De bitch

Findom-14

Mijn radar had het alweer gespot, voordat mijn ogen het daadwerkelijk registreerden: Een rokje! Let op, het kan wat zijn. Ik moest wachten totdat ze door de schuifdeuren de shop binnenkwam om te concluderen dat het inderdaad om een ‘wauw-rokje’ ging. Kort, rood en waarschijnlijk van leer, maar dat was vooralsnog een gok, omdat de afstand tussen ons een meter of zes bedroeg. Ze stopte bij de vriezer met de ijsjes, die midden tussen de twee looppaden was gepositioneerd, vlak voorbij de schuifdeuren. Eerst bekeek ze het assortiment in het rechter gedeelte en daarna in het linker vak. Daar zag ze iets wat haar begeerte opwekte. Ze schoof de klep open en boog zich voorover. En dat wakkerde mijn lust aan. Wat was het toch verdomd jammer dat haar schoudertasje aan de verkeerde kant hing. Aan de verkeerde kant voor mij dan, want het tasje dekte de ritssluiting aan de zijkant van het rokje af. Een ritsje dat, zo had ik bij haar binnenkomst vluchtig gezien, van onder tot halverwege het rokje ging en een stukje openstond. Mijn ogen verplaatsten zich daarom van het tasje naar haar billen, die zich in het materiaal van haar rokje spanden. Nog steeds durfde ik niet te zeggen of het van leer was of wellicht van rubber. Ik gokte op het laatste. Of misschien was het toch van leer, maar dan dun en daarmee soepel strak zittend zoals bij rubber?
Ze had haar keuze gemaakt en kwam met het ijsje, een eenvoudig Calippo waterijsje in de smaak cola, op me af om te betalen. Ze smeet het bijna voor me neer om het te laten scannen. Waarom deed ze op deze zonnige dag zo narrig, vroeg ik me af?
“Dit wordt het?”
“Ja, zie je nog wat anders dan?”
Nu niet meer, omdat de balie me het zicht daarop benam. Kon ik haar met een iets vrolijker gevoel straks de shop doen verlaten? Misschien door haar te complimenteren met haar rokje?
“Nee. Maar een mooi rokje hebt u aan.”
“Want?” reageerde ze bits.
Nou, dat werkte dus niet bepaald. Ik scande het ijsje.
“Ik vond het gewoon een fraai rokje, meer is het niet hoor.”
”O nee? Je geilt erop zeker.”
Pfff, dit kon onplezierig worden.
“En met zulke mannetjes weet ik wel raad. Dat ransel ik er wel uit. En als je dat lekker vindt, ik vraag er 150 euro voor. En dat is voor een uur. Moet ik m’n nummer voor je opschrijven?”
Ik klapperde nog net niet met mijn oren. Wel zakte m’n mond iets open, maar ik wist geen reactie te geven. Zij trommelde ondertussen ongeduldig met haar vingers op de balie.
“Nou, ik heb niet de hele middag de tijd. Heb je een stukje papier en pen?”
Als ik haar daarmee kwijt kon raken? Ik reikte het gevraagde daarom snel aan. Ze schreef een nummer op en schoof het naar me toe.
“Morgen vanaf 10 uur kun je me bellen, mocht je het nog zo interessant vinden. En dan sla ik die geilheid er wel uit. Hoeveel is het?”
Ze wierp een blik op het scherm en zag dat het ijsje haar 1 euro kostte. Ze haalde een biljet van 5 euro tevoorschijn en snel overhandigd ik haar het wisselgeld. Zonder verder nog iets te zeggen, draaide ze zich om en liep weg. Opgelucht keek ik haar na.
Ontegenzeggelijk had ze een geil rokje aan, dat rond een verdomd lekkere reet zat.

Het was druk geweest, met veel aanloop van mensen die van het strand kwamen. Voor sigaretten, frisdrank of ijsjes. Ik was dan ook blij toen mijn dienst erop zat. Rond half twaalf parkeerde ik mijn auto op een nog vrij plekje, dat gelukkig niet ver van mijn huis vandaan was.
