Weekje vakantiepark

huisje1De bui was hevig geweest. Nu druipen druppels in een rustgevend geluid neer van de takken van de bomen en de heesters. Verder is het stil. Een stilte die hij thuis, in de drukte van de grote stad, zelden ervaart. Hooguit als hij ’s nachts buiten op balkon zit te roken en de stad slaapt, op een paar auto’s na die de wijk verlaten of inrijden. Eenmaal per jaar stilt hij dat verlangen naar rust door in januari een weekje weg te gaan.
De tweepersoons accommodatie die hij deze keer heeft gehuurd, ligt net buiten het eigenlijke park. Het zijn zes dezelfde huisjes, die aan een kronkelend zandpaadje liggen, drie aan elke kant ervan. Zijn verblijf is de laatste aan het paadje, dat iets verderop in het naast het park gelegen bos verdwijnt. Vijf van de zes huisjes zijn verhuurd, het huisje naast hem staat leeg.

Bijna gelijktijdig met hem zijn op deze wisseldag ook andere nieuwkomers gearriveerd. In het middelste huisje aan de overkant zit een ouder echtpaar, van wie de man de bagage van auto naar huisje mocht zeulen, terwijl zijn vrouw luidkeels in haar mobieltje naar waarschijnlijk hun dochter tetterde hoe prachtig het hier was en hoe énig het huisje. “Met een veranda en daar sta ik nu op.” Gelukkig zit dat stel binnen, met de gordijnen dicht. En schuin tegenover hem is een vrouw van middelbare leeftijd alleen ingetrokken. Ze had en een grote koffer en een grote reistas als bagage bij zich. Ze hadden elkaar in het voorbijgaan even begroet. Hij had haar als een prettige verschijning beoordeeld en was gecharmeerd van de kleur van haar haar: honingblond.

Hij tikt een sigaret uit het pakje dat voor hem op de robuuste houten tafel ligt en hij leunt weer achterover. Eén been opgetrokken op de houten bank, zijn sigaret in de ene hand, de andere hand rustend op de dij van zijn andere been. Het getinte glas in de lamp aan het plafond van de veranda zorgt ervoor dat de lamp een warm zachtgeel licht verspreidt. Voor de rest is het donker om hem heen.
Hij kijkt naar de overkant. Ook bij haar zijn de gordijnen dicht. Wat zal ze aan het doen zijn? Tv kijken, zittend in de leren fauteuil of liggend op het tweepersoons bed? Andere opties zijn er wat dat betreft niet, want vanaf één van de twee stoeltjes bij het eettafeltje heb je geen zicht op het scherm, weet hij. Wat zal ze aanhebben? Vast niet meer de dikke trui, strakke spijkerbroek en laarsjes die ze bij haar aankomst droeg. Misschien zit ze in de tweepersoons jacuzzi, een luxe in de huisjes waarvan hij vroeg in de avond heeft genoten.
Hij probeert haar weer voor de geest te halen. Ze was, voor zover dat te beoordelen was geweest door de kleding die ze droeg, niet slank. Ook niet dik. Goed gevuld, als dat een juiste term ervoor is? In elk geval was de trui voor en de broek achter zeker lekker gevuld geweest. Ineens is hij zich ervan bewust dat zijn hand zijn geslacht streelt, over zijn joggingbroek heen. Nou ja, niemand die het ziet, plus dat het tafelblad dekking geeft aan wat hij aan het doen is. Toch stopt hij gelijk als hij schrikt van de lamp die aan de overkant aan gaat, gevolgd door het geluid van de deur die opengaat en honinghaar haar veranda opkomt.
Zo te zien heeft ze een huispak aan, of hoe zo’n ding ook mag heten. Een zwarte. Van velours? Ze ziet hem gelijk. Ze zwaait en roept: “Hé, hallo.” Hij beantwoordt haar groet door ook zijn hand op te steken en door terug te roepen: “Dag buurvrouw.”
Ze lacht. “Vindt de buurman het leuk als ik hem even gezelschap houdt?”
Hij aarzelt geen moment. De stilte en de rust waarvan hij net genoot, is dan weliswaar weg, maar hé, de kans om met deze prettige verschijning nader kennis te maken laat hij niet lopen. Dus reageert hij met een: “Be my guest.”
