De sleutelvraag

Hij schoof de 35 euro onder het etensbord en stond op van tafel.
“Het smaakte me weer uitstekend, meneer Fritz.”
De oude meneer Fritz, Oostenrijker van geboorte, stopte even met het schoonpoetsen van een bierglas.
“Dank u.”
De oude baas wendde zijn hoofd naar zijn dochter, die aan het andere einde van de bar in gesprek was met een vrouw.
“Uw koffie komt er aan.”
Hij had de vrouwen al opgemerkt direct nadat hij van tafel was opgestaan. Zijn interesse was meteen gewekt door het witte broekje van de hem onbekende vrouw, die met de rug naar hem toe stond. Jammer dat ze er geen zwarte panty en enkellaarsje onder droeg, dat had hij nog geiler gevonden.
“Dat heeft geen haast,” liet hij meneer Fritz weten en hij liep de richting van de vrouwen uit, op weg naar de uitgang. 1Zijn ogen waren gefocust op het broekje en op de inhoud. Haar kont had het volume dat hij graag zag en de bilrondingen gingen fraai over in de diepte van haar bilspleet. Ertussen zat iets wat hem buitengewoon intrigeerde: een doorlopende ritssluiting. En waar die bijna tussen haar benen verdween, zag hij twee ritsen. Waarom was de afstand tot aan het halletje zo kort? Was er een vanzelfsprekende reden te vinden om nogmaals heen en weer te gaan? Of ook maar iets waarom hij op z’n hurken achter haar kon gaan zitten? Een ingeving kwam niet zo snel en licht balend liep hij door de twee openstaande deuren van het halletje naar buiten. Kortaf groette hij de beide dorpelingen, die naast de toegang tegenover elkaar in gesprek waren. Drie tafels van hen vandaan ging hij op de bank zitten.
Het terras had de breedte van een vierkant tafeltje en twee stoeltjes tegenover een langs de gehele gevel op maat gemaakte houten bank. Een eveneens smal trottoir scheidde het terras van de doorgaande weg, die naast de uitspanning gekruist werd door een enkel spoor.
Hij stak een sigaret op, de reden dat hij na het eten altijd naar buiten ging en het verkeer aan zich voorbij liet gaan. Iets waar hij deze keer geen oog voor had. Het broekje hield hem bezig. Dat dat een lekkere kont omvatte, was hem niet ontgaan. Voor achterkanten hoefde hij niet bewust om zich heen te kijken, die werden automatisch gespot door iets in zijn hersenen. En fraaie konten in een jurkje, rokje, pants of strakke broek gaven hem dan voor een moment een blij of soms een licht opgewonden gevoel. Maar dit broekje was van een andere orde. Wat door de doorlopende ritssluiting met ook nog eens die twee ritsen kwam. Als zij die opentrok, de ene eerst aan de achterkant naar boven, de andere daarna naar voren, dan… Alleen die gedachte al maakte hem geil. Zou ze er een slipje onderaan hebben? Of ontblootte ze daarmee gelijk haar lustopeningen? Zijn paal knelde in z’n slip en hij schoof iets naar het tafeltje toe om, gedekt door het tafelblad, zijn hand tussen spijkerbroek- en slipband te wurmen en zo zijn lid enige bewegingsvrijheid te geven. Wat waren haar motieven geweest om juist dat kledingstukje aan te schaffen en waarom droeg ze dat vandaag?
Zijn gedachten werden onderbroken door de komst van dochter Fritz, die zijn koffie kwam brengen.
“Het spijt me dat u er zolang op moest wachten.”
Ze zette de koffie voor hem neer.
“Mag ik er even bij komen zitten? Ik wil u namelijk wat vragen.”
Zonder zijn antwoord af te wachten nam ze naast hem plaats.
“We hebben iemand wiens auto panne heeft gekregen en Bert, u weet wel, de garagist, kan die wagen morgen pas gerepareerd hebben. Nu hebben wij geen kamers vrij en ik probeer voor haar een oplossing te vinden. Bent u wellicht genegen om voor één nacht…? En voelt u zich niet bezwaard om nee te zeggen hoor, want dan zoek ik een andere oplossing.”