Ik deed het licht in het halletje aan, liep door naar de slaapkamer, waar ik me van mijn werkkleding ontdeed en inruilde voor een joggingbroek en sweater. In de keuken schonk ik een borrel in en ik ging in het donker op het balkon zitten. Meestal was ik na een dienst de werkdag al kwijt voordat ik thuis was, maar in dit geval spookte het voorval met de bitch door me heen. Wat een loeder was ze. Maar wat…, als ik er morgen een belletje aan waagde? Want nadat ze was verdwenen, had een onrustig en geil makend gevoel me overrompeld. Hoelang was het niet geleden dat ik me had overgegeven aan een spannend avontuur met een dominante dame? Wat die bitch onmiskenbaar was, gelet op haar woorden dat ze raad wist met geile mannetjes. Oké, haar humeur was niet om over naar huis te schrijven geweest. Misschien had ze net ervoor iets vervelends meegemaakt, of wellicht was ze ongesteld. Maar hoe dan ook, ze had er wel voor gezorgd dat ik verlangde naar weer eens een opwindende ervaring.

Na een onrustige nacht was mijn verlangen er nog steeds, maar ook de aarzeling of ik haar al dan niet zou bellen. Het geld was iets waar ik me niet al te druk om kon maken. Oké, het was een pittig bedrag voor slechts een uurtje eh, behoeftebevrediging. Een bedrag ook waar ik een week van kon eten, om eens wat te noemen. Of iets anders leuks mee kon doen, hoewel ik niet zo gauw kon bedenken wat dat dan kon zijn. Mijn aarzeling werd eigenlijk ingegeven door haar stemming, gisteren. Als dat haar standaard humeur was, voelde ik er weinig voor om bij haar langs te gaan.
Misschien had ze, als ik ging, dat rokje weer aan? Mijn lid verstijfde. Als ik dan op mijn knieën voor haar zat, wie weet wat ik dan voor zicht had op haar voor- en achterkant? Ik nam in elk geval al het besluit om me te scheren, zowel de boven- als de onderkant. Want mocht ik gaan, dan was het in elk geval zaak om glad geschoren bij haar te verschijnen.

Na de scheerbeurt had ik tijdens het douchen het besluit genomen om haar te bellen en dan kon ik, afhankelijk van haar stemming, nog altijd beslissen wat ik ging doen.
Ik zocht in de zak van mijn spijkerbroek naar het papiertje met haar nummer erop, wachtte tot kwart over tien – om precies op klokslag tien te bellen vond ik stom – en toetste het nummer in op mijn mobieltje. Als ik de verbinding verbrak, hield ik mijn euro’s op de bank en hoefde ik niet de deur uit voor slechts een uurtje ‘lol’. Maar ik wachtte te lang, ze nam op.
“Hallo?”
Er was geen ontsnappen meer aan, ik had immers nummerherkenning aanstaan.
“Ja hallo, met Jeroen. Ik zou graag een afspraak met u willen maken.”
“Oké. Ben je al eerder bij me geweest?”
“Nee. Ik heb u pas gisteren voor het eerst gezien.”
“Heb je me gezien?”
“Ja, toen u een ijsje kocht.”
“Ah, degene die op mijn rokje geilde.”
“Eh, ja.”
Het was even stil.
“Goed, kun je over een uurtje? De rest van de dag en avond heb ik al afspraken.”
“Eh ja, in principe wel. Het hangt er een beetje van af wat waar u woont.”
Ze noemde een dorp dat binnen die tijd voor mij bereikbaar was.
“Dat moet binnen een uur lukken.”
“Oké, dan zie ik je dadelijk. Zo gauw je bij me in de straat bent, bel je me nogmaals en geef ik je mijn huisnummer.”
De verbinding werd verbroken.