Hij kijkt licht geamuseerd toe hoe ze haar sloffen uitdoet en in rubberen laarzen stapt die naast de deur staan; ze is deze week duidelijk voorbereid op mogelijk slecht weer. In elk geval zijn ze voor nu handig om het zandpad over te steken, dat na de regenbui van zonet vol ligt met plassen water. Hij staat op om haar te begroeten.
“Nogmaals hallo,” en ze steekt haar hand uit. “Ik ben Hélène.”
Hij schudt de uitgestoken hand. “En ik ben Tom.”
Hij maakt een uitnodigend gebaar naar de bank.
“Of is het buiten te fris voor je in alleen je huispak?”
“Eigenlijk wel, ja. Maar het is ook wel gezellig, zo op de veranda. En ik ging naar buiten omdat ik wilde roken.”
“Als je een trui van mij aan wilt?”
“O, als je dat niet erg vindt?”
Ze doet haar laarzen uit en gaat op de bank aan de andere kant van de tafel zitten, met haar rug tegen de leuning van de veranda. Hij wijst naar zijn glas.
“Wil je ook wat drinken? Dit is Southern Comfort puur, maar je kunt het ook gemixt met cola krijgen. Iets anders kan ik je niet aanbieden, helaas.”
“Ik ken dat niet, wat is het?”
“Proef maar” en hij schuift het glas naar haar toe. Ze nipt.
“Hmmm, lekker, doe me maar een glas.”
“Wil je ook nog een kussen?”
“Ook wel lekker, ja,” zegt ze met een stralende lach, die kuiltjes in haar wangen maken. Blij met haar aanwezigheid gaat hij naar binnen om het door hem aangebodene te halen, te beginnen met een warme trui, die hij gelijk naar buiten brengt. Ze zit met opgetrokken benen en met winterse sokken aan haar voeten op de bank. Ze heeft een sigaret al opgestoken.
“Zo, dit is alvast de trui, de rest komt er aan,” en meteen is hij weer naar binnen.

Honinghaar Hélène ziet er verdomd leuk uit en ze lijkt hem ook leuk gezelschap. Terwijl hij de fles uit de koelkast trekt, is hij zich ervan bewust dat hij een deuntje neuriet. Hij moet even nadenken wat het is, weet dan dat het een nummer van Henk Westbroek is, Zelfs je naam is mooi. Nou ja! Hij weet nog helemaal niets van haar, behalve hoe ze heet en dat ze een leuke kuiltjes makende lach heeft.
Als hij weer terug is op de veranda, heeft zij zijn trui al aan. Ze neemt het kussen aan en nestelt zich daarmee behaaglijk op de bank.
“Je bent een lieverd, weet je dat?”
“Och,” haalt hij z’n schouders op. Hij voelt zich altijd wat onhandig bij het krijgen van een complimentje.
“En ik voel me nu al op m’n gemak bij je. Weet je dat ik het lief vond dat je me van je glas liet proeven? Ik vind dat een bepaalde intimiteit hebben wat me gelijk een warm gevoel geeft. Je trui overigens ook,” grinnikt ze er achteraan. Ze pakt haar glas op. “Proost, op deze avond.”
Ook hij heft z’n glas en beantwoordt haar toast.
“Ben jij ook vandaag aangekomen?” vraagt ze.
“Ja. Even voor een weekje de drukte van de Randstad ontvluchten en hier rust vinden.” “Oh,” zegt ze quasi geschrokken, “en dan dring ik me aan je op. Zal ik gelijk maar weer gaan?” knipoogt ze.
“Nee joh! Ik ben hartstikke blij met je gezelschap.”
“Nog wel,” grinnikt ze.
“En jij,” is zijn wedervraag om wat meer van haar te weten te komen, “ook voor eventjes de drukte ontvluchten?”
“Ja, maar anders. Niet die van de Randstad. Ik heb twee meiden thuis zitten, van 16 en 19. En, dat klinkt wat egoïstisch, daardoor kan ik niet altijd dat doen waar ik behoefte aan heb.”
Kort verschijnt er een nadenkende rimpel op haar voorhoofd.
“Maar nu dus wel.”