Nee was inderdaad wat meteen in hem opkwam. Weliswaar had hij de ruimte voor een logé, maar hij was graag op zichzelf en om dus gastheer te spelen voor… Het broekje!
“Eh, gaat het om de vrouw met wie u net stond te praten?”
“Ja, om haar gaat het. En ze betaalt u, als u ja zegt, een vergoeding die gelijk is aan de prijs van die van onze kamers.”
“En het gaat om één nacht?”
Het was een reactie voor de vorm, het besluit om ‘broekje’ een slaapplaats te bieden, was in een split second genomen.
“Ja, want als het goed is, heeft Bert morgenmiddag haar wagen weer klaar.”
“Nou, goed dan.”
Opgelucht stond ze op om de vrouw het goede nieuws te vertellen, hem met een probleem achterlatend; zijn lid was tijdens het gesprek in ruststand gegaan, maar meteen nadat bekend was om wie het ging, was het gelijk weer enthousiast geworden. Hij vestigde zijn aandacht op het verkeer, in de hoop dat zijn erectie verdwenen was voordat zij kwam. En er kwam nog genoeg voorbij op deze nog steeds zwoele zomeravond. Toeristen in hun auto of op de fiets en natuurlijk de dorpelingen en de landbouwers op hun zware tractoren, met meestal erachter enorme landbouwmachines. Geregeld werd er kort geclaxonneerd als de twee dorpelingen op het terras werden gezien, die dan terug zwaaiden of de bestuurder iets nariepen.
Kort nadat mevrouw Fritz was verdwenen, kwam zij het terras op. Zijn lid had voldoende aan stijfheid verloren dat hij op durfde te staan om haar te begroeten. Het gesprek van de twee verstomde en hun ogen volgden haar. Hij realiseerde zich dat hij, als hem ernaar gevraagd was wat zij verder aan kleding aan had, hij daar geen antwoord op had kunnen geven. Het hemdje was strak en liet haar navel vrij. Haar tepels tekenden zich af in de stof. Asblond haar kwam tot net op de schouders. De lippen waren zachtroze gestift. Zijn ogen gingen voor heel even naar het broekje. De ritssluiting liep door tot aan de bovenkant! Ze stak een hand naar hem uit en hij zag dat de lange nagels in dezelfde kleur waren gelakt als die van haar lippen. Deed ze soms aan escort, vroeg hij zich af. Hij zag dat de mannen zich naar elkaar toebogen en elkaar iets toefluisterden. Zouden ze denken dat hij een prostituee had besteld?
“Wat fijn dat ik bij je mag overnachten. Ik breng je daarmee toch niet in de problemen?”
Nou, jammer dan, mochten ze dat idee al hebben.
“Nee hoor, je bent welkom. Ik ben Peter.”
“En ik ben Eefje.”
“Zo klein ben je nu ook weer niet.”
Ze keek hem niet begrijpend aan.
“Eefje.
Ze schoot in de lach.
“Ja, sorry hoor, maar die naam hebben m’n ouders me nu eenmaal gegeven en daar moet ik dan mee doen hè?”
Ze ging naast hem op de bank zitten, legde haar schoudertasje naast zich neer. Mevrouw Fritz kwam aan hun tafeltje en vroeg of ze wat wilden drinken. Van het huis. Zij koos voor een ice tea, hij lustte nog wel een koffie.
Hij wist niet of hij het kon maken, maar ze leek hem spontaan genoeg en besloot daarom de gok te wagen.
“Je hebt een eh, apart broekje aan?”
“Goh, vind je?” grinnikte ze. “En vertel me dan eens Peter, wat vind je er zo bijzonder aan?”
Hij was opgelucht dat zijn gok goed uitpakte.
“Nou, met zo’n aparte ritssluiting heb ik ze nog nooit eerder gezien.”
Ze verraste hem compleet met haar “En dan heb je nog niet gezien wat ik daaronder heb.”
Hij voelde hoe hij kleurde en er weer iets in zijn broek begon te knellen.