Ik keek op de klok om te weten hoe laat het op dit moment was. Het was twintig na tien. Over een uur was ik weer eens bij een dominante vrouw en moest ik afwachten wat me dat zou brengen. Wat ik vooral tot aan dat moment niet moest doen, was datgene wat ik het liefst zag gebeuren, vertalen naar hoe zij dat mogelijk kon en ging invullen. Ik wist dat me dat dan een teleurstelling kon opleveren. En zoals gewoonlijk, als ik dan eindelijk het lef had gehad een afspraak te maken, was ik nerveus en moest ik op stel en sprong vertrekken om niet te laat te zijn. Want stel dat er onderweg oponthoud was, of dat ik om moest rijden, of…

Het was een met klinkers geplaveide straat in het oude gedeelte van het dorp. Aan beide kanten stonden vooroorlogse woningen, deels vrijstaand of twee-onder-één kap. Vaak met een garage tegen het huis aangebouwd. Het waren alle huizen met twee verdiepingen en een zolder. Kleine voortuinen, die er voor het merendeel goed verzorgd uit zagen.
Ik was een kwartier te vroeg en besloot tien minuten te wachten, voordat ik haar ging bellen. Het was rustig in de straat, de meeste bewoners waren vermoedelijk op hun werk. Had ik gisteren maar opgelet in wat voor auto ze reed. Dan had ik misschien een inschatting kunnen maken in welk huis zij woonde. Misschien stond ik wel voor haar deur te wachten en kon ze me al zien.
Ik stak een sigaret op. Zou ze een aparte ruimte hebben voor een sessie? En spullen? Plots drong een andere gedachte zich aan me op. Ik ging er vanuit dat ze een Meesteres was, maar waar stoelde dat op? Feitelijk alleen op haar rokje en haar woorden gisteren. Voor hetzelfde geld deed ze aan escort thuis. Want wat wist ik van haar? Eigenlijk niets. Verdomme, wat te doen? Ik kon moeilijk weggaan. Ze had m’n nummer, wist waar ik werkte. Dus weggaan kon alleen maar narigheid betekenen. Een blik op het autoklokje liet me zien dat ik niet te lang meer kon, niet langer moest wachten om haar te bellen. Ik belde. Ze nam op.
“Je bent er al. Geef me nog een minuut of tien, dan ben ik klaar voor je. Ik stuur je een sms’je als je mag komen. Het huisnummer is 69.”
Was het nummer 69 een voorbode van wat er ging komen? Gewone seks? Waar ik niet op gerekend had en ook niet naar uitkeek.
Waar stond ik eigenlijk geparkeerd? Aan de overkant zag ik aan de gelukkig grote, stenen nummering naast de huisdeur dat ik voor 51 stond. Verderop waren er nog plekken vrij, maar ik koos ervoor mijn wagen op deze plek te laten staan. Ze hoefde niet ook nog eens te weten in wat voor auto ik reed.
De tijd ging in een nerveus opbouwende spanning voorbij, waarbij ik zeker vier keer op mijn horloge keek en de telefoon checkte of ik het bliepje dat er een bericht binnen was, soms gemist had. Maar eindelijk kwam dan het verlossende berichtje: Je kunt komen.

Ik stapte uit, stak de straat over en liep langs de huizenrij. Het leek wel een aftellen naar het moment suprême, 61, 63, 65. Bijna. 67. De volgende woning moest het dus zijn. De gordijnen van de woonkamer waren dicht. Ik duwde het tuinhekje open en liep de paar passen naar de voordeur. Ik klappertandde nog net niet toen ik aanbelde. Kort na de dingdong ging de deur voor driekwart open, waarbij zij zich achter de deur verscholen hield. Nadat ik de drempel over was, begreep ik waarom. Haar ‘bedrijfskleding’ toonde ze liever niet aan de ogen van buurtbewoners of passanten. Maar ik was opgelucht om het te zien: Een zwart hemdje en geplooid rokje van soepel leer, gescheiden door een brede leren riem. Zwarte nylon kousen, die werden opgehouden door jarretelles. Glanzende lakleren laarzen die tot net boven de knieën kwamen. Donkere mascara en oogschaduw. Vuurrood gestifte lippen.