Waarmee de lach weer in haar ogen terug is.
“En wat doe je dan hier wat je thuis niet kunt doen?” vraagt hij zich hardop af.
“Oei.” Ze bijt op haar onderlip. “Dat is… nogal intiem.”
“Als je het voor je wilt houden, moet je dat doen.”
Ze wendt haar blik af. Hij dringt niet aan, gunt haar de tijd om haar te laten beslissen of ze het ja of nee wil vertellen.
Wat kan zij thuis, met haar twee meiden om zich heen niet doen wat zij hier wel kan doen? Hij kan zich daarbij iets bedenken en ineens vraagt hij zich af of zij om die reden de oversteek naar zijn huisje heeft gemaakt.
Ze kijkt hem weer aan. Haar ogen zijn intens blauw, ziet hij nu.
“Goed,” begint ze. “Misschien vind je het wel iets heel stoms wat ik je ga vertellen en denk je, wat een maf mens. Maar ik vind het dus heerlijk om mezelf zo nu en dan op te geilen door urenlang mezelf te plagen met speeltjes en pas dan sta ik mezelf toe een orgasme te krijgen.”
Hij hoeft zich deze keer niet te strelen, z’n pik verhardt meteen uit zichzelf bij haar woorden.
“Nee,” schudt hij zijn hoofd, “ik vind dat niet stom. Het is toch heerlijk als je jezelf zo weet te plagen en te prikkelen en dat te rekken tot je uiteindelijk je bevrediging wilt vinden?”
“Je vindt dat dus echt niet gek?”
“Nee. Eerder opwindend.”
Ze grinnikt.
“Ik heb je toch niet geil gemaakt?”
Hij ontwijkt deze laatste vraag. Hij is allang blij dat zijn opwinding onder het tafelblad verborgen is.
“En je dochters, zij weten niets van die speeltjes?”
“Nee joh. Ik heb echt niet de behoefte dat zij weten wat hun moeder voor dingen in haar eh, gaatjes stopt. Nee, die spullen zitten in een voor hen geheime bergplaats.”
“Een paar vibrators kan je toch in je nachtkastje bewaren? Of zijn die meiden van je van die nieuwsgierige Aagjes die in hun moeders spullen neuzen?”
“Nee. Behalve dan dat ze geregeld in mijn kledingkasten grutten en weer eens kleding van me lenen. Maar ik heb echt wel meer dan een paar vibrators hoor. Voeg daar maar wat dildo’s, buttpluggen, dildoslips en wat latex kledingstukjes aan toe.”
Hij moet wat met zijn handen doen, anders verdwijnt er minstens eentje onder tafel om zijn gezwollen pik eens stevig beet te pakken. Hij grijpt daarom het pakje sigaretten en steekt er eentje op.
“Zo, na deze ontboezemingen is het nu jouw beurt, Tom. Wat voor stoute dingen doe jij zoal? Ben je trouwens alleen?”
“Ja. Ik ben gescheiden en ik heb één dochter.”
“Die bij je ex woont?”
“Woonde. Ze studeert in Groningen sinds september.”
“Ja, en…? Ze kijkt hem verwachtingsvol aan. “Je stoute dingen, weet je nog?”
“O ja. Ik eh…”
Deze keer bijt hij kort op zijn onderlip.
“Ik bezoek soms een commerciële Meesteres.”
“Als slaafje?”
“Ja. Maar ik heb ook een paar keer met een vriendin mogen spelen. Zij als subje, slavinnetje dus.”
“Ik ben daar niet zo in thuis, maar billenkoek krijgen vind ik eigenlijk wel lekker zo nu en dan. Maar echt met zwepen krijgen en zo, ik geloof niet dat dat iets voor mij zou zijn.” Ineens moet ze grinniken. huisje4
“Staat er in jouw huisje ook zo’n op een gymnastiekbok lijkend stuk hout op poten?”
“Ja.”
“Ik ben daar even op gaan liggen en fantaseerde zo billenkoek te krijgen.”
“Hmm.”
Voor zijn geestesoog ziet hij haar al voor zich, vast liggend op die bok, haar billen ontbloot en klaar voor een spanking.
“Breng me niet op een idee.”
Ze steekt haar tong naar hem uit.