“En waarom vind je die ritssluiting zo opwindend? Want de bobbel in je broek is me niet ontgaan hoor.” Haar ogen twinkelden. “Maar wacht even, ik wil iets comfortabeler zitten.”
Ze kwam iets van de bank omhoog om met één hand kussens van verderop te pakken. Haar andere hand ging tussen haar benen en beroerden de ritsen. Haar nagels tikten er plagend tegenaan. Ze legde een kussen op de zitting, de andere tegen de leuning.
“Zo, dat zit iets comfortabeler.” Ze keek hem met een ondeugend lachje aan. “En zal ik die vraag van me voor je beantwoorden? Je wilt vast zelf met die ritsen spelen, is het niet? Ze opentrekken en zien wat er zich al dan niet ontbloot?”
Het was niet de zomerse warmte die zijn gezicht deed vlammen.
“En wie weet laat ik je als beloning voor je gastvrijheid…?”
Haastig pakte hij het kopje van het schoteltje om zich een houding te geven en brandde bijna zijn mond aan de hete koffie.
“Of heb je een vriendin aan wie je trouw moet zijn?”
Hij slikte. “Eh, nee. Ik ben single.”
“Mooi.” Haar ogen vernauwden zich iets. “Hoe sta je tegenover kinky dingetjes?”
“Hoe bedoel je dat?” piepte hij benauwd.
“Sta je open voor verrassingen op seksueel gebied?”
Jeetje, wie haalde hij in huis, waar had hij ja tegen gezegd?
“Of ben je het type van recht op en neer?”
Ze lachte, een diepe lach die ergens vanuit haar onderbuik leek op te borrelen.
“Ik maak het je moeilijk hè? Een vriend en vriendin van me noemen me niet voor niets teefje. En straks zie ik wel hoe open je op dat gebied bent. Wil je nog een koffie?”
“Nee, dank je, maar ik ben wel toe aan een biertje.”
“Oké. Dan neem ik een witte, droge wijn.”
Haar directheid boezemde hem enige angst in. Jeetje, hij was sowieso al niet erg open in het zich uiten, laat staan op seksueel gebied. Hij was dan ook blij dat ze het onderwerp liet rusten voor dit moment. Wat er later op de avond ging gebeuren, zag of merkte hij dan wel. Hoewel hem dat wel bezig hield, terwijl zij op haar gemak observeerde wat er voorbij kwam en zelfs zwaaide als er een claxonnerende auto voorbij reed, de chauffeur in verbazing verder gaand. Wat kon ze bedoelen met kinky dingetjes en verrassingen op seksueel gebied? Hoewel hij niet helemaal bleu was in het erotische, kon hij zich daarin ook weer niet een avonturier noemen. En de laatste keer dat hij het gedaan had, lag door omstandigheden al weer een ‘eeuwigheid’ achter hem. Sterker, hij wist zich amper meer een voorstelling te maken hoe een vrouw er naakt uit zag. In levende lijve dan. De beelden die hij nog van vrouwen had, waren van de plaatjes op het internet. En onlangs was hij op een internetsite terecht gekomen met filmpjes in alle genres. Er waren categorieën bij die hem in het bijzonder opgewonden hadden. Vrouwen in latex. Of met lange leren laarzen aan. En met strapons, wat hem in een huiverend verlangen had gebracht om ook eens zo een anale ervaring te beleven. Dus als die dingen onder kinky vielen, dan stond hij open voor verrassingen! Hoewel de beleving in de werkelijkheid natuurlijk anders kon zijn dan veilig thuis voor de laptop gezeten, overpeinsde hij.
“Je moet niet piekeren hoor,” onderbrak ze zijn gedachten. “Daar krijg je rimpels van, plus dat je de dingen gewoon over je heen moet laten komen en ervaren. Pas dan kan je er een oordeel over vellen. Zo, en nemen we dan nu nog een rondje van hetzelfde?”