“Zo, na je aanvaring gisteren met me heb je dus toch het lef gehad om me te bellen. Dat valt me alleszins van je mee.”
Ze sloot de deur en ging me voor naar de woonkamer, die er normaal uitzag, geen dingen die iets met SM van doen hadden. Ze ging op de bank zitten en klopte op de zitting als gebaar dat ik naast haar mocht plaatsnemen.
“Vertel me eens, heb je ervaring met BDSM?”
Ik vertelde haar dat ik door de jaren heen een paar keer Meesteressen had bezocht, met wie ik normale sessies had mogen beleven. Dus boeien, gebruik van de bekende toestellen als kruis en schandblok en attributen als klemmen en diverse zwepen, maar geen extreme dingen.
“Oké. En heb je voorkeuren of bepaalde dingen die je persé niet wilt?”
“Eh, goh, wat ik persé niet zou willen, kan ik zo gauw niet bedenken. En waar ik erg van houd, zijn vrouwenbillen. En daaraan gekoppeld facesitting.”
“Hmm,” en haar ogen schitterden. “Ik ben ook gek om iets met billen te doen. Ze mooi rood kleuren met de zweep, cane of plak. Maar ook om ze te spreiden en daar dingen tussen te stoppen, liefst forse. Heb je overigens anale ervaring?”
“Eh, niet echt. Twee keer heeft een Meesteres me genomen met zo’n eh, voorbindgordel met dildo.”
“Een strapon. Normaal formaat?”
“Ja, een normaal penisformaat.”
Ze knikte.
“Oké, ik heb wel een beeld van je en heb al wat ideetjes met wat ik met je kan doen. Dan nog even wat ter info voor jou. In een sessie doe ik wat ik wil, waarbij ik soms rekening houd met aangegeven dont’s. Maar ik lees daarbij altijd de reacties en zal nooit te ver gaan. En o ja, een safe word bestaat bij mij niet.”
Ik slikte. Dus als het me te veel werd, was stoppen geen optie voor haar. Gek genoeg wond die gedachte me op. Het maakte de sessie dadelijk een keer zo spannend.
“Overigens, mijn naam is Helga. En je spreekt me vanaf nu aan met Meesteres of met Meesteres Helga, maar dus in geen geval met Helga. Heb jij verder nog vragen?”
Ik schudde mijn hoofd.
“Nee Meesteres Helga.”
Ze glimlachte.
“Mooi, dan gaan we naar boven.”
“Eerst geef ik u even het verschuldigde bedrag, dan hebben we dat gehad.”

Ze ging me voor, de kamer uit en de trap op naar boven, iets waar ik geen bezwaar tegen had, want het uitzicht onder het korte rokje liet me genieten van een zwart nylon slipje dat over de jarretelles heen zat. Op de eerste verdieping nam ze de volgende trap; we gingen naar zolder. Ze ontsloot de deur en klikte een schakelaar om. Het duurde heel eventjes voordat de lampen aan gingen. Geen felle verlichting, eerder sfeervolle, mocht zoiets al gelden voor een volledig ingerichte sm-ruimte.
“Kleed je uit en je kleren kun je op die stoel daar leggen.”
Zij liep vervolgens de ruimte in om alvast wat spulletjes te pakken die ze dadelijk wilde gebruiken. Ik kleedde me snel uit en legde m’n kleren netjes opgevouwen op de stoel.
“Kijk, zo mag ik het zien,” reageerde ze tevreden. “Oké, begroet me maar eens zoals het hoort.”
Ik zakte door mijn knieën en kuste de wreef en hakken van beide laarzen. Waarna ik op kon staan en ze me pols- en enkelboeien om deed. Daarmee klaar wees ze naar het Andreaskruis.
“Ga daar tegenaan staan, met je rug er tegenaan.”
Ze haakte de boeien eraan vast met musketonhaken.
