerzin en … zakte door de korst heen in de shit.
“Bravo,” klonk het vanaf het kleed. “Ik vind dat je daarmee een beloning hebt verdiend, straks, als je eerst een duik in het water hebt genomen.”
Iets waar ik maar al te graag gevolg aan gaf. Ik snelde langs haar en de roeiboot heen en dook het heldere water van de kreek in.
Ik had het gedaan! En daarmee ja gezegd tegen …? Geen idee. Nou ja, een akkoord om mee te gaan in haar kinky ideeën. Pffff.

Weer terug op het droge ging zij achterover op het kleed liggen.
“Oké, je beloning. Je mag je voor me aftrekken en klaarkomen, of op mijn slipje of op mijn billen, aan jou de keus.”
Hoewel ik me niet bezig had gehouden met wat voor beloning ze voor me in petto had, was ik hierdoor verrast en voelde ik ook enige gêne. Niet eerder had ik me voor de ogen van een vrouw afgetrokken. Zij trok haar jurkje tot aan haar navel omhoog en spreidde haar benen. Mijn pik had in elk geval geen last van enige gêne en was er klaar voor.

“Eh, dan kies ik voor je billen.”
“Oké,” en ze draaide zich om.
Ik nam plaats tussen haar benen en keek verrukt naar die fraaie en door de zon gebruinde billen, waartussen het koordje van haar stringetje bijna verborgen was.
Waarschijnlijk door alle voorvallen van onze ontmoeting en ja, ook door het zicht op haar kont duurde het niet lang voordat ik klaarkwam en mijn ontlading op haar billen spoot.
Ze draaide zich glimlachend om.
“Zo, dat was je beloning. En nu ga ik het water in en mag jij ondertussen de boel netjes inpakken en je daarna aankleden.”
Ze trok haar jurkje uit. En ook het behaatje en stringetje volgden. Ik keek verrukt naar haar vrij brede en volle borsten en naar beneden, waar ze kaal was.
“Genoeg gezien?”
Ze stak haar tong uit en stapte het water in. Terwijl zij in het water spartelde, ruimde ik alles netjes op, waarbij ik me afvroeg of we vanaf dit moment een deal hadden. Nou ja, een deal? Of ik hiermee haar voetveeg was geworden, wat me een juistere omschrijving leek.
Ze stapte terug op het droge, haalde een handdoek uit de tas vandaan en droogde zich af. Wat mij weer de gelegenheid gaf haar naaktheid te bewonderen en mij de conclusie gaf dat ik voor haar bezweek en me wilde overgeven aan haar grillen.
Ze deed niet het behaatje om en het stringetje aan, maar ze trok een wit mouwloos effen shirt aan en een zwart klokkend rokje. Haar tepels priemden tegen de stof van het shirtje.

Ik laadde de spullen in de boot, hielp haar bij het instappen en ik ging weer aan de riemen, terwijl zij ons terug stuurde. Ze was daarbij zo gaan zitten dat ik constant zicht had op haar kutje. En eindelijk kwam de bevestiging dat ik eh, van haar was?
“Heb je volgend weekend wat te doen?”
“Nee, ik heb geen afspraken.”
“Mooi zo. Dan zien we elkaar weer. Waar en hoe laat ik je te zijner tijd via een sms’je weten. Het koffertje neem je mee. Je hoeft geen moeite te doen om dat proberen te openen, er zit een cijferslot op de sluitingen. Begrepen?”
“Ja.”
Ik aarzelde hoe ik haar moest aanspreken. Als Julia? Als Mevrouw? Als Meesteres? Omdat ik het niet wist, vervolgde ik mijn ja met: “Ik heb het begrepen.”
Wow, wat spannend om niet te weten wat er ging gebeuren en waar en het waarom van het koffertje.

Terug bij de uitspanning dronken we nog een koffie op het terras. Waarna we samen naar het parkeerterrein liepen en zij met mij meeging tot aan mijn auto.
“Goed Dennis, tot volgend weekend. En nu mag je afscheid van me nemen door de hakken van mijn pumps te kussen.”
Gelijk schoot door me heen dat protesteren not done was en dat ze van me verwachtte dat ik het meteen uitvoerde. Ik had zelfs het lef om niet eerst om me heen te kijken, maar me direct tussen de twee auto’s te laten zakken en een kus te geven op de beide stilettohakken. Toen ik weer omhoog kwam, zag ik haar geamuseerde en tegelijkertijd tevreden glimlach.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s