Toen het kwart over tien was geworden vonden ze het beiden een mooi moment om te vertrekken. Ze ging naar binnen om deze consumpties te betalen en om haar weekendtas te halen. Hij pakte de tas van haar over en met een armzwaai naar de mannen die nog steeds bij elkaar zaten, nam hij haar mee de hoek om, waar zijn auto stond geparkeerd. Het viel hem op dat de tas voor hoogstens de helft gevuld was.
“Dat was een korte trip?” en hij tilde even de tas omhoog.
“Ja, en om precies te zijn, voor 24 uur. Ik was er met die vriend en vriendin die me teefje noemen. Hij had een huisje gehuurd, dat voor de dag erna jammer genoeg al weer was verhuurd.”
“Jullie hadden een huisje voor één dag?”
“Ja. Maar dat is dan ook een bijzonder huisje hoor, helemaal ingericht met kinky spulletjes. En daar hebben we dus met z’n drietjes een etmaal lang allerlei leuke dingen gedaan en er ook foto’s en filmpjes van gemaakt.”
Hij zweeg, verward, terwijl hij met een klik op de afstandsbediening de portieren van de auto ontgrendelde. Ze was dus, pak ‘em beet, misschien drie uur geleden uit een huisje vetrokken waar ze met haar vriend en vriendin een etmaal lang allerlei seksuele dingen had gedaan? En dan wilde ze het straks nog eens dunnetjes met hem over doen?
Hij startte de motor, ging de spoorbaan over, sloeg meteen rechtsaf en kort erna reed hij het dorp uit.
“O, je woont hier niet?”
“Nee. Ik woon in een boerderijtje, een klein kwartier hier vandaan.”
“O leuk. Je bent dus boer?”
Deze keer lachte hij eens. “Nee joh. Ik heb het destijds spotgoedkoop kunnen kopen, omdat het behoorlijk achterstallig onderhoud had en in ongeveer driekwart jaar heb ik het helemaal naar mijn zin laten verbouwen.”
Over de kronkelende binnenweg genoot ze zichtbaar van bloeiende koolzaadvelden en van de velden met manshoge mais, terwijl hij zich een voorstelling probeerde te maken van wat zij in die 24 uur had gedaan en om zo nu en dan steelse blikken te werpen op haar gebruinde benen en het broekje. Waarvan hij de ritsen strakjes open mocht trekken? Zijn geilheid nam weer toe bij die gedachten. Die wederom werden onderbroken door haar.
“We zijn er nu bijna toch?” terwijl ze om zich heen speurde naar bewoning. Hij grinnikte, terwijl hij afremde.
“Ja.”
En hij draaide de auto de oprit naar het erf op, ze had niet zien aankomen dat ze er al waren. Het huis lag namelijk verlaagd in een kom van het landschap en was afgeschermd door de velden met koolzaad en mais en de uitlopers van een bos verderop.
“Wow,” ontsnapte het verrukt aan haar, “wat een idyllisch plekje.”
Hij pakte haar tas van de achterbank en gaf haar een rondleiding door het huis. Op de begane grond was er naast het gebruikelijke halletje en toilet de grote woonkamer met de compleet glazen achtergevel, die uitzicht bood op de tuin die afliep naar en eindigde bij een beekje. Verder alleen nog een enorme woonkeuken met bijkeuken voor voorraden, wasmachine en droger. En als je de keukendeur uitliep, kwam je op een veranda terecht, die langs bijna de gehele zijgevel liep.
“Owh, gaan we daar dadelijk nog even op zitten? Het is zo’n lekkere zwoele avond. Zonde om gelijk naar bed te gaan,” voegde ze er achteraan. “Of had jij een andere gedachte?”
Waarmee ze hem gelijk terugbracht naar de gesprekken op het terras en de verwachtingen die ze daarmee bij hem had gewekt.
“Nee joh,” jokte hij, “ik heb geen haast hoor. Wil je het eerst nog boven zien? Daar heb ik twee slaapkamers met elk een eigen luxe badkamer met toilet en in die van de logeerkamer zelfs met een bidet.”
“Ik hoef daar strakjes maar eentje van te zien hoor,” grinnikte ze, “maar laten we nu eerst maar lekker naar buiten gaan.”