“Zo, dan ga ik dadelijk eens kijken wat je zoal kunt hebben. En als ik daarover tevreden ben, volgt op het einde misschien de beloning dat je m’n billen op je gezicht krijgt.”
Ze liet haar vingers strelend plagend langs mijn lichaam gaan, speelde zachtjes met mijn tepels, om ze dan ineens pijnlijk stevig tussen haar vingers te klemmen en ze om te draaien en uit te rekken, wat me een verschrikte kreet deed slaken.
“En ik hoop dat ik tevreden over je kan zijn, want ik vind het lekker om een tong kronkelend tegen mijn anus te voelen en die daar naar binnen te voelen gaan. Normaliter vind ik dat al geil, maar nu helemaal.”
Ze keek me met een twinkeling in de ogen aan.
“Want weet je slaafje,” en ze pakte me bij de ballen, “ik ben ongesteld en als ik dat ben, ben ik altijd zo geil als een pakje boter.”
Zie je wel, schoot het door me heen, dat verklaarde haar bitcherig gedrag van gisteren.
“Ik ben dan down under altijd extra gevoelig en misschien laat ik me wel extra plezieren door je te dwingen om niet alleen m’n kontgaatje te stimuleren met je tong.”
Ik keek haar geschokt aan, schudde m’n hoofd even heen en weer. Dat kon ze toch niet echt menen?
Ze grijnsde.
“En weet je het nog? Er geldt geen safe word in het spel.”
Ze keek me met glinsterende ogen aan en ik zag er een twinkeling in toen ze vervolgde met:
“Hmmm, ik verheug me nu al op het eindspel.”
Of ik haar mening deelde, wist ik eigenlijk niet. Facesitting is helemaal mijn ding, maar met de door haar gesuggereerde toevoeging werd dat anders, minder eh, stukken minder aantrekkelijk. Maar waarom nam m’n opwinding toch, zichtbaar, toe?

Ze bond m’n ballen af. Zette klemmen op m’n tepels. En kleurde eerst mijn voorkant met diverse soorten zwepen, waarna ze me van de klemmen bevrijdde en me andersom aan het kruis vastzette om mijn achterkant ook een kleurtje te geven. Ik kreunde, steunde, maar het merendeel van de slagen was te ‘behappen’. Gelukkig, omdat ik immers niet om genade kon vragen.
Ze maakte me los van het kruis en deed me een oogmasker voor, eentje met zachte kussentjes aan de binnenkant, die mijn oogleden op een prettige manier afsloten van elk zicht. Ik voelde hoe ze met touw in de weer ging en daarmee klaar, dat m’n linkerhand geen bewegingsvrijheid meer had en de rechter een beetje. Ze kwam tegen me aan staan, drukte haar lichaam tegen me aan.
“Je mag even met je hand mijn billen aanraken.”
Mijn rechterhand zocht haar lichaam op, gleed onder het rokje en bevoelde haar in haar slip bedekte billen. Te kort naar mijn zin maakte ze zich van me los. Maar weer voelde ik haar tegen me aan. Haar billen duwden tegen mijn lid. Ze voerde mijn penis tussen haar bilspleet. Ze bewoog haar onderlichaam op en neer.
“Hmmm, je maakt me geil, slaafje.”
Weer voelde ik hoe ze zich van me losmaakte. Ik probeerde in te schatten wat ze ging doen, maar in mijn duisternis gevangen was dat zinloos, ik had zelfs geen idee waar ze was. Ja, vaag als ik het getik van haar hakken hoorde.
“Ruik maar eens hoe geil,” hoorde ik haar plots zachtjes zeggen, vlak bij mijn oor. Het volgende moment wreef ze haar slipje over mijn gezicht.”
“En proef maar eens hoe geil.”
Een vochtige vinger gleed langs mijn lippen. Kwam die vinger inderdaad van tussen haar schaamlippen vandaan? Of zat ze me te dollen en had ze die gewoon in haar mond gehad? Ze bevrijdde me van de touwen, leidde me met een hand op mijn bovenarm naar? Ze draaide me om.