“Foei Tom, niet gelijk aan stoute dingen denken hè?”
“Hé, wie begon daarover?”
“Ik,” lacht ze. “Maar voor nu laat ik m’n billen nog lekker in mijn huispak zitten.”
Schuilt daar een belofte in?
Hij schudt z’n hoofd.
“Je bent me er eentje, Hélène.”
“Ik weet het.”
Ze rilt.
“Heb je het koud? Wil je naar binnen?”
“Nee, nog niet. Ik vind het knus, zo even buiten nog. En als ik het echt koud krijg, nodig je me toch wel bij je uit in de jacuzzi om op te warmen?”
“Maar natuurlijk.”
Dus de kans bestaat dat hij straks met haar in bad zit?
“Zal ik ons eerst nog eentje inschenken?” vraagt ze.
Dat vindt hij leuk, alsof ze hier thuis is, zich thuis voelt.
“Ja, lekker. De fles staat in de koelkast.”
Ze staat op, pakt de glazen.
“Als ik terug ben, kruip ik lekker tegen je aan.”
Met een schalkse knipoog voegt ze eraan toe: “Dan kan je me vast voorverwarmen.”
En weg is ze, naar binnen. Eén ding weet hij zeker, hij hoeft zeker niet voorverwarmd te worden, hij heeft het bloedheet en is bloedgeil.

Ze komt terug, zet de glazen op tafel en schuift inderdaad op zijn bank naar hem toe. “Wacht even,” reageert hij. Hij zet z’n ene voet weer op de bank.
“Dan kan je nu lekker helemaal tegen me aankruipen.”
Iets wat ze zonder aarzelen doet en ze zet net als daarstraks haar voeten op de bank en kruipt behaaglijk tegen hem aan. Zonder schroom slaat hij een arm om haar heen. Hij laat even zijn hoofd tegen dat van haar rusten. Ze ruikt lekker.
“Hmm,” mompelt hij, “heb ik je al verteld dat ik je leuk vind?”
“Nee, nog niet,” glimlacht ze. “En wat nog meer? Stout?”
“Ook dat. En ik neem aan dat jij je vanaf morgen gaat uitleven met stoute speeltjes?”
“Vanaf morgen?”
Ze buigt haar hoofd iets naar achteren, zodat ze hem aan kan kijken. Haar ogen glinsteren. Hij trekt z’n oogleden op, zijn ogen daarmee wijd openend.
“Wou je zeggen dat…?”
“Ja.” Ze grinnikt. “Daar ben ik gelijk bij aankomst mee begonnen hoor. Ik heb op dit moment een buttplug in. Ik neem aan dat je weet in welk gaatje die zit?”
“Ik heb daar zo’n donkerbruin vermoeden van, ja.”
“Goh,” lacht ze plagend, “wat knap van je.”
Hij begint nu ook lef te krijgen.
“En dat andere gaatje dan?”
“Dat moet nog gevuld worden en ik heb al zo’n idee waarmee.”
Het is onmiskenbaar dat ze zijn erectie voelt en hij wenst die ook niet langer voor haar te verbergen.
“Het is trouwens een opblaasbare. Voel maar.”
Ze pakt zijn hand en leidt die naar haar lies, waar hij inderdaad het pompje voelt.
“Knijp er maar eens in als je wilt. Maar één keertje hoor.”
Hij knijpt in het pompje.
“En als ik het nog eens doe?”
En nogmaals knijpt hij.
Owwh, hohhh, maar nu stoppen hoor Tom, anders wordt het te heftig voor me.”
“Weet je dat ik het bloedheet van je krijg, Hélène?”
“Ja, dat eh, voel ik, hmmm. Ik denk dat we het bad dadelijk maar overslaan en ik heb het idee dat deze jongen dat niet erg vindt.”
Ze pakt zijn lid door z’n joggingbroek heen even stevig vast.
“En ik trouwens ook niet,” grijnst ze. “Weet je, ik ga even naar de overkant, de lichten uitdoen en zo en dan ben ik gelijk terug.”
Ze kruipt van de bank af en trekt de laarzen aan.
“Je houdt wel je buttplug in hè?” geeft hij haar mee.
“Ja. Die mag jij straks in. Lijkt je dat geil?”