“Met een witte wijn erbij?” opperde hij.
Terwijl hij het benodigde daarvoor pakte, nam zij de tas mee de veranda op en nestelde zich in één van de twee lage, luie fauteuils. Waarna hij zich een moment erna bij haar voegde met de wijn in een wijnkoeler. Hij schonk de glazen in.
“Nou, welkom in B&B Peter,” toostte hij met een knipoog, “en ik hoop dat u een aangename tijd hebt hier.”
“Dank u,” grinnikte ze, “ik ben benieuwd wat uw gastheerschap me nog meer brengt dan deze verrukkelijke wijn.”
“Dat hangt mede af van de wensen van de gast,” antwoordde hij voorzichtig.
Haar vrije hand ging naar het kruis van het broekje, haar andere hand zette het wijnglas terug op tafel.
“Daar heb ik zo wel mijn ideeën over.”
Haar handen gingen naar haar nek. Ze haakten het kettinkje los dat om haar hals hing en waaraan, zo zag hij dan, een sleuteltje hing. Ze legde het tussen hen in op het tafeltje.
“Maar of jij daar in meegaat, hangt af of je dit sleuteltje strakjes gaat gebruiken.”
Verbaasd staarde hij van het kettinkje met sleuteltje naar haar op. Wat kon daar de bedoeling van zijn?
“Moet ik straks iets ontsluiten?”
“Ja. Of niet. Aan jou dadelijk de keus.”
Ze pakte haar glas weer van het tafeltje, terwijl ze hem opnam. Hij keek naar haar tas, alsof daar de oplossing van het raadsel zat, maar hij zag er geen slotje aan hangen. Een foto schoot hem te binnen die hij eens op internet had gezien, van een vrouw met ringetjes door haar schaamlippen. Zou dat het zijn? Ze was er kinky genoeg voor.
“Zit je hier wel eens in je blootje buiten?”
“Nee,” fronste hij, want hij was nog met het sleuteltje bezig en de omschakeling naar deze nieuwe wending van haar vergde weer eens even het resetten van zijn gedachten.
“Waarom niet? Wat houd je tegen? Want vanaf de weg is het huis niet eens zichtbaar en ik neem niet aan dat er ineens iemand uit zo’n akker tevoorschijn komt,” grinnikte ze.
Hij haalde zijn schouders op.
“Dat is eigenlijk nooit bij me opgekomen,” bromde hij.
“Zullen we dan alvast voor de helft beginnen?” keek ze hem ondeugend aan. “Jij je T-shirt uit en ik mijn hemdje?”
“Waarom niet gelijk alles dan?” fronste hij nogmaals.
“Omdat…,” en ze boog zich naar hem toe, “ik graag de spanning opbouw.”
“Nog meer spanning? Je zit me vanaf onze ontmoeting op het terras al in spanning te brengen!”
“Is dat zo?” en grinnikend zakte ze weer terug in het kussen van de fauteuil. “Ik ben me dat niet bewust hoor,” plaagde ze.
“Nee, je bent de braafheid zelve.”
“Ja?”
Meteen ging ze rechtop zitten en trok in één beweging het hemdje naar boven en over haar hoofd uit. Ronde gebruinde borsten toonden hem dat die zeker geregeld zon te zien kregen. De bultjes op de tepelhoven verraadden haar opwinding, de tepels priemden zijn richting uit.
“Weet je zeker dat je met de rest wilt wachten?” vroeg hij haar, terwijl ook hij zijn shirt uittrok.
“Hmmm,” en ze kwam uit haar fauteuil omhoog en draaide zich om, haar rug naar hem toe.
broekje7.png Gespannen keek hij toe hoe ze zich iets voorover boog. Haar handen kwamen tussen haar benen tevoorschijn en trokken de ritsen iets verder naar achteren. Ze ging weer rechtop staan. Eén hand verscheen op de achterkant van het broekje. De vingers gleden over de stof naar de ritsen, pakten de bovenste rits beet. Die werd omhoog getrokken. Ze ging wederom voorover gebogen staan en beide handen trokken de stof van het broekje opzij. Verbluft staarde hij naar het paarse ding dat tussen haar bilspleet zichtbaar werd. Hij was niet zo naïef dat hij niet wist dat dat een buttplug moest zijn.