“Ga voorzichtig zitten.”
Ik zakte door m’n knieën en bijna meteen voelde ik dat m’n billen een met skai bekleed iets raakten.
“En nu voorzichtig achterover liggen.”
Ik lag waarschijnlijk op een bankje. Ze bevestigde mijn polsboeien onderaan de poten van het bankje. Riemen werden om mijn borst en over mijn buik vastgesnoerd. Een moment erna merkte ik dat ze bij mijn hoofd over schoof, de benen naast het bankje.
“Voor jou is het nu een vraag en voor mijn een weet of ik ja dan nee mijn slipje weer heb aangetrokken, slaafje. Wil je dat graag weten?”
“Ja Meesteres.”
Kwam er al een einde aan het spel? Werd dit de facesitting?
“Je houdt je lippen op elkaar, je mag alleen maar ruiken.”
Op hetzelfde moment had ik haar onderlichaam op mijn gezicht. Ze was sliploos. Mijn neus zat tussen haar bilspleet. Ik snoof haar geur in me op. Ze schoof iets naar achteren.
“O slaafje, je hebt een koordje op je lippen liggen.”
Ik voelde een vinger zachtjes tegen mijn lippen duwen.
“En nu zit dat ertussen.”
Dit was niet naar mijn zin. Ze was toch niet gekke dingen van plan?
“Pers ze op elkaar!”
Ze kwam niet omhoog. Nog niet. En hopelijk ging ze dat ook niet doen. M’n neus zat wel nog steeds heerlijk tussen haar bilspleet. Langzaam bewoog ze haar onderlichaam iets over mijn gezicht heen en weer. Ik perste m’n lippen stevig op elkaar, bang voor de gevolgen als ik het koordje daartussen verloor en net zo bang voor de gevolgen als ze plotseling zou besluiten om omhoog te komen.
Ze kwam iets omhoog.
“Lippen vaneen,” klonk het kort.
Gelukkig.
“Ik ga je neuken.”
Die mededeling verraste me. Oké, ze had gezegd dat ze botergeil was, maar zo geil dat ze me ging neuken?
Meteen schoof ze naar achteren, van me af. Ik hoorde een ritssluiting. Die open of dicht ging? Ik voelde haar handen zich om een enkel sluiten. M’n been werd opgetild en m’n onderbeen ergens overheen gelegd. M’n andere been ging dezelfde weg. De enkelboeien werden ergens aan vastgezet en vervolgens voelde ik mijn benen gespreid worden.
Even gebeurde er niets, totdat haar handen onder mijn hoofd kwamen en het oogmasker los gespten. Boven mijn ogen stond een strapon fier omhoog. O, dus dat was de bedoeling! Ik slikte, omdat de dildo duidelijk een maatje groter was dan de normale afmeting van een penis in erectie.
Ze liep naar mijn andere kant en ik zag allereerst dat ze haar slipje had vervangen door een leren broekje met een doorlopende ritssluiting en vervolgens dat mijn benen over beugels heen lagen, als die van een gynaecologenstoel. Ze trok zwarte latex handschoenen aan, pakte een tube en smeerde een vettige substantie rond mijn anus. Een gehandschoende vinger drong zich naar binnen. Een tweede vinger volgde.
“Hm, je bent best nauw. Dat wordt nog spannend voor straks.”
Ze moest lachen, waarschijnlijk om mijn benauwde gezicht.
“Dus eerst zal ik deze jongen gebruiken om je alvast een beetje op te rekken,” en ze tikte even tegen de strapon.
Ik begreep niet waar ze op doelde. Wisselde ze die ze omhad dadelijk voor een nog forsere? Dat hoopte ik toch niet, want deze vond ik al erg genoeg toen ze die bij me naar binnendrong. Toch, toen die er eenmaal in zat en de pijn was weggeëbd, vond ik het best een lekker gevoel, dat forse ding dat ze in me stootte.
