Sissy – 2. De panty

Nadat ik thuis was gekomen, ging ik gelijk achter mijn laptop zitten. Allereerst zocht ik naar wat een sissy precies inhield. Ik kon me er vaag een beeld bij vormen, maar ik wilde er meer over weten, alleen al om een idee te krijgen wat Meesteres mogelijk met me van plan was.
De eerste site die ik opende, benauwde me al meteen toen ik met groeiende onrust las: Feminisation, also known as sissification, is used to describe the practice, especially in female dominination, of switching the gender role of a male submissive. The male in such a process is informally known as a sissy. Feminization is usually achieved via crossdressing, where the male is dressed in female attire, including make-up, hairdress and nail polish. He takes on tasks, behaviours and roles that overtly feminine and adopt female mannerisms and potures in tasks such as sitting, walking and acting in a feminine manner.
Het gevoel bekroop me dat Meesteres het niet alleen bij de aanschaf van een glanspanty zou laten. En wilde ik me daar dan aan overgeven? Tegelijk wist ik dat het een retorische vraag van me was. Plus dat daarbij kwam dat ik als haar slaaf niets te willen had. Mijn ogen waren ondertussen al een stukje verder in de verklarende tekst beland en mijn onrust nam toe.
Forced feminization may also include the male receiving anal seks from a female using a strap-on dildo or penetration from another male or group of males. Alternatively, the feminizedmay be forced to perfom oral seks on antoher male.
Nee! schreeuwde alles in me. Dat wil ik persé niet! Geen haar op mijn hoofd die eraan dacht gebruikt te gaan worden door een andere man of mannen of anderszins te gerieven. Bah!
Bij hormonen therapie aangekomen haakte ik af. Waren er echt mannen die zover voor hun Meesteres gingen dat zij zich lieten transformeren tot vrouw? Hoewel dat wel met behoud van de penis was, zag ik.
Ik klikte de sissy informatie weg en ging op zoek naar lingeriewinkeltjes. Naast de bekende ketens vond ik drie speciaalzaken waar ik een keuze uit kon maken en die gelijk maar maakte ook. De straat waar die aan zat had een keur aan leuke speciaalzaakjes, plus een boekwinkel om van te kwijlen. Daar kon ik na de aanschaf van de panty nog naar binnen wippen.

Ik ging deze zaterdagochtend vroeg op pad, zodat ik gelijk na de opening van de winkel naar binnen kon en daarmee het minste risico liep op andere klanten. Want als man alleen tussen lingerie kopende vrouwen vond ik geen prettig idee. Ik voelde me al opgelaten genoeg om aan deze opdracht van Meesteres te voldoen.
Ik was de enige aanwezige, op de verkoopster na natuurlijk. Een jonge, prettig ogende vrouw die me begroette.
“Goedemorgen. Wilt u even rondkijken of kan ik u ergens mee van dienst zijn?”
“U ook een goedemorgen. Ik ben op zoek naar een panty.”
Wat klonk dat stom, terwijl het feitelijk wel juist was. Ik zocht die immers niet voor iemand, maar voor mezelf.
“Is het voor een speciale gelegenheid?”
Kleurde ik? Ik zag mezelf al voor mijn Meesteres staan in de panty, de eerstvolgende keer als ik bij haar was. Dus ja, het ging zeker om een speciale gelegenheid, maar dat was niet eentje om met haar te delen.
“Eh, nee, niet echt een bijzondere,” was het enige wat ik zo gauw kon bedenken.
“Het is als een leuk kadootje bedoeld?”
Ik knikte en hoopte maar dat haar vragen daarmee voorbij waren.
“Het moet een glanspanty zijn van 10 of 20 denier.”
Zo, dat was eruit. Geef me er maar eentje en dan kan ik de winkel weer uit.
“En heeft u daarbij nog verdere wensen?”
Ik keek haar vragend aan. Ze lachte.
“Er zijn nogal wat andere mogelijkheden hoor. Wilt u de panty bijvoorbeeld met of zonder naad. Zonder tailleband of juist met een kanten tailleband. Of met een licht versterkt broekje, een transparant broekje, een kanten broekje of zelfs met een ingenaaid bikinibroekje. Of…”
En haar ogen lachten er guitig bij, “misschien een panty met open kruis?”
Ik schudde vertwijfeld m’n hoofd, het duizelde me.
“Loopt u maar even met me mee, dan zal ik u wat voorbeelden laten zien.”
Ze spreidde een zevental verpakte panty’s op de toonbank uit en gaf me uitleg bij wat de verschillen waren. Was het stom dat ik het op een bepaalde manier een intiem iets vond, luisterend naar haar uitleg en het bekijken van de verschillende panty’s? En ik had ook nooit geweten dat er zo’n verscheidenheid was, me er ook nooit in verdiept, want waarom zou ik?
Wat had Meesteres me gezegd te kopen? Een zwarte glanspanty, ja, van 10 of 20 denier, maar verder geen specificaties. Dus was het toch aan mij welke ik leuk vond? En zo koos ik voor de Bikini 20 panty met kanten broekje, volgens de verkoopster een beauty van het merk Giulia.
Ze schoof het kartonnetje waar de panty omheen zat iets uit de verpakking vandaan en stak een hand tussen de tailleband. Haar vingers spreidden zich en duwden de stof iets omhoog.
“Kijkt u eens wat een goede stretch deze stof heeft en samen met de brede tailleband zorgt het voor een perfecte pasvorm. En wat een mooie lichtglanzende kous is het, hè?”
Ik kon het alleen maar met haar eens zijn.
Ze schoof de panty weer terug in de verpakking.
“En welke maat moet het zijn?”
Oei, dat was alweer zo’n lastige vraag van haar.
“Welke kledingmaat heeft ze? Als u die weet…”
“Eh nee, die weet ik niet. Maar ze heeft ongeveer mijn lengte en postuur.”
“Dan zal ze maat 38 / 40 hebben en is het voor deze panty de small size.”
0bikini-20-met-kanten-broekje-zwartEven later liep ik met mijn aanschaf, opgeborgen in een tasje met de naam van en om wat voor winkel het ging, over straat. Ik voelde me daarmee licht opgelaten, maar hé, er waren toch genoeg mannen die wel eens lingerie voor hun vrouw kochten? Niet dat ik die kende en van mijn vrienden kon ik ook niet eentje bedenken die ik dat zag doen. Of kwam dat niet ter sprake omdat het onderwerp als te intiem werd beschouwd? En als ik één van hen hier tegen het lijf liep? Wat was dan mijn verhaal als alleengaande? Het deed mij besluiten om de boekenzaak over te slaan en huiswaarts te keren.

