Sissy – 8. Verward II

Ik voelde me al verlost van een stukje spanning, blij ook dat ik mijn verhaal kwijt kon.
“Wat voor effect heeft lingerie op je? Windt dat je op? Vind je het prettig om te dragen? Word je er geil van?”
“Nee, niet geil. Maar…”
Ze liet me gaan, in mijn zoeken naar mijn gevoelens.
“Weet je, ik vind sowieso de keuze enorm. Wat dat betreft hebben jullie echt wat te kiezen. In materiaalkeuze – ik keek even naar haar latex outfit– en soorten alleen al. Wat voor keuze is er alleen al niet in slips? Of beha’s? En dan nog kousen, jarretelles, bustiers, panty’s.”
Ik zweeg even.
“Kleuren, motieven en motiefjes,” mompelde ik zachtjes. Dan, weer harder. “En ja, dat vind ik mooi, om naar te kijken, te bevoelen en aan voelen. En het vervolgens daadwerkelijk aan hebben, ja, dat geeft me een aangenaam gevoel.”
Ik pauzeerde even, keek haar vervolgens weer aan.
“Was dat een duidelijk antwoord?”
“Ja, helemaal helder. Ik zag je zelfs erbij wegdromen,” glimlachte ze. “Toen je het moest kopen, wat voelde je daarbij?”
Ik glimlachte bij het idee aan de lingeriewinkel en de leuke, behulpzame verkoopster.
“Zoiets is natuurlijk spannend, al helemaal als iemand doorheeft dat je het voor jezelf koopt.”
Ik beet even op mijn onderlip.
“Ik weet niet of ik het je goed kan uitleggen, maar omdat zij als vrouw aan mij als man mij lingerie aanraadde die me zou passen en leuk staan en daarvan ook voorbeelden liet zien. Dat wond me gek genoeg op, of zo je wilt, maakte me licht geil.”
“Ik kan me je gevoel wel begrijpen. Oké, gaan we door naar de make-up.”
“Ha, in ieder geval leuk, dat gefriemel aan je gezicht. Eng soms ook, als dat vlak bij je ogen gebeurt, want ja, dat ben ik natuurlijk niet gewend,” lachte ik. “En als je dan het resultaat in de spiegel te zien krijgt… Het is bijna magie. Je bent ineens zo iemand anders.”
“En nog een pruik erbij op.”
“Precies,” reageerde ik verrukt. “En borsten erbij.”
Ze lachte. “Je wordt helemaal enthousiast. Maar,” vervolgde ze weer ernstiger, “voor zo nu en dan, neem ik aan? Of was het voor je een eenmalig avontuur? Hoewel, als ik je reacties zo peil, merk ik toch een verlangen om je er vaker aan over te geven.”
Oké, daarmee raakte ze een cruciaal punt. Want verdomd, ik was zonet inderdaad wel heel enthousiast in mijn betogen, besefte ik. Dus was haar vraag bepaald niet onredelijk om te veronderstellen dat ik me nog een keer, of vaker wilde transformeren?
“Goh, ja. Nu je dat zo concludeert, kon je daar best gelijk in hebben.”
Een nadenkende rimpel, een wrijven met duim en wijsvinger over mijn neus. Ik zag me niet direct na het werk of in het weekend thuis in vrouwenkleren hijsen.
“Waar denk je aan?”
Dat zei ik haar.
“Helder. Maar wel met gelijkgestemden of met andere vrouwen?”
“Ja, wel met andere vrouwen, denk ik.”
“Niet met andere sissies?”
“Nee…,” aarzelde ik.
“Waarom niet? Omdat het verklede mannen zijn?”
“Ik denk het. Ik denk dat als je onder vrouwen bent, je je daardoor ook meer vrouw voelt.”
Ze knikte. “Een mooi antwoord. En ook omdat je van hen leert. Het bewegen, zoals lopen, zitten, gebaren. De manier van praten.”
“Precies. Ben ik daarmee een travestiet?”
Ze zuchtte. “Weet je, ik houd niet zo van stempeltjes, het plaatsen van mensen in hokjes. En ook jij moet niet in die termen denken. Je bent voor, laten we zeggen, 95% man die voor 5% kinky fantasieën heeft, waar je zo nu en dan invulling aan wilt geven. Nou, prima toch? Who cares.
Het klonk me redelijk in de oren.
“Als jij het prettig vindt om zo nu en dan als vrouw opgemaakt en gekleed te zijn, moet je dat doen. En of je dat alleen thuis wilt doen, of in gezelschap van andere vrouwen, of in een SM-achtige setting, of een hormonenkuur ondergaat? Die keuze is aan jou! En als je in die hoedanigheid niet geneukt wil worden door mannen, moet je dat aangeven.”
In haar vlammende betoog was ze vooruit geschoven tot op het randje van de stoel.
“Jij doet waar jij je prettig bij voelt.” Ze bleef op het puntje van de stoel zitten. “En volgens mij zijn we er redelijk uit nu. Jij wilt je er graag met enige regelmaat aan overgeven en dan lijkt het me dat Petra en Karina daar een prima invulling aan kunnen geven, toch?”
“Ja…”
“Dat klonk me niet erg overtuigend in de oren. Terwijl ik dacht dat we er uit waren. Is het omdat je met Petra erbij in een SM-achtige situatie komt? Dat je weer als haar sissy sletje meegaat?”
“Ja.”
“Nou, dan moet je een andere keuze maken. Zou je het met Karina en mij willen?”
Verrast keek ik haar aan. “Met jou? Ik bedoel, met jullie?”
Ze grinnikte. “Met mij zie je het dus wel zitten? Hmm. Weet wat je zegt. Want heb je enig idee waarom Petra je naar mij doorgestuurd heeft?”
Ik had er gedurende de rit hiernaar toe over nagedacht zonder een antwoord te vinden en eenmaal bij en met haar had ik me daar verder niet mee bezig gehouden.
“Nee.”
“Om er voor jouw begrip toch een etiketje op te plakken… Omdat ik een sissy ben.”
Zij keek mij met pretogen aan en ik keek haar met ongeloof aan.
“Maar je hebt borsten. Want die zijn toch niet nep?”
“Nee, die zijn hartstikke echt.”
“Maar…”
“Ik heb er destijds voor gekozen om voor een hormonenkuur te gaan.”
“En heb je ook een vagina?”
“Nee.”
Ze stond op van haar stoel, trok het slipje een stukje naar beneden en een hand ging even tussen haar benen, om met in een kooitje gevangen penis tevoorschijn te komen. Ik keek er met open mond naar, waarna mijn ogen weer omhoog gingen naar die van haar.
“En zo blijft het.”
Ze ging weer zitten, keek me nog steeds met pret in haar ogen aan.
“En? Zou je het nog steeds met Karina en mij willen? Want dan ga je in tegen wat zonet nog taboe voor je was,” grinnikte ze.
Wat? O ja, dat ik het niet met andere sissies wilde. Maar zij, Christine, was van een andere orde. Zij was…
“En anders hebben wij nog wel vriendinnen die er geen punt van maken om een sissy in hun midden te hebben voor een avondje hoor.”

siscap11

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

3 gedachten over “Sissy – 8. Verward II”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s