“Ik ben redelijk tevreden over je, slaafje,” sprak ze, terwijl ze in me bleef stoten, “dus je hebt bijna je beloning verdiend.”

Bevrijd van alles, zelfs van de boeien, stond ik op mijn benen en keek toe hoe ze een krukje anderhalve meter van een pauwenstoel vandaan zette. Ze liep daarna naar één van de wandplakken en kwam terug met een plug in haar hand. Waar ze daarstraks op doelde, was me daarmee duidelijk. De plug bestond uit drie rubberen bollen, die van boven naar beneden in omvang toenamen. De bovenste had ongeveer de doorsnede van de dildo van zonet.
Ze zette de plug op het krukje neer, trok weer handschoenen aan en vette deze keer de bollen in. Daarmee klaar trok ze de handschoenen uit en deponeerde ze in een afvalbakje. Waarna ze in de pauwenstoel plaatsnam, de voeten een eindje van elkaar.
“Oké. Jij mag dat ding in je reet douwen. Hoe, mag je zelf bepalen, zittend op de grond of gebruik makend van het krukje. Pas als je die plug helemaal in je aars hebt zitten, mag je mijn billen en kontgaatje likken en jezelf aftrekken. Duidelijk?”
“Ja Meesteres,” gaf ik niet al te enthousiast aan. Niet dat ik bezwaar had tegen het kontlikken, want voor dat idee kon ik zeker enthousiasme opbrengen. Nee, het was de plug die me zorgen baarde. En wat als het me niet lukte om dat ding in mijn kont te laten verdwijnen? Ik snapte dat dat een retorische vraag was die ik mezelf stelde.
Voorzichtig liet ik me over de eerste bol zakken die, omdat ik waarschijnlijk nog opgerekt was door de strapon, redelijk makkelijk naar binnen ging. Meesteres had ondertussen een hand haar leren slip in laten gaan. Geamuseerd volgde zij mijn poging om de tweede bol in me te nemen, terwijl ze zich zat te vingeren? Of op zeker haar clitoris zat te strelen.
Ik sloot mijn ogen, probeerde door iets op en neer te bewegen mezelf, nou ja, mijn sluitspier de ruimte te geven om die tweede bol in me op te nemen. Pijn, pijn, en ineens was ik aan het dikste deel van deze bol voorbij. Meesteres stond op.
“Ik zal je er even bij helpen. Nou ja, je een stimulans geven.”
Ze liet de slip langs haar benen zakken, stapte eruit en ging weer op haar pauwenstoel zitten, de benen verder gespreid en meer onderuit gezakt.
“Kom maar op je knieën of hurken voor me zitten, misschien dat dat je helpt bij de laatste.”
Ik hield met mijn hand de plug tegen, opdat die er niet uitfloepte en ik vervolgens opnieuw moest beginnen en ging voor haar geknield op de grond zitten.
“Kom maar dichterbij, tussen mijn benen.”
Haar wijs- en ringvinger ontblootten haar clitoris, die ze met haar middelvinger beroerde. Haar andere hand bracht ze onderlangs haar been naar haar anus en spleet, waar ze een vinger afwisselend tegenaan drukte.
“Kom op slaafje, want je wilt je beloning toch wel? Je wilt die heerlijke billen van me toch wel op je gezicht? En je dan lekker aftrekken, terwijl je je tong langs mijn aars laat glijden? Het puntje van je tong naar binnen laat gaan? Nou?”
“Ja, Meesteres.”
Met de moed der wanhoop probeerde ik die verdomde derde bal naar binnen te krijgen.
“Of heb je liever dat ik je dwing je Meesteres te bevredigen? Ik tel tot tien en dan haal ik de tampon eruit en is je kans op facesitting verkeken.”
Ze begon te tellen, langzaam. 1…2…3… Ik sloot mijn ogen.
“Ogen open houden en kijk naar mijn onderlichaam, kijk naar mijn kontgaatje en kijk naar mijn lippen en het koordje!”
“Ja Meesteres.”
4…5…
Verdomme, ga naar binnen, stomme bol!