Een lichte kreun ontsnapt hem.
“Ja.”
En weg is ze. Vol van lustgevoelens kijkt hij haar na.

De laatste keer dat hij met een vrouw naar bed is geweest, is zeker al weer drie jaar terug en dat was met zijn ex. En nu ligt hij dadelijk met die heerlijke vrouw in bed? Hij kan bijna niet geloven dat dat zo is. Ze zal zich toch niet bedenken? Dat ze nu, terug in haar accommodatie, spijt heeft gekregen van haar ontboezemingen en van het opgeilen van hem? Want dat deed ze toch? Blijft ze niet erg lang weg? Zijn ongerustheid en twijfels verdwijnen als de lichten aan de overkant uit gaan en zij weer op de veranda verschijnt, een plastic tasje in de hand. Ze sluit de deur, bergt de sleutel op in het schoudertasje en komt zijn kant weer op.
“Zo, m’n schoudertasje met portemonnee en papieren heb ik meegenomen, want die laat ik liever niet achter.”
“Gelijk heb je.”
“En ik heb wat toiletspulletjes en m’n make-up meegenomen.”
Hij pakt hun sigaretten, zij de glazen en hij laat haar voor gaan naar binnen. Hij legt de pakjes sigaretten op het eettafeltje, zij zet de glazen op het aanrecht. Het plastic tasje gaat de badkamer in. Als ze naar hem terugloopt, klopt ze even op het hout van de bok, die aan het voeteneinde van het bed staat.
“Ook hmmm,” lacht ze.
“Ja. Maar dat gaat niet werken om daar op te liggen. Je hoeft maar even in je enthousiasme te bewegen en je valt eraf, of je protesteert te veel in een tegenstribbelen. Dus als je dat al wilt, moet ik je er op vastbinden of boeien.”
“Owh, dat klinkt geil.” Haar ogen glinsteren. “En die spullen daarvoor heb je natuurlijk net niet bij je.”
“Nee. Maar…”
Ze kijkt hem verwachtingsvol aan.
“Hier vlakbij, in Waalre, zit een grote SM shop. Daar zouden we morgen een kijkje kunnen nemen.”
“Hebben ze daar alleen maar SM dingen?”
Hij lacht.
“Nee. Ze hebben daar genoeg dingetjes die jij zeker leuk zal vinden, want ze hebben ook kleding, in leer en latex en een ruim assortiment aan speeltjes. En daar zitten er vast bij die je nog niet in je verzameling hebt.”
Haar ogen glanzen.
“Dat klinkt goed. En voor een nieuw en spannend speeltje of kleding ben ik altijd te porren.”
“Mooi, dat gaan we dan toch doen? En daarna gaan we door naar Valkenswaard. Langs het marktplein zitten leuke restaurantjes, gaan we daar lunchen. Is dat wat?”
“Zeker weten, ik ben om. Maar voor nu wat anders.”
Ze trekt de in het zwarte pak nauwelijks zichtbare donkere rits open.
“Laat jij ook alvast maar wat zakken hoor.”
“Nee. Ik wil eerst naar je kijken. Mag dat?”
“Ah.” Haar bewegingen vertragen. “Je wilt een striptease? Leuk!”
Ze trekt de rits weer omhoog, om die vervolgens langzamer naar beneden te trekken. Haar tong gaat langs haar lippen, haar oogleden heeft ze iets laten zakken. Als de rits bijna beneden is, trekt ze met beide handen het bovenstuk van het pak even opzij en laat daarmee kort zien dat haar flinke borsten nog gevangen zitten in een witte, kanten beha. Ze duwt haar armen bij elkaar en zo haar borsten samen, een mooie, diepe gleuf vormend. Boven haar linker borst ziet hij een kleine tatoeage, een roosje.
Het huispak laat ze in een verleidelijke beweging over haar schouders naar beneden zakken. Haar armen gaan uit de mouwen. Haar handen gaan naar achter haar rug, de behasluiting wordt losgemaakt. Een schouderbandje zakt naar beneden, de andere volgt. Gebiologeerd kijkt hij toe hoe haar borsten vrij komen. Haar tepels zijn roze, op de tepelhoven laten bobbeltjes haar opwinding zien.