“Jeetje, dat is eh, verrassend. En heb je dat ding de hele tijd ingehad?”
Ze draaide zich weer naar hem om. Grinnikte.
“Ja, vanaf het moment dat ik van het huisje vertrok. Om het geile gevoel van die 24 uur nog vast te houden totdat ik thuis zou zijn.” Ze ging weer zitten. “En dat de reis me hierheen bracht, kon ik natuurlijk niet vermoeden, maar tot nu toe vind ik het een leuke onderbreking.”
Ondanks zijn onzekerheid over wat er ging gebeuren of wat er van hem verwacht werd, kon hij zeker beamen dat de ontmoeting en haar aanwezigheid hem opgewonden blij stemden.
“En heb je er dan geen last van bij het zitten?”
“Welnee joh, het is daardoor weliswaar meer voelbaar, maar dat maakt me dan juist nog geiler. Heb jij nooit iets anaal in gehad?”
“Nee.”
Haar ogen vernauwden zich.
“Hmmm.”
“Maar laatst zag ik op internet plaatjes van vrouwen met zo’n voorbinddildo en eh, nou ja, ik fantaseerde hoe het zou zijn als ze me daarmee namen.”
Een moment verbaasde hij zich over zijn openheid, gesloten als hij anders was over wat met seksualiteit te maken had.
Haar hand ging naar de voorkant van het broekje, haar nagels tikten tegen de andere rits.
“Misschien heb ik dan een verrassing daarvoor.”
Hij keek haar niet begrijpend aan. Of had ze soms buiten de buttplug in ook nog een strapon om? Iets wat hem stug leek.
“En? Ben je klaar voor het vervolg?”
Hij knikte. Ja, dat was hij zeker, zeer benieuwd naar wat hij te zien kreeg. Zou ze een kaal kutje hebben? Of licht behaard zijn?
Haar hand pakte de rits beet en zijn ogen volgden die naar boven. Haar andere hand dekte af wat er achter de geopende ritssluiting verborgen was.
“Dan komt nu de sleutelvraag,” gaf ze het vervolg aan. De afdekkende hand frummelde even in het broekje en kwam dan weer tevoorschijn, met…
Geschokt staarde hij naar de in een hard plastic kooitje gevangen penis.
“Dat is…,” stotterde hij, “je bent een?”
“Vrouw met iets extra’s, ja.”
Zij ‘las’ zijn reacties en reageerde dan: “En? Zie je mij nog steeds als vrouw?”
Tot zijn verbazing moest hij bekennen dat hij haar inderdaad nog steeds als vrouw zag, met alle rondingen op de juiste plaatsen, met de priemende tepels die zijn richting uitwezen. Hij knikte, was even niet in staat om er woordelijk op te reageren.
“En, wat ga je doen met deze vrouw met iets extra’s?”
Opnieuw keek hij haar in een niet begrijpen aan. Haar ogen gingen naar beneden en ze knikte licht met haar hoofd. Ook zijn ogen gingen naar beneden en vingen het door het licht van de lamp boven het tafeltje glanzende kettinkje met eraan het sleuteltje op. Dat was van het slotje op haar kooitje!
Nooit had hij enige behoefte gevoeld om iets met een man te doen. Maar zij was geen man. Zij was…, nog steeds Eefje. Maar met een penis. Ja. Maar dan wel aan een vrouw.
Een internetfoto van een vrouw met een strapon drong zich aan hem op. Als hij haar zo bekeek? Als Eefje met een strapon? Hij voelde het verlangen weer terugkomen om eens anaal genomen te worden met zo’n voorbinddildo. Tussen de zich aan elkaar opdringende gedachten was er eentje die zijn hand in de richting van het sleuteltje stuurde. Zij zag het. Een vage glimlach rondde zich om haar lippen.