Aan het einde van de middag was er een korte whatsapp wisseling tussen Meesteres en mij.
Is het gelukt?
Ja, Meesteres.
Mooi.
Ik maakte een foto van de afbeelding op de verpakking en stuurde die aan haar toe. Er kwam geen reactie op. Zoals het de verdere zaterdag en bijna de hele zondag stil bleef. Tot laat op de avond nog een berichtje van haar volgde.
Morgen trek je de panty onder je kleding naar je werk aan. Geen slip, alleen de panty. En die houd je tot nader order 24/7 aan. Behalve als je doucht 🙂 . Ik hoef geen reactie van je te ontvangen, zie aan het vinkje wel dat je mijn boodschap gezien hebt.
Jeetje, de panty naar mijn werk aan? Trokken mijn broekspijpen bij het zitten dan niet te ver op, waardoor te zien was wat ik onder mijn spijkerbroek aan had? Ik checkte het gelijk, nam plaats op een eetkamerstoel. Nou, ze zouden het net aan bedekken, zag ik. De bovenkant van de sokken wisten krap aan het bloot van mijn onderbenen te verbergen. Behalve toen ik mijn benen over elkaar sloeg. Wat betekende dat ik me vanaf morgen constant bewust moest zijn van hoe ik erbij zat. Of de panty niet naar mijn werk aan trekken…
Toch wond de gedachte me op die morgen aan te hebben. En ik was nieuwsgierig naar hoe het zou voelen, en dus wat een vrouw voelde met zoiets om haar benen.

In de ochtend van mijn eerste werkdag mét ontving ik een whatsappje van mijn Meesteres.
Ik wil binnen een paar minuten een foto van je ontvangen met je panty aan.
Was ik even blij dat ik vanmorgen de panty had aangetrokken! Ik haastte me naar het toilet om het gevraagde te kunnen leveren. Ik liet mijn broek tot op de enkels zakken en trok de sweater op. Waarom het gebeurde, geen idee, maar mijn lid groeide tot een erectie. Omdat een paar minuten zo om zijn, kon ik niet wachten tot die stijfheid afgenomen was. Ik maakte de foto en zond haar die toe.
Mooie panty, mooi enthousiasme, grinnn was de reactie van Meesteres.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

2 gedachten over “Sissy – 2. De panty”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s