Het pak zakt over haar heupen, laat langzaamaan het wit van het kanten slipje zien. Als ze het pak verder naar beneden laat glijden, krijgt het pompje de vrijheid en dat bungelt even later aan het slangetje tussen haar benen.
Ze draait zich om, laat haar slip iets zakken, trekt die weer plagend omhoog om die uiteindelijk, terwijl ze zich voorover buigt, van haar kont af te trekken. De zwarte plug zit diep tussen haar bilspleet, maar verbergt zich niet voor hem.
Ze draait zich weer om, de slip zakt tot op de grond, tussen haar voeten. Haar poes is kaal. Ze stapt uit de slip, schopt die opzij, zet haar benen iets van elkaar en spreidt met haar handen haar schaamlippen een klein stukje. Haar kutje glinstert van het nat. Ze lacht.
“Was het een leuk showtje?”
“Ja, dat was het zeker.”
“En, bevalt het je wat je ziet?”
Hij knikt. “Je ziet er heerlijk uit.”
“Niet te veel vlees op de heupen – en ze tikt even met de handen erop – of op de buik of de billen?”
“Hélène, foei. Je hebt gewoon een lekker lijf en ik zie liever iets meer vlees, zoals jij dat noemt, dan zo’n anorexia figuur die je op de catwalk ziet.”
Ze lacht opgelucht.
“Mooi zo. En wat doe ik met de plug? Wil je dat ik die verwijder of zal ik die in houden?”
“Houd die voorlopig maar in, dan ben je dadelijk lekker dubbel gevuld.”
“Hmmm, geil.”
Hij heeft zijn trui en T-shirt al uitgetrokken, joggingbroek, slip en sokken volgen. Zijn ‘vriend’ wijst al duidelijk opgewonden en vooruitstekend haar richting uit.
“Hmmm,” reageert ze, “dat ziet er veelbelovend uit.”

Ze wachten niet langer, kruipen het bed op. Haar ogen schitteren.
“Maak me gek, lieverd.”
En dat doet hij. Strelend en kussend verkent hij haar lijf, op zoek naar die plekjes waarop ze reageert. Veel moeite kost die ontdekkingsreis niet, want haar lichaam lijkt wel één erogene zone. Algauw ligt ze te kronkelen van verlangen, iets wat ze laat weten ook: “Ohh, kom in me schat, neuk me, hard en diep.”
Moeiteloos glijdt zijn lid bij haar naar binnen, ze is kletsnat. Zo nat zelfs dat haar kutje soppende geluiden maakt. Binnen de kortste keren hangt ze tegen haar orgasme aan. Hij weet dat plagend nog even te rekken, totdat ze haar nagels als klauwen over zijn rug haalt.
“Ga door nu, ga door,” hijgt ze. “Oh ja, ik kom, ik ko..m,” klinkt het dan met een hoger wordend stemmetje.
Hij blijft nog even in haar, voordat hij zich van haar afrolt. Op zijn zij, z’n ene hand zijn hoofd ondersteunend, kijkt hij toe hoe ze o zo langzaam weer op deze wereld terugkeert. Ze glimlacht.
“Dat was lekker, heel lekker.” Dan fronst ze. “Maar jij bent niet klaargekomen, toch?”
“Nee. Dat wordt straks nog een toetje, als jij ook nog wilt tenminste.”
“Reken maar van yes,” lacht ze. “Ik wil straks nog wel een rondje seksen hoor.”
“Eerst nog wat drinken en een sigaretje? Hoewel we ons dan moeten aankleden.”
“Als je nog een joggingbroek hebt? Maar eerst doe ik de plug er uit. Wil jij die dadelijk in hebben?”
“Ja, die wil ik wel eens voelen.”
Ze gaat de badkamer in om de plug te verwijderen en om die schoon te spoelen. Als ze klaar is, gaan ze naar buiten en met een dekbed om hun heen geslagen zitten ze tegen elkaar aan op de bank. Ze wisselen weinig woorden, ze genieten van de warmte die ze voor elkaar voelen. Totdat ze aan zijn oorlelletje knabbelt en fluistert: “Kom, nu ga ik jou gek maken en daarna mag je me in een nog niet gebruikt gaatje nemen en je daarin leeg spuiten.”