Hij pakte het sleuteltje op, aarzelend. De enige penis die hij ooit in zijn handen had gehad, was die van hemzelf. Zij ging zitten, zakte onderuit in de fauteuil en spreidde haar benen. Hij keek nog een keer naar haar bijna naaktheid, naar haar vrouwelijke rondingen, naar het broekje dat hem geprikkeld had en eindelijk open stond, maar iets anders liet zien dan hij verwacht had te zien. En dat hem tot zijn verbazing opwond.
Toe maar, geef je over aan je geilheid,” moedigde ze hem met zachte stem aan.
Was hij geil? Ja. Hij stond op, ietwat onzeker nog, maar niet langer besluiteloos om haar te willen ervaren. Hij knielde tussen haar benen, stak het sleuteltje in het slotje en klikte het open, schoof het kooitje van haar penis af en haalde ook voorzichtig de ring achter haar scrotum weg. Maar wat was een vervolg? Vragend keek hij naar haar op.
“Sluit je lippen er maar eens om.”
Even was er weer een aarzeling, maar toch ook o zo nieuwsgierig naar hoe het zou zijn pakte hij haar penis beet en nam die in zijn mond. Direct voelde hij hoe die verstijfde. Haar handen pakten zijn hoofd beet en bewoog het over haar schacht heen en weer. Dieper en dieper liet ze haar fors in omvang toenemende penis zijn mond binnen dringen, totdat hij kokhalzende geluiden maakte. Dat weerhield hem niet om vervolgens zelf haar geslacht diep zijn mond in te laten gaan. Ze kreunde. Hij wist haar geil te maken! Iets wat hem deugd deed.
Een korte ruk aan zijn haren deed hem naar haar opkijken.
“Ben je klaar voor de volgende ervaring?”
“Anaal?”
Zijn ogen schitterden van lust.
Ze glimlachte.
“Ik zie dat ik niet op een verder antwoord hoef te wachten.”
Ze pakte haar schoudertasje van het tafeltje en haalde er een condoom uit tevoorschijn, stond op en pakte uit de weekendtas een flacon.
“Een glijmiddel,” verklaarde ze de inhoud.
Ze scheurde de condoomverpakking open. Hij zat nog steeds op zijn knieën, haar vooruit stekende en gezwollen geslacht vlak voor zich. Wat een joekel was het eigenlijk. Hij keek toe hoe ze behendig het condoom om haar penis afstroopte.
“Oké dan, kanjer van me, ga maar eens gebukt tegen het hekwerk van de veranda staan.”
Hij had geen nadere aansporing nodig. Hij voelde hoe ze de vettige substantie rond zijn anus smeerde. Een vinger drong zich naar binnen. Een niet onprettig gevoel, maar dat was nog maar haar vinger, besefte hij.
“Ontspan je,” klonk het achter hem. Dat was een lastige opdracht, want hij was dan toch enigszins gespannen voor dat wat ieder ogenblik bij hem naar binnen kon dringen. Hij voelde de kop van haar penis al tegen zijn aars duwen. Voorzichtig drukte ze door.
“Oefff, wacht even,” kreunde hij.
Ze hield in.
“Je hebt hem bijna, lieverd. Oké, daar gaat-ie.”
Een pijnscheut ging door hem heen toen de sluitspier zich gewonnen moest geven aan de indringer. Een pijn die wonderwel binnen de kortste keren verdwenen was; hij had haar in zich! Helemaal! En dat voelde…, wauw. Langzaam bewoog ze op en neer. Om dan allengs heftiger te stoten, waarbij haar ballen tegen zijn billen sloegen. O, wat was dit een heerlijk geile ervaring.
“Ohhh,” kreunde ze, “ik ga spuiten, ik k..kom, owhhh.”
Ze boog zich voorover en bleef voor een moment over zijn rug liggen, voordat ze uit hem gleed. Hij kwam overeind en draaide zich naar haar om. Haar ogen glansden, haar hele gezicht glom.
“Ohh, je was zo lekker nauw. Heerlijk vond ik dat. Maar hoe heb jij het beleefd?”
“Super! Ik vond het echt een fantastische ervaring.”