6…7…8…
Ik slaakte een soort van oerkreet, terwijl ik me erover heen liet zakken.
9…
“Hij zit erin, Meesteres,” steunde ik, met de tranen in mijn ogen.
“Goed zo. Kom.”
Ze pakte mijn hoofd beet en legde die op haar schoot, waarna ik in huilen uitbarstte. Teder streelden haar handen troostend door mijn haren, totdat ik tot bedaren was gekomen. Bijna liefdevol tilde ze mijn hoofd op.
“Je hebt je beloning verdiend, slaafje. Ga maar liggen.”
Zodra ik op de grond lag, stond zij op uit de pauwenstoel, stapte met één been over me heen en plaatste haar hakken aan weerszijden van mijn borst. Ik keek tussen haar laarzen en nylons omhoog naar datgene waar ik naar verlangde en die bilpartij kwam vervolgens op me af toen ze door haar benen zakte. Mijn handen omvatten mijn al stijf geworden lid. Ze drukte haar onderbenen en knieën tegen mijn bovenlichaam.
“Ben je er klaar voor, slaafje?”
“Ja, Meesteres.”
“Mooi zo. Haal nog maar even diep adem…”
Ik zoog mijn longen vol, waarop ze zich helemaal liet zakken en haar onderlichaam op mijn gezicht duwde. Het was adembenemend heerlijk. Ze kwam nog even omhoog en spreidde met haar handen haar billen, waardoor ze haar kontgaatje niet alleen compleet zichtbaar maakte, maar dat zich ook iets opende.
“Ruik en proef, slaafje” en ze perste haar billen weer op mijn gezicht.
Ik begroef mijn neus en mond tussen de klamheid van haar billen, snoof de bedwelmende geur op, liet mijn tong langs en tussen haar lippen gaan, boog mijn hoofd iets achterover om weer lucht te krijgen en drong tegelijkertijd mijn tong haar aars in. Aan haar bewegingen wist ik dat ze zichzelf stimuleerde en dat wond me nog eens extra op. Ik probeerde mijn ontlading zo lang mogelijk te rekken onder deze bedwelmende, genotvolle positie. Op het moment dat ik kwam, richtte zij haar bovenlichaam op en wreef in een steeds heftiger ritme haar geslacht over mijn gezicht. Op het moment dat ook zij kwam, benam ze me nogmaals de adem door vol op mijn gezicht te zitten.

Al een week lang was de zon uitbundig en zorgde de temperatuur voor losjes geklede en blij gestemde mensen. Een klant had net bij me afgerekend, toen mijn radar voor de zoveelste keer iets fraais spotte. Een ultrakort wit jurkje kwam de schuifdeuren door. De inhoud ervan deed me huiveren, van genot en tegelijkertijd van de schrik: het was Helga, Meesteres Helga! Grijnsde ze, terwijl ze naar de vriezer met de ijsjes liep? Deze keer had ze haar keuze snel gemaakt en ze kwam met een langwerpig, rond waterijsje mijn kant op.
“Weet jij wat voor genot het mij geeft als ik deze ergens in stop?” zei ze zachtjes, maar met een dwingende ondertoon, terwijl ze me met flonkerende ogen aankeek.
Ik kleurde.
“En dan weet jij vast wel waar dat in gaat.”
Mijn rood kwam door mijn gebruinde huid heen.
“Eh, ik kan me daarbij wel iets voorstellen,” knikte ik.
“Hoort daar niet iets achteraan?” grijnsde ze.
Een volgende klant naderde ons al.
“Meesteres,” fluisterde ik zachtjes.
“Goed zo, slaafje,” reageerde ze, hopelijk net niet hoorbaar voor de vrouw die bijna bij ons was. En daarna, hardop: “Zie ik je gauw weer eens? Dan zorg ik dat ik een lekkere, dikke ijsco voor je klaar heb liggen.”
Zonder dat de klant achter haar het kon zien, vormden mijn lippen een ‘Ja, Meesteres’.

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s