“Moet ik raden welke dat is?”
“Nee. Maar het begint ook met een k,” grinnikt ze.

Ze maakt hem gek. Ze pijpt hem, geknield tussen zijn benen, tot aan bijna een klaarkomen toe. Erna laat ze hem op zijn buik liggen, waarna ze de plug en zijn kontgaatje van glijmiddel voorziet en de plug voorzichtig bij hem naar binnen brengt.
“Owh, dat gaat niet al te moeilijk,” reageert ze licht verbaasd.
“Nee, maar dat komt omdat ik in SM sessies daar het nodige in heb gehad.”
“Ah, vandaar.”
Ze laat hem weer op zijn rug liggen en pijpt hem nogmaals, maar nu in standje 69, waarbij ze plagend zo nu en dan in het pompje knijpt, totdat hij “Stop, niet meer” roept.
“Nou, dat valt me van je tegen. Volgens mij kan die nog een keer zo dik hoor.”
“Dat doe je maar lekker bij jezelf dan.”
Ze laat er iets lucht uitlopen.
“Zo, en nu wil ik dat je me volspuit.”
Ze gaat op handen en knieën zitten en biedt hem haar kont aan. Ze spreidt met beide handen haar billen, waarmee ze haar bruine, gerimpelde rozet uitnodigend aanbiedt. Eenmaal in haar omklemt hij haar heupen en stoot hij zijn lid op en neer. Hij raakt in extase van haar heen en weer schommelende borsten, van haar nauwe en zijn pik stevig omklemmende gaatje en van de vreemde sensatie van de plug in zijn eigen reet. Het duurt dan ook niet al te lang voordat hij grommend zijn zaad diep in haar loost.

De volgende ochtend weet hij gelijk waar hij is en met wie als hij de honingblonde haren op het kussen ziet. Ze ligt met haar rug naar hem toe. Een warm gevoel van gelukkig zijn stroomt door hem heen.
“Waar denk je aan?” klinkt het ineens.
“Je bent wakker.”
“Ja.”
“Ik lag te denken dat ik haast wel de gelukkigste man moet zijn om naast zo’n heerlijk, mooi en begerenswaardig mens wakker te mogen worden.”
Ze draait zich om, een gelukzalige glimlach op haar gezicht.
“Wat een lieve woorden, Tom. En ik lag ongeveer aan hetzelfde te denken. Dat ik blij ben dat ik gisteravond de stap nam om naar je toe te gaan en dat ik daar geen moment spijt van heb gehad.”
Ze pakt zijn kin zachtjes beet en drukt een kus op zijn lippen.
“Ga je me weer verwennen?”
“Ja.”
Hij lacht.
“Door de thermostaat hoger te zetten, het bad vol te laten lopen en een kop koffie of thee voor je te maken.”
Ook zij lacht.
“Hoewel ik aan iets anders lag te denken, is ook dat wat je net opsomde wel verwennerij, ja. En graag thee.”
Hij grinnikt.
“Mooi zo. En dat andere komt later op de dag weer aan de beurt.”
Voor zichzelf zet hij koffie en genoeglijk naast elkaar in bed genieten ze van de start van de dag. Zo nu en dan verlaat hij even het bed om naar de stand van het water in het bad te kijken en de temperatuur te voelen. Als dat beide oké is, roept hij haar.
“Het bad is klaar, kom je?”
“Ja.”
Hij zit er al in als zij binnen komt.
“Ik kom er zo bij, nog even plassen.”
“Moet ik mijn ogen dicht doen?”
“Waarom?”
“Nou, eh, toiletgebeuren is toch een heel intiem iets?”
Ze schiet in de lach.
“En hoe wil je dat van gisteren dan noemen?”
Ze gaat zitten en even later klatert haar straal in de pot.
“Wat gaan we na het bad doen?”
“Beschuit eten en daarna stuur ik je naar de overkant. Daar ga je je aankleden en daarna gaan we naar Waalre. Toch?”
“Jaah, zeker weten. En vanavond billenkoek, hmmm.”
Ze is klaar, spoelt door en stapt bij hem in bad.
“En ik wil ze vuurrood hebben.”

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s