“Daar ben ik blij om. Voor hetzelfde geld was je afgeknapt om wat je te zien kreeg toen ik mijn broekje opende. Maar we zijn nog niet klaar hoor, tenminste,” en ze grinnikte, “jij bent nog niet klaar.”
Ze duwde hem tegen het hekwerk en ging op haar knieën voor hem zitten, nam zijn geslacht in haar mond. En nog één ding werd hem daarmee duidelijk: pijpen kon ze als de beste.

Ze lagen in zijn bed, naast elkaar.
“Ben ik nu biseksueel?”
Hij keek haar vragend aan.
“Dat hangt er vanaf. Weet je, ik voel me op en top vrouw en ik ben een vrouw, met iets extra’s. Iets wat ik ook zo laat, ik laat me niet verder transformeren. Maar zegt jouw gevoel, met wat jij en wat wij hebben gedaan, dat je het met een vrouw hebt gedaan?”
“Ja,” antwoordde hij zonder enige aarzeling, “ik heb je geen moment anders gezien of beleefd, hoe raar dat laatste dan ook klinkt.”
Ze lachte, tevreden.
“Dan heb ik een wedervraag. Zou je het nu ook met een man doen?”
Hij rilde.
“Nee.”
Nee, dat was iets waar hij zeker niet aan moest denken.
“Nou, dan heb je aan jezelf het antwoord gegeven. En dan wil deze vrouw nu nog een rondje met je.”
Ze keerde zich in het bed om, nam zijn penis in haar mond, tilde een been over hem heen. Boven zich zag hij haar verrukkelijke kont en geslacht en met graagte nam hij dat in zijn mond.

De volgende ochtend was het bed naast hem leeg. Hij schrok. Was ze weggegaan zonder afscheid te nemen? Hij haastte zich uit bed, zonder iets aan te trekken. Terwijl hij de trap afliep, kwam de geur van koffie hem tegemoet. Was ze…? Ja, in de woonkeuken. Ze stond bij het aanrecht, in haar blootje, twee bekers voor zich op het aanrechtblad.
“Een goedemorgen,” lachte ze, “wil je ook een beker ochtendstart?”
“Ja, graag,” lachte ook hij, blij haar weer te zien. “En ook een goedemorgen trouwens.”
Op de veranda dronken ze hun koffie. De zon stond al weer aan een strakblauwe hemel.
“Ik heb de garage al gebeld, hij heeft de wagen rond vier uur klaar, verwachtte hij. Dus je zit nog de hele dag met me opgescheept.”
“Of langer?” floepte het bij hem er spontaan uit. “Als je pas zondag in de loop van de dag weggaat?”
Blij verrast keek ze hem aan.
“O, dat vind ik een leuk en lief aanbod van je en daar zeg ik graag en volmondig ja tegen. Alleen…, ik heb niet iets aan normale kleding bij me. In mijn tas zitten enkel eh, aparte dingen.”
Hij grinnikte.
“Dan moet je later maar eens een showtje geven wat voor spannende dingen dat dan zijn. En voor de rest zien we wel hoe we de tijd doorbrengen. Desnoods trakteer ik je op wat kleding, er zit een heel leuk boetiekje in het dorp.”
Er stonden tranen in haar ogen zag hij, terwijl ze opstond en hem een dikke knuffel gaf.
“En weet je, dan maak ik vandaag nog een geile en kinky man van jou,” lachte zij vrolijk.
“En weet je wat nog? Misschien kunnen wij ook eens een keertje dat huisje huren waar ik geweest ben.”

Gepubliceerd door

hansbakkerschrijft.com

Ik schrijf vanuit de behoefte om zo nu en dan mijn fantasieën in verhalen om te zetten. Verhalen die erotisch, erotisch getint dan wel bizarre vertellingen zijn. Weet daarbij in elk geval dat ik ernaar streef om in mijn schrijfsels niet te kwetsen en de dingen niet ordinair te verwoorden. Wat voor mij voorop staat is de wens jou leesplezier of –genot te bezorgen.

2 gedachten over “De sleutelvraag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s